Fjerning av livmor og eggstokker - virkninger av driften
 Til tross for at denne type kirurgi er den vanligste og i forkant av det med antall utførte bare keisersnitt, mange kvinner står overfor med relevante problemstillinger redd for å gjøre et trekk. Bekymringer om mulige bivirkninger, og om hvor mye som kan endre livsstil av kvinnen, tvunget til å stille spørsmål ved behovet for kirurgi.
 Faktisk ganske annerledes bilde avtegner: drift sikrer en sunn, lang og fullverdig liv. Et mulig resultat av sykdommen og restitusjonsperiode etter at det i mer detalj nedenfor.
 Konsekvenser hysterosalpynhoovaryэktomyy
 De vanligste effekten av fjerning av livmor og eggstokker er uttrykt i følgende endringer i kroppen:
 1. Affective Disorder. Depresjon, sykdomsfølelse, tretthet, tap av interesse i virkeligheten, isolasjon - alle disse indikatorene knyttet til alvoret i drift. Hun kan begynne å føle seg ubrukelig og verdiløs på grunn av tap av fruktbarhet. Du trenger hjelp av en psykolog.
 2. Manglende formering. Hvis en kvinne tiden av orgelet ikke har tid til å få et barn, er det en sjanse til å få det på en annen måte (adopsjon, vergemål, surrogatmor). Eldre kvinner i dag bekymret mye mindre.
 3. Tidlig overgangsalder. Suspensjonen av månedlig menstruasjon og produksjon av kvinnelige hormoner dårlig påvirker fysisk helse. Men problemet er vellykket løst gjennom bruk av hormoner.
 4. Risikoen for å utvikle hjerte-karsystemet. På grunn av det faktum at etter under kirurgi kvinner automatisk falle risiko for denne sykdommen, er det anbefalt å gjennomgå en årlig sjekk på noe unormalt. Med tiden bruddene funnet kan behandles med hell.
 5. Økt risiko for osteoporose. Svært sjelden sett dette elementet for de som har blitt spaltet livmor og eggstokker. Men vanlige oppmøte sykdomsundersøkelser ikke vil nå kritisk tilstand.
 6. Overtredelse av hormonelle nivåer. Også, som problemer med overgangsalder aktiverer dette alternativet dyktige hormonelle midler.
 Rehabilitering etter operasjonen
 Pasienten er tilordnet en omfattende rehabilitering etter fjerning av livmor og eggstokker. Utstedt en obligatorisk medikamentell behandling og utstedt generelle anbefalinger:
 1. medisinsk behandling med antibiotika. Alle kirurgi fører til mye stress og belastning på kroppen. Økt risiko for infeksjon og utvikling av infeksjon. Forløpet av antibiotikabehandling er nødvendig.
 2. Avstå fra fysisk aktivitet. For å redusere risikoen for mulige komplikasjoner innen en måned etter operasjonen anbefales svært oppmerksomme på deres helse, ikke overdriv det, må du ikke legge et stort antall saker og, selvfølgelig, ikke pålegge seg selv på tung trening.
 3. Å avholde seg fra samleie. Så lenge alt innvendig skade ikke er helt leget, sex er tabu. For mye risiko for skader og infeksjon av indre organer.
 4. Aksept av smertestillende medikamenter. Trinn mottar denne type medisiner begynner umiddelbart etter kirurgi og avsluttes ved slutten av den andre uken. Da legemet er allerede full endring og deres anvendelse er ikke nødvendig.
 5. Aksept oppkvikkende middel. For en rask utvinning og kommer tilbake til normale utstedt spesielle forberedelser og multivitamin komplekser. Med dem kroppen kan komme seg mye raskere.
 6. Samsvar med spesielle dietter. I den postoperative perioden bør spise mat rik på proteiner som gir styrke til å komme seg. Etter - må nøye velge din diett basert på deres fysiologiske indikatorer. Brudd på hormonnivåer true sterk vektøkning, er det nødvendig å unngå diett.  
Betennelse i ansikts nerve: symptomer og behandling
 Manifestasjon av denne sykdommen er ledsaget av alvorlig smerte. De som har hatt minst 1-2 angreps tryheminalnoyi nevralgi, kommer dem i lang tid.
 Betennelse i trigeminal ansikts nerve fører ofte nevritt og nervesmerter angrep. Ofte utløse sykdommer er tannproblemer natur. Beslag forekommer i de mest uventede tid. Smerte angrep eksponert ansikt, hals, ører, øyehulen, tunge, tenner som regel rett. Tannpine stadig øker, og ofte blir den sterkeste dental smerte terskel.
