Få av kvinner og jenter i dagens verden kan bruke tykke hår og voluminøs vippene, særlig de som bor i storbyområder og andre byer med dårlige miljøforhold. Og det er et flertall. Men kan noen damer fra landsbyer som har vokst i sine naturlige produkter gå og skinne sin frodige hår og øyevipper.

Castor olje for hår og øyevipper


 Siden oldtiden, anses tykk og lang flette standarden på kvinnelig skjønnhet, eleganse. Å vite dette, unge jenter tungt overvåket håret, bruker mange teknikker og folk rettsmidler.
 Hvordan oppnå moderne dame lange øyevipper og tykt hår? Etter at jentene fortsatt ønsker å skryte av sine øyevipper og hår. Svaret er enkelt: å bruke lakserolje. Lakserolje, som er avledet fra castor frukt inneholder et stort antall rytsynolevoyi syreglycerider, som bestemmer sin ekstremt nyttige egenskaper. Hjemland av denne fantastiske oljen regnes Afrika. Castor olje er solgt i nesten alle apotek og er billig (17 rubler.).
 Om lakserolje kjent bare positive vurderinger. For eksempel - ingen olje tykner, godt absorbert og fukter, ikke fortynnet med vann. Meget effektiv lakserolje for håret, fjerner tørrhet og brudd på grunn av innhold i fettsyrene. Castor olje gir håret elastisitet, stikker sine vekter og dermed forhindrer flisete tupper. Definitivt olje kan løse problemet med flass, styrker hårsekkene.

 Formålet med lakserolje for håret


 Castor olje bidrar til å løse mange problemer av håret:

 •  for hårvekst;

 •  for hår tetthet;

 •  å styrke håret;

 •  Hårtap;

 •  flass;

 •  mot tørt hår;

 •  flisete tupper av håret;

 •  mot altfor fett hår, lakserolje som gjenopprette talgkjertlene;

 •  å skinne og silkeaktig hår;

 •  for farget hår.


 • Castor olje for hår og øyevipper

   Bruken av lakserolje for håret •  Å stimulere hårvekst vil blande varmt pepper og lakserolje.

 •  For hår tetthet må lage en maske av en time. L. Castor olje + ti gram. gjær + en teskje av aloe juice + et stykke brød smule.

 •  Å styrke håret nok tre ganger i uken for å gni oljen inn i håret etter en jevn fordeling av olje over hele hodet. Hold i omtrent en time, deretter vaske av med sjampo.

 •  Hårtap mix én del. L. lakserolje + en eggeplomme + sitronsaft. Påfør blandingen til nyvasket hår, gi olje suge i ca en time, deretter vaske av med sjampo.

 •  Flass hjelper blanding av to spiseskjeer lakserolje og to århundrer. l. Calendula tinktur. Hold en time.

 •  Mot tørt hår maske vil hjelpe, som inkluderer lakserolje, glyserin, eggeplomme og eple cider eddik. Varm lakserolje - to spiseskjeer, legg en skje glyserin og eddik og en eggeplomme. Når pakket hodet maske skal holde i 40 minutter, vask deretter av med sjampo.

 •  Fra flisete tupper av håret hjelper maske med lakserolje, som er blandet med andre oljer, oliven og kokos. Oljene blandes i like deler, så er gnidd inn i hodet og er fordelt over. Etter en halv time skyller ut med sjampo.

 •  Mot fett hår bruke alkohol anstrøk av calendula, som selges i apotek. Blande den med lakserolje i et forhold på 1 del ricinusolje og ti deler alkohol anstrøk av calendula.

 •  For håret glans og silkiness bør blande én del. L. ricinusolje og varmet yoghurt. Alt på håret. Innerst slitasje varmt skjerf. Etter en halv time kan du vaske håret.

