Hvordan å sette et tre rom


 Innhold:

 •  Varianter rødme

 •  Farger

 •  Hvordan og hvor du skal søke blusher

 •  Teknikken av modellering rødme


 •  Ikke alle kvinner bruker blush og enda færre vet hvordan og hvor de skal brukes. Riktig valgt blush svært forfriskende ansikt og kan redusere en kvinne noen år i alder, så ikke bruk dem - det er nesten en forbrytelse. I tillegg, sunn glød til kinnene av kvinner alltid tiltrekke det motsatte kjønn. Så, hva er rødme og hvordan de gjelder å ikke være som en dukke?

   Varianter rødme


   Første rødme forskjellig struktur. For tørr hud bruk krem ​​blush bedre. De vanligvis kommer i form av vakre glass med tykk krem ​​som kan brukes med fingrene eller en syntetisk pensel. Fingers foretrekke fordi de er litt varm rødme skygge og enklere. Blush skygge - et tørk dem synlige grenser som tar dem inn i huden. Hvis du er vant til børster, sørg for å ta syntetisk hår - han får mer kremet konsistens gir dem en bedre og lett å rengjøre med vann og såpe.
   Også trykkes blush som vi er vant til, og skarpe. Siste best overlatt til en profesjonell makeup artist, fordi de er vanligvis svært pigmentert og smuldre. Standard Pressed rødme kan være både matte og legge shymmera - liten perle, som videre frisker ansikt og visuelt skjuler fine linjer. Huden bare lyser innenfra, kan det skilte bare unge jenter. Så uten en blush vi ikke kan gjøre hvis vi er unge og ser bra ut i alle aldre.

   Farger


   Den mest vinn-vinn - fersken blush skygge. De er alle kvinner. Eller vurdere og korall farge og delikat rosa. På dagtid vi bare gi et hint av lys farge og intensitet av kvelden rødme kan bli styrket. Kvinner med mørk hud kan også dra nytte av plomme nyanser av blush og selv rød, men forsiktig.
   Hvis du ønsker å lage et bilde av Snow Queen, kan du trygt takle noe kjølig nyanse av blush opp til lilla. Som kveld alternativ, selvfølgelig. Å tilpasse bildet av Barbie oss rødme "barn" rosa. For daglig bruk - alle naturlige rødme nyanser, fra beige til blek rosa.
  Hvordan å sette et tre rom

   Bronzerы - blush farge tan, kommer ofte med shymmerom. Det er best å se brun hud. De brukes for å fremheve brunfarge og ikke å skape effekten av solbrenthet i ansiktet. Hvis shymmera i bronzere ikke, så det kan brukes til skulpturyrovanyya (simulering) personer.
   I farge, blush er hvit og brun. De brukes til å modellere et ovalt ansikt. De vi fremheve kinnben, nese lage bredere eller smalere, kortere eller lengre heve et øyenbryn visuelt "gjøre" rett person oval. Teknikken deres søknad er svært forskjellig fra den vanlige, men om dette nedenfor.

   Hvordan og hvor du skal søke blusher


   Blush aldri brukt tanke, bredbånd fra nesen til templet. Til å anvende rødme, må du vurdere formen på ansiktet ditt. Hvis du har et ovalt ansikt, ringe blush på børsten og trykk på plass av konvekse kinnet. Det er godt synlig når du smiler. Deretter flytter børsten opp kinnben.
   Før du påfører rouge, undersøke ansiktet, dets form, finne kinnben, promatsayte fingrene - så du vil være mye enklere å bruke riktig rødme. Børste trykket rødme å bedre ta naturlig klut. Pass på at det ikke er kololasya men mye bløt det bør ikke være. Børste bør være elastisk, ellers ville du være hardt skygge rødme i ansiktet hans og ikke få sunn glød og stygg flekk.
   Hvis du har en langstrakt ansikt, bruker vi rødme ganske annerledes. I ovennevnte metode, søker oppover, vi litt forlenge ansiktet, perfekt oval og rund ansiktsform. Jenter med lang oval bør gjelde blush på epler av kinnene bare (du smiler). En annen måte - gjelder rødme nesten parallelt med øynene, og personen så visuelt blir litt mer. En eller to tingene til epler av kinnene og deretter holde penselen nær øret.
   Hvis du står overfor form ligner et hjerte (omvendt trekant), må du bruke blush som i avlange formen. Hvis en person har en vanlig form av en trekant, dvs. den øvre del av ansiktet er mye lavere, standard teknikk for påføring av rødme med et ovalt ansikt.
  Hvordan å sette et tre rom


