Bitter smak i munnen
 Ofte, våkner opp om morgenen eller sulten mann føles ubehagelig bitter smak i munnen. Dette symptomet kan ofte forklares med eksterne faktorer - mye fett i meny krydret mat eller alkohol effekter på kroppen.
 Men hvis en bitter smak i munnen hele tiden jage deg, er å søke profesjonell hjelp - kanskje det er en latent patologi kroppen.
 Hvorfor er det bitterhet?
 Med alder, når antall kroniske sykdommer øker, dårlig smak i munnen forekommer mye oftere. Avhengig av årsaken som provoserte patologi, velge riktig behandlingsregime som ville kvitte seg med problemer. Det er flere årsaker følelser av bitterhet.
 1. Tannproblemer og klovsyke. Dårlig ånde som følger bitterhet, antyder behovet for å besøke en tannlege umiddelbart og sterilisere ha brann tenning.
 2. Sykdommer i fordøyelseskanalen og tolvfingertarmen. Gastritt, kan lat tarm-syndrom "og duodenitis også føre til ubehagelige symptomer. En indirekte bekreftelse av diagnosen kan betraktes som en klassisk Mage symptomer manifestert av kvalme, kaster opp gjentatte ganger, oppblåsthet og dannelsen av spesifikke off-hvitt belegg på tungen.
 3. galleblæren dysfunksjon. Umotivert utgivelsen galle inn i spiserøret kan føre til en ubehagelig bitter smak. I de fleste tilfeller, for å bedre situasjonen er ganske komplisert og mottak hepaprotektorov cholagogue, men hvis årsaken til patologi er i forverring av gallestein sykdom, kan det hende du trenger kirurgi.
 4. Dårlig eller junk food. Omtrent en tredjedel av pasientene klager over en bitter smak i munnen etter å ha spist. Dette fører til problemer med å spise varene ikke er av god kvalitet. For eksempel, pinjekjerner, produksjonsteknologi som ble brutt, etter å ha drukket ikke bare fører til bitterhet, men mer alvorlige symptomer.
 5. Harsh adrenalin, og en lang dvelende stress kan forårsake en bitter smak.
 6. Graviditet. Kraftig hormonell kvinnelige kroppen og øke produksjonen av østrogen fører til en konstant følelse av bitterhet språk. Det er dette fenomenet meste knyttet endring i smaken av kjente retter som oppstår hos kvinner under graviditet.
 7. heavy metal forgiftning. Kobber, kvikksølv eller bly inn i kroppen, og gir spytt i munnen bitter smak. I tilfelle av et nært samspill med disse metallene, helst så snart som mulig å søke medisinsk hjelp uten å vente på mer alvorlige komplikasjoner.
 8. sykdommen er en autoimmun karakter. Til tross for den søte navn, diabetes kjennetegnes ved en følelse av bitter smak i munnen.
 9. antibiotika, anti-allergiske stoffer og noen urte kan også la en ubehagelig bitter smak. I dette tilfelle er problemet løst etter behandlingsforløpet.
 Hvordan håndtere problemet?
Bitter smak i munnen
 Avhengig av grunnene som forårsaket de ubehagelige symptomene oppnevnt syklus terapi utviklet for å løse problemet.
 1. Overholdelse av diett som utelukker matvarer fra kostholdet inneholder mye fett og varme krydder.
 2. Øke drikke væsker. Prøv å begrense bruken av klassisk te og kaffe, og foretrekker et avkok av rose hofter, hyllebær bær, Viburnum og mynteblader.
 3. Behandling medisiner. Calendula, kamille, linfrø, tilberedt i henhold til oppskrifter av tradisjonell medisin, i stand til å fjerne ubehag.
 4. Slutte å røyke og drikke, og sunn livsstil ikke bare støtter merket på den generelle tonen, men også eliminerer årsakene som gir opphav til bitterhet.
 Det verste som kan gjøre en pasient - forsømme sitt eget ubehag og utsette å gå til legen, håper at problemet vil være alene. Dessverre skjer dette svært sjelden. Men forakt for disse tilsynelatende mindre symptomer kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.  
Årsaker til sukker i urinen
 Bare lære årsakene til høyt blod sukker i urinen (dessverre, kan det være flere) egentlig bare etter samråd med en erfaren lege. Og gi en urinprøve for sukker har mer enn én gang for å utelukke fysiologiske spesifisitet kroppen. Parallelt vil du bli henvist donere blod sukker.
