eksisterende legemidler for hår er forskjellige komponenter som ikke trenger hår: fortykningsmidler, emulgatorer, konserveringsmidler, smakstilsetninger. De er pålagt å opprette og vedlikeholde en spesifisert periode kosmetisk. Terapeutiske preparater som inneholder kjemiske forbindelser som er laget for en bestemt virkning. Men kosmetikk har ingen bestemt reisemål, som et resultat av sin handling er tvetydig.

Hvor nyttig salt hår?


 Hjem rettsmidler for hårpleie ved hjelp av naturlige produkter uten kjemiske tilsetningsstoffer og i riktig mengde. Deres virkning er tydelig fra flere prosedyrer. Blant de kjente teknikker kan deles maske massere hodebunnen med salt.
 For kosmetiske formål salt brukt i en årrekke, fordi det lagt merke til en positiv effekt på det menneskelige legeme. Vi vet nå natrium er nødvendig for nerveceller til klor gastric juice. Ved å stimulere hudoverflaten, bevirker salt sitt lys rød, som øker blodstrømmen og oksygentilførselen til huden. Fungerende mekanisk i hodebunnen, massasje saltkorn og renset. Havsalt effektivt vanlig. Mest nyttig - en død havsalt.

 Havsalt


 Den skiller seg fra saltet bare masse sporstoffer, og den viktigste delen av det - dette er en vanlig salt - natriumklorid. Fordampet, har havsalt en lys grå. Det kommer på bekostning av små blanding av leire og alger, som er en nyttig komponent i saltet.
 I havsalt inneholder dusinvis av forskjellige stoffer, og de er i den menneskelige kroppen ledd. Havsalt forbedrer hudens elastisitet, fremmer sin gjenfødelse. Mineraler og sporstoffer salter involvert i fôring celler påvirke blodpropp, hormon metabolisme, immunsystem, elastisiteten i blodårene. Havsalt brukes for kosmetikk.
 Hvis saltet lett fukte, vil de kjemiske bestanddelene suge inn i huden. Sink er nødvendig for aktiviteten av talgkjertlene, og reduserer deres aktivitet svovel, er silisium en stimulator av hårvekst. Saltløsning dreper bakterier og sopp.

 Hendelser •  Alle prosedyrer utført med saltvann intakt hud. Det bør ikke være skrape og inflammasjon.

 •  Hvis du har allergi, bruker du bare ren havsalt uten aromatiske og andre tilsetningsstoffer.

 •  Under visse hudsykdommer saltvann prosedyrer er kontraindisert.

 •  Besitter tørking effekt forårsaket av salt uønsket for tørr hud og tørt hår.

 •  Salt tørker håret, maksimal bruk av salt per uke - to ganger. Selvfølgelig - 8 prosedyrer, noen ganger - 6. Gjennomføre saltvann kurs kan være to ganger i året.

 •  Masser med salt kontraindisert for hodebunnen ved høy temperatur, hjerneslag og høyt blodtrykk.


 •  Alle prosedyrer og salt for å gjøre med de særegenheter hår. Hvis tynt hår, deretter velge den beste fine salt. Overvåking av resultater og erfaringer meldingen som konsistens masker egnet for hår, og at en del av oppskriften bør økes eller reduseres.
  Hvor nyttig salt hår?

   Peeling med salt for fett hår


   Salt kan spille en rolle skrubb. Det absorberer fett og diverse urenheter fra hår. Den brukes til vann prosedyrer. For kort hår er nok til å ta en spiseskje med havsalt eller til midten - 2.
   Fukte fingertuppene med vann, dyppet i salt og lett i områder med hår, lett trykk og streke, hold fingeren på huden fra halsen og ned kronen. Deretter, fra kronen til ørene, og til slutt til pannen. Hver gang, ikke glem å skrive salt. Bevegelse langs hårfestet rense porene.
   Den andre type bevegelse - fingre presset mot huden hennes og forsiktig skiftende lys roterende bevegelser. Spissene av fingrene må passere over overflaten av huden. Tommelen i skallet er ikke involvert. Prosedyren avsluttes streke, myke bevegelser langs hårfestet.
   Denne prosessen er bare 10 minutter. Hår deksel eller håndkle. Det har å fordrive tiden på renset hud porene og rolig. Etter en halv time kan du vaske håret.
   Fett hår, denne prosedyren bare trengte å fjerne talgkjertlene i hudens overflate og flass. Jo større effekt er havsalt, det hjelper vekst, hindrer hårtap.

