Stadig tett nese - hva gjør jeg?
 Tett nese vanligvis skjer på bakgrunn av kulde eller rhinitt, forårsaker mye ulempe for person: Starter pustevansker, dårlig søvn, ubehag i kommunikasjon. Og selv om en voksen som bor med en tett nese er vanskelig, er det barnet enda mer. Etter en serie av behandlinger er vanligvis syndromet. Men hva hvis du hele tiden tett nese?

 Grunner konstant nesetetthet
 1. Virkningene av traumer nese. Mest kronisk tett nese klage idrettsutøvere under trening som brøt nesen eller forårsaket personskade. Men ikke immune mot slike problemer og enkle byfolk, så vel som i livet, det er tilfeller av skade (for eksempel mange kjenner konsekvensene av natten kollisjon med en dør jamb). På grunn av skade deformert nasal septum, forvrengt, noe som gjør det vanskelig for lufttrafikknesegangene.
 2. Allergisk reaksjon. Husholdning støv, blomstring, poppel fluff, som arbeider med olje, spraymaling, responsen til vanlig bruk av et bestemt legemiddel, og mer. Dette indikerer ytterligere svakhet, rive, tretthet, hodepine, mulig utslett, rødhet i huden områder.
 3. Dersom barnet er legging nesen, grunnene er adenoids, brudd på mikroflora og selv fremmedlegeme.
 4. Hvis du kjører en rennende nese, er det mulig å tjene bihulebetennelse eller bihulebetennelse (bihulebetennelse). Og fører annen sykdom til en komplett nesetetthet. Forsinke en appell til legen i dette tilfellet er ikke verdt det, ellers konsekvensene for organismen kan være svært vanskelig.
 5. Nasal polypper. Vekster som oppstår fra slimhinnen, noe som resulterer i alvorlige pustevansker.
 6. Sykdommer i munnen. Paradoksalt nok, men det er syke tenner kan føre til tett nese. Hos spedbarn kan oppstå tett nese på tidspunktet for tenner.
 7. Enhver annen betennelse oppstår i bihulene.
 8. medisinsk rhinitt på bakgrunn av langvarig bruk av narkotika.
 Tradisjonelle behandlinger
 1. Hvis årsaken til nesetetthet - skade, så ingen kirurgi er nødvendig. Under operasjonen nasal septum er jevnet, fortsetter flytrafikk.
 2. Når du finne kilden til allergi reaksjon (allergen) bare gjennom allergolog. Full behandling av allergi er nesten umulig, men du kan minimere bivirkninger ved å redusere eller helt eliminere eksponering for allergener, tar allergi medisiner (diazolin, Suprastin, Eden, loratadin, etc.).
 3. Barna spesielt bør kontakte ørelegen for å finne årsaken. Hvis adenoids, er det ganske sannsynlig nødt til å fjerne. Fremmedlegemer uavhengig trekke trenger ikke intervensjon eller traumer kirurg.
 4. Polypper avhengig av type utdanning kan behandles ved hjelp av steroider eller direkte kirurgisk fjernet.
 5. drypping av nesespray spesiell medisinsk (Nazyvyn, Noksprey). Du bør være klar over at deres langvarig bruk kan føre til avhengighet - Medisinsk rhinitt (unnlatelse av stoffet kan betydelig forverre helse).
 6. Warming (CUF).
 7. For å lette statlige leger anbefaler også å få en luftfukter i rommet som sover pasienten.
 Folk rettsmidler
 1. Når allergi hvis det er sesongbetont, så før du kan drikke bort bakken linfrø og kull. De antas å rense blodet, tilrettelegging av pasientens tilstand.
Stadig tett nese - hva gjør jeg?
 2. Skylling nesen havsalt (du kan uavhengig produsere konsentrere, fortynnet 1 ts salt til 1 liter vann for barn og en teskje per kopp for voksne og kjøpe ferdige løsninger, for eksempel, Humer).
 3. Bury nesen anstrøk av vendelrot. Forberedelse: 2 ss. skjeer av Valerian rot helle en kopp olivenolje, la stå i 10 dager. Etter avsluttet infusjon er klar til å grave i hvert nesebor to dråper.
 4. Midlertidig soning nese medisiner laget av aloe juice. Forberedelse: Ta 1-2 blader av planter, presse saften ut av det, legge til et par dråper honning. Begrave nesen i best rolige hjemmemiljø som aloe årsaker nysing.
