Det gjør vondt i hodebunnen
 Mange mennesker står overfor ubehagelig problem - smertefulle opplevelser skalp. Det hele starter med det faktum at folk av og til begynner å forstyrre smerte, men det er ganske forskjellig fra den vanlige. Det kan synes at årsaken til disse følelsene er hyppig hårtap ved roten. Faktisk er det flere alternativer, hvorfor det skjer.
 Hvorfor sår hodebunn?
 Det er flere årsaker til hodepine. I de fleste tilfeller, disse menneskene er opptatt av ubehag i vår- og høstsesongene. Hvis du trykker på en sår hodebunn, er det mulig at du har opplevd alvorlig stress eller pereoholodytysya hode. Alle vet at de fleste mennesker forsømmer utbruddet av kaldt vær hatter og ofte ikke tenker på konsekvensene av dine handlinger. Men banalt skalp hypotermi provoserer vasospasme. Som et resultat, er det en stygg smerte. Selv om du gikk ut i frisk luft bare et par minutter, sørg for å dekke hodet cap.
 Sterk erfaren stresset forlater også bak konsekvenser har resultert i den samme smerten. I denne situasjonen perfekt hjelpe ulike beroligende preparater basert på magnesium eller Leonurus.
 Endre bakgrunns magnetiske endringer i været kan forårsake slike fenomener. Eiere av langt hår og ofte lider av slike smerter, men i dette tilfellet dens årsaker ligge andre steder. Det er mulig at kvinner er svært tett knyttede hestehale eller bun. I dette tilfellet er det bedre å ha håret løst. Dersom yrket ikke tillater folk å dukke opp i dette skjemaet, bruker pinner og gummistrikk. I søvn er nødvendig for å løse opp håret, så du gir dem en god hvile.
 Det er forutsatt at hvis du føler smerte i hodebunnen, da har du veldig sensitiv hud holder. Det er derfor viktig forsvarlig omsorg. Konsultasjon med en spesialist for å bidra til å identifisere årsakene til denne tilstanden, og for å finne de mest produktive metoder for behandling der du en gang for alle bli kvitt de irriterende problemene.
 Bistår sensitiv hodebunn
 Hår du begynte å falle? Vi må straks oppsøke lege. Men de fleste ikke trenger å sitte passivt og se på. I kampen mot dette problemet godt hjelp maske som er enkel å tilberede bare hjemme. Det mest effektive er masken av sennep (sennep pulver er fortynnet med vann og påføres huden for en time), salt (det bør legges til sjampo du bruker), løk og hvitløk (ingredienser grundig bakken og satt i 30 minutter). Utmerket problemet med håravfall håndterer infusjon av nesle, som forsiktig gni hodet.
 Enkel hånd massasje kan betydelig lindre smerte. Det kan gjøre mens sjamponering. Vi bør ta hensyn til flere viktige faktorer: vann bør være kald, sjampo du bruker bør ikke gi irriterende.
 Vanlige masker, ved hjelp av oljer, urteekstrakter å bli kvitt problemet.
 Hvis du er bekymret kløe
 Hvis hodebunnen er kløende og sår, er det mulig at bruk av sjampo ikke passer deg. Huden kan også irritere forskjellig substandard pleieprodukter hår. De kan forårsake kløende hodebunn. Kjøpe billig sjampo, du alltid risikere å forstyrre den naturlige balansen i huden. Aldri spart på din helse. Kløe kan være forårsaket av tørr hud. I dette tilfellet er det bedre å forlate den hyppige bruken av apparatet og prøv å puslespill helt naturlig måte.
 Den beste måten å tørke hodet er en maske av epler. Apple store gnidd på et rivjern, og hans forsiktige bevegelser gnidd inn i hodebunnen. Deretter hodet skjerf bomull dekke i 30 minutter. Deretter hodet trenger å skylle. Å gjennomføre det raskere å gjøre en maske en gang i uken.
 Ikke vær lat nok en gang ta kontakt med endokrinolog. Kløe hode kan tyde på hormonelle forstyrrelser. Ethvert problem forebygging er bedre fordi når det kommer til helse, for å ta vare på den umiddelbart etter at de oppdaget problemet.  
