Effektive anti-rynke krem: myte eller virkelighet? Dette spørsmålet er vanskelig å svare utvetydig. Et vellykket resultat avhenger i stor grad av en kombinasjon av mange faktorer:

 •  da hun begynte å ta vare på huden din - i ung alder eller har en balzakovskom med utseendet på dype rynker;

 •  Er det en genetisk predisposisjon for tidlig visne hud;

 •  kvalitet kosmetikk brukes av kvinner.

 • En effektiv anti rynke krem


   Men være at siden det kan, må vi forstå at skru klokken tilbake er umulig - ingen krem ​​kan ikke helt bli kvitt ansikts rynker og alder. Den maksimale effekten som kan oppnås - er 10-15%. Det er til slike tall kom tyske forskere studert de 14 mest populære anti-rynke kremer.

   For å få enda disse beskjedne interesse, bør kvinner kunne forstå en krem. Det bør avskaffes, at valg av kosmetikk bør ikke stole helt på annonsering. Det er bare å selge pseudovitenskapelig slagord, med sikte på å øke fortjenesten av produsenter.

   Myter om anti-rynke krem   Innholdet i kremen av kollagen, elastin og hyaluronsyre - et stoff som gir unge med huden - ikke garantere effektiviteten av produktet. Det faktum at molekylene av disse ingrediensene er for stor. De er ikke i stand til å overvinne hudbarrieren. Bor på overflaten, er de, i beste fall, vasket ved første kontakt med vannet, og i verste fall - tette porene i huden enn skape ytterligere problemer for kvinner. Vær oppmerksom på at reduserer rynker kollagen kan bare injeksjon.

   Noen produsenter lede krem ​​botox. Imidlertid er denne substans helt ubrukelig i kremen. Virkelig rynker Botox kan bare under injeksjon. Det påvirker noen ansiktsmuskler og hindrer deres reduksjon. Som et resultat, ser hun synlig yngre. Imidlertid bør det bemerkes at virkningen av midlertidige injeksjoner og hyppig bruk av Botox atrofuye muskler.

   Morkaken som en del anti-aging krem ​​må ikke lede deg på villspor. Takk til steroidhormoner, er det virkelig i stand til å forynge huden falmet, men i stedet må "belønning" av en løs bivirkninger. Til dags dato, er bruken av menneskelige placenta kosmetiske formål forbudt.

  En effektiv anti rynke krem


   Et annet triks annonsører og produsenter av skjønnhetsindustrien - royal gelé. Kvinner er som regel glade for å kjøpe kremer med naturlige ingredienser. Imidlertid har forskere funnet, noen fremragende kvaliteter, har dette stoffet ikke. Og i hvert fall ikke i en posisjon for å avlaste i det minste en av rynker.

   Virkelighet   De aktive ingredienser av plante stamceller begynte å bruke i kosmetikk nylig. Isolert fra forskjellige planter, disse cellene bære og forskjellige muligheter. Viss økning hud turgor, andre er i stand til å redusere rynker som bare skissert, og er ganske merkbar. For å oppnå den ønskede effekt, opprettholdelse av planteekstrakter i kremen stamceller bør være minst 5%. Dette produktet er helt trygt og egnet for kvinner over 30.

   Phytohormones er svært lik menneskelige hormoner og ganske trygt. I sin innflytelse og kjemisk sammensetning, plantehormoner er svært lik menneskelig østrogen. Han hjelper en kvinne ser ung og frisk. For å påvirke rynker, phytohormones trenge dypt inn i huden, og konsentrasjonen av substansen reduseres betydelig. I denne forbindelse bør innholdet av phytohormones i kremen være 30%. Kremen av phytohormones egnet for kvinner på 40 år.

   Bittesmå molekyler syntetiserte peptider - en svært effektiv måte å bli kvitt de tegn på aldring av huden. Det finnes to typer av syntetiserte peptider, klemmer og sentralstimulerende midler. Først i bildet av Botox, forebygge muskelsammentrekninger, som dermed reduserer rynker. Second - stimulere celledeling og kollagenproduksjonen. De eneste negative peptider - høye kostnader -. Ca 28 000 Euro per kg. Konsentrasjonen av peptider i kremen skal være minst 7%. Peptider - et "tungt artilleri" i kosmetikk, anbefales for kvinner over 40 med uttalt rynker.

