Uansett hvor variert mote, vil vakkert, sunt, skinnende og tykt hår alltid føre til beundring av andre og stolthet i sin eier. Mange kvinner bruker en stor sum penger, tid og krefter på å få håret i god stand og vedlikeholde det. Men selv om det ikke alltid gir resultater.

Naturlig sjampo for håret hjemme


 Begynne i det små


 Etter reglene, skal håret vaskes ikke varm eller kald, som for eksempel varmt vann. Først etter vaskeprosedyren kan skylle dem i kaldt vann som, eller selv foreta en douche å forbedre blodsirkulasjonen.
 Som for prosessen, først håret skal kjemmet godt. Så de trenger å fullt suge, såpe og gni forsiktig inn i hodebunnen, skyll sjampo, såpe og deretter igjen. Vi kan bare vaske bort restene av sjampo og forsiktig klem håret. Verken i noe tilfelle være rubbing sine håndkle som det provoserer skjørhet.
 De fleste problemer oppstår fra hårsjampoer som vi kjøper i butikkene. De inneholder overflateaktive midler, silikoner, fortykningsmidler, fargestoffer og konserveringsmidler. Alt dette må være produsent for presentasjonen, men ikke nyttig, men effektive for å vaske håret. Disse komponentene kan veie håret ødelegge deres struktur, provosere tap og forringelse generelt. Så når vi sier at sjampo vi bare ikke passer, saken vil mest sannsynlig ikke i oss.
 Hvis alvorlige problemer forekommer på en slik grunnleggende og nødvendig skritt som rengjøring, mister oppfølging rett og slett all mening. Men hvis du er alvorlig bekymret for tilstanden til håret, bør sjampo prøve å forberede deg.
Naturlig sjampo for håret hjemme

 Oppskrifter sjampo


 Oppskrifter shampo er svært mangfoldig, som består av en enkelt ingrediens og flere. Du kan studere egenskapene til hver og bland nødvendig og hensiktsmessig for deg. For eksempel:

 •  Baseoljer (avokado, aprikos frø, jojoba, grapeseed, mandel, valnøtt, etc.) som gir næring, fukte, og gir glans og silkiness. Forbedrer hår tilstand generelt, bidrar til deres vekst.

 •  Eteriske oljer har et smalt spektrum av aktivitet, og de bør velges avhengig av typen av håret:


 •  Appelsin, mandarin, ylang-ylang, lavendel, sandeltre og kamille - for tørt hår;

 •  Ingefær, nellik, sitron, tea tree, furu, rosmarin - for fett;

 •  Sitron, rosmarin, geranium, lavendel - for normal;

 •  Salvie, sitron, koriander - til grå;

 •  Sypress, eukalyptus, seder, tre spare flass;

 •  Røkelse, rosentre, sypress, ylang-ylang, koriander, beat og verbena hjelp med hårtap;

 •  Sandeltre, vetiver og rosentre kan brukes for flisete tupper.


 •  Fargeløs Henna styrker håret og forsegler deres struktur.

 •  Clay hjelper normaltalgkjertler gjøre hodebunnen mindre fet.

 •  Brandy, eple cider eddik og sitronsaft gi håret glans.

 •  Honning og eggeplomme gir næring til håret, noe som gjør dem mer levende.

 •  Anstrøk av rød pepper utløser blodtilførselen til hodebunnen, som fremmer hårvekst.

 •  Aloe juice mykgjør håret.

 •  Buljong forskjellige urter styrker håret og gjør dem skinne.

 •  Vitaminene A, C og E påvirker positivt tilstanden til hodebunnen og håret generelt. Noen mennesker med legge dem i de fleste butikk-kjøpte sjampo.


