Flat mage, lettelse, trakk muskler, kropp symmetri og attraktivitet - denne drømmen for mange menn og kvinner. Noen ikke bare drømme, men også besøke treningsstudioet, trenger ystyazayutsya dietter ikke telle kalorier og leve i konstant restriksjoner på mat. Men disse emisjonene tilføre litt godt resultat. Men i dag med hjelp av høy intensitet og effektiv trening tai-bo kan føre til rask og ødeleggende slag mot overvekt.

Tai-bo - en slags aerobic


 Hva er off


 Tai-bo - en fitness - program som kombinerer trening med aerobic og kampsport elementer. Fra retning absorbert seg rytme og hastighetskontroll dynamiske bevegelser. I gjennomsnitt i løpet av en treningsøkt forbrenner ca 800 kalorier. Det er denne typen trening fremmer hurtig vekttap. Som for kampsport, det er teknologi lånt trommer boksing, karate og taekwondo, men direkte kontakt på trening, selvfølgelig ikke som skrubbsår og blåmerker.

 Historien om


 Tai-bo - dette er ikke tusenårshemmelighetene sport og filosofisk vitenskap, og selv svært ung disiplin som, til tross for sin unge alder, har vunnet sympati for mange "vanlige" besøkende fitness klubber og medie personer oprobovavshyh atletisk enn én retning. Antall tilhengere av system for opplæring øker hver dag.
 Av hva, eller rettere sagt, hvorav begynte tai-bo? Denne mannens navn Billy Blanks - en berømt Hollywood-skuespiller, sju ganger verdensmester i karate verdensmester, en svart belte i taekwondo.
 Var denne treningsprogram daglig i år av seier over seg selv og sin sykdom. Sykelig gutt Billy kunne ikke komme til enighet med sin sykdom som lammet hans bevegelse som praktiseres hver dag, oppdage alle de nye faser av kampsport. Ånden av kampen og en stor kjærlighet for sporten bidratt til å overvinne sykdommen, men Blanks stoppet ikke der. Tar det beste fra mestret kampsport mester er kombinert med rytme aerobic. Så ut intens og mangefasettert retning - tai-bo.
 I trener sent 80-utøveren var åpne et treningssenter i California. Først dørene var åpne for menn. Men som det viste seg, kvinnene var for mange som ønsker å delta i militære tradisjoner direkte. Men dette har alltid vært et hinder for mulig skade. Ikke-kontakt tai-bo måtte like det smukke kjønn.
Tai-bo - en slags aerobic

 Hva er trening?


 Er av samme kjønn grupper og felles for menn og kvinner opplæring. Ofte klasser eller deler av den er paret - skape en improvisert sparring der partnerne ikke kolliderer med hverandre, jobber raske slag mot hodet eller kroppen. Torso med fast arbeid bare gjennom intensiv lem forlengelse-fleksjon i leddene.
 Som med noe trening, tai-bo klasser begynne med warm-up. Det er presentert for indeksering og cross-country-dans rutine. Deretter plasserer føre grunnleggende slag. For denne fasen, noen trenere bruker en boksesekk. I samme del av opplæringen utøves i utholdenhet og styrke. Igjen, i enkelte grupper i denne perioden rozuchuyetsya slags dans-kampene tilkobling. Deretter, de neste 10-15 minutter - det er intens repetisjon av innøvde bevegelser under en spesiell dynamisk musikk. Denne kommunikasjonen kan inneholde hopp, slag og spark, teknikker av Taekwondo, Kickboxing og mer. Dette er hoveddelen, hvoretter tempo bremset. Nå er det utført på en mer kompleks målte rytme. Hva følger sreychynh - er tøyningsøvelser, vil de bidra til å redusere smerter i muskler. Den siste fasen av trening er pusteøvelser og avslapping.

