Gå ned i vekt på flere måter. Det mest effektive middel tradisjonelt utøve og streng diett. Mosjon, spise riktig, og vekten er fortsatt ikke kommer? Kanskje problemet ligger i langsom metabolisme, noe som bidrar til å forbedre liponsyre.

Vekttap ved hjelp liponsyre


 Lipoic (thioctic eller alpha lipoic) syre tilhører en gruppe av vitaminer og naturlige antioksidanter.
 De viktigste egenskapene til liponsyre er følgende: normalisering og akselerasjon av metabolske prosesser i kroppen, nøytraliserer giftstoffer og fjerne frie radikaler fra kroppen opprettholde normal drift i bukspyttkjertelen, en gunstig effekt på synet og kardiovaskulære systemet, og reduserer blodsukkernivået.

 Virkningsmekanismen


 Lipoic syre er involvert i de to viktigste for menneskekroppen prosesser. Først som en antioksidant, fjerner det cellene mot frie radikaler, beskytte dem fra ødeleggelse. Denne egenskapen liponsyre gir prosesser av cellefornyelsen og fornyelse. I tillegg binder alfa-liponsyre og fjerner tungmetaller, inkludert kvikksølv og bly.
 For det andre er det et mellomledd i prosessen med energimetabolismen på cellenivå. Dette betyr at når cellen sin mangel kan bruke næringsstoffer og omdanne dem til energi.

 Effekten av lipoic acid metabolism


 Dette stoffet har en direkte innvirkning på sult undertrykkelse og akselerasjon av metabolske prosesser i kroppen. Fettreserver tilgjengelig i kroppen begynner å bruke penger, ødela de enkle stoffer lett konverteres til energi. Deretter lipoinsyre lanserer mekanisme forbrenning energi av molekyler. Det er derfor opplæring blir mer intens og effektiv.
 Bruken av liponsyre vekttap på grunn av sin egenskap å akselerere forbrenningen ved nedbryting av karbohydrater til enkle sukkerarter (glukose), som raskt omdannes til energi i stedet for fett.
 Også, dette reduserer vitamin appetitten og bidrar til å gjenopprette ødelagte nervefibre, leverceller og blodårer.
 Liponsyre tillegg har en tendens til å redusere rynker og strekkmerker på kroppen, noe som gjør huden mer elastisk.
 Når kombinert tilskudd med liponsyre intens trening, er det en økning utholdenhet under trening, at stoffet fungerer som energi.
Vekttap ved hjelp liponsyre

 Kilder liponsyre


 Kroppen produserer en liten mengde av selv-liponsyre. Men måten det moderne liv med lav fysisk aktivitet, dårlig kosthold, dårlige miljøforhold gjør oss arbeide på randen av fysiologiske funksjoner lider av mange organer og systemer i kroppen. Som et resultat av dette er det behov for flere kilder til liponsyre. Ulempen med dette materiale ikke bare fører til en reduksjon i intensiteten av metabolisme og akkumulering av kroppsfett, men også negativt påvirker immun-, nerve- og kardiovaskulære systemer.
 Lipoic syre er funnet i oksekjøtt, meieriprodukter, lever og nyrer, samt ris, spinat, kål og brokkoli.
 I voksen alder (30 år) er det behov for flere kilder til liponsyre. Den mest praktiske måten å betennelse av mangel på dette stoffet er å ta kosttilskudd.

 Disease Prevention


 Gjennomfører for tiden forskning effektivitet liponsyre for forebygging av diabetes og kreft. Personer som lider av diabetes, vist obligatorisk administrering av legemidler basert på denne saken gjennom hele livet. Liponsyre ikke bare senker blodsukkeret, men også hjelper kroppen bedre absorbere insulin. Og antioksidantegenskaper tillate liponsyre å bekjempe kreft.