 •  Det er også grunnleggende oppskrifter som kan endres etter behov.
   Den vanligste alternativet - sjampo med eggeplomme. Han banket og gnidd inn i hodebunnen, vask deretter grundig med varmt vann. Noen ganger plomme tilsett olje.
   Hvis bekymret flass shampoo med brennesle - perfekt. Ett hundre gram friske eller tørkede brennesle helle en liter vann og en halv liter eddik, kok på svak varme i minst en time, deretter press og legge til tre kopper kjøttkraft hentet i en bøtte med vann og vaske det ned.
   For fett hår sjampo som passer med meieriprodukter. Du må ta kefir (gjæret bakt melk, yoghurt, surmelk), gjelder for hodebunnen og håret, nær wrap, vikle et håndkle og la stå i en halv time. Vask, skyll håret eddik løsning.
   Forbedre håret hjelp urte sjampo. I like proporsjoner blanding av bjørkeblader, burdock rot, humle og blomster av calendula. 50 gram ferdig mix, helle et glass varm lettøl, forlate. Deretter press, litt varm og vaske håret resulterer kjøttkraft.
  Naturlig sjampo for håret hjemme

   Den gyldne middelvei


   Hvis disse oppskriftene synes altfor uvanlig og ubehagelig, kan du prøve å lage din egen shampoo på grunnlag av latter. Det vil også være nyttig for butikken, og du vil være i stand til å fylle den med de nødvendige egenskaper og gi den ønskede smaken.
   Så for å gjøre en sjampo basert tensider (tensider) Først må vi forstå deres synspunkter. Anioniske overflateaktive midler, slik som lauret sulfat, som brukes for dannelsen av skum i sjampoer. Amfotere og ioniske tensider mildne tørt hår, som brukes i luftkondisjoneringsanlegg. Kationiske tensider gi en sterk fuktighetsgivende effekt.
   For å fremstille denne sjampo trenger: myk (destillert eller kokt regn) vann, fortykningsmidler (vanligvis oppløst gummi, xantan eller salt), naturlige konserveringsmidler og tilsetningsstoffer som er anvendelige med de som er beskrevet ovenfor. Prosentvis, 40% alltid faller på Sør-Afrika, og de resterende 60% - med andre ingredienser. Det bør bli husket at hvert tilsetningsstoff ikke må overstige 5%.

   Chic resultat


   Selvfølgelig kan den gode tilstanden av håret oppnås ved bruk av kostbare profesjonelle kosmetikk, men det er ingen garanti for at det før eller senere det stopper gir resultater. Hvis pasienten og gjennom prøving og feiling for å lage din ideelle sjampo for deg, kan du spare mye tid og har vakre, velstelte hår, uten noen spesiell innsats.  
   Gre prosedyren er det viktigste steget i den totale hårpleie, mette dem med oksygen, renser skitt og støv. Den bidrar til deres vekst og styrke, forbedrer sirkulasjonen og utseende, som til slutt påvirker helsen og humør. Kam håret må være sikker på at de var myk og silkeaktig. Og fremfor alt, begynner prosessen med å velge en passende kam.

  Hvordan å gre håret


   Hva som er nødvendig for riktig kam å gre håret?


   Choice hårbørster, kammer, børster, bør vies spesiell oppmerksomhet. Ideelle anses kammer laget av naturlige materialer: bein, tre. Kvinner i sitt arsenal bør ha noen kamskjell, som hver er sin hensikt: for grer, styling, retting, forårsaker næringsmidler massasje.
   Tre kammer og børster hyggelige mot huden uten hår elektryzuyut, miljø. Gjør dem med ulike typer tre: eik, bjørk, einer. Combs, bøk og bjørk hjelp med flass og seborré. Utbredt kamskjell eik, løse opp spenninger, og einer - forbedre den generelle tilstanden til håret.
   Vakre kammer av horn, er deres fordel at de er de naturlige egenskapene til håret tett, ikke elektryzuyut dem enkle å ta vare på dem. De er kortvarig, og i bruk på overflaten synlige skader.
   Eksperter anbefaler å bruke børsten som du kan mens du grer håret og massere hodebunnen. Massasje forbedrer blodsirkulasjonen og ernæring av hår. Børsten bør være moderat lang og hard bust gummiunderlag.
   Plast Combs - hygienisk, slitesterk, langvarig, men de elektrifisert hvorfor håret blir etterhvert kjedelig og sprøtt. Metall kammer - harde og kan skade hodebunnen. Fra settet av tilbehøret bør slettes.
   Avhengig av individuelle karakteristikker av hår, så de er ikke forvirret når grer, bør kamtennene i daglig bruk være sjeldne eller middels frekvens. Av sikkerhetsmessige grunner, bør du velge den kam og massasje børste med avrundet og polert tips. Hvis kammen er skadet, brøt minst en tann, bør den erstattes av en ny. Alle elementer hårpleie, kam, kam og børste anbefales å endre hvert år.
  Hvordan å gre håret

   Omsorg for kamskjell •  Oppkjøp kam, desinfiseres før bruk enkel cologne, alkohol, vodka.

