For noen jente eller moden kvinne - velstelte håret er en viktig egenskap som understreker deres skjønnhet. Tykk, glatt, silkeaktig-nivå eller bølgete hår - det første som faller under øyet av menn som kvinner. Derfor er det viktig å holde håret ditt som de er av natur.Hvor lenge å holde hårfarge


 Det finnes metoder for tradisjonell medisin som bidrar til å holde hårfarge hos jenter. For eksempel, blondiner, som et hår skylling kan bruke avkok av kamille, og dermed forråde sitt hår en gyllen nyanse farge og utmerket glans. For shatenok designet eik bark, som styrker håret og bevare mettet mørk farge.


 Vi vet også at fargen på hår hos kvinner påvirker klimatiske miljøfaktorer. Det anbefales å beskytte håret dårlig brennende sol, dekk dem med noen hatter å unngå fallende regndråper på håret og suge dem i bassenger med klorvann. Det bør ikke misbruke kosmetikk kjøpt i butikkene. Uansett hvor overbevisende på TV-reklame for kosmetisk omsorg for hår, fortsatt den inneholder 60% av de kjemiske ingredienser som påvirker fargen på håret ditt.


 Ofte, for å bringe hår fargemetning og lysstyrke, er mange jenter bruker enkelte hårfarger. Hvis du har fortsatt å farge håret, så er det et problem med å lagre den valgte hårfarge. Det bør farge håret minst annenhver måned. Hvis du foretrekker lyse farger, bør du farge håret ditt oftere. Mange blondiner å holde håret fargetone bare røtter, og dermed samkjøre farge.


 For å holde hårfarge som det er etter første hårfarge ikke bør vaske håret mer enn en gang på tre dager. Mens mange av oss er vant til å vaske håret mitt hver dag, er det ikke anses gyldig. Hvis håret er raskt blitt fett, er det usannsynlig å holde dem hver dag vannbehandling. Det bare vende seg til andre metoder, slik som bruk av visse vitaminer.


Hvor lenge å holde hårfarge Varmt vann har en negativ effekt på håret og på deres struktur, slik at du bør vaske håret med varme eller litt kjølig vann.


 Det er også nødvendig å bruke en spesiell shampoo for farget hår, vil det samme farge håret forblir så lenge som mulig.


 Mange kosmetikk for håret, slik som skum, mousse, lakk er negativt hår. Hyppig bruk av disse stoffene forverres hårfarge, gir det dimness og ikke lysstyrke.


 Den negative effekten på håret gir også varm luft. Så etter vask håret bør ikke tørke dem hårføner. Mye mer nyttig hvis håret vil tørke ut naturlig!


 Men generelt, hvis du har fint hår av natur, ikke ødelegge sine hårfarger. Etter internasjonale standarder, beste frisørsalong - det er naturlig. Kjære jenter, ta vare på håret ditt, ikke ødelegge sine kjemikalier og forsiktig ta vare på dem!  
 Menneskehår, som nylig forskere funnet inneholder noen gener hos pattedyr har dukket opp 300 millioner år siden - det viser seg at dette er en av de "gamle" deler av kroppen vår. Mens andre herskere i samme sett av gener hår dag absolutt nødvendig, kunne homo sapiens klare seg uten dem.Gorgeous Hair All den synlige delen av håret er sammensatt av døde celler i live er bare håret pære, plassert under huden. Det er omtrent det, så vi må se! Men i løpet av evolusjonen vi ikke er skilt, og ingen eksisterende dagens hypoteser i stand til å forklare hvorfor.


 Men hver menneskelige sivilisasjon har produsert sin holdning til ubrukelige manes. Umaschyvat vokse og edle oljer; fargestoff eller blekemiddel i solen; barbere - som straff eller i noen kulturer som et tegn på respekt - i andre; plait i fletter eller en dødelig hår, dreadlocks (de kan ikke untwist bare kutt) - dette er en ufullstendig liste over hva folk fra antikken gjorde med håret.


 På en måte eller beskåret hår farget til ulike tider, uttrykker sosial status.