 Tips for nybegynnere


 Эkypyruyas på trening, bør utvalget stoppe for klær laget av naturlige stoffer. Spesiell oppmerksomhet er betalt Sko - bedre kjøpe sko med god demping for å holde den raste over gulvet. Det kan bare være traumatisk. Også noen trenere sier oppkjøpet av boksehansker.
 Selv om en person har brukt flere måneder i faste treningstimer, du fortsatt kan føle den første runden rookie trening tai-bo.
 Den første leksjonen nybegynner tåle utfører all last svært vanskelig. Derfor lov til å gjøre noen innrømmelser, den viktigste "ikke press" riktig. For eksempel, stiller warm-up i løpet av treningen, i tillegg i løpet av de første trening musklene varmet opp. Dette er - en slags forebyggende tiltak, beskyttelse mot skade. Warm-up bør utføres i sin helhet og nødvendig.
Tai-bo - en slags aerobic

 Vi bør ikke ignorere og stretching. Stretching vil tillate enklere smertefull følelse å utsette de neste dagene etter trening.
 Som for hoveddelen av leksjonen - den mest intense og fylt, kan det være litt "pofylonyt", men for å oppfylle halvparten av øvelsene i begynnelsen også et must. Battle dans kan også utføres i halv styrke, det vil muliggjøre raskere Husk de grunnleggende bevegelsene.
 Avslapping - fin scene trening, så er bindende.

 Tai-bo eller?


 Definitivt, tai-bo. Denne treningsområde har flere fordeler i forhold til andre aktiviteter. Det viktigste her er syntetisert beste. En time trening kjøre nesten alle muskelgrupper. Dette er - en effektiv måte å gå ned i vekt, stramme formen og endelig skryte harmoni. Det endelig som trening tai-bo svært effektiv, ikke resultatet ikke gjøre vente i månedsvis. I tillegg opplæringsprosessen av selvforsvar ferdigheter ervervet gjennom brå bevegelser kastet ut negativ energi, som sikkert bedrer helsen.
 Tai-bo - et vekttap, tone, selvforsvar, holdning og god humor.
 På 80-tallet, mote var selve "effekten av vått hår." Det tok 30 år før han kom tilbake på moten. Imidlertid, med mindre modifikasjoner. For eksempel, fortsatt våte tråder gjort over hele hodet, er mer nøyaktig konklusjon er relevant (for enkelte tråder). I utgangspunktet, dette styling gjøre sommer som vinter denne frisyre kan alvorlig skade håret, og under lokket er ikke så viktig. Dette frisyre er svært godt egnet under "luft" kjole.

Hvordan lage effekten av vått hår?


 Opprette våte tråder gjør ikke nødvendigvis langt hår, frisyre like god, og vil se til håret kort og middels lang.
 "Teksturayzer" og styling.
 Gel, mousse, voks, lakk spesielt å holde seg i form hårspray, alt dette vil gjøre deg våte tråder. Også det er et nytt verktøy-teksturayzer. I utgangspunktet er det brukt stylister. Prisen er ikke tilgjengelig for alle. Det koster ca 650 rubler. Teksturayzer retter ut håret og gir glans blanke individuelle strenger. Det bør brukes i vått hår og tørke dem naturlig. Teksturayzer kan erstattes med en blanding av gel og olje for håret. Jeg anbefaler deg ikke å overdrive det, ellers effekten (særlig hos jenter med blondt hår) vil være negativ!
 Jenter som har mellomlangt hår er best å bruke hårspray. Hvis du har hår vever, det finnes hjelp for hår mousse. Dette frisyre vil gi den type lungelidelse. Det viktigste er ikke overdriv!
 Jenter som ønsker å gjennomføre vått hår er ikke ganske sjelden, er det lurt å kjøpe en kam med noen tenner.
 Jeg anbefaler deg ikke mye å spare på produkter som hårspray, mousse, voks, gel, fordi deres erstatning: øl, smør eller sirup, for å bidra til å bringe håret ikke bare menn, men biene.
 Å gjøre effekten av vått hår hjemme.
 Gjør den samme effekten, vått hår hjemme, og selv deres egne er ikke så enkelt. Det er lite sannsynlig at noen vil gjøre dette frisyre første gang. Nå skal jeg fortelle deg hvordan du gjør disse frisyrer og hva de er.
Hvordan lage effekten av vått hår?