 Merk: Kvalifisert person vil aldri fortelle med sikkerhet tilstedeværelse fra deg direkte kvantitative forholdet mellom blodsukker og urin! For mange faktorer som regulerer blodsukkerverdi (nyreterskel). På den ene side graden av sukker i urinen - sin fullstendig fravær. På den andre - figuren av 06-08 mmol / l er ikke en patologi, men krever nøye oppfølging og periodiske medisinske undersøkelser.
 Mulige årsaker til sukker i urinen (unormal)
 1. Diabetes - den vanligste årsaken. Strengen "bukspyttkjertel / diabetes / insulin / sukker" er kjent selv til skolebarn, men kanskje det ikke er så ille. Diabetes utvikler umiddelbart, spesielt hvis det handler ikke om medfødte misdannelser, og ervervet gjennom mangel på måtehold i å spise. Det begynner med betennelse i bukspyttkjertelen. Hvis tanken på en diett i gourmet selv der, noen av betennelse (ja, i den tidlige fasen de går bort i en uke eller to etter et måltid) utvikle pankreatitt (kronisk treg). Så kommer den første akutte anfall - om på dette stadiet er rettet til å ta en urinprøve for sukker. Diabetes er ikke så mye
 2. Sykdommer i nevro-endokrine systemet (f.eks sentralnervesystemet): er det regulerer mengden av sukker i blodet, og dermed i urinen.
 3. Sykdommer i binyrene, som er forbundet med økt utskillelse av adrenalin (de er ganske sjeldne og føre til såkalt nadpochechnomu diabetes når adrenalin fører glykogen forbedret forfall, snu til glukose).
 4. Sykdommer i hypofysen, skiller hypofysen den såkalte "Diabetohennyy" hormon ved å hemme heksokinase motvirke insulin og "veksthormon" som hindrer dannelse av glukose fra aminosyrer.
 5. svulster i hjernen, ondskap - og godartede svulster og nyre, binyre, skjoldbruskkjertelen eller bukspyttkjertel.
 6. aktiv skjoldbruskkjertel: dens hormoner (tyroksin og thyroglobulin) i store mengder, er kraftige aktivatorer for syntese av glukose fra glykogen.
 "Natural" årsaker (ikke relatert til sykdom i indre organer)
 1. Akutt stress, for lenge siden bevist at hjernebarken - en av de regulatorer av karbohydrat metabolismen. Og ikke bare ham, slik at uttrykket «alle sykdommer i nerver" bringer en vitenskapelig bakgrunn. Det kan også omfatte hodeskader, noe som forårsaket mekanisk skade på hjernebarken.
 2. Skarpe angrep asfyksi angrep aggresjon: sukker stiger litt over rapportering av "adrenalynovomu" alternativet.
 3. febril stater feber.
 4. kullosforgiftning (karbonmonoksid), kloroform og morfinderivater.
 5. Akutt anfall av hydrophobia (frykt for vann) fører også til en økning i sukker.
 Forårsaker fordøyelses (dukket opp i normale forhold) glycosuria
 1. Aksept av kritisk dose av søt (oppmerksomhet, sjokolade elskere!). Sukker skilles ut i urinen hvis nyreterskel overskrides (i en frisk person, er han 120-160 mg%). Benchmarks begynner å gå off-skala hvis spise ca 100 g. Av sukker (glukose, fruktose, sukrose).
 2. Opptak av visse medisiner og uriktig kompatibilitet.
 3. Plutselig fysisk aktivitet, uvanlige eller overdreven (f.eks, konkurranser eller trening).
 4. Kronisk irritasjon (se. Above av akutt stress).
 For å behandle eller ikke å behandle?
 Når svangerskapet også kan utvikle den såkalte "False diabetes" med alle de påfølgende konsekvensene. Imponerende? Etter å ha studert listen over årsaker er ganske naturlig spørsmål melder seg: "Hva? ".
 Det bør være klart forstått at hjemme sette riktig diagnose ikke vil fungere, og dermed resultatet er ikke egenvilje. Tvert imot, kan skade så lenge du er, for eksempel, drikking måker, gunstige effekter på nyrefunksjonen eller skjerm med pankreatitt, pasienter med binyrene "beordret til å leve lenge."