 Daglig rate


 En frisk person uten pryderzhyvayuschemu bestemt diett, snarere 25-50 mg liponsyre per dag. Personer som lider av metabolske forstyrrelser og høyt blodsukker, forskrive høyere doser av liponsyre. Legen bør forskrive på grunn av bivirkninger overdose liponsyre notat kvalme, oppkast, allergiske reaksjoner og hodepine.
 Ikke kombiner liponsyre inntak med alkohol og jernpreparater. Aksept av dette stoffet er strengt forbudt under graviditet og amming.
Vekttap ved hjelp liponsyre

 Hvordan søke liponsyre for vekttap


 Før du påfører Lipoic syre er nødvendig å konsultere en ernæringsfysiolog for å justere kostholdet og identifisere de mest gunstige doser av stoffet.
 For hensikten med vekttap leger anbefaler å ta en daglig dose av lipoic syre i tre faser: før eller etter frokost, etter trening og etter middagen.
 For maksimal effekt, forbedre metabolismen mye viktig å overholde den dagen, spise riktig og trene. Ved hjelp av kompliserte metoder som er nevnt, har du sikkert poproschayetesya med overvekt.

 Vurderinger om dette produktet


 På resultatene av handlingen av kosttilskudd basert på lipoic syre er hovedsakelig uttrykt av kvinner, hvis gjennomsnittsalderen er 30 - 45 år. Noen av dem klarte å oppnå vekttap resultater i gjennomsnittlig 3 pounds i to uker uten å endre sin tradisjonelle levemåte.
 Hvis du kombinerer stoffet med fysiske aktiviteter som å gå daglig ved sengetid minst to timer eller fitness, kan du oppnå i to uker resultater minus 5-6 kg.
 Nesten alle som tok lipoic syre er en høy tap av appetitt, forbedre hudens tone og generell forbedring.  
 Hver eier har hørt om slike krydder som kanel. Bruk av alminnelig i matlaging. Men mange kvinner ikke innser hvor god kanel i hårpleie. Med kanel kan oppnå lyst hår, økt vekst, vil kanel problem ta vare på fett hår, bli kvitt håravfall og hår bare mette de nyttige elementer.

Kanel som en viktig komponent av hår masker


 Kanel for hårvekst


 Som du vet, fremmer god hårvekst hodebunnsmassasje. Denne prosedyren bidrar rush av blod til hårsekkene, som igjen aktiverer hårvekst. Massasje blir mer effektiv med bruk av kanelolje. For denne massasje bør bruke følgende blanding:

 •  burdock eller lakserolje - et par spiseskjeer,

 •  kanel olje - sju til ti dråper.


 •  Blandingen blandes godt og varm. Den resulterende sammensetning å gjennomføre en massasje, og til å gre håret i forskjellige retninger bred kam med store tenner.
   Å akselerere veksten av hår maske vil hjelpe med kanel:

 •  honning - en halv kopp (hvis det må først smelte)

 •  Castor olje - tre spiseskjeer,

 •  Burdock olje - tre spiseskjeer (Du kan bruke olivenolje)

 •  kanel pulver - en ss,

 •  fedd pulver - en ss,

 •  hot pepper - en tredjedel ss


 •  Den resulterende massen er varm og grundig blandet til homogenitet. Påfør masken bør være forberedt i form av varme, og bare på hårrøttene, unngå å falle en del på slutten, for ikke å overdry tips og ikke forårsake hår brekkasje og tverrsnitt. Styrelederen bør isolere og opprettholde masken for en time. Å vaske håret etter bruk denne masken er best å bruke varmt vann og baby shampoo, som det er mykere. Dan maske for hårvekst kalles indisk maske.
  Kanel som en viktig komponent av hår masker

   Nourishing Mask med kanel


   Den vanligste og mest effektive hår maske ved hjelp av kanel inkorporerer også nærende oljer. Masken kan brukes med alle typer hår.
   Masken:

 •  smeltet honning - tre teskjeer,

 •  smeltet smør cola - en teskje,

 •  makadamiaolje - en teskje,

 •  kanel olje - fem dråper


 •  Sammensetningen er brukt bare på tørt hår fra rot til tupp. Holdetid - førti minutter. God virkning kan oppnås etter to eller tre anvendelser av denne maske.