   Masker


   Du kan gjøre basert på salt masker for håret næring. I tillegg er mengden av salt som benyttes til å skrelle, tilsett lav-fett yoghurt eller yoghurt. Sammensetning søke på hårrøttene. Lukk hodet med et håndkle. For ganske maske i 20 minutter. Vask håret blir mykt og skinnende.

 •  Honning. Kjente veldig gammel oppskrift maske. Ta like mengder salt, brandy og honning (1 glass). Lag en blanding i en glasskrukke og avkjøl i to uker. Sammensetningen blir påført på huden og håret, har han til å opptre i løpet av timen. Masken kan vaskes ut uten sjampo. Blandingen ble lagret i kjøleskap eller på et mørkt og kjølig sted.

 •  Brød. En teskje salt, 100 gram rugbrød velling, 2 eggeplommer. All mix og søke på rene hårrøttene. Hår hat nær en halv time og sammensetning kan vaskes. Denne blandingen styrker og renser huden follicles flass.

 •  For vekst. Knock plomme, tilsett honning, salt, olivenolje (1 ts) og en spiseskje med sennep, tilsett sitronsaft. Bland godt. Ved roten av håret struktur satt i 20 minutter. Bære en lue. Skyll Shampoo balanserer olje. •  Salt Hair
   Saltet oppløses i vann og sprøytes på håret, og deretter plassert i håret på vanlig måte. Løs dette styling er ikke nødvendig.

   Råd •  Alle masker kan kombineres med massasje av hodebunnen.

 •  Å forbedre handlingen, alle oppskrifter med salt for fet hud, kan du legge sitronsaft.

 •  Det finnes oppskrifter som tilbyr lagt til leire masker.


 •  Effekten oppnås etter 8 uker. Alle prosedyrer saltvann pærer styrke, fremme hårvekst, redusere fett, renser porene i huden og stramme dem.
  Hvor nyttig salt hår?
   En så vanlig problem som forstørrede porer i ansiktet ditt påvirker ofte kvinner som har ansiktshuden er fet eller kombinasjon. I ubestridelig pluss fet hud (senere sammenliknet med normal og tørr, visner), har den en stor ulempe som uestetisk utvidede porer. I utgangspunktet problemområdene er pannen, nesen og haken (med andre ord, den T-sone). Utvidelsen er fortsatt under utvikling og overdreven talgkjertlene talg som samler seg i porene og får dem til å utvide.

  Hvordan bli kvitt utvidet langt


   De viktigste årsakene til utvidelsen er fortsatt en genetisk predisposisjon og mangel på riktig og regelmessig rengjøring av huden av skitt, olje og døde hudceller. Provosere utvidelse kan da også stress, dårlig kosthold, lavt immunforsvar, hormonelle forandringer, dysfunksjon av endokrine kjertler, forstyrrelse av kollagen (som bidrar til overdreven sol tan), solbrenthet, dehydrering, overdreven bruk sminke (spesielt dårlig kvalitet), dårlige vaner. Med forstørrede porer det er nødvendig og betimelig å kjempe, eller de kan forverre utseende hudormer og kviser. Hvis du bli kvitt denne sykdommen er ikke alltid mulig å gjøre porene mindre synlig - problemet er ganske gjennomførbart.

