Natur rikere kjærlighet makeup selv de største hypermarked. Hvorfor er det ikke i det! Bladene, blomster, røtter, stengler, bark, juice, masse, frukt, grønnsaker, frø og absolutt bær.

Ansikt til ansikt med bær


 Sommermånedene - frihet for elskere nyte disse naturens gaver. Ulike vitaminer, makro - og mikronæringsstoffer og andre næringsstoffer som finnes i bær i stort antall. Fordi bærene er ikke bare deilig, men også nyttig. Men bær kan ikke bare spise.
 De har også en gunstig effekt når den brukes eksternt i form av masker, applikasjoner, protyran.

 Hvor nyttig bær hud


 Bær er komplekse og varierte kjemiske sammensetning. Vitaminer aktivere hudceller. Flavonoider bidra til å eliminere giftstoffer og andre skadelige stoffer som har anti-inflammatorisk og sårhelende egenskaper. Organiske syrer forynge huden. Mikronæringsstoffer er de "byggeklosser" for bygging av nye hudceller. Eteriske oljer mykne, gi næring, desinfisere huden.
 I tillegg, bær - et naturprodukt og inneholder ingen kunstige kjemikalier, fargestoffer og oksidasjonsmidler. Med tanke på hvor mange av disse ikke er næringsstoffer daglig legger seg på huden, er det viktig.

 Hvordan velge bær for å lage masker


 Først må du bestemme hvilke målsettinger trenger en maske. Da kan du lese hvilke egenskaper er forskjellige bær. Og deretter med særegenheter velger du riktig bær hud. Naturligvis, bør du ta hensyn til den tiden av året. Sommer bær med et valg ikke noe problem i å velge en vinter må ta hensyn til utvalg av butikker eller innholdet i sine kjøleskap.
 I tilfelle at et problem med huden (dermatitt, rosacea, akne, etc.), allergier, astma, nødvendig når du velger bær oppsøke lege.
Ansikt til ansikt med bær

 Egenskaper av noen bær brukes for å lage masker •  Bringebær. Egnet for fet hud, har bleking egenskaper, toner. Brukes for akne (leaf juice) i behandling av akne og enkel rosa (bær juice og papirmasse), reduserer hevelser i ansiktet.

 •  Solbær. Egnet for ulike hudtyper. Blader (ekstrakt juice) brukes for akne utsatt hud. Saften av modne bær bleker flekker, umoden - reduserer oiliness av huden.

 •  Rips. Egnet for fet hud. Porene, reduserer glans hud.

 •  Kalina. Passer for alle hudtyper. Anvendelser av saften som brukes i behandlingen av akne. Toner, frisker opp huden.

 •  Seabuckthorn. Egnet for tørr hud for aldring, som den har anti-aging effekt.

 •  Rowan. Anvendelser av juice som brukes i behandling av rosacea. Masker egnet for aldrende hud.

 •  Jordbær (jordbær). Egnet for fet hud. Toner. Strammer porene. Brukt i strid med pigment i huden (fregner, chloasma, vitiligo).

 •  Nype. Passer for alle hudtyper. Toner, oppdateres. Kronbladene av blomster brukes i omsorg for aldrende hud, noe som gjør lotions og forfriskende tonic. Strimlet masseoppslemming til konsistensen av bær fjerner rynker.

 •  Tranebær. Egnet for huden med de første tegn på aldring, fjerner rynker. Søknader fra saften av druene som brukes i pustuløse utslett i ansiktet. Tranebær fremmer væskeansamlinger i huden. Når forbereder masker for tørr hud til masse bør legge noen dråper olje (vegetabilsk, mandel).

 •  Druer. Passer for alle hudtyper. Spesielt nyttig for å lage masker for hud som har jordnær nyanse.

 •  Blåbær. Hjelper oppdatere din hudfarge, justere det.


 •  Hvordan lage en maske •  Bær masker trenger å plukke moden og uskadet.

 •  I ikke-container tre, glass eller plast spatel (skje) å slipe bærene, legge de nødvendige reseptbelagte ingrediensene og bland til en jevn røre.

 •  Tilbring allergi test - satt på et lite område av huden for å maskere litt vekt. Dersom 5 til 10 minutter vises irritasjon, kan masken brukes.

