Oksalater i urinen hos et barn
 Siden fødselen barnet gjennomgår raske endringer og at det under hele perioden av sin utvikling, foreldre trenger konstant omsorg og oppmerksomhet. For eksempel, for å overvåke endringer i helsen til barnet ved hjelp av visuell observasjon i hans urin og ved periodisk av laboratorietester.
 Resultatet analyse viser at i salt-oksalat i urinen til et barn er en grunn til bekymring.
 De fleste oksalater funnet i to aldersperiodene 6-7 og 10-14 år. Når puberteten oppstår forverring, som ofte er resultatet av neurohumoral regulering av tilstedeværelsen av langvarig belastning, typisk for unge.
 Tilstedeværelse av urin oksalat hos spedbarn kan være midlertidig på grunn av kosthold ammende mor eller være et tegn på alvorlig sykdom.
 Hvis gjenta urinalysis igjen funnet oksalater, barn seriøst undersøke og foreskrive et kurs av medisinsk behandling. Stabiliteten i nærvær av salter antyder alvorlige brudd på nyrefunksjonen.
 Symptomer oksaluriyi
 - Fargen på urinen er svært rik;
 - Sterke smerter i mageområdet;
 - En betydelig reduksjon i daglig urin hyppig vannlating;
 - Kan manifest sykdom i gallegangene;
 - Trøtthet;
 - Dystoni.
 Årsaker til oksalat
 - Overdreven bruk av askorbinsyre;
 - Hyppig spise mettet oksalsyre;
 - Ulike tarmsykdommer, diabetes;
 - Regulere utveksling av oksalsyre, som er medfødt;
 - Mangel på vind. B6 og magnesium.
 Behandling oksaluriyi et barn
 Behandling Kurset omfatter fire områder.
 1. Det er nødvendig å normalisere liv.
 2. Følge en streng diett.
 3. For å utføre terapeutisk behandling.
 4. Følge riktig drikking regime.
 Normalt liv normaliserer barnets psyken, og gjør at barnet fysisk sterk, noe som er viktig i behandlingen oksaluriyi.
 Rettidig påvisning av sykdom med påfølgende behandling sikrer fravær av eventuelle komplikasjoner i fremtiden. Lege og utnevnt kurset omfatter som bruker legemidler, antioksidanter, membranostabylyzatorov, magnesium, kalium citrate og vitamin B6 A og E.
 For å bekjempe oksaluryey innenfor anbefalt diett mat:
 1. avskjed med persille, rabarbra, sorrel, kakao, sjokolade, selleri, spinat og vitaminer.
 2. Spis mat rosenkål, hvete brød, vegetabilsk olje, mineralvann, blomkål, poteter, erter og korn. Du kan nyte druer, agurker, bananer, pærer, aprikos, gresskar, tørkede aprikoser, svisker. Kjøtt og meieri mat til middag bare.
 3. begrense forbruket av kylling lever, torsk, gulrøtter, rødbeter, biff, grønne bønner, sikori, løk, tomater, sterk te. Også epler "Antonovka" tyttebær og rips med reddik, som de økte konsentrasjonen av vitamin C.
 Varighet kosttilskudd mat i to til tre uker måneders pause.
 Hvis det blir funnet å inneholde oksalater i urinen i store mengder, må et barn hver dag å drikke to liter. Delvis skal bestå av å drikke ferskpresset juice. Deres kvelden bruk forhindrer krystallisering av kalsium.
 Barnet bør settes på plata til barnets nefrolog, vil han gi retninger for videre forskning for å få et fullstendig bilde av historien:
 - Biokjemi urin
 - Ultralyd av nyrer,
 - Undersøkelse av andre spesialister.
 Bare da kan diagnostisere sykdom og foreskrive terapeutisk behandling. Med utnevnelsen telles livsstil, ernæring, miljø, familiehistorie samlet, resultatene av laboratorium og instrumentelle studier.
 Ved klinisk undersøkelse er en omfattende barnehelse, som overvåke fremdriften av eksperter.
 Ikke kjør sykdommen, ellers vil det være progresjon av nefropati oksalatnoy den videre utvikling av nyrestein, er det vanskelig å behandle. Derfor krever det en konstant bekymring for helsen til sine barn.  