 5. puste dampen fra kokte poteter, dekket med et håndkle. Denne metoden bidrar ikke bare enkel å puste, men også kurer hoste.
 6. Oppvarming ved hjelp av salt. For dette salt varmes i en stekepanne, hell i en sokk eller et lommetørkle og deretter brukt følgende århundre (der bihulene). Oppvarmet vekselvis på hver side for å kjøle salt.
 7. Last ned dette egget. For dette og en bit av kokte egg ostyvshim tur på nese og kinn.
 Men uansett hvilken metode for behandling du ikke liker tidligere bør se en lege for å finne årsaken til nesetetthet. Ellers, i stedet for lindring kan bare føre til skade på kroppen. Det er spesielt farlig å medisinere seg selv med barn, som sådan, underlagt merke fremmed mor hun ikke kan, og hos pasienter som bruker legemidler kan utløse medisinsk rhinitt, noe som gjør barnets tilstand enda vanskeligere.  
Dårlig ånde etter en måned
 Faktisk nærvær av sekreter - en naturlig situasjon for den kvinnelige kroppen. Men i fravær av en spesifikk "lukt". Så ikke overse den ubehagelige lukten etter en måned, og håper bare til hygiene. Fordi disse symptomene ofte signalisere problemer med helsen.
 Lokal betennelse
 Normalt, betennelse i indre vev i livmoren (f.eks endometritt) førte til fremkomsten av puss. Som i sin tur kommer ut og er ledsaget av en distinkt lukt, ubehag og smerter i nedre del av magen.
 I dette tilfellet er de innledende stadier kreves antibiotika. Hvis tenningen er startet, kan du trenger kirurgi. Det er derfor det er viktig ikke å utsette behandlingen og oppsøke lege umiddelbart.
 Hormonell svikt
 Brudd på hormonelle nivåer føre til feil kjønnsorganer. Som en konsekvens, betennelse og provosere fremveksten av forskjellige tumorer (for eksempel polypper). Hva umiddelbart påvirker kvaliteten og hyppigheten av utslipp.
 I de fleste tilfeller oppstår slike situasjoner etter en vanskelig fødsel, drift, spontanaborter og aborter. Og krever umiddelbar korreksjon.
 Dysbiosis (bakteriell vaginose)
 I kvinne skjeden har sin egen, spesielle mikroflora. Og når det endrer balansen mellom gunstige og sykdomsfremkallende bakterier kan snuble. Og ikke til det bedre.
 Vanligvis oppstår slike situasjoner etter å ha tatt sterke antibiotika (i sjeldne tilfeller som skyldes stress eller kald). Og korrigert etter en kort behandling.
 Tilstedeværelsen av sopp
 Cheesy utflod med en ubehagelig lukt etter menstruasjon - produkt av sopp Candida eller gjær. Det er ved første øyekast, er en ufarlig sykdom i stand til å ødelegge livet og er ledsaget av svært ubehagelige symptomer. Slik som kløe, svie, hevelse, irritasjon og vevsskade.
 Men ikke fortvil: det er mange stoffer som kan ingen oppstyr eliminere sopp. Dette kan være en spesiell tablett for oral administrasjon og vaginale stikkpiller.
 Infeksjoner
 Utseendet av spesifikke utslipp kan føre til underlivsinfeksjoner (trichomonas, gonoré, klamydia, Gardnerella etc.). Dersom det på begynnelsen av mye ubehag ikke følges, kan de forsømte disse sykdommene føre til irreversible effekter (opp til ufruktbarhet eller abort).
 Merk at noen bakterier er resistente mot narkotika. Derfor må behandlingen omfatter mottak av kraftige antibiotika, som kan være en lege.
 Dårlig intrauterin enhet (spiral)
 Noen ganger årsaken til lukten er dårlig plassert eller fjernet i tid spiral. I slike tilfeller er nærværet av et fremmed legeme fører til vevsskade, infeksjon og utseendet av inflammatoriske prosesser.
 Derfor vil den beste løsningen i denne situasjonen trekke marinen og formålet med anti-inflammatoriske midler. Og også bytte til andre prevensjonsmetoder.
 Alle de ovennevnte diagnoser krever klart oppmerksomhet av spesialister. Og ofte komplementære. For eksempel kan ser litt gjærinfeksjon være forårsaket av tilstedeværelse av skadelige bakterier.
