Å være slank - det er absolutt drømmen om hver kvinne og jente. Hver av dem på noen gang lurer på hvordan du fjerner hang magen og gjøre det passform og vakker. Du kan selvfølgelig lage en doroguschy effektive kurs for vekttap, men ikke hver kvinne er slike kurs tid og penger. Du kan ta en morgen eller kveld jogge, men, igjen, ikke alle av det smukke kjønn har mulighet (for eksempel på grunn av den travle timeplan av mangel på tid).

Hvor raskt fjerne truende mage og sider


 Mange kvinner sitter for en slutt på den strengeste dietten. Vekt de sikkert miste. Men nok av disse restriksjonene for å bli kvitt stygge og lite estetiske fatty folder? Det ofte diett for å bidra til å fjerne uønskede pounds og blader hang slapp mage.
 Det er ikke nødvendig å gjøre alle de ovennevnte. Ganske ekskludere visse skadelige produkter fra kostholdet ditt og daglig utføre enkle, men svært effektive øvelser for deg å bli slank og magen - vakker og passform.
 Hvorfor er det ekstra inches
 Før du bestemmer deg for å bekjempe de forhatte centimeter, må du først vite årsakene og konsekvensene kan føre til overvekt, hvis tiden ikke gjør dem:

 •  den første grunnen er overspising - hvis en person bruker en overdreven mengde av høy-kalori mat, alle kalorier uunngåelig avsatt som fett;

 •  hyppig inntak av matvarer som inneholder kolesterol (mat fra gatekjøkken);

 •  stillesittende stillesittende livsstil, for eksempel daglige arbeid ved datamaskinen, kjøring, etc.);

 •  stress. Hvis du skulle finne deg selv i situasjoner som forårsaker stress, mest sannsynlig vet førstehånds hva de ekstra pounds. Mennesker som er i en stresset tilstand, er mye mer sannsynlig å oppleve sult og har en tendens til å spise mer enn vanlig, noe som uunngåelig fører til overvekt;

 •  svangerskap og fødsel. Nesten alle nye mødre står overfor det samme problemet som overvekt og lite tiltrekkende baggy magen etter fødselen.

 •  fordøyelsessykdommer kan også føre til utseendet på ekstra inches. Typisk er dette problemet gjør det mulig å detektere abdominal ultralyd.


 •  De ekstra pounds ikke bare ødelegge din figur. I fremtiden kan de forårsake høyt blodtrykk eller hjertesykdommer og diabetes og leversykdom, kreft. Og dette er en ufullstendig liste over problemene forbundet med overvekt.
  Hvor raskt fjerne truende mage og sider

   Ernæring
   Først må du ta vare på kostholdet ditt. Dette betyr ikke at du må følge en streng diett og nyt din favoritt mat. Det er tilstrekkelig å overholde visse regler og modus for å spise.
   Første frokost. Ernæringseksperter sier i en stemme som ikke under noen omstendighet gi opp om morgenen måltid er umulig. Frokost - din energi boost for hele dagen. Og hvis han savner, vil sult pine deg gjennom dagen, noe som vil sikkert føre til et sterkt ønske om å spise noe ikke veldig nyttig (for eksempel mel eller søt).
   Sekund, snacks. Det er bevist at et riktig kosthold må være seks eller syv ganger om dagen, som er - frokost, lunsj, middag og snacks tre. God snack vil avbryte var sult og ikke gi for mange karbohydrater og fett. Ideelt sett snack - et meieri produkter, frukt og grønnsaker.
   Og for det tredje, middag. Spise før sengetid - en vane ekstremt skadelig og det vil ha å bli forlatt. Det beste alternativet - til middag et par timer før du går til sengs, men helst ikke senere enn 19:00. Hvis du er plaget av anfall av hungersnød natt, kan du spise en ikke søt eple drink lav-fett yoghurt eller rent vann.
   Trening
   Trening - dette er den andre viktige skritt på veien til en fin og flat mage. Hvis du gå ned i vekt (etter fødsel) magen strekkmerker er ofte dannet, som ikke kan håndtere selv riktig ernæring. Bli kvitt denne svøpe hjelpe enkel øvelse. Å raskt fjerne magen hang i hjemmet, må du utføre den valgte øvelsen jevnlig - minst tre eller fire ganger i uken.
  Hvor raskt fjerne truende mage og sider

   På denne dagen er fortsatt de mest effektive metodene for vekttap mageøvelser. Siden varianter av disse øvelsene er det så mange, kan du enkelt plukke opp de mageøvelser som er mest egnet for deg.

