En av de viktigste kriteriene for å vurdere helse er hastigheten på hårvekst, akselerere veksten vil hjelpe sjampo for hår vekst.

Sjampo for hår vekst


 Sunt hår raskt gjenopprette et lite tap og vokser raskt, så vakker frisyre trenger hyppige oppdateringer og rettelser. Men det finnes øyeblikk i livet når håret er dårlig. Håret begynner å tynne, mister sin skjønnhet, prakt og tetthet, slik at frekvensen av celledeling avtar hår. Moderne kosmetikk tilbyr ulike metoder for å løse slike problemer, en av disse metodene er en sjampo for hår vekst.
 For å sikre normal vekst av hår, bør hodebunnen får nok næringsstoffer som kreves for cellefornyelse. Hvis disse stoffene er ikke nok, hårsekkene suspendert sin utvikling, og med dem, slutte å vokse hår. Tilstand hårsekkene på dette punktet kan sammenlignes med staten plante mnoholetok i vinter, som suspendert utvikling hvis de mangler næringsstoffer. Derfor er det viktig å velge den riktige sjampo rettidig å stimulere hårvekst.
 I sjampoer som er utformet spesielt for hårvekst, inneholder nødvendig for dette settet av næringsstoffer er fordelaktig ikke bare for hår, men også for hodebunnen. Disse sjampoer kan brukes ikke bare til å hjelpe den svekkede hår, men også for forebygging av forskjellige forstyrrelser.
 Sjampo utformet for å fremskynde hårvekst inkluderer vanligvis naturlige ingredienser som smør kongelig lotus, grapefrukt, shea smør, kokosolje eller tea tree olje. Også fungere godt i hodebunnen og hårrøttene ulike fettsyrer og vitaminer. De aktive ingrediensene i sjampoer er delt inn i tre typer:

 •  næringsstoffer;

 •  vitamintilskudd;

 •  betyr å forbedre blodsirkulasjonen til hodebunnen.


 •  I kvalitet sjampoer inneholder alle tre typer komponenter. Bedrer blodsirkulasjonen - den viktigste faktoren handling sjampo for hår vekst. Ved hjelp øker blodsirkulasjonen, omfatter ulike typer pepper ekstrakter og ekstrakter av sjeldne eksotiske planter som har varmende egenskaper.
   For å forbedre sirkulasjonen kan brukes ikke bare sjampo, men periodisk hodemassasje regelmessig i noen minutter og daglig gre håret kam massasje.
  Sjampo for hår vekst

   For daglig hårpleie sjampo kan brukes. Disse sjampo kan kun kjøpes i spesialiserte avdelinger og butikker. Hvis disse shampoos selges i forbudte steder, er det mest sannsynlig falske og bør ikke kjøpe dem. Forfalskningene ikke bare hjelpe håret ditt, utgjøre de en reell fare for kroppen din, fordi deres sammensetning kan inneholde skadelige stoffer.
   Profesjonelle shampo er betydelig dyrere enn innenlands, men resultatet av deres bruk er vanligvis alltid forskjellig fra resultatet av daglig bruk sjampo til det bedre. Profesjonell sjampo kan ikke være "2 i 1", dvs. inneholde både sjampo og balsam fordi håret må være i kronologisk rekkefølge.
   I sjampo for daglig bruk, er det terapeutiske sjampo. De bør brukes sjeldnere enn vanlig, når en eller to uker. Disse midlene helbrede små sår og irritasjon i hodebunnen, og svært effektivt fjerner flass og behandle svekket og skadet hår.
   Etter bruk profesjonelle og terapeutiske sjampo, blir håret mer lydig, og i noen tilfeller krever ikke installasjon.
   Men sjampo for hår vekst er fortsatt ikke den viktigste middel for å løse problemet med håravfall og deres helse, fordi ikke alle vitamin og mineraltilskudd som finnes der, med sjampo absorbert inn i huden og hjertet hår. Det tar svært lang tid å gni og massere hodebunnen til næringsstoffer transporteres inne. Men lenge forlate sjampo på hodet eksperter anbefaler ikke fordi det kan skje tørker håret. Derfor bør det bare brukes i tillegg til andre tiltak for å forbedre helsen til håret.
   Også, bremser slik som flass hårvekst. I tilfelle du trenger for å løse problemet, og deretter bruke sjampo, øke hårvekst. Dermed meste av forverring av helsen til håret - det er deres svar på metabolske sykdommer eller nye sykdommer. I slike tilfeller, en omfattende undersøkelse av kroppen og ekspertråd.
   Øl er kjent fra svært gammel tid, ikke bare som en drink for sammenkomster med munter selskap, men som eier av helbredende egenskaper. Selvfølgelig øl lagre noen eiendommer, med unntak for sterk, nei. I slå naturlig øl laget av helt naturlige ingredienser, er det nyttig for både ekstern og intern bruk.