 Så, ikke bli begrenset til bare en gjennomgang. Tross alt, for å identifisere den viktigste grunnen til det er nødvendig å gjennomføre en omfattende undersøkelse, inkludert ultralyd og testet for latent infeksjon. Den eneste måten å definitivt forbedre din helse, beskytte deg mot problemer og glemme urovekkende, ubehagelige symptomer.  
Virkningene av fjerning av milten
 Milt - meget beskjeden og delikat kroppen i forhold til den tilstøtende leveren og mage. I lang tid ansett uviktig milt og nesten overflødig kroppen. Men det er involvert i regulering av funksjon av blodpropp og hjelper i kampen mot smittsomme sykdommer, som spiller rollen som en slags "filter for bakterier." For noen tiår siden, da skader og sykdommer fjernet milten det uten å tenke, men nå legene gjør vårt ytterste for å redde den.
 Sykdommer i milt
 Heldigvis milt sykdom er svært sjeldne. Men det har sin "egen" sykdom. Ofte er disse parasittiske cyster og neparazytarni. De kan gi seg gjeldende allerede i midten alder, men de fleste av dem med å finne barneleger. Mens neparazytarnaya cyste små - 5-6 cm, presenterer det ingen skade på mennesker. Men hvis størrelsen begynner å vokse, kan det utløse vev ødeleggelse milt, fester og fysisk ubehag. Noen få er parasittiske cyster som er en fare for menneskeliv. Deres fjerning - en uunngåelig prosess.
 Den sjeldne sykdommen kroppen er også godartede og ondartede svulster. Tidlig påvisning av sykdommen er komplisert ved det faktum at de er neppe følt tidlig. Så mens pasienten ikke kan gjette at kroppen hans problemer.
 Grunner for fjerning av milten
 Fjerning av milten er en lege i de mest ekstreme tilfeller, som for eksempel alvorlige skader i mageregionen som involverer brudd på kapsel - en tynn vev som dekker massen. I dette tilfellet, er operasjonen nesten uunngåelig brudd kroppen kan føre til indre blødninger som setter helse og liv til pasienten. Andre årsaker omfatter organ kreft i milt, vaskulær sykdom, cyster, tumorer, autoimmune sykdommer.
 Slik er prosessen med å fjerne milten?
 Operasjonen med å fjerne milten er under generell anestesi ved hjelp av en spesiell medisinske instrumenter - laparoscope. Således på venstre side av magen i løpet av milten snitt blir utført i hvilke en laparoskop er innsatt med et lite kamera som gjør det mulig for kirurgen å se skjermen bukhulen til pasienten. Med flere små snitt, isolert fra blodkarene i milten er plassert i en forseglet pose, injisert inn i bukhulen og fjernes utenfor.
 Denne type operasjon har flere fordeler: mindre smerte enn ved abdominal kirurgi og postoperativ korttids utvinning av pasienten.
 Virkningene av kirurgi
 Operasjonen for å fjerne milten fører til en svekkelse av immunfunksjoner, noe som resulterer i smittsomme sykdommer hos en pasient som er mer og mer utviklet på kort sikt.
 Det er andre konsekvenser av fjerning av milten, brokk snitt, betennelse i bukspyttkjertelen, tyngde, kortpustethet, hoste, kvalme, oppkast, problemer med å svelge og drikking, etc.
 Profylakse etter operasjonen
 Etter operasjonen skal pasienten beskytte mot hypotermi, forkjølelse, kontakt med syke mennesker, fordi immunitet er senket, og derfor mulige komplikasjoner, selv med en liten influensa.
 Pasienten bør ta medisiner som styrker immunforsvaret, multivitaminer, gjør årlig vaksinering, foreskrevet av en lege og testes med jevne mellomrom for grunnleggende blodparametre.
 Spising etter fjerning av milten
 Endre spising og etter operasjonen. Nå den daglige kosten bør alltid inneholde vitamin-rik mat: grønnsaker, frukt, urter. I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til en sunn livsstil, regelmessig mosjon og avvisning av dårlige vaner.
 Med disse enkle regler, kan du enkelt redusere de negative effektene av operasjonen. Hvis du overholde alle legens ordre, for å beskytte seg selv, så etter en stund kan du helt glemme at milten ble fjernet.  
Яндекс.Метрика