 Hodepine i angrepet er ensidig, diffus eller ved å flytte den timelige, parietal, occipital og frontal området.
 Varighet av angrep med smerter kan vare i minutter, timer eller dager. I smerte følte ild "brenner", "bryte", "skyte", "elektrisk sjokk", "ripple", "fylde." Angrepet er ikke underlagt noen tradisjonelle smertestillende legemidler og ikke-steroide anti-inflammatoriske egenskaper. Det er mange mennesker som har betennelse i ansiktsnerven ledsaget av alvorlig hodepine i mange år.
 Nevritt av ansikts nerve varierer på:
 1. mononevrit annet betent ansikts nerve.
 2. polyneuritis, når to eller tre betent nerve.
 Felles forårsaker betennelse i trigeminusnerven
 - Emosjonelt ustabil tilstand;
 - Svak immunforsvar;
 - Nervøs utmattelse;
 - Langvarig stress eller depresjon;
 - Beruselse;
 - Infeksjon, spesielt herpes, som forårsaker betennelse i ansiktsnerven, spesielt hos barn;
 - Ear og personskade;
 - Diabetes;
 - Åreforkalkning med sirkulasjonsforstyrrelser;
 - Mellomørebetennelse på grunn av nærhet av ansiktsnerven til øre;
 - Brudd på interstitiell metabolisme;
 - Utdanning svulst;
 - Den første trimester av svangerskapet og den første postnatal uken på grunn av en smertefull sjokk;
 - Tannverk eller ikke skikkelig tann intervensjon;
 - Utkast, sterk vind, et resultat av feil på klimaanlegget.
 Nevritt av ansikts nerve er:
 1. Den primære ("Bell sykdom»), på grunn av de patologiske forandringer i blodårer og chill.
 2. En sekundær, symptomatisk nevritt, på grunn av betennelse, akutt fase av hypertensjon, otitt, forgiftning, traumatiske skader, og infeksjoner i ansiktet.
 Symptomer på betennelse i ansiktsnerven
 - Ripple øresmerter;
 - Sterk kjeve smerte;
 - Ansikts asymmetri, uttrykte klart unnlatelse hjørnene av øynene og munnen, atrofi århundre og et fullstendig bortfall av nasolabiale folder;
 - Tørre øyne og overdreven rive;
 - Lammelse av ligne ansiktsmusklene på den ene siden av den;
 - Akutt intoleranse skarpe lyder;
 - Brudd på smak;
 - Statisk stilling av en halvdel av ansiktet;
 - Alvorlig hodepine;
 - Insomnia og irritabilitet;
 - Utilsiktet flytting ansiktsmusklene, selv om det bør brukes er ganske annerledes. For eksempel, når du smiler mulig ufrivillig lukking av øyelokkene;
 - Reduksjon av synsfunksjon eller alle sine tap.
 Behandling av nevritt av ansikts nerve
 Ingen visse spesifikke teknikker for å kurere vospalyvshyysya foran trigeminusnerven, ennå. Det viktigste - å eliminere årsakene som førte til betennelse. Behandling Kurset gjennomføres ved hjelp av anti-inflammatorisk og smertestillende, vitaminer, fysioterapi og terapeutisk massasje. Rettidig intervensjoner terapeutisk intervensjon fører til en fullstendig oppløsning av symptomer hos 80 pasienter av 100.
 Maksimal effektivitet i behandlingen oppnås ved å anvende terapeutiske teknikker i kombinasjon:
 - Akupunktur;
 - Akupressur;
 - Laser terapi;
 - Urte medisin;
 - Oppvarming;
 - Terapeutisk trening.
 Medikamentell behandling:
Betennelse i ansikts nerve: symptomer og behandling
 1. Antiviral medikamenter som bekjemper virusinfeksjon som utløste nevritt av ansiktsnerven. Og som det forårsakende middel er ikke bare et virus, er det foreskrevet acyclovir.
 2. Kortikosteroider - kraftige anti-inflammatorisk narkotika er mer effektive enn antiviral. Vanligvis slike legemidler foreskrevet prednison.
 Hver av de anvendte metoder som tar sikte på regenerering av skadede nervefibre, fjerne inflammasjon, normalisere immunsystemet og å sette riktig blodsirkulasjon, gjenopprette motorisk aktivitet av ansiktsuttrykk.
 Den gradvise forsvinningen av symptomer på nervesmerter av ansikts nerve starter etter et par uker etter, begynte som en medisinsk kurs. Derfor er den tidligere behandling for medisinsk behandling nøkkelen til hurtig kvitt smertesymptomer.  