 Rutinemessig undersøkelse viste forhøyet sukker? Umiddelbart til terapeut! Han vil tildele et sett av tester som må passere den "sighting" diagnose og sende ultralyd.  
Brenning i brystet
 Brenning i brystet og smerter av varierende alvorlighetsgrad skje minst en gang i livet til hver kvinne. Ikke alltid dette er onkologi, heller, bare en liten prosentandel av kvinner utvikler kreft senere. Legene sier at denne prosentandelen vil være minimal, hvis kvinner ikke skjule fra problemet, og umiddelbart gikk til legen.
 Ubehag, brennende følelse i brystet - når du kan ikke være redd for?
 Noen ganger når en kvinne føler en brennende følelse og smerter i brystet er ikke forbundet med noen sykdom. Det skjer tidlig i svangerskapet. På grunn av økningen i kroppen av fremtiden mor av kvinnelige hormoner og er hevelse bryst lobules. I dette tilfellet økt enda irritasjon og svie er regnet som en av de første symptomene på graviditet.
 Ikke bekymre deg hvis ubehag i brystet oppstå noen dager før menstruasjon. Vanligvis, følelsen av "fylde" bekymret begge brystene. Det hovne kjertler på grunn av blodstrøm i denne perioden. Noen dager passere smerte.
 Kontakt med andre sykdommer
 Svært ofte fører til brenning og smertefull følsomhet av brystene - fordøyelsesproblemer. Gastritt, magesår sykdom og lidelser i galleveis stand til å produsere en dårlig effekt. I dette tilfellet, ved behandling av gastrointestinale sykdommer under tilsyn av en spesialist gastroenterolog og eliminere unødvendig følelse i brystet.
 Call brenning og knusing smerte kan avbrudd av hjertet og interkostalrom nervesmerter. Dette skjer sjelden, men mange tilfeller. Vanligvis hadde pasienten allerede klar over at de har hjerteproblemer eller perifere nerver og sendt til en smal spesialist. Men det skjer også at den virkelige grunnen viser seg å overraske og ubehag i brystet tillate rettidig påvisning av sykdom, er det ikke relatert til brystet.
 Forårsaker halsbrann - når rush å mammologist?
 Den mest vanlige sykdom hvor pasientene klager over smerte og brennende følelse i brystet, er et bryst, som er kjennetegnet ved proliferasjon av kreftvevet under dannelse av cyster. Disse listene kan være følbar. Lidelse anses en forstadier tilstand, og behandle det umiddelbart. Hvis du i tillegg til svie og smerter er observert gulaktig utflod fra brystvorten og bryst berører å forårsake ubehag til legen umiddelbart. Årsaken til mastitt er hormonelle forstyrrelser som kan føre til gynekologisk sykdom, stress, abort, traumer, kompresjon av brystet og mange andre faktorer. Følgelig kreves profesjonell diagnose og helhetlig tilnærming til behandling.
 Hvilke risikoer gjøre unge mødre?
 Svært ofte står overfor problemet med unge mødre. En grunn - avslag av private liv eller vesentlige endringer i den. Noen psykologer mener slik snu en del av "sort enke syndrom." Selvfølgelig, i et sivilisert samfunn ikke er laget for å spise barnets far, men en svak avkjøling av kona følt av mange menn. Kvinner i noen måte anses oppdraget fullført mann og alle relasjoner med ham, vidsovuyut bakgrunnen. Som et resultat av dette mister helse. Kvalitativ seksuelt forhold er en av de beste måtene å forebygge sykdommer i kvinnelige reproduktive system, fullt avhenger av helsen til brystet.
 Amming - Hvordan holde seg friske bryster?
 En annen måte å unngå potensielle problemer med bryst - amming. Britiske leger anbefaler amme i minst en halv til to måneder. I det post-sovjetiske plass anbefales i minst seks måneder. Krenke amming ikke er mulig, og følge følelsene og trivsel i denne perioden bør være spesielt forsiktig, som unge mødre ofte står overfor lactostasis - en annen årsak brennende følelse i brystet. Under lactostasis forstå stagnasjon i melkekanalene. Hvis dette problemet ikke kan løses i tid med legen mammologist, neynfytsyrovannыy mulig mastitt.  
Яндекс.Метрика