Knipe nerve i hofteleddet
 Den finner plutselig og dramatisk. Det er ledsaget av akutte smerter ("som en syl stakk!"). Det - klemt nerve i hofteleddet, opprinnelsen til som kan skyldes flere grunner, ikke er relatert til hverandre. Det er på grunn av deres mangfold upassende selvdiagnose. Spesielt hvis smertene gjentas oftere.
 Mulige årsaker til en klemt nerve
 1. Virkningen av trauma. Mislykket fall kan utløse små subluksasjon, hvis utseende er ikke umiddelbart merkbar, selv i forhold til andre skader. Men snart han selv vil vise symptomer som er beskrevet ovenfor. Diagnosen bør bekrefte ved å besøke traumer.
 2. Resultatet av hypotermi. På mai hellig badet i kjølig litt vann? Og så en annen, og moro jage hverandre på stranden, våren bris blåst? Ofte «klem nerve" kalte sin betennelse. Det er som en "straff" i nedre rygg eller nakke smerter, som ikke kan returneres på hodet ("dratt!"). Det er smertefullt, men ikke dødelig. Men ikke forsømme legen: hva er fortsatt ikke bading?
 3. Noen ganger sterke smerter i hofteleddet problem direkte relatert til ryggraden (ryggsmerter, herniated plate, etc.). "Digging poteter, nå forferdelig leddsmerter, trenger ingen smertestillende salver ikke hjelpe."
 4. Stillesittende arbeid. Stillesittende livsstil truer ikke bare skoliose og hemorroider - klemt nerve i hofteleddet hører også til listen over "podarunochkiv" han garanterer. Hva gjør jeg? Svaret er enkelt: øvelse. Minst et par ganger i uken.
 Problemer med ledd (ikke bare fra hoften) kan også forekomme under graviditet, vekt vordende mor øker belastningen på dem øker. Sport trent musklene unge damer i denne forbindelse enklere. Hva annet? Prøv å holde seg til en diett foreskrevet av legen din til vektøkning er ikke altfor overskredet "ramme". På samme tid, og etter fødselen vil være lettere å gå tilbake til den vanlige størrelse!
 Klemming nerve som et resultat av mangel på vitaminer
 Og en rekke sporelementer. Ubalansert menyen (fylt med mel, fett, krydret, salt), overraskende, også kan indusere plutselige anfall av sterke smerter som av og til dukker opp i området i hofteleddet. Sin vane kalles en klemt nerve, fordi i dette tilfellet er det en mangel på kalsium og vitamin D, nødvendig ikke bare i dannelse av skjelettet. Kalsiumioner som sirkulerer i blod er en av de aktivatorer av glatte muskler og tverrstripet. Med deres mangel på kroppen utgivelser det nødvendige antall bein - problemer med leddene er i denne situasjonen, "bell" som sier at snart utvikler osteoporose. En vitamin D hjelper kalsium assimilert.
 B-vitaminer er ansvarlig for tilstanden i det sentrale og perifere nervesystemet. Så, kan deres fravær i dietten også være årsaken til smerter i hofteleddet. I dette tilfellet vil gi lindring til muskel injeksjon av vitamin B12 (de skal foreskrive en lege) og gå inn i menyen av et stort antall av frisk frukt og grønnsaker (du kan gjøre det akkurat nå).
 "Doktor, vil nå?! »
 Gjort en riktig beslutning og samlet for en konsultasjon Medical Center? En erfaren tekniker vil gi deg en henvisning for blodprøver, røntgenbilder for å sende. Og kan foreskrive smertestillende. Which? Vanskelig å si - det avhenger av diagnose og betyr det at du vil bli behandlet (de må være kompatible). Kanskje neste vil være begrenset physioprocedures og refleksologi. I alle fall god undersøkelse - det første skrittet på veien til utvinning.  
Unnlatelse nyrer, symptomer, årsaker og behandling
 Nyre hører til de mest vitale organer i menneskekroppen. Så ikke ignorere selv tilsynelatende mindre symptomer eller lidelser.
 Slike brudd kan føre til en Nephroptosis dramatiske vekttap som følge av intensiv slanking, muskelaktivitet eller krenkelse av bukhulen på grunn av graviditet og flerlingesvangerskap på rad.
 Hva Nephroptosis? Nephroptosis kalt utelatelsen av nyrene eller nyre. Ofte er utelatelsen av den høyre nyren. Foruten dette - hovedsakelig kvinnelig sykdom.