 Krøllete hår fra naturens side.
 Det første vi begynner, leder -pomyyemo, som vanlig (sjampo, balsam og andre midler). Deretter prøver å fjerne overflødig fuktighet fra håret ditt. For denne store Wrap håret med et håndkle. Vent 5-10 minutter. Deretter forsiktig gre håret.
 Ta gel eller mousse og klem det inn i hans hånd, så gjør det, at i begge hender var samme vekt kostnader. Nå sakte og forsiktig bruke gel eller mousse (avhengig av hva du har) på håret. Men det ville være mer vakker hvis du setter penger på ikke alt håret en gang for individuelle tråder jevnt og ovenfor! Prøv å ta lang tid. I dette håret er ikke å overdrive det. Deretter vente til håret tørke selv. I noe tilfelle ikke bruke en hårføner! For å danne den perfekte krøller, låser presse hendene. For volum ved røttene av håret nok fingre til å løfte håret som de ikke gir den ønskede formen. Nå, når håret er tørt, er det nødvendig å sette en spiker i håret hennes. Deretter kan du gre håret!
 Rett hår av natur.
 Som i det første tilfellet, håret mitt, tørk dem deres naturlig, og litt fuktig. Deretter tvinner håret. For å gjøre dette, deler vi opp i små hårstrå og vind dem på curlingspillere. Da vi tørke dem og fjerne curlers. Hvis du har en tørketrommel med en diffuser, deretter starter vi bruke gel eller mousse i fuktig hår, deretter dele håret inn i flere tråder (stor eller liten, ditt valg), sår på en finger, deretter forsiktig overføre krøller i håret diffuser og tørk dem under opp.
 Tuppen av håret røtter og kan gjøres våt, vil håret ser penere. Veldig vakre og fasjonable, som kan være våt hest hale. Det er viktig å være forsiktig med å bruke mousse eller gel og eksperimenter, er det ikke overdrive det!
Hvordan lage effekten av vått hår?

 Hvordan lage en hestehale gjennom "effekten av vått hår"
 "Effekten av vått hår" virkelig hjelpe deg til å skape høy "hest" hale. For å begynne, vaske håret og håndkle tørke litt. Ikke bruk en hårføner! Samle fuktig hår inn i en høy hestehale, fest med en gummistrikk for hår. Neste pryhladte hale og ikke adlyde dukker hårgelé, hår og løft forsiktig toppen. La håret tørke og kan trygt gå til et diskotek og en romantisk date.
 Setter håret med skum
 Mest ansiktshår trenger jenter som har rett hår og såpe. Hun legger til noe volum ukladok, samt bare hennes hår. I motsetning til mousse og helyev, vil skum ser mer naturlig og livlig. Vi bare vet hvordan den skal brukes. Her er noen tips og råd:

  •  Pink bør bare brukes på vått hår. Hvis håret ditt er mye våt, da på grunn av skummet de zlypnutysya og du igjen måtte vaske håret mitt.

  •  Antall skall bør ikke overstige hender.

  •  Når vi har satt på hår skum, må være lik deler fordele det over hele hodet. Hjelpe oss i denne kam med noen tenner. Deretter vente til håret er tørt, og kan begynne å pakke.

  •  For å bringe volum til håret ditt, blåse tørketrommel håret mens gre dem.

  •  Hvis du vil ha en litt avrundet tips, kan du bruke en sirkulær kam. Pakk håret i en kam og en hårføner blåser dem, og dermed forråde form og volum.

  •  For å fullføre frisyre må bevilge noen krøller og presser hånden (som allerede skummende) vi påvirke vått hår. Hår krever ikke bruk av lakk.


  •  Alltid være sjarmerende, og holde deg selv! Bra utseende jenta er hennes tillit og sann indikator på at dagen vil bli en stor suksess! :)
    Яндекс.Метрика