olossya er en av de viktigste aspektene av feminin skjønnhet, sjarm og appell. Selv våre bestemødre brukt ulike urte masker for skjønnhet, volum og glans til håret. I dag, en ganske stor etterspørsel etter folk oppskrifter skjønnhet hår. Dette er ikke overraskende fordi disse maskene ikke inneholder kjemikalier, skadelige stoffer og samtidig nærer håret forskjellige vitaminer, næringsstoffer, gi håret glans og naturlig skjønnhet. Som for slaviske kvinner de tok som grunnlag komponenter som honning, juice, urter, olivenolje, urtete og en rekke varianter. Disse komponentene var basert på forskjellige masker, som vi nå diskuterer.

Kan innebar hår maske


 Masker for skadet hår •  Maske fra brennesle. Du må blande to spiseskjeer tørket nesle og skog geranium, gress hell 0,5 kopper kokende vann, deretter varme i 30 minutter i et vannbad, kjølig og sette en maske i 25 minutter, etter tid til å vaske av masken med vann.

 •  Maske fra humle og tistel. Du må blande to spiseskjeer tørket gress og tistel kjegler, gress hell 0,5 kopper kokende vann og varmes opp i et vannbad i 25 minutter, kule og sette masken på håret, etter gang maske vaskevann. Best å bruke en maske for mørkt hår.

 •  Urte maske. Å maskere bør ta en skje av tørket salvie, hestehov, tusenfryd blomster, humle kjegler, brennesle, bjørkeblader, bland og hell kokende vann. Varme i et vannbad i 25 minutter. I kjølig kompott legge ett pisket egg, sitronsaft og rør blandingen. Masken på håret, innpakket et håndkle og la stå i 35 minutter.


 •  Ansikt til å forbedre hårvekst. •  Maske fra ryllik. For masker for å helle en kopp med varmt vann og to spiseskjeer av ryllik koke 30 minutter, deretter buljong brygge 1,5 timer, tøm det, da kraften blandet med en eggeplomme. Endelige miksen å legge fra seg. Innen 20 minutter masken skyll med vann, hvis ønskelig, skyll urte.

 •  Maske basert på kalk farge. For masker for å helle en kopp med varmt vann åtte spiseskjeer lime blomster og kok i vannbad i tre minutter, kjølig og belastning. Av kjøttkraft kan legge sitronsaft, 025 ml anstrøk av eukalyptus og søke på håret. Hår dekke med plastfolie. Masken skal påføres på håret i 20 minutter før sjamponering.

 •  Maske-basert mor og stemor og nesle. Du må blande 3 ss mor og stemor og nesle. Helle varmt vann over urt og oppvarmet i et vannbad i 25 minutter. Gi blandingen avkjøles og bruke den i fuktig hår i 25 minutter.


 • Kan innebar hår maske

   Herbal Mask for fett hår •  Maskere urte nesle og burdock rot. Du må helle 0,5 liter kokende vann og to spiseskjeer nesle burdock. Uparyvat kjøttkraft i et vannbad til halvt volum, gni blandingen over tid 25 minutter inn i hårrøttene. Resten av masken fortynne en liter vann og vasker håret.

 •  Maskere basert på farge calendula og mor og stemor. For masker for å blande tre spiseskjeer mor og stemor til tre spiseskjeer med ringblomst farge, hell 0,5 liter kokende vann gress og varmes opp i et vannbad. La suppen avkjøles, og deretter legge den anstrøk av eukalyptus og sitronsaft. Masken på håret etter 30 minutter skyll dem.

 •  Maske fra en blanding av gress. Å maskere bør ta en skje av kamille, lime, nesle og hell 200 ml kokende vann. La suppen permisjon i 30 minutter og sil den. Legg til blandingen av flytende vitaminer A, B1 E, B12 og dokroshyt å maskere skorpe av rugbrød. Påfør masken på hodet og la en film for en time. Etter gang skyllevann.


