Gasser i tarmen: årsaker og behandling
 Den viktigste funksjonen som hoper seg opp i tarmen gasser oppblåsthet, ledsaget av den karakteristiske smerter, raping, kvalme, buldrende i magen, diaré og også oppkast. Føler veldig ubehagelig og ignorere dem kan føre til alvorlige problemer med leveren, bukspyttkjertelen, galleblæren. I seg selv et fenomen allerede peker på alvorlige forstyrrelser i mage-tarmkanalen og behovet for å besøke sykehuset.
 De vanligste årsakene til gass i tarmen - bedervet mat og oppvarmede produkter, kjærlighet tyggegummi, hobbyer sunt kosthold, bruk av antibiotika, stress, tarmsykdom.
 Årsaker til oppblåsthet i tarmen
 Hovedårsaken leger tror bruk av bedervet mat. Og vi snakker ikke om mat tilberedt en uke siden. Selv gårsdagens middag kan ikke være varm frokost, og flatulens gitt. Hvis ikke noe annet valg, og det arbeidet du har til å ta noe ut av huset, ikke varme opp disse matvarene. Kaldt som de er deilig, men trygg.
 Ondsinnet tyggegummi, som magen blir en enorm mengde luft. Hvis nert tannkjøtt å friske pust og dermed maskere den dårlige tilstanden på tennene, i dette tilfellet, flatulens to grunner. En grunn - tyggegummi, og den andre - karies, på grunn av hvor maten ikke er grundig masticated og svelget den med luft.
 Stress og antibiotika også påvirke markedsføringen av mat gjennom fordøyelseskanalen og læring.
 Merkelig nok, men ganske ofte dannelsen av gass i tarmen observert i de som holder seg til prinsippene om å spise sunt. De fleste nyttige produkter egentlig ikke liker den menneskelige tarmen. Så etter å ha spist oppblåsthet gitt noen meieriprodukter og melk. Sikkert det vil bli en økt flatulens etter korn, kli, fruktjuicer, helkornprodukter, asparges, kål, løk, artisjokker.
 Økt flatulens - diagnose og dens formål
 Hvis ledsaget av økt gass akselerert frigjøring av gasser gjennom endetarmen, magesmerter, raping, og det skjer altfor ofte, bør du oppsøke en gastroenterolog. Med så mange symptomer på en uavhengig gjennomgang av dietten ikke endre situasjonen.
 Ofte viser det seg at pasienten var bekymret for ingenting. Men noen ganger viser det seg at årsaken til ubehag ikke økt flatulens og problemer med tilbaketrekking av gass dannet. I slike tilfeller foreskrive endoskopisk undersøkelse for å utelukke tarmkreft. Dette gjelder spesielt for eldre pasienter og de med blod i avføringen blir torturert og diaré. Du trenger også å eliminere betennelse i tarmen og ascites.
 Behandling av gasser i tarmen
 Dersom undersøkelsen ikke er detektert sykdommer og ernæringsmessig problem, foreskriver legen farmakologiske midler, så som aktivert karbon eller espumizan enzympreparater. Effektiviteten av behandling avhenger av narkotika riktig valgt, og når hans valg i betraktning, som er den delen av tarmen og fordøyelseskanalen problemfokusert.
 Av sunn tarm uten te og kaffe
 Mange gastroenterologer råder pasienter til å helt gi opp kaffe, te og spiser kun naturlig gress, og at bare i morgen og kveld.
 I løpet av dagen, drikke noe annet enn rent vann. Denne metoden virkelig fungerer, ikke bry deg, ingen låser, ingen økt flatulens.
 Men som de sier selv leger, er metoden ikke veldig populær fordi nekte te og kaffe for mange umulig oppgave. Pasienter som er villige til å ta medisiner regelmessig for å være i stand til å nyte din favoritt drikke.  
Dyshidrozi hender og føtter
 Ifølge statistikk i dermatologi, lider ca 20% av vår befolkning fra dermatitt, refererer bare 10% av dem til en spesialist. Ikke alle forstår at ofte problemet hud, negler eller hår skjuler sykdommer i indre organer. Hudsykdommer forårsake ikke bare ubehagelig kosmetisk effekt, men også i stor grad begrense normalt liv.
 Hva dyshidrozi?
