Vakre velstelte hender - en av de viktigste fordelene med denne damen. Tynne håndledd, lange fingre, rene negler, myk, fløyelsaktig hud Alt dette kjempeflott bilde kan ødelegge tilstedeværelse av mørke hår på armene. Selvfølgelig, hver kvinne søker seg mot det ideelle, så prøver å bli kvitt dette problemet ved å ty til ulike metoder.

Hår hender, fjerne eller lette opp?


 Verdt?
 Faktisk, bli kvitt hår på hendene - ikke obligatorisk prosedyre for hver kvinne. Hvis hårene er lett og tynt flytende, så er det ikke nødvendig. Enhver metode for hårfjerning sart hud utsatt negative effekter, så ikke skade henne for å bli kvitt stealth pistol
 Hvis huden er dekket med mørk altfor lange og tykke hår er å forbedre det estetiske utseendet de bør økes eller gjøre hårfjerning.
 Hvilken metode du skal velge?
 Det finnes flere alternativer for å bli kvitt uønsket hår, men det betyr ikke at de vil passe alle. Dette er en rent personlig sak, og bør tenke to ganger før du går videre til noe.
 Det viktigste - å si "nei" barberhøvel. Barbering er en lite effektiv metode, som håret etter at det meget hurtig vokse. Også, etter to eller tre behandlinger av denne typen hår vil være mer mørkt og hardt, og bli kvitt dem er enda vanskeligere.
 En fin måte å bli kvitt uønsket hår - hårfjerning. Denne serien er stort - kjemisk, mekanisk, laser. De har alle sine fordeler og ulemper, som vil bli diskutert nedenfor i artikkelen.
 Hvis du ikke kan bestemme på hårfjerning eller omfanget av problemet er ikke så global, kan du bare lysere hår, noe som gjør dem mindre synlige og eliminere Veksten i strid bust.
Hår hender, fjerne eller lette opp?

 Fjerning av hår på hendene


 Det finnes mange forskjellige metoder for hårfjerning. Noen av dem kan holde sin egen hjemme, og noen har behov for kvalifiserte fagfolk og spesialutstyr.
 De fleste mekaniske metoder for hårfjerning smertefullt og ikke gi varig effekt. Etter dem der snart bust og kan være inngrodde hår.
 Ett mekaniske metoder - er plukker hårene i høy hastighet ved hjelp elektroepilyatora. Å redusere smerte kan forhånds brukes på huden bedøvelse, slik som lidokain. For å unngå rødhet og betennelse i huden etter inngrepet bør spres med en spesiell håndkrem eller krem. Effekten vedvarer etter elektroepilyatora ukene.
 Voksing hender - en enkel prosedyre, lett utføres uten hjelp hjemme. For gjennomføringen av voks blir oppvarmet til flytende tilstand (30-37 °), og deretter børste for å påføre et tynt lag på huden i form av strimler. Når voksen stivner, bånd brytes brått i den motsatte retning. Som frustrert med rothår, forblir huden glatt for en lang tid. Denne prosedyren kan utføres bare etter de vokser tilbake igjen 3-5 mm. Denne metoden er egnet for de med lav smerteterskel.
 En annen god mekanisk metode for hårfjerning - en shuharinh. Tidligere var han veldig populær i Østen, men de siste årene har det blitt stadig bruker i vårt land. Spesiell pasta kan kjøpes i butikken eller lage mat selv, som krever vann, sitronsaft og sukker. Blandingen tynt påføres huden etter tørking strimler og brått bryter ned i retning av hår vekst. Denne metoden er allergivennlige, ikke veldig smertefullt og rimelig. Egnet for eiere ikke altfor lange og stive hår.
 Rydder opp helt smertefri. Fremgangsmåten utføres raskt og lett med en spesiell krem. Verktøyet blir påført huden med applikatoren. Etter noen minutter (nøyaktig tidspunkt angitt i instruksjonene) krem ​​grundig vasket av med varmt vann. På grunn av kjemikalier som utgjør kremen for hårfjerning, hår keratin og ødelagt forsvinner. Dessverre, kan disse stoffene gi allergiske reaksjoner, så først sørge for at huden i nærvær av tilbakeslag.
 Det mest effektive er laser hårfjerning, men det er ikke alle tilgjengelige, som er laget kun i spesialforretninger. Den kostnaden er ikke billig, og ikke alle butikker som har nødvendig utstyr.