  Ølgjær hår


   Dessverre, er prosessen med å lage øl kompleks og ikke egnet for våre liv i evig bevegelse. Siden da vurdere en av komponentene i dette legemidlet, slik som gjær.
   I vår avanserte århundre gjær kan kjøpes i enhver passende form for deg og i alle apotek. Nettopp solgt gjær med additiver slik som selen, vitamin E, hvete ekstrakt, sink, jern, etc. Ta dem inne, berike du kroppen protein som er byggesteinene i håret, noe som resulterer i økt vekst og vitaminer i gruppe B. Men denne metoden er ikke egnet for folk som er tilbøyelige til å være overvektig som gjær stimulerer appetitten, og du kan få noen pounds.
   Vitaminer og aminosyrer som finnes i gjær, absorberes av kroppen, og dermed styrke hår og negler, samt forbedre hudens tilstand. Som for håret, kan gjær brukes både til å behandle og gjenoppretter skadet og sprøtt hår og for behandling av sykdommer i hodebunnen, slik som flass, allergier og irritert hud, og, selvfølgelig, bare for å forebygge og generelle helse.
   Vi ønsker alltid å se vakre og attraktive på grunn av hva som påvirker vårt hår. Vi tenker alltid, tørk dem hårføner, rette, curl, maling og perekrashyvaem, og, selvfølgelig, er veldig mye gjenspeiles i kvaliteten på håret, de ofte ikke kan tåle slike belastninger. Bruken av vitaminer og kosttilskudd kombinert med dyre sjampoer ikke alltid gir de ønskede resultater, så du bør berike hår ikke bare internt, men også eksternt i form av masker som er enkel å tilberede hjemme.
   For hjemmebruk masker eller levende gjær (de som selges bryketykah) eller tørr (pulverisert). 1 ts tørrgjær er ca 8-9 gram i live. Retter for gjær masker er bedre å ta litt mer, fordi på grunn av gjæring volum maske øker.

   Masker med øl gjær Hair


   Og så masken. Hver gjær maske gir næring og styrker håret, men en kombinasjon av gjær med visse komponenter kan løse andre problemer med hår.
   Tall ingredienser kan øke eller avta, avhengig av lengden av håret (men selvsagt proporsjonal). På slutten av prosedyren, ikke glem å skylle håret!
  Ølgjær hår


   For hårvekst

   Du vil trenge:

 •  1 medium løk,

 •  1 ss gjær

 •  1/2 teskje av castor olje,

 •  1/2 teskje burdock olje og litt salt.


 •  Gjær mix om en kopp varmt vann, presse saften av løk og tilsett gjær. For å forsterke effekten varmer opp litt olje og legg til løk og gjær. All god blanding, søke på hodebunnen massasje bevegelser gni blandingen forblir spre blandingen over hele lengden, rotere hodet med polyetylen og ikke holde 30-40 minutter.

   Mot flass

   Du trenger: gjær og yoghurt.
   Bland gjær og yoghurt i et forhold på 1:10 og la før fermenteringsprosessen. Bruk, polyetylen vinkel i en halv time, vaske av.