 •  Påfør masken på massasje linjer på renset ansikt. Du kan gjøre enkle peeling. Eye Mask pålegge umulig.

 •  Sitte eller ligge ned, slappe av og holde masken på ansiktet riktig resept antall minutter.

 •  Deretter vaske av masken med kaldt vann uten såpe. Du kan deretter skylle ansiktet med mineralvann eller buljong av urter.

 •  Hvis huden følelse betalbar satt på ansiktet noen dråper kosmetiske oljer som mandel.

 •  Etter masken fra bær er ikke anbefalt umiddelbart gå ut og brukes på huden kosmetikk.


 •  Noen tips om bruk av ansiktsmasker med bær


   Bær kan være ikke bare fersk, men frossen. I dette tilfellet før han slo sine masker trenger å tine og varme. Men naturligvis ved romtemperatur uten varmt vann. En liten mengde varmt vann kan skålde bare litt bær av huden, slik som tyttebær.
   Ansikt til ansikt med bær bør gjøres 1 - 2 ganger i uken. Mindre - 3. Søknader av juice og tørk det mulig å gjøre hver dag, men bare 10 - 14 dager. Deretter bør fremgangsmåten utføres sjeldnere.
  Ansikt til ansikt med bær

   Hvis fremgangsmåten hadde en følelse av brenning, kløe og andre ubehag, bør masken umiddelbart vasket med vann ved romtemperatur, uten såpe. Hvis du trenger å ta allergimedisin. Ikke glem at mange bær er ganske sterke allergener.
   Ansikt til ansikt med bær har en tendens til å ha en flytende konsistens (hvis de ikke inneholder mel, stivelse eller andre bestanddeler som bidrar til det "tykke" masse). Derfor kan bær massen være jevnt plassert mellom to ovale tøystykker (flere lag med gasbind) med åpninger for øyne, nese og munn.
   Oppskrifter masker for en bestemt hudtype kan endres.
   For eksempel, hvis en oppskrift indikerer "for fet hud" og behovet for tørr, kan du legge litt krem ​​til bær. For å Maske for tørr hud lage en maske for fet lov til å legge yoghurt, surmelk eller eggehvite.
   Ansikt til ansikt med bær - en flott måte å holde seg attraktive. Bruk bær sesongen med fordeler for huden.
   "Kråketær" populært kalt rynker som danner rundt øynene med alderen. De kan opptre ikke bare i modne kvinner, men i svært unge jenter. I all annen hudtype, livsstil, og vi alle har forskjellig vare på Eye, så ved hvilken alder begynner å danne mesh rynker i ansiktet er annerledes.

  Hvordan bli kvitt kråketær rundt øynene


   Hva er årsaken til "kråketær"?


   Huden rundt øynene har en spesiell funksjon: det er fire ganger tynnere enn på andre deler av kroppen, slik at den krever spesiell behandling. "kråketær" eller rynker vises som en konsekvens av uttrykk i ansiktet noen følelser (sorg, glede, sinne). Siden huden er veldig tynn, er det mindre elastisk og strekker seg raskt følgelig den emosjonelle mannen, jo raskere han vil rynke. Også vist at kvinner med tørr hudtype "kråketær" synes sannsynlig enn kvinner med fet og normal hudtype. Mangel på søvn eller mangel på søvn, mat, kosmetikk brukt, kan dårlige vaner også føre til rynker. Men det betyr ikke at du trenger å kjøre selv i en svært smal ramme og smiler til to ganger om dagen.

   Forebygging


   Jo tidligere du begynner å ta vare på huden sin, jo lenger du kan nyte munter ung og passform utseende.
   Først bør du alltid ta vare på huden rundt øynene, bruke og fjerne makeup nødvendige enkle og presise bevegelser, plukke opp verktøy makeup remover under huden din type og fordele 10-15 minutter minst tre ganger i løpet av dagen til å slappe av m ' ansiktsmuskler for å gi dem en pause.
  Hvordan bli kvitt kråketær rundt øynene