 •  Mageøvelser №1. Utføre det skal være i en utsatt posisjon. De maksimale bøy knærne dine slik at du nesten fikk hæler til baken. Fjern hendene bak hodet, fingrene danner en "lås". Nå stiger, prøv å få til knærne albuene. Når du utfører denne øvelsen, bena ufrivillig vil komme opp fra gulvet, så det er best å spørre noen til å holde dem på plass. Eller du kan rett og slett fikse føttene under sofaen, lenestolen.

 •  Øvelse №1 gir utmerket resultat for de øvre magemuskler. For de første leksjonene nok for 30 reps, men hvis du er over, så gjør mer og du kan skryte stram mage tidlig. Ikke glem intensiteten av ytelses klatrer - ideelt sett, ett minutt du har tid til å gjøre denne øvelsen 50 ganger.

 •  Øvelse for stram mage №2. Gode ​​resultater i liggende stilling. Vi må heve både armer og ben. Ditt mål - å røre fingrene tær. Utføre denne øvelsen du trenger så raskt som mulig og minst 25 ganger. Dette vil hjelpe deg til å styrke lavere trykk.

 •  Øvelse №3. Denne øvelsen utføres i liggende stilling, bør hender trekke sidene. Heve bena opp, deretter lavere. Gjenta 20-25 ganger. Under øvelser er nødvendig for å se til at ikke skilt fra hele landet. Dersom det er svært vanskelig, siden begynnelsen kan senke bena vekselvis en.

 •  Mageøvelser №4. Ifølge studien, "Bike" - er de mest effektive mageøvelser. Som omtalt ovenfor, er denne øvelsen utføres liggende på ryggen. Hendene skal fjerne hodet, men fikk ikke feste å "låse" kneet bøyes i en vinkel på ca 45 grader, korsryggen presset til det maksimale gulvet. Denne bestemmelsen bør i sin tur øke føttene berøre høyre albue mot venstre kne og vice versa. Gjør 15-17 repetisjoner bør være omtrent tre sekunder hver.


 •  Dersom du ikke være lat og begynne å gjøre disse enkle øvelser hver dag, noen uker denne innsatsen vil glede deg.
   Enhver kvinne har entusiastisk mannlige og kvinnelige misunnelig ser. En mannlig blikk rettet mot brystet, midje og hofter. Men hva de skal gjøre hvis en smart sexy rumpe ikke får fra naturen? Du kan sikkert bruke en operativ metode og sette inn silikonimplantater. Men det er veldig dyrt og garanterer ikke ett hundre prosent positivt resultat. Det er mye billigere å gjøre noe trening, og resultatet vil ikke vente på seg.

  Øvelser for rumpe styrking


   Husokkupasjon


   Når det gjelder å øke baken, til den første som kommer tankene med fysiske øvelser - knebøy. Med vanlige knebøy for å få resultater på baken er svært vanskelig. De fleste nakachayutsya foran lårmusklene. Å nakachalysya rumpe bør knebøy bena langt fra hverandre. Det er viktig å ikke ta føttene opp fra gulvet, ben oppløses i hånden, holde ryggen rett.
   Disse knebøy bedre å gjøre flere ganger om dagen. Du bør begynne med et lite antall sit-ups, for eksempel tjue. Hver dag kan legge 5-10 prysedov. Det første resultatet vil være tilgjengelig den første uken. Det viktigste - ikke kast i gang. Synlige resultater kan bare oppnås med systematisk arbeid.