   Teknikken av modellering rødme


   På simulere blush er ikke like vanlig farge. Hvitt er utformet for å vysvetleniya og tilsetning av volumet til ansiktet. Mørk brun ansikts fjerner all unødvendig og otdalyayuyaschee oss fra oval. Brown bør alltid være kule farger (også kalt grå-brun), og i alle fall ikke å gi i rødt, terrakotta og andre nyanser.
   Så, hvordan du søker disse rouge? I samme børste som for normal rødme. Hun er fine. Det kan være oval eller flat. Å jobbe små tomter møter vi trenger også en liten børste.
   Hvit farge er brukt på det høyeste punktet på øyenbrynet, på toppen av kinnbena, nesen, den såkalte Amors bue - et sted like over overleppen, underleppen under haken i, i midten av pannen. Hvis en smal panne, er det mulig, og hele pannen. Mørk er brukt på kinnbena, langs hårfestet, øyenbryn fra spissen til templene, på vingene av nesen. Dersom en person er bred i bunnen, desto mørkere prohodymsya rundt konturen av ansiktet og skygge hele siden av halsen.
   Vi dro til en god korreksjon og ovale ansiktstrekk, bør alle nøye skygge. Hvit farge kan ikke være redd for mørket, men vi må være forsiktige. Bedre sanking intensitet enn å ta den. Bruk derfor en mørkere skygge i etapper. Ofte full korreksjon er ikke nødvendig, så ikke bekymre deg hvis du ikke fungerte på første og selv andre gang. Lær hvordan du skal fremheve kinnbena rødme og gjøre, og du vil alltid se bedårende!
   Ingen måte som ikke viser den sanne alder av kvinnen, halsen hennes. Uansett vakker kvinne, kledd utrolig bra, smart, iført sminke, smart, hvis det ikke bryr seg til hals, alle hans innsats er nytteløs. Det er ganger at selv tretti år kvinner har hals dekket med tverrgående linjer, kan årsakene til dette være mange.

  Face Neck hjemme


   Årsakene til aldring av huden nakken


   Den første av dem er at halsen huden er veldig tynn og helt utviklet underhudsfett. Påvirker ikke overflod av mat og dermed rask aldring. Den andre grunnen er selve strukturen av halsen, men nakken er svært mobil, men den mangler den fysiske herding. Så for å trene musklene i nakken, må trenger spesielle øvelser. Bare dårlig innvirkning på den høye nakkepute og dårlig holdning. Problemer og stress, ikke den rette måten å tenke på alt dette bare påvirker huden på halsen, og det generelle utseendet. Ikke følsom rundt som sitter likevel strebe etter den samme halsen.
   Sykdommer som vi er mer enn våre liv slik det står i nakken. For eksempel sykdommer i mage-tarmkanalen og leversykdom i nakken vises som flekker av gul eller rød, ligner et rutenett. Du kan også bruke mye sol eksponering for direkte sollys, slik at resultatet du får ikke bare brunfarge, men andre hudproblemer som brannsår. Halsen er en svært følsom del av kroppen vår, og vi skal ta vare på det, i hvert fall tar vi vare på ansiktet vårt.
   Det er flere måter å spare nakken stramme, fast og ungdommelig utseende. Puter bør være flatt når du går nedover gaten høy løft haken, halsen området rent, samt rene person utføre spesielle oppgaver.