 •  Masker mot uønsket hårtap •  Maske fra burdock olje. Å maskere bør ta en skje av olje, en skje honning, en eggeplomme og en skje med brandy. Blande og bruke masken på i 3 minutter i filmen. Deretter skylle sjampo.

 •  Hair Mask med calendula og nesle. For masker for å helle 15 liter kokende vann, to spiseskjeer med brennesle, en skje eik bark og to spiseskjeer med ringblomst farge, la det brygge buljong i 30 minutter. Sil den og skyll håret infusjon.

 •  Maske med honning og sitronsaft. Bland en spiseskje honning, sitron juice, aloe, lakserolje på håret før du vasker i 30 minutter.


 • Kan innebar hår maske

   Masker for tørt hår •  Maske basert på kalk. Du må fylle 05 liter. vann åtte spiseskjeer lime og kok dem i 20 minutter. Påfør i håret etter 25 minutter skyll håret med vann.

 •  Maske med burdock rot. Å forberede blandingen må tørkes røtter av årlige planter gravd på senhøsten. En av hakket burdock helle ti deler av kokende vann og kok i 10 minutter over svak varme, la nastoyitsya buljong og sil den. Skyll hodet etter vask.

 •  Maske basert på lakserolje. Å maskere bør ta to spiseskjeer lakserolje, en skje glyserin, ett egg og en skje med eddik. Beat blandingen og gni inn i håret. Håndkle pakket håret og holde en time, skyll med vann.


 •  Masker for å styrke håret •  Maske med burdock rot for å styrke håret. Det bør ta 10-20 gram burdock røtter og helle et glass kokt vann. La stå og gni inn i håret.

 •  Maske fra burdock olje. Å maskere bør ta 150 ml solsikkeolje og 75 g fersk burdock rot. La stå dag og kokt infusjon. Påfør på hodet for en time før vask.


 •  Sannsynligvis ikke i verden av en kvinne som ikke ønsker å se flott ut. Som du vet, skjønnhet - dette er kvinnens hår, så må du ta vare på sitt eget hår. Personer damene alltid vil ha dem til å være god, ikke bare vakker kropp, ansikt, men håret hennes. Og viktigst av alt, de trenger for å være sunn og sterk. Men at det var berettiget, må spesielt håret regelmessig gi vitaminer og næringsstoffer. Plantevern i seg alle disse aspektene av helbredende egenskaper. Urte maske bør brukes regelmessig. Og vi må huske på at håret trenger omsorg, og hvordan vi forholder oss til ham, slik at håret vil bli behandlet på oss.  
   Sommer vakker sjokolade og tan - følgesvenner for livet. Garvede kroppen ser slankere og passform. Det omliggende vurdere det som en indikator på helse og ungdom. Det er også det faktum, når du mottar den riktige dosen av ultrafiolett stråling i sommer, folk blir syke mindre i vinter.


  Hvordan få sjokolade brunfarge i solen


   Å jevne ut brunfarge med sjokolade skygge, må du følge noen regler.

 •  Dagen før avreise til stranden bør gå til badstuen eller damprommet. Dette er nødvendig for å fjerne ukurante dine hudceller. Du kan vaske hjemme, men sørg for å bruke en skrubb.

 •  Den beste tiden å sole fra 8 am til 1130 og 16-19 timer etter lunsj.

 •  I de tidlige dager soling trenger 15-20 minutter til eiere av lys hud - enda mindre. Ellers, øker risikoen for brannskader, og senere - peeling, pigmentflekker og fregner.

 •  For sjokolade tan raskt - ofte bade i sjøen. Våte kroppen mer følsom for solen.

 •  Solbrenthet er mer ensartet når du spiller utendørs spill, strandvolleyball, for eksempel. Hvis du likevel ønsker å ligge på sand - ofte behov for å rulle under solen og eksponere ulike områder av kroppen.


 •  Det er den perfekte sjokolade brunfarge uten kosmetikk bli vanskelig. Dette er delvis sant, fordi solen tørker og strammer huden.