   Knebøy med vekter


   Hvis effekten av vanlige sit-ups med bena langt fra hverandre litt, kan du legge vekt. Knebøy er gjort på samme måte som beskrevet ovenfor, bare trenger å plukke opp et par manualer eller vektstang. Til bar ikke hvilte mot kneet, ville det være bedre å sette den på ryggen og armene til å holde på til landet. For denne typen rygg knebøy bør vippes litt fremover, men ikke prohynaty. Med manualer enklere alternativ. Hender kan avle hverandre, trekke tilbake, trekke ned mellom beina og rundt. Hvis du trekker armene fremover eller sidelengs, vil den ha en ekstra belastning på hendene.
   Knebøy med vekter bedre å begynne å gjøre etter en uke eller to knebøy uten vekter. Ellers vil skade og hovne muskler. Begynn bedre med 5-10 prysedov flere tilnærminger. Du trenger ikke å umiddelbart desyatykylohrammovыe tunge manualer eller vektstenger. For disse knebøy, dumbbell gå til 1,5 kg bodibar eller vektstang som veier 2-3 kg
  Øvelser for rumpe styrking

   Mahi


   Å pumpe opp på toppen av baken (det er de mest gjenstridige muskler som krever stor utholdenhet for å pumpe dem) for å gjøre trekk tilbake. Du kan komme opp på alle fire, eller utføre bevegelser mens du står. Nosochok forsinkelse er ikke nødvendig. Knærne litt bøyd. Når du utfører øvelser stående, ta en liten spin vippe fremover, men ikke prohynaty. Leg bør ikke heve høy, for lav, men ikke trenger mosjon også. 60 grader vil være tilstrekkelig.
   Gjøre øvelsen på alle fire, kan baseres på begge albuene og rett for hånden. Ryggen prohynaty ikke nødvendig. Leg trenger å heve den grad lar kroppen og ikke glem å trekke over foten og bøy kneet litt. Etter 20-30 Makhov bør du føle kachaemuyu øvre muskel. Ellers, eller trene riktig utført, eller trenger mer Makhov.
   Plus, denne øvelsen i det faktum at svinge tilbake lårmusklene. Og hvis du utfører bevegelsene og fortsatt i hånden, kan du bli kvitt den "ører" på hver side og løft baken.

   Lunges


   En av de mest effektive øvelser for rumpe styrking er lunges. Videre både forover og bakover. Leg Lunge skulle bøye i kneet i ca førti grader. Når du utfører øvelsene trenger for å holde ryggen rett. Starter utføre beste øvelsen 10 på hvert ben i begge retninger, to eller tre kampanje.
   Du kan utføre den samme øvelsen er veldig effektiv "klokke". Den er utført av angrepene frem og tilbake i retning med klokken. Det vil si, gynge venstre foten frem, høyre fot frem utfall, utfall høyre fot til side utfall høyre fot tilbake, venstre fot tilbake utfall, utfall venstre fot til siden. Navnet på øvelsen skyldtes Association klokken. For 10 runder 2-3 dagers tilnærming vil være tilstrekkelig for de innledende fasene av øvelsen. Videre antall runder kan du gradvis øke.
   Å øke baken nyttige å gjøre lunges med vekter. Du trenger to manualer som veier 1,5 kg med lunges termin hender med manualer trekke frem lunges på rygg, armer med manualer trekke fra hverandre. Eller bare holde manualene ned hvis ingen ekstra belastning på hendene. Slike angrep gjøre mindre bedre, men flere tilnærminger.
  Øvelser for rumpe styrking

   "Walking" paven


   Denne øvelsen gjøres best etter trening utført som beskrevet ovenfor. Du bare sitte på gulvet, tar bena og flytte rett. Denne bevegelsen promassyruyutsya alle områder av prester som bare har jobbet veldig hardt. Fem minutter "gå" paven vil fremskynde og forbedre det endelige resultatet.
   Foruten det faktum at hver dag skal gjennomføre minst ett av disse øvelsene, bør du ikke glemme maten. Bare når riktig valgt diett kan oppnå et bestemt resultat. Det er best å utføre hele spekteret av øvelser for de beste resultatene. Ingen grunn til å vente at etter en uke med øvelser du bli eier av de deilige prester i området. På dette stadium er det første resultat. Når du får ønsket resultat bør ikke være å kaste øvelser. Ellers vil baken slå til "grøt" eller forsvinner igjen etter en tid. For å holde seg i form du trenger å gjøre øvelser to eller tre ganger i uken.
   I tillegg til å trene og ernæring kan bruke kosmetiske tjenester. For eksempel vil legge elastisitet kan dra nytte av massasje. I moderne massasjesalonger tilbyr massasje på hofter og rumpe. Du kan bare gjøre en rekke skjønnhets wraps, ta bad med eteriske oljer, bruke forskjellige kremer etc.
  Яндекс.Метрика