Smak av jern i munnen
 Endringer i de indre organer kan gjenspeiles ikke bare i utseende (blekhet, rødhet, kviser og cyanose), kan en person føre til dårlig ånde, som primært snakker om uregelmessigheter i mage-tarmkanalen.
 Smak av jern i munnen, bevirker
 Metallisk smak i munnen - ikke sjelden at en person som observerte avvik i magen, gallegangene, tarmen dyskinesi. Medisinering, som, som tetracyklin, amoxicillin, feramydon et al., Kan gi samtidige reaksjoner, og du vil ha en karakteristisk metallisk smak i munnen.
 I farlige bransjer, kan forgiftning med kvikksølvdamp og tungmetaller i mennesker også være konstant dårlig smak på leppene til jern, som bekymrer de første dagene av forekomsten. Hvis dette problemet var å forstyrre deg hver dag, er å se en lege.
 Det første du vil legge merke til en spesialist dette - uregelmessigheter i magen og tarmene. Det er den "smaken" som "jern smak" finnes ikke: det er effekten av flere kjemikalier på olfactory og smaksreseptorer person. Forskjellige metalloksyder har evnen til å oksidere inne i munnen og skall human terte tone.
 Dette skjer på grunn av feil medisinering, der jern ioner frigjøres fra hemoglobin, og det gjør ikke berike kroppen med næringsstoffer.
 Overdreven bruk av mineralholdig vann inkorporerer saharynы og jern og hydrogenperoksyd og hydrogensulfid, vil spille en betydelig rolle i "ozhelezyvanyy" av menneskekroppen.
 Dersom arbeidet i fordøyelseskanalen ikke er brutt, er du ikke arbeider i farlig arbeid og ikke drikker mineralvann i store mengder, metallisk smak i munnen indikerer tilnærming av vitaminmangel eller anemi. Hos kvinner, det skjer ofte under svangerskapet, i strid med de hormonelle nivåer i overgangsalderen og amming.
 Hvordan takle problemet med jern smak i munnen?
 Blant de eksterne problemer er den som er relevant. Dette - mangel på drikkevann fra springen. Ikke alle byer har vann jern fjerning plante, fordi metallisk smak vil merkes hvis du drikker vann fra springen. I dette tilfellet, er problemet løst enkel måte: du må installere filtreringssystem hjemme.
 Hvis du har blitt diagnostisert gastrointestinal sykdom, kan bare en spesialist hjelpe deg å takle problemet, helt endre kostholdet og å følge en streng diett.
 Når kvikksølvforgiftning hos mennesker er det en generell svakhet, han trenger mer medisinsk behandling og fullstendig rensing kroppen for giftstoffer, noe som kan gjøres bare i medustanovi.
 Problemer Dental naturen kan føre til en dårlig smak i munnen. I protetikk og vanlig omsorg for et par timer, og noen ganger dager, pasienten opplever metallisk smak på leppene.
 Ofte tannkjøttsykdom ledsaget av en så ubehagelig smak, årsakene som ligger i blodet der hemoglobin partikler som ikke er koblet til hverandre og ikke berike blod med næringsstoffer.
 Lytte til eventuelle forandringer i kroppen, fordi selv en slik tilsynelatende uskyldig symptom kan være en vesentlig årsak til tidlig sykdom, behandling av disse ikke kjøres.  
Hvordan å identifisere blindtarmbetennelse hjemme
 Voksen generasjon har vokst opp med tanke på at blindtarmbetennelse - det er ikke forferdelig. Faktisk, før slutten av det 20. århundre kirurgi for å fjerne det gjort på en lokal anestesi. Og det var verdt en krone.
 21. århundre har brakt endringer ikke bare i forhold til priser, som det har vært endringer i driften. Det er nå og språket kan være av lokal anestesi og behandlingsmetoder er blitt mer avansert. Dette er en betimelig prodyahnostyrovannom sykdom og straks ta affære. For forsinkelse kan føre til konsekvenser som lenge har behandlet (appendiceal infiltrere ileus) eller komplikasjoner som kan koste menneskeliv (gjennombrudd appendicular vedlegg og sepsis, peritonitt, eller i andre ord purulent peritonitt, sepsis).
