Med fremveksten av vaskulære nettverk av benene som vender mot et stort antall kvinner. Mange tror det er bare et spørsmål om estetikk, men uoppmerksomhet til dette problemet er eliminert komplikasjoner. Umiddelbart det bør bemerkes at vene bilde - ikke bare en kosmetisk defekt, og problemet som skal behandles.

Bli kvitt venøse garn på bena


 Hva er venøs nett? Den resulterende mangelen så vaskulære "stjerner" er ikke annet enn et brudd på veneklaffene. Hvis du ikke begynner å håndtere problemet, kan oppstå "fange" ny hud, som vil danne den venøse mønster.

 Hva som er årsaken til den venøse nettverk?


 Vurdere de viktigste årsakene til venøs rutenett:

 •  Brudd permeabilitet fartøy vegger, kapillær skjørhet.

 •  Hormonelle lidelser. Svangerskap, fødsel, eller avbryte mottak av p-piller, skjoldbrusk dysfunksjon. For å unngå mulige effekter av graviditet ved første oppnevnte profylaktiske av åreknuter.

 •  Belastningen på underekstremitetene (stillesittende kontorarbeid, arbeid som krever langvarig stående på føttene, kvinnen han elsker høye hæler). Svært ofte en vane å sitte beinet til beinet provosere vaskulær mesh.

 •  Misbruke tan, dårlige vaner. Røyking forstyrrer den normale absorpsjon av vitamin C, noe som fører til skjørheten i kapillærene.

 •  Arvelighet. Hvis mor og bestemor er lignende problem, bør du se på deg selv nøye og i tilfelle av venøs mesh, for å løse problemet.


 •  Hvordan man skal håndtere venøs netto på føttene •  Diet. Anbefalt ekskludert fra kostholdet krydret mat og begynne å spise så mange frukter og grønnsaker høy i vitamin C.

 •  Gi opp dårlige vaner, spesielt røyking. Bruk ikke apparatet i solen uten solkrem med høy beskyttelsesnivå.

 •  Fysiske øvelser for å styrke musklene. Som å gå opp trappen svært nyttig. Og for å bryte opp blodårene, og for å gjøre tonen i hele organismen. Avlære sette bena under stillesittende arbeid.

 •  Tren deg til å løfte opp beina hans opp. I den sanneste betydning av ordet, og høyere komfort av sofaen, så det var ingen blod stagnasjon.

 •  No stress. Det er en filosofi verdensbilde. Å huske minst én ting: i denne verden er egentlig ikke så mange ting som er verdt en person brukt på dem sine nerveceller.

 •  Av stoffet, som har en rutin, vitamin C, hestekastanje ekstrakt og bioflavanoyidy.

 •  Hvis du er overvektig, er det nødvendig å bli kvitt det. Du ikke bare redusere belastningen på underekstremitetene. Men på hele kroppen. Ned med de ekstra pounds!

 •  Fjern eventuelle termiske behandlinger. Bading, samt turer til bad og badstue for å bli forsinket. Termiske prosedyrer føre årer, og det kom til ingenting når problemet med venøs mesh på beina.

 •  Lymfedrenasje massasje. Det antas at folk som lider av åreknuter og vaskulære garn på deres føtter massasje er kontraindisert. Lymfedrenasje massasje er nyttig først og fremst for å hindre stagnasjon av lymfe i nedre ekstremiteter. Å utføre massasje bedre å finne en kompetent fagperson med erfaring på dette området. Når du driver massasje kan bruke eteriske oljer, som er rettet mot å ta opp problemet med åreknuter. Massasje kan gjennomføre uavhengig av hverandre, men det er ikke effektivt som om du utfører massasje spesialist.

 •  Terpentin badekar. Vakkert og effektivt verktøy som kan brukes hjemme. Terpentin badekar rengjøres kapillærer og bidra til deres utryddelse.

 •  Ved hjelp av komprimering undertøy. Det er nyttig fordi, tett griper beinet hjelper normalblodstrømmen i venene.


 • Bli kvitt venøse garn på bena

   De radikale metoder for kamp


   Selvfølgelig, det finnes radikale metoder for å bli kvitt den vaskulære nettverket. Akseptabelt de når situasjonen er lansert og andre metoder for å bekjempe sykdommen lenger.
   Først av alt, må du oppsøke lege fleboloha, som vil vurdere situasjonen og foreskrive riktig behandling, samt fortelle deg om å ty til drastiske tiltak for å eliminere venenettet.