   Tips kosmetolog


   Skjønnhets anbefale å gjøre varme wraps, bare hvis du ikke har noen kontraindikasjoner, og du konsultert en lege. Men du kan bare gjøre varme kompresser med urtete. For eksempel, et avkok av kalk blomstre, marshmallow rot, te eller vanlig melk. Suge dem noen gasbind eller serviett og pakk rundt halsen for femten eller tjue minutter.
  Face Neck hjemme

   Apple Mask


   Epler og honning har også en god effekt på huden i nakken. Epleskall, kjerne og satt i en blender, er det også legge til to spiseskjeer honning er rystet til dannelsen av puré. Sett i kjøleskapet, deretter bruker på halsen for femten, tjue minutter, skyll med vann halsen. Denne enkle fremgangsmåte bør gjøre hver dag for å oppnå det ønskede resultat.

   Banana Mask


   Banan maske er svært enkel å bruke. En liten skje en enkel olivenolje og en halv banan masse, bland alle ingrediensene til å lage en puré. Gjelde til halsen obvernutsya håndkle og la hvile i tretti minutter, og skyll med vann. Jevnlig å lage en maske, vil du oppnå gode resultater i kampen mot tidlig aldring av huden i nakken.

   Potet maske


   Potet maske designet for tørr og dehydrert hud cleavage. Denne masken er gode nærer, fukter og frisker opp huden. Kok poteter i sitt skinn og lage to av hennes puré, tilsett en eggeplomme, en teskje honning og litt vegetabilsk olje, femti milliliter sitronsaft og glyserin. All mix til glatt konsistens, og deretter sette på gasbind og sjal rundt halsen og obmotaytes plastfolie. Og la den i femten minutter, og skyll med varmt sommertemperatur vann. Etter bare bruke litt nærende krem, for å sikre effekten.

   Yoghurt Mask


   En annen vakker maske, bestående av salt og yoghurt. Denne masken bidrar til å fjerne rynker. Ikke en stor skje av havsalt, olivenolje, en spiseskje med yoghurt og melk. Ta en suge en tampong med olivenolje og gni i sirkelbevegelser halsen. I hånden sette salt, yoghurt og røre en finger, og begynner å gni det inn i huden. Håndkle vått med varm melk og sjal rundt halsen og alle la i fem minutter. Skyll med kokt vann og ikke bruke masse fuktighetskrem.
  Face Neck hjemme

   Rensing Mask


   Det er meget god rensende maske. Bare to spiseskjeer knuste havregryn mel, helle varm melk, tilsett litt smør og en liten skje med krem. Alle ingrediensene blandes og søke på halsen huden til å forlate i femten minutter, og skyll med vann.

   Oppskrift lotion halsen


   Du kan også lage lotion halsen. Bland hundre gram rømme og en eggeplomme, legge tjue gram vodka og sitronsaft. Denne lotion perfekt bleker, renser, gir næring og myker brystet og nakken.

   Lotion med agurk


   Fantastisk måte ut av revet agurk. I den resulterende slurry helle i tretti gram vodka å insistere ti dager i kjøleskapet, belastning og bruke denne lotion daglig.

   Mask of linfrø


   Perfekt oppskrift maske rynker ved hjelp av linfrø. Fem til syv gram linfrø helle hundre ml varmt vann og satt i brann i ti minutter. Fjern fra varmen og la det kjøle seg ned etter en pensel, de halsen hud. Tretti minutter skyll med vann.

   Gjær Mask


   Løfte Mask of gjær er også svært nyttig. Legg varm melk en stor skje konvensjonell matlaging gjær, rør til en tykk masse, deretter legge til fem på syv gram honning og bland alt igjen og dekke lokket, så pass på å vikle et håndkle. La blandingen på i ca førti minutter for å komme i gang gjær. I blandingen legge en eggeplomme og ca sytten gram vegetabilsk olje, bland alt og sette på nakken for sytten minutter, vask deretter av med varmt vann.
   Hold nakken, er det veldig mye påvirket av miljøet, kulde, sol og mange andre faktorer. Ta vare på deg selv.  




  Яндекс.Метрика