   For det andre er det nå et stort antall rettsmidler for Eye, de fleste kvinner eller jenter kan velge den måten som er riktig for deres alder og hudtype. Men problemet er det betyr at vi finner i hyllene, er det aldersgrenser "25 år" (dette er minimumsalderen som jeg fant). Hva skal du gjøre i de som er under 25 år? Jeg tror jentene er 17-18 år ikke overse huden din, og det er på tide å begynne å ta vare på deres skjønnhet. For dette anbefaler jeg å gjøre fuktighetsgivende og avslappende maske 1-2 ganger i uken. Her er noen påvist oppskrifter:

 •  Den vanligste og banalt - det ringer agurker på øynene. Dette er en effektiv måte, som i agurk inneholder mye fuktighet, som han gir næring til huden, i tillegg agurk grønn og har en fin frisk lukt, beroligende og avslappende effekt på kroppen. Imponerende agurker på øynene dine, være forsiktig med å ring dekket hele området rundt øyet og stram ligger flatt mot huden. Denne masken bør la i 20-30 minutter.

 •  Selv for å gi hudens fasthet og elastisitet kan bruke denne oppskriften: ta fennikel (enten frisk eller tørket) og male den til et sted ut en spiseskje, og ta en spiseskje kamille blomster. Sette det hele i en gryte og hell en kopp vann. Kok til koking. Så kult, avløp og tørk huden før sengetid (kan ikke bare rundt øynene, men ansiktet og halsen).

 •  En annen oppskrift for rensing og gir huden en sunn, to spiseskjeer knuste bær hofter helle en kopp kokende vann, la stå. Etter avløp og tørk huden godt før sengetid.


 •  Hvordan bli kvitt "kråketær"?


   Hva du skal gjøre hvis du har fortsatt rynker kommer fra? Hvordan det glatt? Dessverre, kan slutten av "kråketær" ikke være glatt (uten kirurgi), men gjøre dem nesten usynlige ganske reell. I dette tilfelle er det bare en masse av kremer, geler og kremer for hyllene. Jeg ønsker å gi noen populære oppskrifter for aldrende hud, kanskje for noen de vil være mer effektiv, effektiv og billigere.

 •  For dette avkok bør ta en spiseskje med tørr pulverisert psyllium og hell tre spiseskjeer med melk. Litt lage mat, kjølig, press. Vask morgen og kveld, spesielt tisser de stedene der allerede eller dannet bare går rynker.

 •  Denne masken skal innføre og skyte presist nok til å unngå kontakt med øyne og øyevipper. For sin forberedelse trenger vi ett medium løk og flytende honning. Pærer trenger å rive og tilsett honning, slik som å få en lime, men du må sørge for at når du søker denne lim i alle fall ikke kaste. Legg igjen en maske trenger 20 minutter og skyll med varmt vann og bomull pads.

 •  For fet hudtype egnet Cherry maske. Du må ta en eggehvite og friske bær kirsebær, alt slipe til en masse og søke på ansiktet og øyepartiet i 15 minutter. Skyll med varmt vann, og vask deretter med kaldt vann.

 •  Den neste maske er egnet for tørr hud. Det bør ta bakke Linden blomster ca 2 ss helle et glass med kokende vann, la avkjøles. Deretter påføres huden huscheyu med kalk farger, med fokus på områder med rynker. Etter 15 minutter, vask av de resterende kalk slurry infusjon, og vask deretter med rent vann. Da personen ikke tørke, bare litt vått håndkle.


 • Hvordan bli kvitt kråketær rundt øynene

   Oppsummere


   Avslutningsvis vil jeg gjerne nevne ett ordtak: ". Ta vare på Dreams kjole og ære for sin ungdom" Kjære jenter, kvinner bør beskyttes fra en tidlig alder ikke bare ære, men også skjønnhet, da, å se på bildene, ikke sukk og sa: "Å, at jeg var god", og å se i speilet hver dag og kose seg, og for å glede andre. Det er så viktig for kvinner å være vakker og liker først og fremst til seg selv. Og hvis en kvinne som henne selv, hun ble umiddelbart trygg i hennes gode humør, det er mulig, er det dronning. Så jeg spør, ikke glem om deg selv, kjære dame, fordi å finne deg selv minst en time om dagen er et blunk, og ser hver dag i speilet flott resultat så fint.
  Яндекс.Метрика