 Grunner Nephroptosis
 Nephroptosis grunn er den raske nedgangen i magetrykket og svekke leddbånd indre organer, som er:
 - Etter graviditeten;
 - Etter en dramatisk vekttap;
 - Som et resultat av skade på korsryggen;
 - Som et resultat av svulster som utvikles i det retroperitoneale området;
 - I nærvær av medfødte svakhet leddbånd.
 Symptomer på nyre utelatelsen
 Ofte sykdommen er uten symptomer og er helt uventet.
 Legg merke til følgende funksjoner:
 - Nyre delvis eller helt håndgripelig (påviselig);
 - Tilgjengelighet av sløv smerter i korsryggen eller i stående stilling under bevegelse, tilt;
 - Feeling smerte når du hoster.
 Utvikling Nephroptosis
 Symptomer manifesterer avhengig av sykdommen.
 Det er tre stadier av Nephroptosis, og som overgangen fra en scene til en annen varierer trivsel.
 1. trinn er karakterisert ved sondering bunnen av nyre, men bare på inspirasjon. Det er vanskelig å detektere utelatelsen av nyrene i det første trinnet.
 2. trinn - komplett sondering nyre i stående posisjon. Det kan være ledsaget av smerte. Smerte kan gi ikke bare tilbake, men magen og blæren. Smerte roe ned så snart en person tar en sittende eller liggende stilling. Det er smerte type nyrekolikk.
 3. etappe nyre manifestert bevegelse subcostal området slik at det er mulig å undersøke ikke bare stående, men lyver. Hvis ingenting gjøres, vil den flytte inn i regionen av nyrebekken.
 Hva er farlig unnlatelse nyrer?
 I utviklingen av det tredje trinn er Nephroptosis:
 1. Øke den medfølgende smerter i magen. Nå smerten blir mer intense og er permanente.
 2. Når smerte angrep kvalme eller oppkast.
 3. Fremveksten av alvorlig hodepine.
 4. Økende press.
 5. I utelatelse av nyrene er ofte bøye ureter.
 6. Utseendet til tretthet, tap av appetitt.
 7. uførhet.
 8. Irritabilitet, depresjon symptomer.
 9. pyelonefritt.
 10. hydronefrose.
 Behandling av nyre unnlatelse
 Vær oppmerksom på at kun piller og luke problemer ikke kan bli kvitt.
Unnlatelse nyrer, symptomer, årsaker og behandling
 Men den første tingen å gjøre etter å ha blitt diagnostisert med det - grense selv stoppe enhver trening. I den innledende fasen av sykdommen er vanligvis anbefalt å bruke bandasjer, øvelser for å styrke muskelsystemet bukhinnen. Pidtyahuyuchys, muskel, vil nyre tilbake til setet sitt. I tillegg:
 - Ikke løfte vekter;
 - Du kan ikke hoppe, løpe, danse;
 - Ingen fysisk aktivitet;
 - Det er nødvendig å styrke immunforsvaret og anbefalingene fra legen din.
 Noen pasienter vil bli bedt om å komme seg. Dette gjelder de som har tjent Nephroptosis den skarpe vekttap.
 Hvis saken er alvorlig, vil kirurgens skalpell bare returnere en nyre til sin plass. Som et resultat av operasjonen vil kirurgen selv returnere nyrene på plass og fest den der. Hovedvilkåret for utvinning etter operasjonen - en seng hvile i minst 14 dager.
 Utelatelse av nyre - en sykdom som ikke tillater selv. Behandlingen bør utnevne en lege, er han stadig må kontrollere det.
 Øvelse på utelatelse av nyrer
 Stor vekt på behandling Nephroptosis gjort det for treningsterapi.
 Utøve at med riktig og regelmessig yter sin nyre vil vende tilbake til et sted som heter "svelge". Alt på en gang forestilt å stå på ett ben med skråstilt i en vinkel på 90 grader og trekk kroppen som den andre etappen. Nei, det er det - en annen "svelge", som gir en horisontal posisjon på menneskers mage på ethvert nivå og fast underlag. Dette kan være et gulv.
 Ytelse:
 1. Ligg på gulvet.
 2. Legs sammen, trekke enda.
 3. Hands arrangere en fest som en svale flyr.
 4. Løft hodet, prøver å holde denne opphøyde posisjon overkroppen noen få sekunder (hvor sterk nok).
 5. Gå tilbake til utgangsposisjonen.
 Hyppigheten av gjentakelse 12 til 15 ganger. Utføre vanlige daglige 1-2 hendelse så lenge smertene ikke vil stoppe.
 Etter trening kan dramatisk stige. Det forsiktig rulle over på ryggen, ligge så 20-30 minutter - til hvile. Deretter forsiktig stå opp, ikke en idiot, og holding eller lener seg på noe.
