I dagens verden av menneskelig hår vekst avhenger av ulike faktorer som hudtype og hår laget av genetikk, helse og livsstil.

Hvor raskt vokse langt hår


 Helseproblemer er den viktigste årsaken til nedgangen - stress, feil i tarmen, svekket immunforsvar, etc. Feil kosthold og feil hårpleie har også en negativ innvirkning på lengden på håret. Helse og skjønnhet hår ut fra kroppen, det noen ganger bare trenger god ernæring.
 Legemet må nødvendigvis være tilstede stoffer som krom, kalsium, jern, jod, magnesium, selen, kalium, kobber, mangan, sink, svovel og silicium. Inneholdt er i kjøtt, meieriprodukter, frukt og grønnsaker. Så sitte ned på en diett - ikke det beste alternativet hvis du ønsker å ha langt og vakkert hår.

 Så, hvordan å vokse hår fort? •  Massasje. Ofte brukt til å fremskynde hårvekst massasje. Det stimulerer blodsirkulasjonen, kan gjøres for å behandle. Det starter med en massasje glatt og enkel bevegelse, så kommer til sterkere, og til slutt - igjen bremse. Du kan bruke under en massasje olje og urte masker, de bare forbedre ytelsen.

 •  Hjem rettsmidler. Masker. Ofte brukt diverse krydder hår (sennep, anstrøk av rød pepper, kanel og ingefær). For å unngå skader på hodebunnen din, er det en del av ingrediensene som brukes i masker. Det anbefales å sette på håret ikke mer enn en gang hver tiende dag. Masked populær bue, som etter håret glans og blir mykere.

 •  Vitamin Art. B-vitaminer er ikke tilfeldigvis kalt vitamin vekst. Regelmessig bruk inne finner sin effekt i 10 dager. Hvis du ikke vil at han skal gå til apoteket, kan kroppen din lett få det med gulrøtter, paprika, bananer og nøtter, fisk og ris, samt alle grønnsaker og frukt appelsin.

 •  Grooming tips. Håret vokser fortere hvis de regelmessig trim. Derfor vokser det fort smeller og mange klager over at det tar hver fjortende dag for å klippe det igjen. Denne forkorting oppdaterer bare håret. Alle gode stylister og frisører anbefaler denne metoden for vidroschuvannya hår. I den varme årstiden håret utsettes for UV-stråler og mange kvinner er sanne kjennere hårføner for å tørke, curl, eller inngå såkalte "jern" - curling. Fra dette håret ender raskt pisket, og for å fjerne flisete tupper bør i alle fall gå til frisøren. Denne metoden bruker hår vidroschuvannya berømt skuespiller og stjernen i "Friends" Jennifer Aniston. Hun trimme håret hver sjette uke.

 •  Kjøtt. Alle vet at proteiner spiller en viktig rolle i det menneskelige legeme. Proteinrik mat gir håret vårt er svært viktige næringsstoffer. Hår vokser bedre og raskere når i kosten hver dag for å spise kjøtt som de fleste andre matvarer rike på proteiner. De inneholdt i matvarer som kylling, nøtter, fisk, egg og meieriprodukter.

 •  Naturlig maling. Selvfølgelig er det bedre å ikke farge håret ditt i det hele tatt. Maling som inneholder hydrogen peroxide, veldig dårlig for hårets struktur og bare bremse deres vekst. Men hvis du velger å endre farge, så kan du alltid bruke naturlige hårfarger.

 •  Burdock olje. Det har lenge vært antatt at Burdock olje fremmer hårvekst. De smurte hodet av våre bestemødre, og det er fortsatt betraktet som det beste middel for hår vekst - som apoteket fylt dem, og alle slags shampo, balsam, masker fra burdock olje.

 •  Vann. Det er nødvendig å drikke vann. Leger og fagfolk rådes til å drikke minst åtte glass vann om dagen. Din helse vil forbedre, vil håret komme i kraft og vil vokse raskere, vil se bedre ut.


