Årsaker til aceton i urinen
 Patologiske tilstander der det er en tildeling med urin aceton, kalt atsetonemiya. Ketonlegemer, som inkluderer aceton, produsert i små mengder av kroppen til hver person. Spor av produkter av ufullstendig protein kollaps i urinen regnes som en av de alternativer normer og bør ikke føre til mye bekymring.
 Bør bekymre hvis protein sammenbrudd blir i stor skala - så aceton i store mengder vises ikke bare urin, men i oppkast eller spytt fra pasienten.
 Hvorfor aceton øker?
 Årsakene som fører til økt aceton i menneskelig avfall noen. De mest vanlige er:
 1. Ulike former for ketoacidose. Diabetisk alternativ oppstår i tilfelle av feil i karbon metabolisme forårsaket av mangel på insulin. Dette brudd fører til økte konsentrasjoner av ketonlegemer og glukose nivå. Drivkraft for utvikling nedyabetycheskoho ketoacidose ketoner er økende i den flytende delen av blodet som gir opphav til den såkalte atsetonemichnoho syndrom særegen for barn under 13 år.
 2. Diabetes varierende alvorlighetsgrad. Uttømming av bukspyttkjertelen celler og utvikling av insulin koma forårsaket av alvorlig diabetiker dekompensasjon, de hyppigste årsakene til aceton i urinen.
 3. Feil i dietten. Hvor hyppig faste og overskudd i kosten tung, rik på fett, fører diett for å uttalt ketonoturyy.
 Mindre vanlig er andre mulige årsaker:
 4. Feber og tilhørende sykdomsfølelse og frysninger.
 5. Sen preeklampsi graviditet (eklampsi).
 6. Bruk av generell anestesi og postoperativ periode.
 7. innsnevring av spiserøret og magesekken i mål.
 8. Ondartet dannelsen av fordøyelsessystemet.
 Aceton i urinen hos et barn
 De viktigste symptom atsetonemichnoho syndrom hos barn er ansett å være lukten av aceton i urinen, som sammen med rikelig repeterende oppkast og svakhet, signaliserer karbohydrat og fett metabolisme forårsaket av umodenhet av noen indre organer.
 Denne patologi ofte forekommer i helt friske fysisk barn som genetisk faste krasjer metabolisme, som fører til avbrudd av purin balanse i kroppen.
 Drivkraften for fremveksten av denne situasjonen er mange faktorer:
 1. Feil i barnas kosthold, der kroppen er mangelbabyprodukter med et alkalisk effekt og forbruker store mengder fet mat.
 2. Lavt kaloriinntak eller andre ernæringsmessige mangel. Kaloriunderskudd fører til at en voksende kroppen begynner å bruke de interne energireserver. I denne prosessen fettet og behandlet for å frembringe forbedret produksjon av ketoner, toksisk blod.
 3. Høy temperatur, stress, mangel på energi eller omvendt, er overstimulering av den grunn at barnets kropp, ute av stand til å takle sjokk betydelig overbelastet ketoner.
 Hovedoppgaven for foreldre er å forebygge dehydrering og dyp rus forfall produkter av ketoner. For det anbefales å sikre barnet uavbrutt vanning der væske kommer inn små doser med korte mellomrom.
 Dietten hvis urin lukter aceton, er også under vesentlige endringer. Hvis oppkast pasienten viser en tom modus, hvis staten klarer å arrestere kvalme, kan barnet gi litt kjeks eller ris buljong. Ved forverring, må barnet dyktig medisinsk behandling - medisinering og infusjonsterapi.
 Atsetonemiya gravid
 Dessverre, til dags dato, så til slutt, og ikke klare grunner til å øke aceton i den vordende mor. Problem økologi, kroniske sykdommer og gravide psykosomatiske problemer ofte føre til fremveksten av sykdommen. Drivkraften for endring i nivået av ketoner i blodet er manifestasjoner av sen toksisitet, ledsaget av oppkast og et brudd på vannsaltbalansen i kroppen. For å unngå dehydrering kvinne bør drikke mer vann i små slurker.
 Hvis det er fare for spontanabort gravid vist konstant medisinsk overvåking på sykehuset.
 Aceton i urin i diabetes
 Den vanligste årsak til en betydelig mengde av aceton i urinen er en rekke autoimmune sykdommer, inklusive diabetes.
 Drivkraften for misbruk keton balanse i dette tilfelle er irreversible prosesser hvor tap av en betydelig mengde av karbohydrater er ledsaget av kroppens manglende evne til å holde sine egne reserver fullstendig oksydasjon av proteiner og fett. Aceton, være et produkt av fisjon i store mengder utskilles med avføringen. Utseendet av ketoner i urinen kan indikere en høy risiko for diabetisk koma varierende grad.