Spiker sopp på negler
 Onychomycosis - ofte dette høres ut som en medisinsk betegnelse for spiker sopp. Ubehagelig sykdom, noe som er svært vanskelig å bli kvitt. Onychomycosis er preget av hyppige tilbakefall. Personer som lider av onychomycosis, spiker fargeendring på grunn av antall kolonier av sopp, deformerte, noen av dem følte en ubehagelig lukt. Pasienten kan forstyrre kløe, negler ser ekkelt.
 Uavhengig onychomycosis unnlater å kurere sopp kan bare bruke spesielle forberedelser. Lansert spiker sopp påvirker så mye at de begynner å smuldre, egentlig ikke gjør fiskeri, i tillegg onychomycosis provosere sykdommer. Immunsystemet utarmet bekjempe sopp kan ikke lenger utføre sin beskyttende funksjon fullt ut.
 På negler vanligvis parasittiske dermatofytter. De vanligste dermatofytter påvirke tåneglene. Det var der for dem, er det ideelle forhold: varme, fuktighet, mangel på lys. I tillegg til blodtilførselen til bena ikke er så intens, hjelper det smale sko, i henhold immunsystem begynner å bekjempe sopp umiddelbart, men etter en tid, når soppen har tid til å formere seg og feie et stort område. Fungus avgjort ikke bare på negler, men også til å trenge inn i de dypere lag av huden, slik at det er vanskelig å bli kvitt.
 Dermatofytter holde sine ofre på offentlige steder der fuktighet og varme, for eksempel i dusjen treningssentre, badstuer, etc. Utsatt er også fans å bære andres sko, de som bærer altfor trange sko med syntetiske sokker og strømpebukser, ofte funnet i varm fuktig miljø som ikke adlyder ikke reglene for personlig hygiene. Personer som lider av diabetes og forstyrrelser i immunsystemet, er også i fare for å pådra spiker sopp.
 På de tidligste stadiene av hudleger vanligvis foreskrive noen spiker sopp på tåneglene. På hyllene i apotek kan du finne mange av disse stoffene med varierende grad av effektivitet og betingelser for bruk.
 Gjennomgang lakk mot spiker sopp
 1. Batrafen. Dens viktigste aktive ingrediensen - tsiklopiroks. Tsiklopiroks absorbert inn i neglen vev. Spiker mest effektiv mot sopp kjent for vitenskapen. Maksimal varighet av behandlingen - seks måneder. Batrafen anbefales ikke for barn, mødre og gravide kvinner.
Spiker sopp på negler
 2. Nail sopp mot - Lotseril. Den viktigste aktive ingrediensen - amorolfina. Amorolfina går inn i cellene av sopp, skade på cellemembraner. Dette stoffet bredere handlingen er effektiv mot flere sopparter.
 Etter den første søknaden Lotseril absorberes ikke bare de berørte spiker, men i hudcellene. Den terapeutiske effekten vedvarer i flere uker etter den første søknaden. Lotseril praktisk talt ikke trenger inn i blodet, noe som ikke påvirker andre organer. Varnish er festet på pasienten Lotseril spiker 1 per uke, varighet av behandling - til gjenvekst av sunn spiker helt (minst ni måneder.). Lotseril ikke anbefalt for gravide og ammende kvinner og barn. I søknaden kan forårsake allergiske reaksjoner. Vises som en profylaktisk.
 3. Demykten tilhører en gruppe av hygieniske lakk. Den har soppdrepende egenskaper. Også brukt som anti-inflammatorisk, bakteriedrepende, healing sår. Den består av polyvinylacetat-emulsjon, formaldehyd, agar-agar. Som antifungale midler kreves daglig bruk. Kan anvendes som et forebyggende tiltak. I dette tilfellet må du bruke lakk 1-2 ganger i uken.
 4. Mykozan - antimykotisk middel som ødelegger sopp innsiden. Mykozan solgt applikator letter søknad. Produktet inneholder biologisk aktive naturlige stoffer er trygge for human helse. Lakk kan brukes til barn eldre enn 4 år. Som et middel Mykozan brukes to ganger om dagen. Varighet av behandlingen - en måned. I et forebyggende tiltak Mykozan brukes på de berørte negler en gang daglig i 3-6 måneder.