  En effektiv anti rynke krem


   Nanokosmetyka - prestasjoner i de siste årene. Faktisk er denne form for et middel for å levere de nødvendige elementer dypt inn i huden. Komponentene i slike kosmetiske - nanosomy, er størrelsen bare 10 nm. Nanosomy er oppløselige og uoppløselige. Den første kollaps, knapt dype lag av huden slippe mens omsluttet vitaminer, sukker eller syre hylauronovuyu. Uløselig nanosomy brukes hovedsakelig i dekorative kosmetikk.

   Vær tålmodig   Tilbakestill 5-10 år på noe tidspunkt kan bare være et eventyr. Ikke bli opprørt hvis etter 3-4 ganger påføre krem ​​vil du ikke merke mye forbedring. For å bevirke at kremen var personen må gjennomgå en måned. Eller rettere sagt, 28 dager. Dette er den tiden som trengs av kroppen til å regenerere nye hudceller, inkludert alle forankret i hennes vitaminer og stoffer.

   En annen viktig aksiom av suksess - en regularitet. Uansett hvor effektive var ikke din krem ​​fra det vil være til ingen nytte hvis det brukes det fra tid til annen. Bruk dine favorittprodukter må fullt ut sammenfallende med instruksjonene, ellers - det er bare bortkastet.  
   Denne prosedyren, som terpentin bad, lett få nesten alle skjønnhetssenter for terpentin bad nylig, helt legitimt, tar teten i feltet av kosmetikk. Dette er ikke overraskende, takket være bade huden blir glatt, flat, ren og ekstra pounds begynner å smelte. Hva er årsaken, hva er hemmeligheten? Og det viser seg at det er enkelt.

  Terpentin badekar


   Jeg tror, ​​for en start det er verdt å minne om hva terpentin. Dette er ikke parafin, ikke bensin, malingstynner. Det er helt naturlig. Terpentin - er en eterisk olje avledet fra furuharpiks (harpiks).

   Bruken av terpentin bad


   Den positive innvirkning på menneskekroppen, ble slike bad påvist i begynnelsen av det 20. århundre, i 1904, Dr. AS Zalmanovыm. Det ble bevist at kapillærene begynner å åpne, er deres raskuporka. Derfor er disse bad god innflytelse på blodsirkulasjonen, blodsirkulasjon. Så, organer og vev får mer blod, oksygen, dvs. giftstoffer skilles ut ved utlevering av lange celler restaurerte skadede organer er vendt tilbake til et nytt liv begynner i vev brennende fett.
   Første terpentin bad brukes utelukkende til medisinske formål, men de ga den opprinnelige, så å si, en bivirkning. Etter å ha mottatt slike bad hudens tilstand forbedres, nedsatt appetitt, og begynte å gå de ekstra pounds. Og siden disse badene er brukt for å miste vekt.
   Disse badene er ideelle for:

 •  behandling av fedme;

 •  behandling av hudsykdommer;

 •  behandling av ledd;

 •  gjenopprette riktig metabolisme;

 •  korreksjon av lymfesystemet.


 •  Terpentin badekar har råd til folk med gode inntekter så vel som med den beskjedne. Det faktum at terpentin bad kan gjøres ikke bare i skjønnhetssenteret, men også hjemme i sin elskede bad, siden dette bare og trenger er å kjøpe på apoteket terpentin ønsket farge. Ja, det kommer i to farger, hvit og gul emulsjon løsning. At terpentin bad er delt inn i hvit og gul. Og de begge gi gode resultater i vekttap.
   Eneste hvite bad kan brukes av personer med lavt trykk (hypotensive), og gul de med hypertensjon (høyt blodtrykk). I tilfelle du har normalt blodtrykk, vil du trenge følgende alternative bad, gang hvite, noen ganger gult. Men hvis du har trykket som "gå", og det er ikke stabil, så hvit og gul emulsjon løsning blandet 1: 1 og den eneste måten å ta bad.
  Terpentin badekar