 Den beste måten å kontrollere nivået av aceton i hjemmet er en test for aceton i urinen. En boks med strips leveres med instruksjoner om hvordan jeg skal forklare prinsippet om prosedyren.
 Streng diett, vil forebygging av dehydrering og varig medisinsk råd hjelpe deg minimere skaden økning av ketonlegemer i kroppen.  
Tørre lepper: Årsaker og behandling
 Lepper - en av de mest forførende deler av ansiktet som og trekke den mannlige blikket. De ønsker å berøre, kysse eller bare beundre dem. Først nå under påvirkning av ulike faktorer, kan sart hud på leppene blir tørre og ru. Hva gjør det smukke kjønn som møtt dette problemet?
 Grunner hvor mye tørre lepper
 Den sarte huden på leppene må tåle ganske alvorlig byrde: å tåle temperaturendringer, virkningen av damp og spytt kosmetikk. Årsaker til tørre lepper kan deles inn i eksterne og interne.
 Ytre årsaker
 - Langvarig eksponering for vind, kulde;
 - Dårlig kvalitet kosmetikk;
 - Finne et fyrrom varmeovner uten luftfuktere;
 - Tørr, varmt vær;
 - Røyking;
 - En stor mengde støv i rommet opphold;
 - For hyppig vask og tørke person;
 - Drikker mye kaffe og en liten mengde vann;
 - Bruk av diuretika;
 - Solbrenthet.
 Interne årsaker
 - Problemer med mage-tarmkanalen;
 - Psoriasis;
 - Diabetes;
 - Seborrhea;
 - Nyresvikt;
 - Mangel på vitamin A, B og / eller E;
 - Stress;
 - Dehydrering;
 - Annet.
 Som alltid tørre lepper, har jenta å oppleve alvorlig ubehag, usikkerhet og selv panikk på et tidspunkt da hun ønsker å kysse. Og hvis de interne faktorene uten profesjonell hjelp kan neppe takle, og deretter redusere de skadelige effektene av ytre oss helt i stand.
 Når tørre lepper tyde på problemer i kroppen?
 Selvfølgelig, det er ikke nødvendig å løpe til legen med en gang, så snart hans lepper var tørre. Først av alt, bør du bli kvitt de fleste eksterne faktorer som kan utløse en reaksjon. Men hvis tørrhet fortsetter å plage deg, men det er fortsatt en rekke andre ubehagelige symptomer (alvorlig rødhet i lepper, kløe, som forstyrrer normal søvn, små sår, sår, overdreven hud peeling, hvite flekker på tungen), du har ennå til å besøke en hudlege og terapeut. Mest sannsynlig, du interne årsaker avbrudd tilstand.
 Hvordan hjelpe tørre lepper bli attraktive igjen?
 Utmerket, hvis hånden er olivenolje - et uunnværlig verktøy i kampen for skjønnheten av kvinner. De anbefalt å smøres lepper så mye som mulig (dag, kveld og spesielt om natten). Den fukter perfekt, gir næring og beskytter huden.
 Den lettrømme lage en gunstig effekt på slitne og betent hud på leppene.
 Også egnet jojobaolje, druekjerneolje, vaselin, honning. Disse verktøyene brukes på huden utover bevegelse med et tykt lag, la for en halv time.
Tørre lepper: Årsaker og behandling
 Bare med disse verktøyene for å ikke gå ut og bruke dem på et offentlig sted er ikke veldig praktisk. Derfor kosmetologer utviklet ulike leppepomader, kremer og nærende maske. Før hvert gå ut eller inn i rom med mye støv ikke glem å bruke et beskyttende lag av glans. Hver kveld, bruke fuktighetskrem på leppene, og i morgen en liten gni dem med et håndkle. Så du slette unødvendige fragmenter.
 Bidrar til å helbrede tørre lepper og massasje, som kan holde sine egne: bare trykk fingrene på leppene, uten å strekke huden.
 Øke bruken av vann (kaffe, te, juice, etc. - det er mat!). Gjennomsnittlig voksen bør ta 15 liter vann i vinter og 2 liter - 25 liter i sommer. Rommet sover nødvendigvis trenger å installere en luftfukter, særlig om vinteren når vinduet er lukket, og batteriene er på full styrke. Ikke bare gjør det hjelpe hele huden på hele kroppen, men lette også puste under søvn.
 Morning vaskefortrinnsvis laget med kokt vann, ikke vann direkte fra kranen (den inneholder en stor mengde klor skadelig effekt på huden). Midlertidig måtte gi opp å gå badstuer og sommer slitasje ønskelig Panama.