 I dermatologi ved dyshydrozom (eller pomfolyksom) forstå menneskelig hudsykdom, med symptomer som likner eksem og lokalisert ofte i føtter og hender. Sine eksterne manifestasjoner er vnutryэpydermalnыe blemmer fylt med klar eksudat dannet på grunn av blokkering av svettekjertlene.
 Klassifisering av sykdommer
 I moderne dermatologi vurdere tre typer av sykdommen, alt avhenger av dybden og omfanget av hudlesjoner.
 1. Sann dyshidrozi. Det er preget av lokaliserte utbrudd i hendene. Størrelse utslett lignende størrelse med et knappenålshode, de fleste boblene er i de dype lag av huden fylt med gjennomsiktig eksudat, karakterisert ved tilstedeværelse av tykke dekk. I løpet av de 10 dager av prosessen og deres tørkeseksjonen, ledsaget av kløe utålelig. I alvorlige infeksjoner kan oppstå rozchuhuvanni sår, kan resultatet av sekundær infeksjon være en komplikasjon av underliggende sykdom - pyoderma. Differensiering av denne type sykdom er basert på fravær av nye lesjoner dannes i områder hvor det tidligere var der et utslett.
 2. Eksem dishidroticheskaya. Det er karakterisert ved akutt angrep av sykdommen. Vanligvis er årsaken til nerven er sterke støt eller reaksjon på irritasjon forårsaket av aggressive husholdningskjemikalier. I den første fasen det er rødhet og hevelse i huden, mot som til slutt resultere i ulike størrelser bobler fylt med sårvæske gjennomsiktig farge.
 Ytterligere øke antall utslett, blemmer begynne å tørke og utlevert til berørte huden preget av stor hevelse og gråt. Vanligvis er det en sekundær infeksjon av sår, purulent infeksjon utvikler, dype sprekker dannet hud. For merket symptomer økning i kroppstemperatur (ikke over 380 C.), tilstedeværelse av alvorlig forgiftning syndrom, brenning, smerte og kløe på nettstedene til skade. Betennelse raskt overført til albuen og axillaris lymfeknuter, de er raskt økende, sier deres smerte.
 Det skal bemerkes at utviklingen disgidroticheskoy eksem skjer spontant, pasienter som ofte ikke kan koble den til enhver hendelse. Løpet av behandlingen av denne sykdommen i lang, kompleks, krever involvering av spesialister fra andre medisinske spesialiteter.
 3. Dyshidrozi tørr plate. I vårt land denne typen dyshydroza sjelden fordi dens utvikling er bare mulig i land med varmt og tørt klima. Karakteriserte dyshidrozi hender og føtter mangler boble utbrudd i stedet markert peeling. Lesjoner kan ta form av en bue, eller ta koltsevydnuyu hyrlyandopodobnuyu skjema. Svie, kløe og smerte praktisk talt ikke observert.
 Kjører skjema dyshydroza noen form føre til komplikasjoner - utviklings forbrytere, kan forårsake limfangita eller lymfadenitt.
 Kliniske tegn og symptomer dyshydroza
 Visuelt kan du se jevning og grovere berørte huden, utseendet på tett bobler lyse rosa utslett preget av sterk kløe. Etter å ha åpnet boblene er deres tørking, det er peeling og healing. Favoritt sone lokalisering dyshydroza - baksiden av hånden (eller meter), mer vanlige buede form hudlesjoner.
 De viktigste symptomene på denne sykdommen er:
 - Kløende utslett i området;
 - Rødhet og hevelse i berørte områder av huden;
 - Brenning og smerte på stedet av utslett;
 - Grovheten av hudlesjoner på områder;
 - Skin peeling og klatring palmer;
 - Exudative natur utslett;
 - De perioder med remisjon og forverring av sykdommen, ofte i forbindelse med sesongvariasjoner;
 - Infected dyshidrozi preget av clouding av væske i bobler advent av høy feber, beruselse.
 Diagnose
 Å identifisere dyshydroza og bestemme sin type, i noen tilfeller, du trenger ikke å foreta særskilt undersøkelse. Diagnosen er basert på klinisk presentasjon og tilstedeværelsen av karakteristiske symptomer på sykdommen. Tilfeller hvor det er behov for differensialdiagnose, som med lignende manifestasjoner og kan oppstå symptomer og andre sykdommer.
