Det gjør vondt stortåen
 Tær - heller "usynlig" del av kroppen. Ofte er imidlertid store tær kan forårsake ubehagelig smerte. Årsakene til smertene kan gis. Først, sørg for komfortable sko, ikke noe press. Hvis en sko er OK, men smerte tommelen fortsatt forårsaker ubehag, bør du oppsøke lege - den eneste riktige avgjørelsen.
 Det er flere felles smerte stortåen.
 Valgus misdannelse. Dette begrepet betegner kurvatur plyusnefalanhovoho felles og finger avviker mot de andre tærne. Dette skjer fra misbruk iført fancy sko med en smal tå eller høye hæler. Dessuten er dette forvrengning forårsaket på grunn av svakhet i leddbånd eller flate føtter. Behandlingen er basert på kremer og salver. Kirurgi bidrar til å hindre leddgikt - kjører skjema valgus misdannelse.
 Slitasjegikt. Men det er alltid Artrose er forårsaket av komplikasjoner valgus misdannelse. Artrose har flere former, kan påvirke hvordan foten tommelen og alle fingrene (poliosteoartroz). Bakgrunnen for endringen av stoffskiftet, genetiske lidelser, ødeleggelse av brusk ledd. Folk ofte kalles gikt leddgikt, men ingenting de ikke. Behandling av slitasjegikt kompleks - kosthold, treningsterapi, medisiner. I spesielt vanskelige tilfeller (som involverer raspuhanyem og / eller rødhet fots, andre tærne misdannelse) måtte opereres.
 Leddgikt. Det gjør vondt stortåen og på grunn av leddgikt. Disse inflammatorisk sykdom preget av tilbakevendende nattlige smerter. Psyryatycheskyy leddgikt, gikt samt de karakteristiske tommelen, dessuten er gikt betraktet som en "mann" sykdom. De oppstår på grunn av immunsystem-sykdommer, og kan være på grunn av sykdom, slik som brucellose, tuberkulose, psoriasis.
 Plantar fastsyty (Mortons neuroma) oppstår fra økt press på nerve og har smertefulle opplevelser i bunnen av tommelen. Årsaken kan være kroniske skader på dette området.
 Fordi diabetes kan vises nummenhet i føtter og fingre.
 Oppbygging av døde celler, såkalte herding på ballene av tærne er ofte roten (kjerne), som oftest oppstår når en stor og langvarig press på tærne.
 Veldig ekkel inngrodde spiker inn i huden. For å minimere ubehag, trimmet neglene nøye. Ellers kan utvikle alvorlig smerte eller infeksjon. Ofte krever kirurgi.  
Hvordan å behandle leddgikt
 Betennelse i ledd eller flere ledd i medisin kalt artritt (leddgikt). I denne sykdommen leddene hovne opp, blir varmt, rød hud, opplever en person smerte og ubehag under bevegelse.
 Mest leddgikt er en smittsom opprinnelse, minst - degenerative og traumatisk.
 Smerte, hevelse, begrensning av bevegelse - de første symptomene på sykdommen. Hvis venstre ubehandlet leddgikt slutt smertefulle ledd kan helt deformert. Denne tilstand er i stand til å fullstendig hindre fysisk aktivitet, som vil gjenopprette nesten umulig.
 I de fleste tilfeller er artritt ikke begrenset til en enkelt felles sykdom. Hvis en joint syk, etter hvert begynne å lide og andre. Det er svært viktig når de første symptomene begynner behandling umiddelbart.

 Hvordan å behandle leddgikt


 Behandling av artritt involverer komplekse terapi som vil påvirke ikke bare brusken, men tilstanden til hele organismen.
 Før du begynner å behandle leddgikt, er det nødvendig å fastslå årsaken som forårsaket sykdommen. Bare da kan tildele riktig behandling og bekjempe sykdom.
 Installere årsaker og behandling av sykdommen, noe som bidro til forekomsten av leddgikt - det første skritt i behandling av sykdommen.
Hvordan å behandle leddgikt
 Det er ikke-farmakologiske, farmakologiske og kirurgiske behandlinger for leddgikt.
 Ikke-farmakologisk metode for behandling omfatter fysioterapi, ortopedisk utvalg skotøy, redusere belastningen på de berørte felles, avvisning av dårlige vaner og spesielle dietter. De omfatter også fysioterapi (laser terapi, magnetisk terapi, ultralyd, termiske prosedyrer, massasje, hydroterapi).
 Farmakologisk behandling metoden innebærer lokal terapi ved hjelp av anti-inflammatorisk salver og kremer, og intraartikulær injeksjon hlyukokortykosteraydov.
 I meget fremskredne stadier av sykdommen benyttes kirurgisk behandling.