   Gul Bath: aktiverer stoffskiftet, redusere appetitten, akselerere prosessen med lipolyse, oppløse og eliminere giftstoffer og urenheter og gjør huden glatt og jevn.
   Hvite bad, akselerere blodsirkulasjonen to ganger, ved å åpne kapillærene, som observert oppvarmende effekt, noe som fører til lipolyse og blodstrømmen til organer og vev.
   Av seg selv, terpentin bad ikke redusere vekten, men de bidrar til å normalisere stoffskiftet, noe som resulterer i et tap av og ekstra pounds, så vekttap skjer raskt. Men dette resultat oppnås i lang tid, fordi forbrenningen går tilbake til det normale. For å gå ned i vekt på disse bad, er det bedre å veksle. I dag, hvit bad, neste gang gul. Hvis dietten og ikke å gi opp sport, vil du se resultatet mye raskere. Likevel vil det ikke være tidligere enn 2-3 uker, så du må ta et kurs på 12-14 bad, daglig administrasjon eller minst annenhver dag.

   Vilkår adopsjon terpentin bad


   Til alt går bra, bør du følge enkle regler for å gjøre terpentin bad. Først av alt, du kan ikke dykke hodet, vannet skal dekke hele kroppen unntatt hjertet. Vanntemperaturen bør være 36-38 grader, og en bade ikke overstige 10-15 minutter. Veldig badet bør være komfortabel.
   For å oppnå vekttap kan forsterke effekten av å bruke sweat te. Etter å ha tatt et bad kan være lett skyll, tørk bør ikke, bedre å bare få våte kroppen med et håndkle, zakutatysya klær i et koselig hjem og hvile i 1-2 timer. Spise anbefales omtrent en time før du tar et bad.
   I ett kurs heller 12-14 prosedyrer utført i en dag. I år kan gjennomføres 2-3 kurs.
   De første avgjørelse terpentin bad (uansett farge) bør begrenses til 5 minutter og en vanntemperatur på 35 grader. Hver etterfølgende bad kan økes i 1-2 minutter med økende vanntemperatur med 1-2 grader. Videre bør badet ikke overstige 15 minutter ved 38 grader.
   Vanligvis vi ikke liker å vente, må vi planlegger gjøres umiddelbart og med vekttap, mange av oss trenger øyeblikkelige resultater, og hvis du tror at økende vanntemperaturer, utvide et bad eller Gud forby øke den maksimale dosen av terpentin deg fremskynde prosessen med å miste vekt, vil du bare oppnå at da vil si det mildt, ikke føles bra, og til å behandle alvorlig hudirritasjon.
  Terpentin badekar

   Men å ha aldri vært irritasjon på huden som følge av vedtakelsen av slike bad, alltid før "dip" smøre de mest sensitive områdene av kroppen (lyske, kjønnsorganer, armhulene, brystvorter) babyen krem ​​eller vaselin. For ansiktshuden Terpentin vann er også nyttig, spesielt hvis du muchytesya akne. Derfor kan du tørke forsiktig av huden fuktet bomullspinne eller kjøre, men du pidstrahuytesya og også smøre leppene og øyelokkene. Bare vær forsiktig så du ikke får vann i øynene, eller kan være irritasjon av hornhinnen i øyet.
   Tar bad er kontraindisert for de som:

 •  alvorlig hjertesvikt;

 •  aktiv form for åpen lungetuberkulose;

 •  akutt psykose;

 •  alkoholforgiftning;

 •  økt følsomhet for terpentin;

 •  hypertensjon kontra hvit bad;

 •  hypotensjon kontra gul bad;

 •  utseendet på noen smerter i hjertet til å stoppe å ta bad.


 •  Det er en anbefaling, først ta kontakt med legen din om hva han ville si terpentin bad. Det vil være bra hvis han forplikter seg til å observere deg i denne perioden. Og det er et ønske om å ha ting fungerte ut og det var ikke noe problem, og terpentin bad fullt berettiget. Lykke til.
  Яндекс.Метрика