 Som differensialdiagnose refererer til et sett av forskning og konsultasjoner spesialisert kompetanse profiler som tar sikte på å etablere de virkelige årsakene til symptomene, visuelt minner dyshidrozi hender og føtter. For eksempel når utbrudd er ofte differensiert fotspor fotsopp. Dette soppinfeksjon er preget av store lesjoner og utslett som ligner på dyshydrotycheskuyu utslett. Disse pasienter viser en rekke tilleggssymptomer:
 - Overdreven svetting i interdigital mellomrom føtter;
 - Tilgjengelighet av onychomycosis;
 - Skin jevning fotsålen;
 - Tilstedeværelsen av dype sprekker i fotsålene, spesielt på hælene.
 Det er viktig å skille dyshydroza og psoriasis - en alvorlig og kompleks sykdom som er vanskelig å behandle. Derfor differensiering av psoriasis hudlesjoner av føtter, hender og bulleznoho impetigo - en svært viktig forebyggende og diagnostiske tiltak.
 Grunner dyshydroza
 Den første beskrivelsen av sykdommen går tilbake til 1873, men dens etiologi (årsak) og genese (og prosessen med utvikling) er fortsatt ikke fullstendig forstått.
 De viktigste faktorene som provoserer dyshidrozi som i voksen befolkning, og barn inkluderer:
 - Overdreven emosjonelt stress;
 - Utmattelse av nervesystemet;
 - Mental eller moralsk tretthet;
 - Brudd funksjonalitet gastrointestinale (fordøyelsesorganer);
 - Redusert immunitet;
 - Langvarig bruk av kraftige antibiotika narkotika;
 - Påvirkning på kroppen av giftige stoffer og giftige stoffer;
 - En historie om allergiske reaksjoner av forskjellig opprinnelse.
 I praksis, fremgår det at utviklingen av denne sykdom oppstår ofte mot toksykodermiyi (legemiddel eller næringsmiddel) - en type allergisk reaksjon av menneskekroppen som et resultat av genetisk predisposisjon.
 Behandling dyshydroza hender og føtter
 I dag er klar og effektiv ordning for behandling av alle typer av sykdommen finnes. I de fleste tilfeller bør symptomatisk behandling utføres med obligatorisk sett av legemidler som brukes avhengig av detaljer, plassering og alvorlighetsgrad av hudlesjoner person.
 Således må diagnosen dyshydroza slutte å være behandlet antimykotika (antifungale midler), bortsett fra at forskjellig behandling i seg selv.
 Av vanlige legemidler som er nødvendige for symptomatisk behandling av enhver type dyshydroza inkluderer:
 - Diuretika;
 - Løsninger, tinkturer og salver beregnet for utvortes bruk;
 - Et kurs av antibiotika.
 Avhengig av sykdommen og tilstedeværelsen av samtidige sykdommer som kan gjelde ytterligere tiltak:
 1. Gå til den enkelte pasient hypoallergenic diett (slette sitrus, krydret og salt mat, alkoholforbruk, etc.).
 2. Opptakskrav antihistaminer (hvis allergiske reaksjoner i historien).
 3. Fighting rus (tar spesialverktøy - absorbenter, drypp løsninger, eliminere høy temperatur).
 4. Konsultasjoner med eksperter fra forskjellige profiler (vanligvis er det behov for denne delikate nøyaktig diagnose og differensiering av sykdom).
 5. I noen tilfeller kreves opptak beroligende midler (etter konsultasjon og avtale om behandling med en nevrolog, psykiater).
 Behandlingsplanen for hver pasient individuelt dyshydrozom sammensatt, en enkelt kompleks behandling av denne sykdommen, som er montert på alle pasienter, eksisterer ikke. Kjæledyr hans behandling av folk rettsmidler, men før ty til tjenester av tradisjonelle healere, bør konsultere en hudlege i dette problemet eller er enig med den bruken av visse folk rettsmidler.
 Forebygging
 I tillegg til medisinsk behandling, pasientene ble restituert folk bør holde en positiv livsstil - daglige turer, personlig hygiene og riktig ernæring er nødvendig.
 Like viktig i forebyggende unngå kontakt med husholdningsrengjøringsprodukter, provoserer forverring dyshydroza ikke bruke produkter som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det bør ikke forsømme hygienetiltak og unngå faktorer som svekker immunsystemet, kan det svekke mental eller følelsesmessig tilstand.
 Dyshydroza sann herding er meget vanskelig, men for å oppnå vedvarende remisjon for en lang tidsperiode mulig.  
Яндекс.Метрика