 Uansett hvor fristende det ikke synes slikker leppene, vil denne vanen har å gi. Også må ta vare på kostholdet til å inkludere masse frukt, grønnsaker og urter. Aggressiv mentolovuyu tannkrem bør erstattes av en mer skånsom. Midlertidig helt gi opp bruken av leppestift.
 Du kan lage en maske for lepper:
 - Bland 1 ts to typer honning, tilsett rømme, satt på leppene og la Dress;
 - Bland 1 ts ost med gulrot juice og søke på leppene (vel, ikke bare gjenfukter, leger sår, men).  
DOA kne
 DOA kne - en sykdom som påvirker bein hos eldre: De har i løpet av årene det er en endring i leddbrusk, noe som resulterer i helt eller delvis tap av motorisk funksjon. Behandlingen avhenger av graden av forsømmelse av sykdommen og kan vare til slutten av livet.
 Symptomer på artrose deformeres
 Hvis legen du sette denne diagnosen, du senere vervet hjelp av en spesialist. Først det bare knase kneet, snu verkende smerter, som gjennom årene blitt kontinuerlig turgåing.
 Deformasjonen av ben har ofte den på kneleddet på grunn av konstant belastning på den. Det offisielle navnet på Tao - artrose, noe som fører til stivhet i bevegelse, manglende evne til å stå opp om morgenen uten smerter i føttene, konstant knaser i kneet og smerter ved værforandringer.
 Hvis sykdommen føres til det siste trinn, kan det DOA kneet føre til en fordreining av benene og fullstendig tap av kontroll, ikke medregnet den konstante vekt av tumoren ved inflammasjonsstedet.
 Hvis du begynte å føle ubehag i kneskålen eller rask tretthet under normal anstrengelse, er det på tide testet. Avhengig av alvorligheten av sykdommen, leger har utviklet en rangering i henhold til hvilke spesifikke behandlinger anvendes.
 DOA kne 1 grad
 Tegn på primær DOA inkluderer: vanskelig klatre ut å sitte på en stol, ligge, "flyter" og leddsmerter, er tilsynelatende uten anstrengelse. DOA sykdom tilhører en klasse av revmatoid fordi smerte kan omfatte ikke bare leddene i ekstremitetene, men også påvirker ryggraden (med andre ord, kan være både reumatisme og leddgikt av baksiden av kneleddet). Atrofi tilbøyelig hele menneskelig skjelett, og den første fasen det godt til terapi. Eldre, kvinner med overvekt - kategorien som går inn under første DOA.
 DOA to grader av kneleddet
 Den andre fasen av brusk tynning, er deres erstatning for tett materiale koble vev, fordi benet selv bærer den ekstra byrden forandret til det ugjenkjennelige. Alt dette skjer på bakgrunn av smerte som øker hver dag. Man er som å overvinne smerten, så det er vanskelig marsj, kan han begynne å halte.
 Det skjer ofte at deformeres slitasjegikt i kneleddet er i dem som led skader, som inkluderer: en brukket hofte eller tibia, og menisk tårer forholdet.
 DOA kne Grad 3
 I det tredje trinn deformasjon osteoartritt medisin byr pasienten operasjon, siden stivheten i bevegelse i leddene, opplever smerte som ikke avtar ikke innen en dag aggressive person. Å flytte uten hjelp eller uten støtte fra krykker er umulig.
 Behandling DOA
 Behandling av ledd er i kombinasjon medikamentell behandling, fysioterapi og mineral festningsverk. Pasienten må først forklare prinsippet om drift av hvert legemiddel på kroppen som en helhet, som en vanlig antibiotikakur som en forkjølelse, er ikke egnet.
 Hvis pasienten er adressert tidlig sykdom spesialist, kan han bli tilbudt under rehabilitering med fysioterapi (UV-stråling, elektroforese, UHF), parafin komprimerer bee produkter som vil gjenopprette metabolske prosesser av salt.
 I den andre fasen anbefaler hormonpreparater kompleks, fysioterapi, folk rettsmidler, som inkluderer te Hypericum, nyrer furu, søt flagg rot og linfrø tatt muntlig, og komprimerer en blanding av tørr sennep, honning og noen form for vegetabilsk olje.
 Du sier at urter i behandling av slitasjegikt i kneleddet deformeres ikke kan hjelpe, men de brukes sammen med andre legemidler og gi gode resultater i komplekset.
 Blant analgetika bør bemerkes midler lokal bruk: salver, kremer og geleer oppvarming.
 Og ikke glem om fysisk aktivitet og håndterbare restorative øvelser konstant overvåker vektøkning!  
Яндекс.Метрика