 Belysning hår på hendene


 Belysning hår på hendene kan gjøres ved kjemiske eller fysiske midler. Prosedyrer kan utføres både hjemme og på hytta. Det første trinnet er å sjekke huden for mangelen på en allergisk reaksjon for å unngå ubehagelige konsekvenser.
 For eiere av veldig sart hud og fint hår belysning egnet metode med kamille. Må halvparten av farmasøytisk emballasje tørr kamille helle et glass vann til å koke og deretter la det brygge for en halv time. Den resulterende slurry ble brukt på hendene, pakk med plastfolie og varmt håndkle. Vask av etter to timer. Prosedyren gir ikke umiddelbare resultater, og krever derfor hyppig repetisjon.
 Den best kjente måte for å lette - er en løsning av hydrogenperoksyd. Du kan tørke hendene daglig vann og gradvis posvitlishayut hår. En mulig 30% peroxide fortynnet med vann i forholdet 1: 1 for å legge to ampuller ammonium og en halv teskje natron. Smøre håret forsiktig uten å gni huden. En time senere, skyll med varmt vann og fett krem.
 For raskt å få det resultatet du kan bruke hidroperytom. Dette verktøyet brukes til å belyse frisør hår. Det er solgt som tabletochek i apotek eller butikker kosmetikk. For prosedyren du trenger å male ti tabletter, bland med en spiseskje vann, en teskje av sjampo og to ampuller med ammoniakk. En time etter påføring bør være grundig vasket av med varmt vann.
 De to siste metoder - kjemisk, så du må være veldig forsiktig og umiddelbart stoppe prosedyren ved eventuelle mistenkelige tegn.