 •  For farget hår trenger: eddik eller sitronsaft, sjampo, cellofan cap og lakserolje. Nylig varme opp. Fulgte hår fett. Bære en lue. Etter 25 minutter skyll sjampo. Skyll holde med eddik eller sitronsaft. Utfør denne prosedyren hver dag kan bare en gang i uken. •  Lakserolje for øyevipper


   Øyevipper også bør smøres lakserolje. Tross alt, er det et veldig godt verktøy for øyevipper, overgår sminke dyrere å ta vare på dem. Derfor er det ansett som den beste måten å ta vare på øyevippene.
  Castor olje for hår og øyevipper

   Bruken av lakserolje til øyevipper


   Det bør være pensel av mascara og bruke den til olje før du går til sengs, etter å ha vasket den godt, men det er mulig å gjøre det, og en bomullspinne. Det er mulig at det å våkne opp om morgenen, kan du se de svarte øyne og hovne øyne. Ikke bekymre deg - alt dette vil passere, du bare vaske med kaldt vann og såpe.
   Resultatet vil ikke i utgangspunktet, men hvis du gjenta denne prosedyren fra dag til dag, så vil du legge merke til. Å starte øyevipper blir mørkere når de vil raskt vokse tykk og vil ikke lenger falle. Mange skjønnhetseksperter anbefaler denne prosedyren etter å ha fjernet de "kosmetiske" øyevipper - når deres nesten ingenting igjen.

   Ulemper av lakserolje


   Det er nødvendig å vaske sjampo flere ganger siden når programmet er ikke nok sjampo for hår full av renhet. Noen jenter lukter av denne oljen er ikke hyggelig.
   Forsiktighet er nødvendig å anvende olje når de anvendes på øyevipper, uten tilgang til olje i øyet. Øyekontakt bør vaske dem umiddelbart med kaldt vann.
   Her er en rask gjennomgang av en helbredende verden bruker lakserolje for hår og øyevipper. Jeg tror du vыkroytsya tid til å vie til sin egen. For tykk, sunt, godt preparert hår gi din image appell, fylt opp med tillit og femininitet.
   Og selv i dag, mange skjønnhetssalonger, frisør brukt nye verktøy for hår og deres behandling, men lakserolje ikke mister sin popularitet fremdeles vыsokoznachymыm mange kvinner som lakserolje bør lagres i arsenalet til hver kvinne.  
   olossya liker noe annet organ i stand til å skade. Grunnen til dette fenomenet kan være: naturlig fysiologi, helse, miljøbelastning, dårlig vedlikehold, dårlige vaner, etc.


  Vi behandler håret split


   Split hår ansett kosmetisk feil som fryktelig skremmende rettferdig sex av planeten vår. Tørt og livløst hår, gi slurvete utseende som reduserer selvfølelse og selvtillit. Er det frustrerende å legge merke til de beundrende blikk og mellifluous komplimenter fra det motsatte kjønn.

   Hvorfor håret pisket   Det er ingen hemmelighet at det i fase "telogen" er hårtap. De nye hår spirer fra samme hårsekken som den gamle, er det en tid for en ny hår erstatning. Jeg tror at fans av langt hår, la merke til at glatt og uskadet hår nærmere toppen og i den grad av vekst enn håret vekk fra hodebunnen, så det er mest utmattet. Det faktum at skallet som beskytter kortikale lag av håret gjenstand for tallrike faktorer påvirker (feil vare, hyppig kjemiske og termiske effekter) som reflekterer negativt på tuppene. Shell flak som tidligere var urørt, langs delt inn i forskjellig antall deler.

   Hvordan starte behandling splitte hår   Utseendet av håret er et mål for tilstanden av hele organismen. Det første du må gjøre er å unngå "zashorenosti"! Juster deg til en lege, for å identifisere uheldige eller utsatt på ubestemt tid sykdommer. Du trenger ikke å ignorere dette rådet, om fysiologiske forandringer kan si at kroppen fungerer som den skal, og signaliserer en feil. For flisete tupper kan snakke om mange ting: beriberi, en sykdom i magen, noe som indikerer et brudd i talgkjertlene og selv hormonell dysfunksjon. Jeg tror disse eksemplene nok til å unngå tretyruvannya Rådet.