   Fjerne blodårene ved hjelp av en laser

   Fleboloh vanligvis engasjert i som bidrar til å eliminere store, svært synlige feil. For dette formål benytter moderne medisin en fremgangsmåte for laserfjerning av blodkar.
   Prosessen med utvinning fra denne prosedyren er individuell, kan det fortsatt være etter de små arr, arr. Vær oppmerksom på at noen garanti for at etter en stund nær avledet venøs laser grid skaper et annet. For å unngå dette, må du holde kroppen fra innsiden og ta de nødvendige vitaminer som ble beskrevet ovenfor.

   Prosedyre mykroskleroterapyy

   Essensen i denne prosedyren er at huden blir innført fra en spesiell løsning, og etter et par uker resorpsjon oppstår fartøy. Etter denne prosedyren, anbefaler vi iført komprimering undertøy for noen tid.
  Bli kvitt venøse garn på bena

   Hva vil Beautician mens eliminere varicose mesh?


   Etter å ha besøkt fleboloha kommer andre gang - besøker kosmetolog. Kosmetolog hjelp fjerne små defekter som gjenstår etter primærbehandling. En metode for å eliminere små restfeil - en prosedyre mykrotermokoahulyatsyy. Prosedyren er som om at fartøyet forseglet inne gjennom påvirkning av elektrisk strøm. I fartøyet stopper blodstrømmen, og det bare blir usynlig.

   Det viktigste - forebygging


   Til slutt ser vi at den beste behandling - er forebygging. Utelukkelse fra livet til dårlige vaner, inntak av vitaminer og riktig bruk av enkle øvelsen i 10 minutter om dagen og finne helse beina ikke bare utenfor, men også inne.  
   Hver dag, kvinner er ben, kjører for å arbeide med barn går i barnehage eller skole, på bussholdeplasser lang vystoyuyut, gå til forskjellige butikker, merking kjøkkenet ved komfyren, tilbringer mye tid i trange sko. Ben - toiler og verdig omsorg og vedlikehold. Noen sier det ikke er penger i skjønnhetssalonger eller ingen forsøk på å bry seg hjemme. Dette er bare unnskyldninger. SPA-senteret kan ordnes hjemme og bortskjemt ben, føtter, p'yatochky.

  Hvordan å lage en jevn mynte element?


   Fotbad


   Å slappe av, slappe muskler anbefalte til karet med skallet effekt. For å gjøre dette, helle varmt vann i en bolle, dryss havsalt (1 ss per 1 liter vann). Mens saltkrystaller oppløse, til lavere ben i en bøtte med vann og salt gjennomføre føtter. Dermed den aktive arbeidet med viktige punkter plassert på føttene, og de får toning og rensing massasje. Badekar ta 10 minutter. Å gi huden elastisitet vel legge essensielle oljer, bare noen få dråper tea tree, orange, eukalyptus.
   Å myke opp huden på hæler og såler kan lage melk bad. Hell over i en bolle og tilsett varmt vann i melken i et forhold på 2: 1. Dette stopper løsning holde 10 minutter da tørre med et håndkle og gni en sitronskive.
   Å myke opp hard hud coarsened føtter og tær trenger en bøtte med varmt vann, tilsett en fjerdedel kopp ferskpresset sitronsaft, en halv kopp melk, 2 ss. l. olivenolje og en klype kanel. Bland alt og leggene til bekkenet i 15 minutter. Tørk, bruke en rik krem ​​med vitaminer, slitasje varme sokker og legge seg ned.
   Effekten av badene er fantastisk! Lær kvinners føtter er myk, mild, fløyelsaktig.

   Alt for mye borte


   Når huden stoppe dampende nok, gå til neste trinn - peel. Påfør kratt skal lyse sirkulære bevegelser av fingertuppene til fem omdreininger på denne måten og oppkvikkende massasje behandling. Du kan bruke en pimpstein for å glatte p'yatochky gjøre, men du kan bruke en spesiell plast cutter med granitt chips presset eller skrubb. Det er lett å forberede seg hjemme.
   Scrub Gulrot-havremel forberedt med en gulrot, revet med knust havregryn og blandes i forholdet 1: 3. Blandingen i form av en våt oppslemning påføres på foten. Du kan massere og la stå i 5 minutter og skyll med varmt vann. Scrub anbefales å bruke en gang per uke.
  Hvordan å lage en jevn mynte element?