   Omfangsrik hår ved hjelp av kanel


   Fint hår uten volum vil hjelpe følgende maske:

 •  en eggeplomme,

 •  kanel pulver - en ss,

 •  varm yoghurt - ett glass.


 •  Påfør masken er anbefalt å rengjøre nevlazhnыe hår, gni det inn i røttene massert, deretter spredt over hele lengden, og ikke glemme prosessen avsluttes. Skyll masken bør være førti minutter etter påføring ved hjelp av en mild sjampo, perfekt for noen baby shampoo.
  Kanel som en viktig komponent av hår masker

   Maske for fet hår ved hjelp av kanel


   Fett hår - et problem som møter mange kvinner. Fett hår krever spesiell forsiktig vedlikehold. Hjelpe i denne pulver kanel maske med bruk vil redusere fettinnholdet i hår og lenger for å holde dem friske og rene. For denne masken trenger:

 •  malt kanel

 •  honning,

 •  jojobaolje,

 •  Eggeplomme - to stykker.


 •  1: 1-forhold (økende proporsjoner avhengig av lengden og tykkelsen av håret). Den resulterende masse blir delt inn i håret, med fokus på endene og røtter hold i en time. Som i tidligere saker, rødming maske ved hjelp av rennende, varmt vann og vanlig sjampo.

   Kanel og lyst hår


   Overraskende, i tillegg til alle de medisinske egenskaper av kanel kan lysne håret. Å fremheve noen hårfarger skal blandes i like deler:

 •  malt kanel

 •  balsam eller balsam for håret

 •  sitronsaft.


 •  Mix maske bør være glass, plast eller keramiske potten for å hindre oksidasjon. Anvendelse av en slik maske krever fremstillingen. Håret bør vaskes og tørkes litt, så de var litt våt. Påfør masken på håret må være adskilt av låser. Det er best å bruke hansker. Masken er ikke nødvendig å gni inn i hodebunnen, nøye unngå å få kremen på huden. Samsvar med disse reglene vil unngå allergier og rødhet.
   Når du har tegnet hodet bør vikle cap eller håndkle og gå som førti minutter, skru deretter lokket eller fjerne håndkle og holde masken i minst fire timer. Bare vaske av masken sjampo. Ikke glem at sitronsaft er svært desiccate endene av håret.
   Etter et hår maske trenger ekstra fuktighet. God virkning kan oppnås ved å øke dosen av kanel i en maske eller ved hjelp av denne masken når ganger med mellomrom på flere dager.
  Kanel som en viktig komponent av hår masker

   Kanel i kampen mot håravfall


   Hårtap - et problem som møter mange kvinner. Takle det vil hjelpe kanel olje. For å fremstille denne masken skal blandes i et forhold på 1: 1 av de følgende bestanddeler:

 •  kanel olje,

 •  Castor olje,

 •  Calendula (skjær)

 •  paprika (skjær)

 •  honning,

 •  konjakk,

 •  oniony juice.

 •  Eggeplomme - to eller tre stykker.


 •  Masken påføres bare til hodebunnen og hårrøttene å tåle under varm lue time og vask av vanlig sjampo.

   Anrikning av kanel olje sjampo


   Valget av sjampo i butikkene er veldig stort, men noen av dem er sammensatt av naturlige ingredienser og virkelig godt matet og mette håret. For best resultat i hårpleie kan forbedre sjampo tillegg av kanel olje. Antall bør justere avhengig av mengden av bokser sjampo, fem på ti dråper i volum 250 milliliter (de fleste sjampoer selges bare slik dosering). Sjampo beriket shampoo håret ditt vil få nok næringsstoffer.
   Med alle de gode egenskapene av kanel bør ta hensyn til deres individuelle egenskaper til dette krydderet og alle komponenter av masker for hår for å unngå allergiske reaksjoner.
  Яндекс.Метрика