   For tanning

 •  Solkremer med en passende UF-filter. Den lysere hud, desto større må være graden av beskyttelse. Sett dem trenger 20 minutter før soling. Kremen er utviklet for solbrenning i solarium ikke egnet for soling utendørs fordi de ikke beskytter mot skadelige stråler.

 •  Tanning Cream forsterkere uten UF-filter. Forsterke blodsirkulasjon i hud og derved stimulerer produksjonen av melanin. Disse kremene er gode for de som har mørk hudfarge eller har klart å få solen.

 •  Krem-tanning forsterkere med UF-filter. Egnet for nezasmahloyu hud skinn. Stimulerer også produksjonen av melanin, men på samme tid beskytter mot UV-stråler.

 •  Oljer, tanning gel med vitamin A og E, urteekstrakter, alger etc. Også ikke beskytter mot skadelig UV og anbefales for de som allerede har en base tan.


 •  Midler som brukes etter solen

   Disse inkluderer kjøling og beroligende hud kremer, gels og oljer. Du kan bytte ut sine vanlige fuktighetskrem.

   Få vakre sjokolade brunfarge og hjelper spesielt utvalgte diett. Det må være frukt og grønnsaker røde og oransje som inneholder karoten. Salater fylle bedre olivenolje inneholder vitamin E. Ikke glem om meieriprodukter, grønne blader og egg (eggeplomme spesielt nyttig).  
   Nylig lepper har blitt et hovedfokus kosmetologer og makeup artister. Hver andre (hvis ikke alle) moderne kvinne drømmer om løst og tiltrakk øynene til menn lepper. Som Angelina Jolie, for eksempel. Det er ikke sluchaeyno det i mange år blant de ti mest sexy Hollywood-skuespillere.

  Hvordan øke lepper uten kirurgi


   Litt psykologi


   Selv bestefar Freud i sin tid ikke kunne tie om dette spørsmålet. Han hevdet at bildet av leppene på ansiktet kvinner menn identifisert med utseendet på kjønnsleppene og dermed konkludere seksualitet, lidenskap kvinner på sin evne til å tilfredsstille den villeste fantasi av mannen.
   Kanskje det er sannheten. En mulig måte løse lepper kvinnelig fører til at menn indre tanker om oral sex. Hvem vet
   I alle fall, har studier bekreftet at leppene - dette er første stopp på hva menn tenker, ser på kvinnens ansikt. Og kanskje fordi kvinners lepper - kroppen som med antall plastiske operasjoner i dag kan konkurrere selv med brystet.

   Trist men sant


   Dessverre, natur bare svært få kvinner ga slik rikdom som fyldige lepper. Det bør gi opp hvis du ikke er blant dem? Ikke i det hele tatt!
   Og det er ikke nødvendig for de ønskede volumer går under skalpell plastisk kirurg eller "pumpe opp" ansiktet ditt tvilsomme kjemiske tilsetninger. Våre tips vil hjelpe deg å øke leppe, unngå kirurgi og botox-injeksjon eller hyaluronsyre.

   Godt humør


   Smil - et allsidig verktøy tillater en kvinne å være attraktive i alle aldre. Og for å opprettholde muskel tone og person, i særdeleshet, er de elastiske lepper leger rådes til å smile så ofte som mulig og bredere, og etterlater leppene låst og enda mer komprimert. Nyttig tidvis forsinke lepper i denne stillingen "i fem sekunder, og deretter trekke dem frem som om å kysse.
   Kiss, forresten, leger også anbefaler!
  Hvordan øke lepper uten kirurgi

   Ernæring


   Aldri glemme at leppene trenger mat. Denne regelen gjelder spesielt for eiere av tørre lepper.
   Å levere den trinsen og olivenolje. I olje kan legge litt sitronsaft rik på vitamin C. Lips trenger fett, og etter noen minutter, blot med en vev, fjerne rester Dine svamper anses unødvendig.