 Behandle leddgikt betydelig hjelpe chondroprotectors narkotika - et stoff som ikke bare lindre smerte, men også forebygge og langsomme endringer som skjer i leddene. De stimulerer syntesen av basiske substanser av brusk, og dermed bremse produksjonen av et enzym som virker på brusk destruktiv.
 Hondopretoktorы har vist seg effektive, og er vidt anvendt i behandling av artritt og andre leddsykdommer.

 Tradisjonell medisin som et tillegg til primærbehandling


 Hjelper behandle leddgikt og tradisjonell medisin. Det finnes mange oppskrifter på smertelindring og behandling av sykdom. Her er noen:
 - Svizhozrubani gran grener hell kokende vann og la stå i en halv time. Fordyp deg i dette ekstraktet føtter eller hender i 20 minutter. Da pasienten er et sted å bryte opp minst en time. Denne behandlingen består av syv økter utført annenhver dag.
 - Ekstremt effektive wrap burdock blader eller kål. Vasket og tørket bladene skal vikle den smertefulle ledd ved å plassere gasbind på toppen. Regelmessig lang wrap lindre smerte.
 - Ta en svart reddik, klippe det midtveis og fyll den med honning. Etter 3 timer tømme juice, dannet og gni det vonde ledd. Denne prosedyren gir svært gode resultater.  
Normal kortisol hos kvinner
 Hos mennesker er det alltid en rekke forskjellige fysiologiske prosesser som støtter menneskelig aktivitet. Under produserte disse prosessene en rekke hormoner, hvorav den ene er kortisol. Dette er et viktig hormon er fortalt i denne artikkelen.
 Hva er kortisol?
 Mange mennesker sannsynligvis støtt på dette begrepet kjemisk forstå hva kortisol. Har du hørt om hans behov for menneskekroppen og har problemer med utilstrekkelig eller overdreven hormonell komponent av formuleringen. Dette er et viktig hormon som produseres topp binyrebarken, for å stabilisere hjertet og nervøs aktivitet.
 Kortisol også kalles "stresshormonet". Takket være konsekvent produsert biologisk aktive hormonet kortisol hlyukokortykoydnomu nødsituasjon registrerer kroppens evne til å tilpasse seg enhver situasjon. Dessuten regulerer kortisol karbohydratmetabolismen regler som for sitt innhold i morgentimene (6-8 timer før måltider) kan identifisere negative forandringer i kroppen som indikerer sykdommen, noe som resulterer i en forandring i den normale kortisol. Vridningen kan skje på en hvilken som helst del av kjeden for påvirkning, fra den delen av hjernen, hypothalamus i formuleringen frigjørende faktor, noe som stimulerer produksjonen kortykolyberyna, utløser produksjon av adrenokortikotropt hormon (ACTH), som i sin tur påvirker den endelige produksjon av kortisol. Hormonet kortisol, som igjen er den viktigste energikilden for kroppen hvelv.
 Normal kortisol hos kvinner
 Kortisol er forskjellig fra andre hormon variasjon av dens innhold, så vel som endringer i løpet av dagen, avhengig av fysisk og psykisk stress. Ganske mye skiftende nivåer av ulike hormoner, inkludert kortisol i kroppen av moden kvinne. Dette er et resultat av vanlige fysiologiske karakteristikker av den kvinnelige kroppen, fra dannelsen av genital funksjoner, den viktigste indikatoren som er utseendet av menstruasjonssyklusen, og slutter med falming av disse funksjonene, og utbruddet av overgangsalder.
 Hva er frekvensen av kortisol hos kvinner? Av medisinske standarder av normale nivåer av kortisol i blodet hos kvinner som strekker seg 140 til 600 nm / l. i løpet av dagen dens nivå kan variere betydelig. I stressende situasjoner, tretthet og utmattelse, de psykologiske erfaringer eller noen innflytelse av lignende art, kortisoltopper. Under gunstige situasjoner kortisol er normalt eller redusert. Økt kortisol kan skyldes utviklingen av enhver hormonell sykdom eller et resultat av ødeleggende fysisk eller psykisk stress, eller ukontrollert bruk av narkotika, for eksempel p-piller. Innholdet av kortisol hos gravide kvinner økte i gjennomsnitt fem ganger.
 Hvis forhøyet kortisol
