Til å begynne med, at de viktigste problemområdene kvinner føder i magen og brystet. Lår og rumpe i de fleste tilfeller mer flaks, men alle de samme og vi ønsker også dem til å trekke opp, brakt i orden.Hvor fort å gå ned i vekt etter fødsel ved hjelp av fire enkle øvelser Derfor, den viktigste øvelse som du kan gjøre i en måned etter fødselen, den beryktede swing pressen. Du må forstå at det ikke bør være monotont og absolutt ikke å være kjedelig.


 Før du starter, sette på magen noen hjelp brenne fett krem, siden det er i mange butikker.


 Den beste effekten du kan oppnå, sakte, i to regninger stiger opp og bare falle ned til utgangsposisjonen.


 Last den trykker "ikke helt, ikke fullt lent forover, som om halvparten. På dette nivået stiger videre med bakker alternative venstre og høyre under oppstigningen. Så, for fem minutter om dagen - og du glemmer om otvysshem bag som var deg i magen.


 Nå brystet - brystet stoffet er svært delikat, mer forsiktig med det. Veldig bra, hvis graviditet gjorde du bruke krem ​​for å opprettholde tone og elastisitet i huden på brystet.


 I ethvert tilfelle, selv etter at leverings brystene fullstendig eksponert korreksjon. Også, for optimale resultater gjelder krem ​​kjole god, tett, men ikke komprimere tøyet, og begynne. Vi kobler hendene på brystet nivå slik at en palm presset til en annen. Håndflatene er vinkelrett på gulvet. Making 10-15 måler 5-10 sekunder. Du kan også tilrådelig å gjenta flere ganger om dagen, i fritiden.


Hvor fort å gå ned i vekt etter fødsel ved hjelp av fire enkle øvelser Hvis du ammer, vil det ikke hindre deg utføre denne enkle øvelsen - viktigst av alt, sjekk for å se at klærne er velholdte bryster.


 Baken slik at du kan trene alt uten å forlate tallerkenen din - veldig ikke-bokstavelig forstand av ordet. For å gjøre dette, står stille, fokus på den delen av kroppen og begynne å presse setemuskler, og bringer dem sammen og deretter sprer seg. Først anbefalt øvelsen sakte for å lære hvordan du gjør det, føler kroppen din. Da er du mest sannsynlig gå gjøre øvelsen - ". Otpruzhynyvat" muskler etter en stund begynner som en Verdt å prøve det for moro skyld følelsen tone musklene i baken, som kommer til deg etter den første leksjonen.


 Siste Fjerde, trene litt hardere tidligere, foruten det krever litt plass til å utøve. Ligge på en matte på den andre siden, en bøyd arm ved albuen - og som du kan stole på. Den andre hånden på benet. En fot på gulvet, og den andre, motsatt side hvor du ligger, bøyd i kneet og foten er inngått før. Rive opp gulvet, legge ned ryggen. Så flere ganger. Jo lavere foten er opp fra gulvet og saktere du vil utføre denne øvelsen, jo bedre er det for deg.


 Derfor er det nødvendig å finne 10-15 minutter om dagen for en du er glad i en måned for å se i speilet på deg selv utrolig, oppdatert, smart.


 Og til slutt, den viktigste regelen - ikke avbryte disse øvelsene med å spise søtsaker, bedre spise grønnsaker med kjøtt og drikke grønn te og saft. Din figur vil markere deg klare resultater. I denne alderen av nye attraktive og ungdommelig utseende noen ganger ikke sammenfaller med navneskilt person. Innovative metoder i moderne kosmetikk, som fractional foryngelse, hud resurfacing, gir mulighet til å gjenopprette ungdom og skjønnhet.

Fractional laser foryngelse


 Brøk foryngelse (hud resurfacing laser) denne metoden har skapt en israelsk forsker, den er basert på handling byopolyarnыh RF bølger. Ved hjelp av en spesiell laser enhet, trygg og nødvendig varmeenergi sighting sendt til problemområder. Gjennom denne innflytelsen justere aldersrelaterte endringer - både på de samme dermis og epidermis. Av elektrisk trenge dypt inn i huden og ved å starte prosessen med regenerering, fornye huden og produsere ny kollagen og elastin. Da huden blir elastisk, tett, myk, glatt og stram.
 Effektiviteten av denne fremgangsmåte er bekreftet histologiske data. Brøk Foryngelse er den sikreste måten som ikke forårsaker ubehag pasient og effektiv måte å redusere rynker og forbedre den generelle hud.
 Sliping ansikt hud prosedyre som er effektive, ikke bare som eliminerer slapphet, rynker, støt på huden, foryngelse, og på denne måten du kan kjempe med solar keratose, rosacea, hyperpigmentering. Dette er en effektiv metode for å eliminere spor av akne, strekkmerker på kroppen, jevner arr. I tillegg er en brøk foryngelse, ikke kan ty til plastisk kirurgi metode, noe som gjør huden innstramming.
 Byopolyarnыy, radiofrekvenspuls minimal skade epidermis, men de fleste varmer dermis, og tilveiebringer således stimulering delingen av keratinocytter, som er den "trigger" fornyelse av hudceller. Brøk foryngelse kan brukes i alle årstider. Egnet det til pasienter i alle hudtype og selv folk svarte.
Fractional laser foryngelse