 Hva er blindtarmbetennelse?
 Å begynne å klargjøre hva blindtarmbetennelse. Fra skolen biologi selvfølgelig alle vet om tilstedeværelse i kroppen hans cecum, som er vedlegg. Når vedlegget er betent, kalles det blindtarmbetennelse.
 Som enhver annen sykdom, betyr blindtarmbetennelse ikke tolerere passivitet. Derfor bør du umiddelbart svare på symptomer i kroppen hans godt og vet hvordan å identifisere blindtarmbetennelse i et barn, for å hindre komplikasjoner og viste seg ikke å peritonitt.
 Symptom på blindtarmbetennelse
 Symptomene på blindtarmbetennelse, som bør tiltrekke seg oppmerksomheten til:
 1. Magesmerter, først i nedre del av magen, deretter helte en smerte i periumbilical regionen, som gir til nedre høyre hjørne av buk. Smerten vises hele tiden, med utvikling av blindtarmbetennelse kan bli sterkere, spesielt når du hoster, bevegelser og bevegelser.
 2. Mangel på matlyst.
 3. kvalme.
 4. Med videre utvikling av sykdommen kan føre til oppkast.
 5. Økt kroppstemperatur, da først 370-373 380.
 6. Det kan være manifestasjoner av arytmier.
 7. Mulig diaré eller, i utviklingen av komplikasjoner flatulens og forstoppelse.
 Imidlertid kan disse symptomene er kolikk og tarm og forstyrrelser i lever og galleblæren, og smerter i underlivet hos kvinner kan tilskrives betennelse.
 Metoder for blindtarmbetennelse hjemme
 1. Voksen eller barn bør legge seg ned på et flatt underlag. Dette kan være en sofa, gulv. Hender lå langs kroppen, føttene litt arrangere og bøy i knærne. Den andre mannen har å gjøre slik manipulasjon: fingrene på hans høyre hånd, forsiktig trykk på nedre høyre del av magen og brått la gå. Hvis den slippes, er det et uttalt smerte, det betyr at du må gå til en kirurg. Smertene kan stråle til navlen, lyske eller venstre side. Hvis smertene ledsaget av minst halvparten av de ovennevnte symptomene, har du sannsynligvis ikke bør utsettes til i morgen hva som bør gjøres umiddelbart. For akutt blindtarmbetennelse krever umiddelbar kirurgisk behandling.
 2. Ligg på gulvet, armene langs kroppen, ben å trekke enda. Løft høyre ben først (løftevinkel 50-60 grader). Den andre mannen har ganske kraftig og banke kanten av hånden på hælen. Det samme er å gjøre med venstre fot. Smerter i høyre hjørne av magen er et tegn på blindtarmbetennelse.
 3. Hvis barnet er liten, kan han gråte og ikke berører magen. Men hvis barnet plutselig bøyer på huk mens gråt, tyder dette på blindtarmbetennelse.
 4. Du kan spesielt hoste. Ekko av blindtarmbetennelse høres det samme, til høyre i magen.
 5. Når betennelse i blindtarmbetennelse smerte kan også oppstå når han går. Hvert trinn gir magen, det er vanskelig å forstå hva det er.
 6. Muskelspenninger magen eller "hard mage" indikerer også at det er betennelse inne.
 Disse metodene er nok til å slå mot sykehuset. Tross alt, selv om det ikke er noe gjennombrudd, men bare forsinket tenning, det må behandles med lang tid bruk av antibiotika og under konstant medisinsk tilsyn.
 Et annet argument som har til å overtale folk til ikke å utsette behandlingen blindtarmbetennelse. Dette - kostnaden for driften. Slå til sykehuset i tide, vil det være ett beløp, men minimal sammenlignet med det som kan resultere infiltrasjon behandling, og deretter, tross alt, og fjerning av blindtarmbetennelse. Purulent peritonitt kan ikke bare gjøre et svært kostbart og selv koste menneskeliv.  
Яндекс.Метрика