Inneholder vitamin D? Matvarer som inneholder vitamin D
 Hjelp vitamin D økende mengde uvurderlig - han er direkte involvert i viktige prosesser for regulering av celler, fremmer deponering av kalsium og forvaring. Vitamin D er ikke påfyll av energibalanse, men dens mangel eller overskudd kan bringe kroppen ned. La oss prøve å forstå flere funksjoner av vitamin og dens kilder.
 Matvarer som inneholder vitamin D
 Kilder til vitamin D er ikke for mye. Mye av det er gjort på mottak av en human dose av UV-lys. Derfor er det mange leger anbefaler oftere i direkte sol i morgen og kveld - på denne tiden solens stråler tillate å effektivt syntetisere vitamin D. Ikke glem at det å være direkte stråler bør doseres for å unngå hudsykdommer.
 Som inneholder vitamin D, i tillegg til UV? Prøv å liste opp mulige alternativer:
 - Fiskeolje, tran, fet fisk;
 - Duck kjøtt;
 - Kalv leveren;
 - Melk, ost, ost;
 - Eggeplommer;
 - Sopp;
 - Nøtter.
 I planter er det liten vitamin D, der kan finnes bare pro эrhosteron som bidrar til akkumulering av calciferol. Эrhosteronom rik persille, brennesle, alfalfa, kjerringrokk, løvetann. En god leverandør av vitamin D Etter noen undersøkelser vurderes soyabønner.
 Hvorfor trenger vi D-vitamin?
 Vi vet at behovet for vitamin D direkte proporsjonal med alder: det er viktig for mennesket å vokse. Voksne, som ikke trenger å bygge bein, er det nødvendig i små mengder.
 Molekylene av vitamin D:
 - Ordne utveksling av fosfor og kalsium;
 - Gi full vekst, utvikling og bevaring av strukturen av bein, tenner;
 - Drep mikrober i noen tilfeller tuberkelbasillen i sin inaktiv form;
 - Delta i oppgjøret blodtrykk, puls;
 - Styrke immunforsvar;
 - Reguler reproduktive system;
 - Normal blodpropp;
 - Direkte påvirke funksjonen av skjoldbruskkjertelen;
 - Brukes som et immunstimulerende.
 Hva som forårsaker en mangel på vitamin D eller overdose?
 Maksimale menneskelige kroppen krever 25 mg vitamin per dag. Sin overskytende kan føre til jernmangel, rus, forkalkning av hjertet og nyrer. Hypervitaminosis vanligvis oppstår fra langvarig bruk av vitamin D og det vises i følgende former:
 - Smerter i ledd og muskler;
 - Umulig hodepine;
 - Dårlig appetitt, kvalme, oppkast;
 - Forstoppelse eller diaré;
 - Irritabilitet, angst drøm, til avslag spise;
 - Feber og svakhet.
 Hvis du merker disse symptomene bedre oppsøke lege.
 Mangel på vitamin D er også uønsket - det fører til en demping av fysiologiske prosesser. Mest åpenbart er det sett i form av rakitt hos barn. Hos voksne kan mangel på vitamin D bli identifisert av følgende symptomer:
 - Insomnia;
 - Muskel svakhet;
 - Brennende følelse i halsen;
 - Tap av appetitt, vekttap;
 - Reduksjon av bentetthet, og utseendet på lavenergibrudd;
 - Hyppige anfall, fremveksten av "maur" i føttene eller hendene.
 I betydningen av vitamin D-mangel i kroppen beste passere en spesiell medisinsk undersøkelse for å bestemme konsentrasjonen av vitamin i kroppen.
 Når vitamin D bedre absorbert av kroppen?
 Vitamin D er fettløselig vurdert hver kroppen søker å fylle opp med ham. Etter inntak av vitamin D absorberes hovedsakelig gjennom tynntarmen. For å gjøre det mer effektive zasvoyuvavsya må legge til diett produkter som inneholder andre grupper av vitamin A, E, C, B, fosfor, kalsium.
 Helst ofte gå i frisk luft, spesielt i solen, og når som helst på året - det må ofte gå ut av byen for en piknik eller å gjennomføre hyppige turer i parken.
 Redusere alkohol og fett også gunstig for splitting av vitamin D. Jo mer rasjonell du nærmer deg spørsmålet om tilstrekkelig tilførsel av vitamin D, jo mindre sykdom du vil.  
Яндекс.Метрика