 For eksempel, de gamle romerne prostituerte skilte bare røde manes de malte hår, hadde på seg parykker. Når i XVII århundre i Kina kom til makten Manchu-dynastiet, ble deres tradisjonelle frisyre introdusert som den eneste juridisk korrekt over hele Kina: Menn bør barbere håret foran hodet, bak det samme å vokse langt hår. Tonsure - barberte hodet i en sirkel - en karakteristisk tegn på enkelte europeiske munkeordener og ministerne i de buddhistiske og hinduistiske religioner.


 Med moderne sosiale trender verdt å merke seg punk bevegelse, med sine ansikter på hodet "kamskjell" emo eller hvis hår er tradisjonelt malt svart. Jeg elsker håret mitt!
 I dag, mer enn fem tusen år siden, betyr for hår løse det samme problemet: styrke, beskytte mot brudd og utseendet på dobbel spiss, næring og gjøre det fint og skinnende. Heldigvis teknologier av XXI århundre tillate oss å få mer verdi fra samme olivenolje eller kamille, som brukes i det gamle Egypt.


 For å forstå hvordan du best kan ta vare på håret ditt, du trenger å vite om disse ting: all den synlige delen av håret består av døde celler i live er bare håret pære ligger under huden. På en måte, det gir oss carte blanche, kan vi trygt gjøre perm eller farge håret rosa - i alle fall varer hver enkelt hår syklus 3-4 år, etter som det er fjernet og erstattet av en ny.


Gorgeous Hair Alle prosedyrer og forberedelser til hår trenger å gi dem synlighet i live og frisk, ser du, han snakker om helsen til døde celler absurde. En annen ting - pære: det er om det, vi bør bry seg veldig forsiktig!


 Derav ideologi hårpleie, rett levebrød, uten stress og med sunn mat - grunnleggende omsorg som utfyller salon prosedyrer. På den motsatte tilnærmingen oppnås bare kortsiktige resultater. Det er i våre hender
 Så, først og fremst om mat: hår (og hele kroppen) trenger et balansert kosthold. Trenger en tilstrekkelig mengde av protein (kjøtt, fisk, bønner), som deres amino tillate lyspæren til å vokse sterkt hår. Fett, spesielt de som vi får fra olivenolje og fisk, vil du trenger for å lage sebum, konvolutte voksende hår.


 To viktig for riktig hårvekst mineral - det selen (som finnes i hele hvetemel og produkter derav, i plommen i eggene i tunfisk, sjømat, hvitløk, selleri, brokkoli) og sink (fisk, kjøtt - oksekjøtt, kalkun, lam, tørket frukt, solsikkefrø, bønner).


 Stress, alkohol, ideologi hårpleie, rett levebrød, uten stress og med sunn mat - grunnleggende omsorg som utfyller Salon protseduramykurenye påvirke funksjon av alle organer, så ikke forvent virkningen å være annerledes hår. Heller ikke bør farge håret oftere enn én gang hver fjerde uke, er det ikke nødvendig, samt midler til nepermanentnoho maling fargen perfekt beholde minst fem uker. Den riktige avgjørelsen - for å beskytte håret mot negative påvirkninger.


 Hår også skade: ultrafiolett sollys, salt og altfor rigid klorvann. Hvis det er mulig, minimere virkningen av disse faktorene og bruke egnede verktøy. Det er spesiell linje av hårpleieprodukter med UV-filtre - velge hva som er riktig for din hårtype. For å beskytte mot klor eller salt vann er godt å lage masker (basert på vegetabilske oljer, spesielt olivenolje eller shea) og altfor stiv nok til å koke vann før bruk, "smyachyt" sitronsaft eller bruke spesielle sjampo.


Gorgeous Hair
 Slå til ekspertene
 Etter å ha gjort alt mulig hår selv, kan du gå til en salong eller selv gå til spa for et spesielt program prosedyrer. Profesjonell, vurdering av tilstanden til håret og hodebunnen, definerer problemet og tilbyr en rekke behandlinger for å løse dem.


 For å redusere utskillelse av fett for fett hår, kan du tilby å lage en maske basert på sesamolje og einer: rengjøring porer, hjelper maske for å optimalisere fordelingen av fett.