 Før du bruker noen soppdrepende lakk nødvendig å gjennomføre forberedende arbeid. For føttene anbefales å gjøre en spesiell skuff. I varmt vann som er nødvendig for å løse opp 15 gr. natron og 50 gram. nastruhannoho såpe. Bena midt i karet i 15 minutter. Med dampet ben å slette skrubbet huden, negler kutte syk. Negleplaten sageprosessen å polere absorbert så dypt som mulig. Medisinsk lakk påføres tørre negler. Coat bør ikke være for tykt.  
Urinsyre i blodet
 Urea er en aktiv substans som er dannet ved sammenbruddet av proteinet, slik at hvis nedbrytningshastigheten øker protein - henholdsvis, og økte nivåer av urea i blod. I syntesen av stoffet er desinfeksjon av ammoniakk, som er svært giftig substans som skader kroppen. Utgangen av urea fra kroppen gjennom nyrene gjennomført, noe som er grunnen til at mengden av urea som inneholdes i blodet og graden av dens utgang kan informere arbeidet til nyrene.

 Årsaker til økning i blod urea
 Økt urea kan vise seg ikke bare alvorlige forstyrrelser i kroppen - inkludert renal excretory funksjon, men kan også være forårsaket av andre forhold av ulike slag.
 Forhøyede nivåer av urea i blod kan oppstå feilernæring eller langvarig faste. Hvis spises mat som er rik på proteiner som fisk, kjøtt, melk, egg, vil det bli akselerert syntese av urea, og dette kan forårsake sykdommer slik som uremi.
 Urea kan økes ved betydelig fysisk aktivitet - nivået vil avhenge av intensiteten og spenning arbeid eller sport. Hvis denne belastningen er variabel, trenger du ikke å bekymre deg mye om det.
 En annen grunn kan være å ta visse medisiner som furosemid, tetracyklin, og et overskudd av tyroksin.
 I å gjennomføre laboratorieanalyser avslørt økning av urea i blodet kan signalisere et hjerte, og kronisk nyresvikt og kreft forekomst av steiner i ureter, kan intestinal obstruksjon oppstå blødning fra mage eller tarm. Det er mulig at konsentrasjonen økes som et resultat av forgiftning fenol, kloroform eller kvikksølvsalter.
 Betydelig økning i urea observert hos pasienter med ulike nyresykdom - akutte og kroniske sykdommer. På grunn av det faktum at nyrene ikke kan takle deres umiddelbare arbeid er akkumulering av urea i blod. Imidlertid er disse sykdommer ledsaget av ikke bare å øke urinstoff, men også andre symptomer - brutt utskillelse av urin, blod er tilstede i urinen, økt blodtrykk, en person blir sliten raskt.
 Økt proteinmetabolisme under langvarig alvorlig sykdom, endokrine sykdommer, kan også provosere økning i urea. Med omfattende forbrenninger, noe som resulterer i normal blod opphører å strømme til nyrene og stopper kvitt metabolske produkter, er det også økende.
 I tillegg kan øket urea observeres på et tidspunkt når kroppen mister vann i store mengder - brekninger, sterk svetting, diaré.
 Hvordan redusere urea i blod?
 For å regulere nivået av urea kan eier, uten hjelp av leger. Imidlertid, hvis den ikke er forbundet med alvorlige sykdommer. Det første du må gjøre - er å se og endre kostholdet for å redusere fysisk anstrengelse.
 Reduksjon av urea oppnås ved å redusere kjøttprodukter daglige kosthold, med vekt på behovet for å gjøre frukt, grønnsaker, korn og frukt. Det anbefales å drikke kjøttkraft hofter, juice, tilberedt med ferske grønnsaker og frukt, vanndrivende te. Dermed vil du oppnå ønsket resultat.
 For å redusere urea kan også brukes legemidler som kan gi respons på utgangsoverstiger verdien av urea.
 Svært ofte bidra til å redusere urea decoctions og infusjoner av planter - Johannesurt, sintere, blader av blåbær, kamille, quinoa.  
Яндекс.Метрика