 En annen metode for sliping svarte mennesker er ikke anbefalt da det kan føre til komplikasjoner. Klinisk bevist sin sikkerhet og ytelse.
 Brøk foryngelse krever ingen utvinning perioden. Dette er flott foryngelse prosedyre, etter som pasienten kan umiddelbart gå inn i verden. Effekten er merkbar etter første prosedyre.
 Hvis fractional foryngelse er utført i ansiktet, er utvinning perioden tre til sju dager, hvis kroppen om to uker. Og rynker blir merkbar innen en uke etter inngrepet. Det er rødhet, hevelse, men det er to, tre dager. Men det ville oppnå maksimale resultater, anbefales det å gjennomgå to eller tre behandlinger med intervaller på fire til seks uker.
 Brøk foryngelse stor at han forlenger, økende effekt. Handlingen fortsetter i ytterligere to til fire måneder. Fraksjonert foryngelse praktisk talt smertefri og faren for komplikasjoner reduseres til null. Det er pulsen på mindre enn myggstikk, prosedyren er meget komfortabel og er utført uten bedøvelse.
 Grense til brøk foryngelse finnes. Innen tre måneder kan ikke være på huden for direkte sollys. Før du går ut, er det nødvendig å søke spesiell solkrem og velge den beste med sikkerhetsnivået er svært høy. Dette er spesielt viktig for folk som hud er mørkt i seg selv. Det kan være en kontraindikasjon hvis graviditet, amming, kronisk sykdom, kreft.
 Tenker på brøk foryngelse, ser bra klinikk, hvor denne avtale medisin, ansette kvalifiserte fagfolk som fikk vitnemål og attester til å jobbe med spesielle enheter og har lang erfaring med slike prosedyrer.  
 C år hud er utsatt for aldersrelaterte endringer, for å skjule konvensjonell kosmetikk er det ikke. Mer effektive tiltak for å bedre helsen til huden omfatter alle typer skreller.Effektive typer skreller


 C år hud er utsatt for aldersrelaterte endringer, for å skjule konvensjonell kosmetikk er det ikke. Mer effektive tiltak for å bedre helsen til huden omfatter alle typer skreller. Denne fremgangsmåte har forskjellige fremgangsmåter for klassifisering, og avhengig av problemet som skal løses med den.


 Peeling tilbringer nesten all skjønnhetssalonger tilbyr kundene et bredt utvalg av behandlinger for enhver smak og budsjett. Hver type peel er rettet mot å løse konkrete problemer, så du bør forstå at arbeidet effektivt i hvert enkelt tilfelle, og hva er deres viktigste forskjellene. Klassifisering skreller
  •  Overflaten. Det forbedrer tilstanden til de øvre lag av huden (stratum og granulære lag av epidermis) har som mål å rense fet hud, redusere hyperpigmentering, acne, bekjempe aldersrelaterte endringer tidlig stadium. Ineffektive i håndteringen av alvorlige aldersrelaterte endringer. En løpet av 6-8 behandlinger per uke for best effekt.


  •  The Middle. Fungerer med alle epidermis, dermis papyllyarnoy bedre struktur. Etter inngrepet median peel forbli ekstremt positive anmeldelser. Dette peeling hell kjemper mot arr spor postacne, strekkmerker, ansikts rynker, redusere hud tone. Også brukt i preoperativ forberedelse for plastisk kirurgi. Det er mulig å gjenta prosedyren etter en full restaurering av huden etter 3-4 måneder.


  •  Deep. Sikte på retikulære dermis gjenfødelse. Refererer til dermatoplastycheskym operasjoner og er en måte aggressiv innflytelse. Fremgangsmåten blir utført i et sykehus ved hjelp av lokal eller generell anestesi. Effektivt bekjemper tegn på aldring huden og etterlater ingen spor av rynker. Modeller kontur i ansiktet og halsen, dra huden. Men som i en hvilken som helst operasjon, er det mulighet for komplikasjoner.


  •  Avhengig av type påvirkning skille fysisk, kjemisk og mekanisk peeling. Noen prosedyrer kan gjøres hjemme selv, noen krever deltakelse av en kosmetolog - profesjonell, andre trenger å gjøre i form av skjønnhetssalongen ved hjelp av høy kvalitet profesjonell dyrt utstyr.


     Når du velger en bestemt type peel bør nøye nærmer utvalg av kompetente fagfolk med riktig utdanning som profesjonelt vurdere situasjonen og vil velge den riktige metoden for hud regenerasjon, tilgjengelig forklarer sine valg og kranglet realitets peeling overføring og mulige konsekvenser.  
    Яндекс.Метрика