   Mot håravfall

   Til dette trenger vi en maske anstrøk av rød pepper. Du kan kjøpe eller lage selv. For å gjøre dette, bland 1-2 melkonarezannыh pod av rød pepper med 150-200 ml av alkohol eller vodka, insisterer det skal være i mørket. Etter syv dager med pepper vodka klar.
   Å maskere trenger: 10 g gjær, 1 ss av skjær, en spiseskje) kokt vann ved romtemperatur.
   Først blande skjær og vann, tilsett gjær er brukt på håret og hodebunnen i 25 minutter, vaske av.
   Men denne masken bør være forsiktig fordi det inneholder peppermynte likør. Vokt dere for kontakt med øyne og slimhinner. Hvis en sterk start brenner etter påfører masken, men 25 minutter er ikke bestått, og skyll masken.

   Masken av øl gjær for å styrke svake og tynt hår

   Du vil trenge:

 •  20 desember gjær

 •  melk,

 •  1 eggeplomme,

 •  1 ss olivenolje.


 •  Bland gjær med varm melk, satt i et varmt sted før gjæring. Tilsett eggeplommen og smør, rør til en jevn konsistens påføres på håret, vinkelen av polyetylen i 40-50 minutter, vaske av.

   For skadet og tørt hår

   Du vil trenge:

 •  10 desember gjær

 •  2 ss varmt vann

 •  1 ts honning.


 •  All mix og la på et varmt sted fram til begynnelsen av gjæring på håret, wrap polyetylen og et håndkle i 40-50 minutter, og skyll med vann.
   I profylaktiske formål, bør slike masker brukes en tid på 7 dager i 10-15 uker. Men for å behandle hår maske bør gjøres to ganger i uken for 7-9 uker. Som etter et kurs i forebyggende tiltak etter behandling gjær masker trenger å ta en pause lengde på 2-3 måneder. Etter fullføring av disse, om nødvendig, gjenta kurset.
   Og selvfølgelig ikke glemme etter påfører masken vikle hodet med polyetylen (du kan bare sette en plastballer) og varme bevaring og forbedring av gjær på toppen polotenchykom selv bryte hodet mitt.
   Velpreparerte, så vakker, hånd uavgjort alltid se deg rundt og snakke med din estetiske smak. Men selv den mest trendy negledesign vil ikke se elegant, hvis huden av hendene tørr, flassende og grov skjellaget og vokst. Og for å gi kvalitet og perfeksjon av hans hender bilde bør holde som negler og hånd hud! Men ikke alle kvinner kan skryte sunne og vakre negler. Mange er skjør og negler. I dette tilfellet ved hjelp av fagfolk anbefale gel manikyr. Hva er det?


  Gel spiker styrking


   I motsetning til konvensjonelle gel manikyr fullført ingen nasenyem lakk, spiker og dekket med et spesielt verktøy - Biogel. Gel manikyr - en mulighet til å ha en feilfri negler til de som av natur er skjøre og negler.

   Biogel - et alternativ til gel og akryl   Gel manikyr - et alternativ for de som er lei av "slitasje" påløpte negler, som Biogel gjør det mulig å dyrke sine negler til ønsket lengde. På grunn av sin spesielle struktur silikon og mangel på aggressive kjemiske komponenter Biogel også kalt silikon eller эkohelem. Det er helt ufarlig rette for naturlige negler, på grunn av sin myke sammensetning. Å bruke Biogel ikke trenger spesiell opplæring spiker - ingen spiker plate sliping og behandling av spesielle syrer.

   Hvorfor byohelyu er å si "ja"?   Gelen har ingen kontraindikasjoner for bruk. Dens viktigste komponentene er tiksovoho Søramerikansk treet harpiks kombinert med organiske proteiner og vitamin A og E. Gelen ikke maskere svakhetene i den naturlige neglen, og fremme deres full gjenoppretting, justering, styrke, nærende og glatter overflaten. Under gel belegg neglene med naturlig utseende.