   Gymnastikk


   Tynning lepper som alders endringene vil bidra til å unngå enkel øvelse. De hjelper deg med å øke blodstrømmen til ansiktet og styrke musklene rundt munnen:

 •  Trekk leppene, blåst som du blåser lysene på kaken (35-40 ganger).

 •  Pust dypt inn og blåses kinnene. Pust sakte, alternerende presser luft og pauser (10-20 ganger).

 •  Snakk tydelig og vokaler høylytt [a] [O] [og] [den] arbeider kraftig lepper (10-15 ganger).

 •  Grip leppe mellom tennene, og deretter løfte hjørnene av munnen hennes smil Hold denne posisjonen i noen sekunder, og deretter slappe av ansiktsmusklene (10-15 ganger).

 •  Tungt leppene, trekke dem inn i linjen. Tenk deg noen prøver å åpne munnen din og du motstå (10-15 ganger).

 •  Trykk lett på fingrene på hjørnene av munnen, strekke litt kriker og hold i 5 sekunder, og deretter slappe leppene (10 ganger).

 •  Trekk forsiktig tilbake og lukket leppene sakte flytte rett ved dem, kort fryse i den posisjonen og deretter til venstre igjen og hold. Deretter prøve å tegne lepper nummer "åtte", først den ene veien, deretter en annen (10 ganger).


 •  Utføre disse øvelsene bør regelmessig, helst minst to ganger om dagen, og på å nå den ønskede effekt for å opprettholde leppe "i form" - 2-3 ganger i uken.

   Masker


   Regelmessig bruk av masker vil sikre en klar bane og en merkbar mengde, for å unngå peeling og tørrhet i huden på leppene. Forbered en maske med honning, krem, gulrot juice, vegetabilsk olje med tillegg av frukt og bær frynsete (bananer, fersken, kirsebær).
   Etter å ha fjernet masken rester med leppene sørge for å fukte hjelp hygienisk leppestift eller krem.

   Douches og massasje


   Denne fremgangsmåten er også fint kombineres med en unik massasje, etter helletut kaldt vann de trenger å bite i hele lengden i 2 minutter. Deretter - helle varmt vann. Igjen kaldt. Denne prosedyren bør gjentas to ganger om dagen - morgen og kveld.
   Interessant, denne enkle måten å gjøre leppene lubben og lys var veldig populær på den tiden av vår prapra - besteforeldre og så videre.
   Det ble også anbefalt i morgen for å massere myk tannbørste (1-2 minutter), etter å ha forårsaket en dråpe honning på leppene. Etter denne prosedyren, er det lurt å smøre leppepomade først, og deretter - leppestift.
  Hvordan øke lepper uten kirurgi

   Sminke


   Det er en unik metode for Marilyn Monroe for å øke lepper ved hjelp av sminke.
   Først av alt, til leppene med en børste anvende en nyanse av middels lysstyrke. Så i midten mørkeste skyggen er et punkt som litt skygge. Og konturen er lette strøk mindre opptatt tone.
   For å oppnå dette resultatet kan også blande to leppestifter: lys - konturen og mørkt - i sentrum, roztushuvavshy overgang.
   Hvis du har til disposisjon bare en nyanse av leppestift, oppfordrer vi deg til å fokusere farge midten lepper roztushuvavshy det til kanten slik at banen gikk blekere.
   Dette vil gjøre leppene mer omfangsrike og mer sexy. Det viktigste som leppestift var ingen sterk Nacre.
   Det er også hemmeligheten bak den berømte makeup artist Molly Ransal, kunder som er, for eksempel, Jennifer Lopez og Beyonce. Visuelt øke volumet av leppene, børster han gjennom skyggene langs linjene av leppene til munnvikene har en ugjennomsiktig lys skygge, og deretter dekke med et lag av lipgloss. Dette gjør leppene saftig og velsmakende.
   Lykke til!
  Яндекс.Метрика