 Å bestemme kortisolnivå i en pasient kommer komplett biokjemiske blodprøver. Og hvis forhøyet kortisol, blir det første ut årsakene til sin vekst gjennom ytterligere undersøkelser. Hvis skarpe hopp forhøyede nivåer av kortisol er et resultat av hverdagen hverdagens stress, anbefales det mer hvile, ta en avslappende narkotika avslapping basert på medisinske urter. Hvis diagnosen av en alvorlig sykdom, for eksempel en svulst eller binyrene Cushings syndrom, det bør gjøres obligatorisk behandling under tilsyn av helsepersonell.  
Dere hals - hva gjør jeg?
 Kløe i halsen - et fenomen ganske ubehagelig og vanskelig å bli kvitt det hvis du ikke identifisere kilden til problemet. Dirty hals kan for flere grunner, og disse grunnene er knyttet til et helt annet system. De vanligste faktorene som forårsaker vedvarende ønske om å stadig rense halsen er:
 - Allergisk reaksjon;
 - SARS, faryngitt, ofte kronisk;
 - Neurosis hals;
 - Arbeidet med offentlige taler;
 - Røyking;
 - Gastrointestinal reflux mat;
 - Sykdommer i munnhulen.
 Vanligvis, hvis venstre ubehandlet kløe i halsen og hoste, eller de ikke er, eller er bekymret for en lang tid. Derfor bør du ikke lide for å søke til ekspertene og finne ut. Den første til å besøke en terapeut, vil han foreta en foreløpig vurdering, samle informasjon om andre symptomer og send til en spesialist. I utgangspunktet er disse problemene involvert - pulmonologist, endokrinolog, gastroenterolog, allergolog, otolaryngologist, nevrolog (i tilfelle av nevroser hals).
 Faryngitt
 Faryngitt, statistisk, regnes som den viktigste årsaken til problemet skrapete. Om faryngitt si når det blir betennelse i halsen. Årsak betennelse virus, sopp, bakterier, kilden til som kan være så miljø og tenner problemer. I noen tilfeller kan betennelsen bli forårsaket av å spise for kaldt eller for varm mat og drikke. Generelt er situasjonen endrer seg til det bedre etter apotek Lollipop og skylling.
 Du kan bruke avkok av urter - salvie, kamille, storfe. Det er spesielt viktig å skylle raskt å lære barn utsatt for forkjølelse. Jo før de mestret kunsten selv gargling, jo mindre sannsynlig at passere faryngitt kronisk, og at de vil forstyrre et problem i voksen alder.
 Refluksøsofagitt (GERD)
 Hvis veden er konstant i halsen, men ingen tegn til forkjølelse er ikke, og var ikke verdt perevirytysya til en gastroenterolog. Årsaken ubehagelig følelse kan være å få mavesaft, dvs. saltsyre i spiserøret, og derfra til baksiden av halsen. Som et resultat, er det en kjemisk forbrenning.
 Sannsynligheten for at ting er bare så mye høyere, spesielt hvis rive begynner etter angrepet av latter. Noen pasienter etter rolig latter, hoste i lang tid. I dette tilfelle er det av refluksøsofagitt. Gastroenterolog denne sykdommen lenge vært kjent, og det med hell behandles.
 Mange pasienter klager over at de beile hals under svangerskapet. Ofte er problemet i tilbakeløp. På problemet bør fortelle din gynekolog, vil han stille flere spørsmål og bestemme hvem bør oppsøke en spesialist.
 Allergisk reaksjon
 Hvis det er en allergisk reaksjon, skyll og vanning strupehode kan bare gi midlertidig liten effekt. Du må fullføre fjerningen av årsaken. Det er vanskelig å ha dem som har en allergisk reaksjon som forårsaker gjenstander og stoffer knyttet til sysselsetting. I slike situasjoner har, eller gi opp arbeidet eller å akseptere en permanent medisinering.
 Forebygging kløe i halsen - effektive metoder
 Det finnes situasjoner der tre hals ikke er på grunn av sykdom. For eksempel, en viktig begivenhet for fremtiden for offentlige taler eller har lignende symptomer. Men grunnen - den vanlige sterke følelser. Det bør bare vaske ansiktet og puster dypt flere ganger, som vil gjenopprette pust og skrapete. Oppstår slike problemer i sangerne som evnen til å puste og å kontrollere agitasjon - en del av sin yrkesutdanning.
 Forebygging kan betraktes kile herding og avvisning av dårlige vaner. Zahartovuvatysya for sent uansett alder, bør dette gjøres gradvis og forsiktig.
 Regelmessige besøk til tannlegen og munnhygiene ikke tillate bakterier å vokse, som også forsvart av halsen.
 I tillegg er det ikke nødvendig å selvmedisinering i kald tilstand. De som følger rådene til legen og riktig utfører alle anbefalinger, sjelden er slik ubehagelig påminnelse om sykdommen, en kløe i halsen.  
Яндекс.Метрика