 Denne øvelsen er veldig effektiv. Med vanlig versjon - det vil dukke effektivitet i å redusere smerte. Da smertene skal gå helt.
 For å beskytte deg selv fra Nephroptosis, være forsiktig med dietter stadig trene muskelsystemet til musklene i bukhulen var i god form og ikke miste sin elastisitet, gjennomgå vanlig legeundersøkelse og ikke miste årvåkenhet. Sykdommen er lettere å forhindre!  
Hele kroppen klør
 Kontinuerlig kløe er ikke bare irriterende, men også forvirret: selv ta kontakt på sensitivt tema ingen. Plutselig råde "ofte vaske" som svar på et sjenert forsøk på å finne ut hva de skal gjøre om hele kroppen klør?
 Men de mulige årsakene til dette ekstraordinære tid i våre Jacuzzi og dusj geleer fuktighetsgivende effekter er ganske forskjellige. Flere leger som sier "Dette er min kompetanse! ".
 Nevrolog
 Kanskje du har hørt ordtaket: ". Alle sykdommer i nerver" Sannhet i hennes 90 prosent (10% "blir" til infeksjon).
 En erfaren nevrolog vite: som er i kronisk stress, folk ofte klager over at de har kløende kroppen - det er en nervøs eksem.
 Plutselig akutt stress kan også forlate "i minnet" dårlig kløe, eller enda overfølsom hud, ledsaget av smerte når du prøver å klø. Ikke det faktum at det er en eller annen måte utenfor merkbar (ikke medregnet "kjemmet" band). Men nervøs kløe kan være ledsaget av utslett og små, avrundet utseende og hvitaktige flekker på kroppen. Alt er så nervøs? Flekkene vil etter hvert bli rød, de vil skrelle av huden. Uestetisk. Det er ubehagelig. Ikke dødelig. Utsatt for en spesifikk behandling, eksterne salver / tabletter, selvfølgelig, vil ikke hjelpe, men det avslapping, yoga, og (helst) en endring av ferie steder vil sikkert slå til arsenal av kamp. Berolige? Kun etter avtale legen din. Og husk: blunting emosjonell smerte, påvirker det også reflekser.
 Hudlege
 Dette spesialist lett diagnostisere skabb (nærvær puzыrkovo-pustuløse utslett, kløe midd provosert), en av de mange typer herpes eller urticaria (akutt eller kronisk, står blek rosa blemmer). I tilfelle av kjæledyr kan forårsake kløende bitt av lopper, loppe på menneskekroppen ikke er levende, men følsom bite. Utseendet til subkutan midd - demodex også tydelig ønske pochesatysya - hans vei, lett forveksles med skadelige handling fjær midd, som hekker i puter, tepper og enda en fjær.
 Gynekolog
 Ja, han fant også noe å si! Det skjer ofte at kroppen kløe under svangerskapet - dette er kroppens reaksjon mulig for mange grunner:
 1. Dramatisk skrev vekt: kg ekstra bokstavelig strekke huden, forårsaker den til å "knekke". Future mor "i sin egen hud" føles som en form for stretching
 2. Mangel på vitamin E, det fører til tørr hud, og dermed sin permanente kløe.
 3. Problemer med leveren eller urin-systemet: det kan være ledsaget av et karakteristisk kløende utslett.
 4. Svezhepryobretennaya allergi (mulig måte, og ikke gravid, inkludert menn).
 5. banale irritasjon fra overdreven svetting, hva gjør du fortsatt ikke svett, for ikke å si at i løpet av svangerskapet alt går som før.
 6. Økt nervøsitet (se. Above om nevrolog).
 Lege-terapeut
 Noen ganger ingen universell spesialist er nødvendig. Er du sikker på at du ikke er gravid, og ikke spesielt nervøs? Sjenanse poboku - absolutt besøke en terapeut! Det vil utstede en henvisning til blod- og urinprøver - du kan unngå problemer med indre organer (gulsott, diabetes, nyresykdom). Organisert allerhotest. En henvisning til en hudlege. Og tilstedeværelsen av visse symptomer - og veneriske sykdommer. Det er også mulig å besøke onkolog: en permanent ønske å klø i områder der lymfeknutene kan snakke om den innledende klamydia.
 Bekymret? Listen over grunner irriterende "skabb" skal utfylle banalt. Hvis kroppen er kløende etter en dusj, så kanskje ting hyperhloryrovannoy eller rustne vann fra springen. Swap rør i hele huset vil komme, så hvis årsaken er fortsatt i denne saken, etter en dusj eller pour filtrert tidligere kokt og avkjølt vann. Etter inngrepet ikke glem å bruke en fuktighetskrem.  
Яндекс.Метрика