   Mann tå scrub etterlater huden myk og mild, og samtidig bidrar til å kvitte seg med kremen utløpt. Til enhver nærende krem ​​(selv utløpt), tilsett semulegryn og deretter sette på hæler og en massasje klar lager i 5-7 minutter. Skyll med varmt vann og skrubb. Gjelder to ganger i uken.
   Scrub "øst". Bland 1 ss. l. kaffe, kanel og kakaopulver. Legg til mix 2 ss. l. sukker, 1 lm. l. hakket revet ingefærrot og 1 ss. l. olivenolje. Bland, sette på din hud hæler, føtter, massasje for 2-3 minutter, la stå i ytterligere 5-7 minutter, deretter fjerne med varmt vann.

   Masker og komprimerer


   Etter rengjøring hælene av sin gamle hud bør være godt fuktet. Det er nok til å bruke nærende krem ​​for ben eller en liten mengde varmt vegetabilsk olje. I stedet for vegetabilsk olje kan bli brukt på fem ricinusolje. Prosedyren er gjort før sengetid. Polyetylen vikle sine føtter og sette sokker. I morgen, vaske av med varmt vann og olje.
   Mykhet og silkiness fot og hæl vil gi spesiell løk grøtomslag. Etter å ha tatt et varmt bad knyttet til de to halvdelene av hælen pærer, skåldet med kokende vann. Foot wrap med plastfolie, ta på sokker og gå til sengs. Etter sove fjerne komprimere, gni med pimpstein, skyll med varmt litt vann og spres med fett krem.
   P'yatochky å bli øm i løpet av uken smøre oliven majones, helst ved sengetid. Rotere film, sokker om natten for å vaske bort all morgen. Resultatet kjempebra! Fem rosa og glatt på bare en uke.
   Etter dampende, til behandling skrubbe gni inn i huden stopp blanding av olivenolje og honning i forholdet 1: 1. Pakk med cellofan, slitasje varme sokker og la stå i 30-40 minutter, og deretter fjerne. Dette verktøyet gir huden fuktighet og næring den gjør p'yatochky myk som en baby.
   Å lindre hæl en dag i uka kan lage en maske av den unge, rike squash, hakket melkoporezannыh eller revet. Sett dem i gasbind og deretter på bena og la stå i en halv time. Skyll med varmt litt vann og spres nærende fotkrem fots. For hæler kan bruke noen maske av grønnsaker, frukt og bær. De fukte huden og levere viktige vitaminer.
  Hvordan å lage en jevn mynte element?

   Bli kvitt sprekker


   Sprekker i hælene - problem løst. Det er noen nyttige oppskrifter. En av dem, etter å ha tatt et bad, gni den vanlige fem dampende smult og sette en kål blad. Foot vikle en plastpose og sette på sokker. I morgen fett nærende krem ​​fuktighetsgivende fot. Gjenta prosedyren til fullstendig helbredelse av sprekker.
   Du kan prøve dette alternativet: Kok potetene i sine skinn, mos den, bland med vann, hvor det ble kokt, avkjøles litt, og dette støtteben buljong i 30-40 minutter. Skyll deretter med vann og sprekker på hælene av lakserolje eller spre noe fett krem, nærende. Bruk sokker til sengs og legge seg ned.
   Tøfler Havregryn hjelper helbrede sprakk. Trenger å koke grøt, legge den linfrøolje kan være mer, jevnt fordelt på to pakker. Pakker satt på foten, men liksom isolere toppen. La på i to timer, og skyll med varmt vann. Etter flere behandlinger huden på hælene blir myk og glatt.
   Å hindre nyttig å gjøre badet med urte avkok, sårheling og anti-inflammatorisk, kamille, johannesurt, calendula, salvie, Oman, eik bark. Hvis på hælene av tørr hud og sprekker, anbefales det hver dag.
   Sørg for å inkludere i meny mat rik på vitamin A og E. Omsorg for dine føtter, hengi sine ulike nyttige prosedyrer.
  Яндекс.Метрика