  Vi behandler håret split


   Gjort? Kom igjen, ikke splitte flak holde sammen og den eneste måten å bli kvitt dem, denne frisyren. Stylister rådes av varme saks som en loddebolt "Seal" delt hårbørste. Men ingen har opphevet de gamle - gode saks, de også bidra til å bli kvitt flisete tupper håret vil være mer velstelt utseende. Vidroschuvannya hår er ikke en grunn til ikke å klippe håret, gjenta prosedyren så ofte som mulig, kutte av enden på 1-2 cm, inches, disse vokst enda raskere enn før.

   Hva ville splitte at håret tilbake igjen •  Riktig ernæring er også nøkkelen til sunt hår vitaminer og rikelig med væske som finnes i frukt og grønnsaker, vil gi styrke og glans til håret ditt. I tillegg, drikke mye vann for å opprettholde vann og saltbalansen.

 •  Glem hva sjampo virkelig hjelpe, siden reklame beviser oss, alt dette hjernevasking for kommersiell vinning. Men som er forurenset av eksos miljø tillater ikke vaske håret minst 1-2 dager, gjelder sjampo bare på hårrøttene og tips for bruk balsam eller balsam. Deretter behandling for å gjenopprette, kan du fullføre skylling avkok av kamille eller nesle. Vanntemperaturen bør ikke være for kaldt eller varmt det gjør vondt hår. Beste alternativet, er vannet romtemperatur.

 •  Håndklær bør bare samle overflødig vann, men på ingen måte gni håret. Dersom du ikke har det travelt, er det bedre å ikke ty til å bruke apparatet og la håret tørke naturlig. Og deretter begynne å gre.

 •  Det er sterkt anbefalt å bruke tre eller ebonitt kam. Siden metall og plast kam skjæringspunktet fører til hår. Får grer prosedyre, først forsiktig rette krøllene flokete hår endene og deretter Flytt til røttene.

 •  Live-skalp - sunn hud fremmer vakkert hår. For å gjøre dette, hirse ser i kjøleskapet og finne, stor skatt i form av produkter for produksjon av ulike masker (oppskrift, noen av dem er oppført på slutten av artikkelen).

 •  Og alle kjente generelt prøver å farge håret salonger, under oppsyn av fagfolk. Curlers, curling strykejern og stryke brukes med måte, hvis problemet delen kan bli lagt til en annen, som perepalenyh hår.


 • Vi behandler håret split


   Tre mirakuløse måter krysset hår •  For masker trenger: 1 ts Burdock olje, 1 ss blå leire, en teskje honning. Spre leire med vann, tilsett resten av ingrediensene og bland. Del den resulterende massen fra rot til tupp og bære en lue. Hold ikke mer enn 30 minutter, og skyll med varmt vann.

 •  For kjøttkraft trenger: en håndfull av nesle og kamille (avhengig av hårlengde), 1 ts kanel, 1 egg. Brew gress blader med kokende vann, dekk tett Cover og la over natten. Deretter press suppen og satt i et vannbad i 10 minutter, tilsett kanel, egg visp og hell den varme suppen. Skylle håret 2-3 ganger i uken for å styrke kortikalsjiktet og skallet sitt.

 •  For spray demping av seksjon trenger: 2 dråper eterisk olje av sitronmelisse, 2 dråper grapefrukt eterisk olje, 200 ml vann. Hell vann i en sprayflaske, tilsett olje. Før du påfører shake flaske som ville kvitte seg med sedimentet. Nanas spray før du går inn eller gre. Denne mirakuløse vann gjør håret lukter godt, pleier og tilfører fuktighet.


 • Яндекс.Метрика