 Kontraindikasjon
 Husk at det er flere helsetilstand der fjerning er strengt forbudt og lyst hår. Dette diabetes, hormonelle allergier, hudskader. Før du bli kvitt uønsket hår, må du ta kontakt med en kosmetolog.  
Ureaplasma kvinner: Symptomer, årsaker og behandling
 Ureaplasma - en egen klasse av bakterier som lever i slimhinnene i urin-systemet mannen. De hører til en rekke opportunistiske flora. Ureaplasma kvinner stimulerer betennelse i livmor, vagina og vedheng. Menn manifesterer seg som infeksjon i prostata, blære, urinrør, testikler og vedheng.
 Årsaker og symptomer hos kvinner ureaplasma
 På grunn av det faktum at inkubasjonstid på opp til 1 måned fortsetter forløpet av sykdommen i latent form, er sannsynligheten for infeksjon i de tidlige stadier vanskelig. Dette faktum øker sannsynligheten for infeksjon bevisstløs partner. De fleste kvinner symptomer på kronisk ureaplasmosis slabovyrazhennaya slik at bæreren ikke kan spekulere om eksistensen av eventuelle problemer. Men i alle fall, har årsaken til klagen til leger blir hyppig og smertefull vannlating, utflod ukarakteristiske smerter i vedheng.
 Effektiviteten av diagnosen ureaplasma er ikke lette å identifisere tilstedeværelsen av disse bakteriene i kroppen. Ureaplasma ofte er en del av den normale vaginal mikroflora. For å forstå hvordan å behandle Ureaplasma kvinner, bør fokus rettes mot å bestemme antall og aktivitet av bakterier avl vurderer medvirkende faktorer - lav immunitet, dysbiose, stress, graviditet, bytte av seksualpartner i løpet av ubeskyttet samleie.
 Komplett blodutstryk og gi informasjon om mulig økning i hvite blodceller, som bevis på infeksjon. Etterfulgt av PCR som detekterer stamme av patogenet og dets (for riktig valg av antibiotika). Bakterie dynamikk vil beskjære avl ureaplasma. Også immunologiske diagnostiske metoder som brukes ved bestemmelse av dannelse av spesifikke antistoffer.
 Behandling Ureaplasma kvinner
 Mangel på betimelig terapeutisk behandling av sykdommen fører til en rekke patologiske tilstander:
 - Forstyrrelse av svangerskapet og postpartum endometritt;
 - Pyelonefritt, blærekatarr hos kvinner;
 - Prostatitt og uretritt hos menn.
 Intensiteten av symptomene ureaplasmosis deler seg i to typer: akutte og kroniske. Typiske karakteristika for denne infeksjon er fraværende. Derfor er en definitiv diagnose bare mulig etter laboratoriestudier av biologisk materiale.
 Ureaplasmosis pliktig behandling dersom:
 - Membran lesjoner av ytre genitalia, ledsaget av en endring i overflaten av slimhinnen, kløe, svie,
 - Akutt grad av infeksjon i seksuell partner;
 - Planlegging og forberedelse for graviditet.
 I de fleste andre tilfeller er behandlingen ikke beregnet. Som nevnt ovenfor, er nærvær i kroppen av et visst antall av disse bakteriene akseptert som norm Ureaplasma kvinner, som faktisk ikke krever medisinsk intervensjon.
 Omfattende behandling av kronisk ureaplasmosis typen kan bare startes etter diagnose, som ofte feilaktige resultater på infeksjon i kroppen. Konklusjonen av asymptomatisk sykdom regnes ikke som en patologi i den sanneste betydning av ordet. Bestemme på tidlige terapeutiske intervensjoner bør bare kompetent lege i gjennomgang og analyse.
 Den terapeutiske tilnærmingen er ureaplasma komplekst program antibakteriell, immunmodulerende og styrkende behandlinger. Bare på denne måten effektivt kan påvirke spredningen av patogener. Vi bør ta hensyn til ytterligere å styrke immunforsvaret, som effekten av antibiotika i stor grad svekker kroppens forsvar, og det er en fare for ny antennelse.
 Også bære fjerning (eliminering) bakterier i betennelse. For å gjøre dette, er det en liste med forutsetninger som infertilitet, foster nedonashivaniya, prostatitt og andre alvorlige urin betennelse.
 Nyanser av antibiotikabehandling
 Praksis viser at langvarig bruk av tetracyklin antibiotika i behandlingen ureaplasmosis hyppig observert resistens mot disse stoffene (30% ureaplasma stammer) fordi diett krever rettidig justeringer som en erstatning narkotika.
 I tillegg er det noen kontraindikasjoner for slike stoffer: en alder av 8 år, graviditet, risikoen for foto (følsomhet for ultrafiolett lys) hud, forstyrrelser i mage-tarmkanalen (gastritt, gastrisk ulcus og 12 duodenal ulcus).
 I slike tilfeller brukes med hell intravenøse medikamenter erytromycin i streng dosering etter kroppsvekt. Den positive effekt oppnås ved høy antibakteriell aktivitet, lav toksisitet, og absorpsjonshastigheten av antibiotikumet.
 Behandling ureaplasma under svangerskapet
Ureaplasma kvinner: Symptomer, årsaker og behandling
 Dersom tilstedeværelse av ureaplasma oppdaget etter utbruddet av tidlig graviditet (22 uker) vanligvis ingenting blir gjort.
 Aksept av antimikrobielle midler kan bidra til abort eller misdannelser i fosterutviklingen. Men fordi graviditet er en tilstand av kroppen kan utløse betennelse, behandle ureaplasmosis fortsatt nødvendig. I tillegg bør behandlingen bruke vel som for å forhindre infeksjon av fosteret under fødselen. Gjennom nøye diagnose må defineres og antibiotika narkotika som støtter immunsystemet for å hindre tilbakefall.
 Moduser for overføring og forebygging
 Det bør fremheve følgende måter Ureaplasma infeksjon:
 1. Kjønn. Hvis ubeskyttet samleie gjennom kontakt med slim og et utviklende miljø er det mer enn en høy sannsynlighet for infeksjon.
 2. hematogenous. Infeksjon ved inntak av blod infeksjon bærer.
 3. Translokatsyonnыy. Overføring fra en kropp til en annen, ofte stigende rekkefølge fra livmorhulen til magen på egglederne.
 4. Morkake. Intrauterin smitte gjennom blod bare beskjed mor og barn.
 Basert på denne klassifiseringen, kan du lage en liste over forebyggende tiltak for å hindre spredning av smitte. I hvert tilfelle, en individuell tilnærming, men generelle anbefalinger er riktig diagnose av denne type bakterier ved planlegging av graviditet, innebærer bruk av barrierebeskyttelse samleie og adekvat behandling av akutte manifestasjoner av infeksjonen.  
Яндекс.Метрика