 •  Dette er gjenstand for personlig hygiene, som alltid bør være ren, kan du ikke gi til noen, eller å bruke andres.

 •  Rene og vaske kammer og børster om omfanget av forurensning, ammoniakk løsning (40 ml til 1 liter vann), såpe, sjampo.

 •  Særlig forsiktighet bør utvises tre kammer. For fett hår vask og rengjør dem hver dag. Veldig rensemiddel - klorheksidin. Den selges i apotek uten resept. For å rengjøre, kam plassert i løsningen i noen minutter.

 •  Harde gummi Combs vaske bare i varmt såpevann.


 •  For hver type av hår - en måte tegning


   For hår livlig, silkeaktig, må de gre morgen og kveld og i løpet av dagen bare for å rette håret. Tørt hår kam mer - tre ganger, veldig forsiktig for ikke å skade dem, fett - to ganger i morgen og kveld, forsiktig så du ikke berører hodebunnen, ikke å forbedre fordelingen av fett; for normalt hår, i stedet for to ganger daglig.
   Det bør alternere bevegelser kam hode stryke hånden, at den første bevegelsen - en kam, andre - hånd. Så, to - anbefales tre minutter å stryke håret, er all trafikk - den glatte, makelige. Således fordelingen sekresjon av talgkjertler i håret, blir de smidig, silkeaktig og sterk. For håret var lyse, luftige, er det nyttig å gre håret utendørs.
   Det er best å gre håret, liggende på sofaen eller sengen, dinglende hode ned fra ryggen og deretter, i alle retninger. Denne metoden styrker og gir næring til håret, forbedrer blodsirkulasjonen og vekst. Du kan gjennomføre prosedyren sitter på en stol eller i en stol med hodet mellom knærne, og stående, bøyde hodet ned litt. De som har høyt blodtrykk, lange opphold i den posisjonen ikke kan. Denne prosedyren er spesielt effektiv for hårtap.
   Hvis håret ditt er lang, de er lettere å gre stående, starter med tips, gradvis beveger seg hele lengden, ved hjelp av massasje børste og kam. Begynn kam - børste finish - kam. Kort hår kam fra røttene - kam.
   Det er ikke anbefalt å gre vått hår. De tidligere litt tørket i et håndkle. De er ideelle for "skjelett" kam - børste tennene som er sjeldne. Hvis det er mulig, grer prosedyre, bør være i godt humør - en positiv innvirkning på tilstanden til håret.
  Hvordan å gre håret

   Betyr å redusere og forbedre gre håret


   Mykhet og smidighet av håret avhenger av verktøyene som brukes når du vasker - fra sjampo, skyll, balsam. Hår skyller innhylle beskyttelsesfilmen og forenkle prosessen med å gre, spesielt med krøllete hår. Godt bruke balsamer - skyll. De gjør håret fleksibel, myk, sterk. De er provitaminer nyttige for ulike typer hår som bør vurderes når du velger en balsam. Nå kosmetiske industrien tilbyr mange verktøy for forskjellige hårtyper.
   For skylling, som oppmykning betyr at du kan bruke litt varmet, lettøl. Det er ikke bare glatt, men legger også glans. Effektiv som infusjoner og decoctions av planter er med hell brukes i moderne kosmetikk:

 •  bjørk blad ekstrakt (10 g tørket bjørkeløv brygge en kopp kokende vann, avkjøles, filter, skyll håret;

 •  infusjon av kamille blomster, tilberedt på samme måte som beskrevet ovenfor oppskrift.


 •  Nydelig hår - ikke bare naturlig gave, med litt innsats og riktig stell, selv sjelden og svak, kan være unik pryd utseende.
  Яндекс.Метрика