 Langt hår har ofte en ujevn fett i lengde: ved røttene er for feit og lett forurenset, mens hele lengden blir sprø og tørr. Du kan tilby å bruke olje av søte mandler før hver vask hodet.


 Mange problemer som leverer hår, som, uten å være bølget på samme tid aldri vil være rett: deretter bruke laminering eller fjerne hår. Spesiell faglig forberedelse gjør det mulig å oppnå jevn og speil finish selv den mest uregjerlig hår.


 Det er alltid nyttig å gjøre styrke masker en dag eller to før de spesielt traumatiske manipulasjoner som perming eller delvis bleking hår. Selvfølgelig, gjør en master maske styrker etter vinke eller farge, men den beste effekten oppnås på en velstelt og trent hår.


 Å alltid være trygg i skjønnhet håret ditt, ta vare på dem hver dag, ikke bare under besøk til salongen. Og så en dag vil du se flott ut!  
 Siden oldtiden var kjent om fordelene med olivenolje. Den ble brukt i mange land og til alle tider for forskjellige prosedyrer.Olivenolje for huden


 På grunn av det høye innholdet i mineral biologiske komponenter, det har mange medisinske egenskaper, hjelper på sykdommer i mage og det kardiovaskulære systemet er gunstig for problemet med kvinnelige kjønnsorganer, bidrar til å unngå uønskede strekkmerker på magen, brystet og magen under graviditet varsler aldring, toner hele kroppen.


 Om de nyttige kvaliteter av olivenolje kan skrive mye. Jeg ønsker å velge å fokusere på sin fuktighetsgivende og nærende egenskaper.


 •  Hvis du vil at din hud og 50 år var elastisk og glatt, olivenolje dette er ditt første kompis. På grunnlag av etablerte beste nærende kremer for tørr hud. Bruke det i sin rene form vil hjelpe deg i kampen mot aldring.


 •  Som enhver olje, er det et utmerket middel for peeling og tørr hud. Beriket med vitamin A, E, D og K, hjelper det hindre utseendet av rynker. Og det er tilgjengelig for å hjelpe deg å holde styr på huden din uten å forlate hjemmet og uten noen spesiell innsats.


 •  Tørk ansiktet flere ganger om dagen, best om morgenen og kvelden, med en bomullspinne. Det er best å avansere litt varm olje. Resultatet vil bli sett på bare en uke. Du vil se at huden ble mykere og mer behagelig.


 •  Hvis du bruker olje før du går til sengs, kan du ikke tørk tørke ut huden vev, og etterlot ham til å kle seg for natten. Etter dag prosedyren ville være bedre å fjerne overflødig olje fra huden.


 •  Olivenolje er perfekt for sart og fin hud rundt øynene. Det forhindrer ikke bare rynker, men jevner eksisterende. Vinter olivenolje smøre leppene før sengetid for å hjelpe deg å unngå peeling og tørrhet.


 •  Du kan tredoble ekte hjem skjønnhetssalong, produsere olivenolje med en rekke masker, kremer, kremer og annen kosmetikk. For eksempel, bland 1 ts smør olje, fløte (yoghurt), sitron og gulrot juice, tilsett 1 ss gjær og du får utmerket toning maske, som er egnet for alle hudtyper.


 •  Olivenolje er kombinert med sitronsaft og malt kaffe skaper utmerket bleking og forfriskende kratt.


 •  Vakker krem ​​ut, hvis du blander olivenolje og honning. Det er egnet for aldrende hud.


 • Olivenolje for huden   Måter å skape skjønnhet oppskrifter med olivenolje mye. Alle kan velge et passende alternativ. I alle fall vil tilstedeværelsen av dette fantastiske produktet uerstattelig effekt på huden.


   Selvfølgelig, er olivenolje mer egnet for folk i en alder da huden blir tørr og løs. Men å bruke det som et forebyggende tiltak er nyttig som en terapeutisk. Og husk at olivenolje ikke medfører noen allergier, det er egnet for alle, og helt absorbert i kroppen.  
  Яндекс.Метрика