   Tradisjonelle metoder for å bekjempe forstørrede porer


   Å kvitte seg med forstørrede porer viktigste - rensing av huden. For å gjøre det mer nøye, dere to ganger i uken bruker skrubb. De eksfoliere døde celler i huden, bidrar til å forbedre sine krovoobmen. Etter bruk, skylle ansiktet skrubber bør være kaldt vann for å lukke porene.
   En effektiv skrubb Scrubs er kaffe. Stoffer som finnes i kaffe også berolige og glatt hud, og dermed hindre sin aldring. Og kaffe beskytter huden mot ultrafiolett stråling. Du kan bare bruke kaffegrut, og kan blandes med kanel og krem ​​eller med noen eterisk olje og en teskje rømme (to teskjeer kaffegrut).
   Et utvalg av ansiktsbehandlinger vil også bidra til å redusere synligheten av forstørrede porer. For eksempel, en maske med mandler og urter. Å lage en maske, gjør 50 ml kjøttkraft med to spiseskjeer lime blader, eldre, furuskudd og kamille blomster og hell dem (uten å gi kjølig) ss mandler (hakket i en kaffekvern, kvern eller blender). I blandingen legge en halv teskje honning og en teskje mel. Bland alt og søke på ansiktet i en halv time, skyll deretter med kaldt vann.
   Fjerne synlige porer og fjerne irritasjon og bidra til å forbedre din hudfarge buljong med laurbærblad. Du kan rett og slett tørke ansiktet med en bomullsdott dyppet i kjøttkraft. God effekt også gi sinkoksid lotion på å bidra til å kvitte huden av overflødig talg. Et utmerket alternativ er å fryse ulike urte påfunn og bruke isbiter til å tørke huden. Denne fremgangsmåten er meget godt porene.
  Hvordan bli kvitt utvidet langt

   Salon metoder for å håndtere forstørrede porer


   Den mest effektive salon microdermabrasion prosedyren er ansett som en form for peeling. Det er brukt spesial skrubb inneholder svært små partikler (microcrystals) eller hud resurfacing bruker dyser med en diamant spissen. Denne prosedyren bidrar til å begrense porer, glatt hud, rense det fra døde celler og fjerner rynker. Microdermabrasion sikrer at cellene produsert kollagen (når det er gjort riktig). To eller tre prosedyrer er tilstrekkelig til å oppnå det ønskede resultat.
   En annen type peel, mer radikal - kjemisk. I tillegg til å bli kvitt det utvidet langt som kamp rynker, ujevn hudoverflate, kjedelig hudfarge og akne utslett. Sin essens er å fjerne overflatelagene av huden, stimulere veksten av nye epidermis. Kjemisk peeling er av tre typer: overfladisk, midten og dyp. Overfladiske skreller svært milde og derfor de mest vanlige.
   I kosmetikk i dag ofte brukt kryoterapi - kulde terapi. Den bruker flytende nitrogen fryser handlingen som hjelper kroppen til å forynge. Denne prosedyren gir raskere stoffskifte. Dette skinnet er lettere, er mindre sebum produsert og fade akne.
   Med mange hudproblemer, inkludert forstørrede porer, hjelper kampen arsonvalisasjon, at virkningen av ultralyd. Under denne prosedyren huden blir stimulert puls høyfrekvente strømmer. På salg er en spesiell enhet (Darsonvales) som kan brukes på egen hånd, uten hjelp av en kosmetolog. Men arsonvalisasjon har kontraindikasjoner, så denne metoden for å håndtere forstørrede porer kan ikke brukes for alle.
  Hvordan bli kvitt utvidet langt

   Metoder for å forebygge utvidet langt


   Her, som i hele mye enklere å rette opp og forebygge forekomsten av forstørrede porer enn senere å håndtere dem. Den viktigste regelen - vanlig hud rensing og peeling bruker skrubb. Det er verdt og beskytte huden mot UV-lys og moderat soleksponering. For vask bør ikke bruke varmt vann. Og selvfølgelig, bedre å kjøpe bare høy kvalitet naturlig kosmetikk og ønskelig, med en liten mengde enn å prøve å "zashtukaturyty" ansiktet under et tykt lag med foundation, prøver å skjule sine hud feil.
   Det er logisk å overvåke helsen generelt, leve et aktivt liv, i tide til å se legen din og holde immunforsvaret er normalt. Ikke gjør uten riktig ernæring. Det er enkelt og har lenge visst: rikelig med væske (særlig grønn te), frukt, grønnsaker og urter. Da huden din vil glede deg med sin vakre utsikt og frisk hver dag.
  Яндекс.Метрика