   Byohelevoe detoxifies muliggjør naturlige negler vokse riktig lengde. Dekket i naturlige neglen gel beskyttet mot uønskede ytre påvirkninger. Biogel kan "puste" spikeren som ikke deformeres pryvolyaet ham, stratify, ødelagt og bli gul. Gel belegg stopper veksten av skjellaget, noe som gjør det lettere å ta vare på rukamy.Korrektsyyu regrown negler produsert hver to til tre uker.

  Gel spiker styrking


   Gel manikyr hjemme   Perfekt gel manikyr kan selvfølgelig gjøres ikke bare skjønnhet, men også hjemme i nærvær av alle nødvendige verktøy og erfaring. Ennå for første gang skal bruke tjenestene til en profesjonell - se hva denne prosessen er av. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe denne teknologien hjemme, så vil du trenge følgende verktøy:

 •  Manikyr sett

 •  Smergel Emery, buff

 •  Primer

 •  Børste for å påføre Biogel

 •  Biogel

 •  UV lampe

 •  Fullfør verktøy

 •  Verktøy for å fjerne klebrig lag

 •  Avfettingsmiddel - desinfeksjons


 •  Her er fremgangsmåten for å styrke •  Behandlet med avfettingsmiddel - desinfiserende negler, fjerne pterygium rundt hårstråene og skjellaget selv skifter til bunnen av neglen.

 •  Neglefil negler gi den ønskede formen.

 •  For å fjerne glans, buff lett polere overflaten av neglene. Ubyrav alt støv igjen behandle spiker avfettingsmiddel - desinfeksjonsmiddel.

 •  Nå gjelder syrefritt primer som vil gi et bedre grep rundt spiker Biogel. Ser frem til det er helt absorbert.

 •  Deretter dekker neglene tynt og jevnt lag med gjennomsiktig Biogel med en børste.

 •  Tørket spiker under UV lys i 3 minutter, hvis det led bare ett lag.

 •  Hvis det er nødvendig, anvende fra 2 til 5 lag, avhengig av den ønskede tykkelse. Igjen otpravlyam neglene under UV-lampe i 1-2 minutter, og det siste laget av tørket i 3-5 minutter.

 •  Den neste etappen avsluttes med en finish spiker verktøy som er polymerisert under UV lys i 1-2 minutter. Hvis man velger å skifte ut overflate betyr en gjennomsiktig lakk, er det tilstrekkelig å være meget tørr.

 •  Fullføre prosessen med å søke Biogel fjerne klebrig lag avfettingsmiddel - desinfeksjonsmiddel og forårsaker olje til hårstråene.


 •  Her ser du en egen søknadsprosess Biogel ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Nå hendene er klar til spiker design.

  Gel spiker styrking


   Fjern Biogel hjemme   Biogel kan skyte ikke bare inne, men også hjemme. Den bruker en spesiell løsning av samme merke som selve gelen. Denne prosessen er ikke nødvendig enten sagen eller freyzerы fordi denne løsningen har razmyahchayuschym egenskap. Hvis du bestemmer deg og klar for selv fjerning av Biogel, deretter utføre følgende trinn:

 •  Pålegger spikeren vev plate impregnert fjerner væske

 •  Grundig zakutuyemo caps spiker folie og stå i 10 minutter.

 •  I løpet av denne tiden, Biogel mykne og uanstrengt fjernet pusher.


 •  Men spesialiserte fjerning verktøyet kan erstatte Biogel og midler for fjerning av aceton eller aceton seg. Ikke glem at det påvirker negativt huden på hendene og spikre meg selv, tørke dem. Så, klippe bort det øverste laget av polsk, vi pålegge dem bomull pads dynket i aceton, stå 15 minutter. Hvis du bestemmer deg for å gjøre uten støvtørking - holde løsningen i 25 minutter. Etter det godt myknet gel, fjerne ved hjelp pushera.  
  Яндекс.Метрика