 •  Misnøye med sitt utseende og hovedHovedProblemet med dagens ungdom! Young, som selv kommer opp med standarder for skjønnhet, da det ikke stemmer overens, da som en konsekvens av langvarig depresjon, misnøye, usikkerhet i seg selv.  Misnøye med sitt utseende


   Fra dette ikke kan unnslippe - er det livets lov. Kanskje dette er den eneste loven som ikke alltid følges. Vi vet alle at møtt plagget som utseende.


   Ikke bli hengt opp på sine feil. Alle har rett til sin egen mening, alle har sin forståelse av skjønnhet. Og hvis noen påpekte til deg for dine feil, ikke rush opprørt noen kunne tolke det som nedverdigende. Mennesket er av natur umettelig skapning. Vi har alltid hatt noe, noe som mangler.


   For eksempel, mange mennesker prøver å skjule feil av sitt utseende, ligge på operasjonsbordet. Lage dusinvis av transaksjoner som følge av mennesket er et monster.


   Hvorfor?! Fordi hver person er noe unikt og gjentatt. Vi skal ikke endre dette unikhet, fordi dette er det vanskelig å navngi. I jakten på den vakre utseende jente satte leppene, med tanke på at det er vakkert!


   Hvem sa!? Hvis det var å møte vil du sikkert bli født med vakre fyldige lepper. Vi er misfornøyd med sitt utseende bare for den enkle grunn at nekter å akseptere det, fordi Mary fra naboen, etter min mening, vakrere og guttene på hennes zadyvlyayutsya. Masha Og kanskje bare litt mer trygg på deg selv eller hun holdt speilet i 10 minutter mer.


   Av gjennomsnittlig data viser at bare 1 av 10 kvinner født uten feil, andre har å forholde seg til små ulemper av sitt utseende. Det er ikke å frata deg av livet på grunn av dette. Spesielt i en alder av moderne teknologi, hvor det finnes ulike typer epilatorer, hårføner, strykejern, bør håret bade!? Hvor mye er makeup: skygger, mascara, leppestift. Selvfølgelig, kan deres antall på ansiktet ditt ikke skjule mangelen, så det bør vite når du skal stoppe.


  Misnøye med sitt utseende   Med problem hud kan også kjempe - det er mange kremer, tonics, Scrubs å ta vare på dine hender og ansikt. Du kan lage masker hjemme. Den viktigste ønske.


   Konsultere med en profesjonell om håret: hva og hvordan de skal se etter. La oss hjelpe deg å gjøre det riktige frisyre vil vise hvordan du kan samle vakkert hår. Moskva ble ikke bygget. På samme måte kan du få trinn-for-trinn-utseende som du vil bli fornøyd.


   Hver dag, da han så sitt eget speilbilde i speilet og sier seg selv at jeg ikke var god nok, bare forsterker hver jente deres problem. Alle problemene i hodet mitt, ikke i utseende.


   Tilbringe en halvtime en favoritt, ikke tanker som du er misfornøyd med seg selv. "Jeg er den vakreste, attraktiv, sexy, attraktiv! "- Disse ordene må starte i morgen. Dette er de første ordene som må høre din refleksjon i speilet.


   Vær trygg på deg selv og dine systemer mislykkes!   Alle kvinner ønsker å se unge og alltid vakker, det er mange måter å oppnå et resultat Cleopatra, akkurat her litt enklere: du trenger ikke å løpe etter vilt ass. Trenger litt disiplin og tid, ingenting komplisert at du ikke må. Hvis du ikke er klar til regularitet, bør du ikke starte, etter et par dager, vil effekten være.  Løft huden i ansiktet ditt


   Du sikkert kan referere til en plastisk kirurg, men etter flere operasjoner (og det er ikke en) defekter er seg selv, men passerer mange behandlinger du ikke vil like den unge vakre damen, og smokken. Så hva gjør man?


   Det enkle svaret er å bruke naturlige produkter som naturen har gitt oss, å massere ansiktet, og holde daglige rutine. Denne artikkelen er ikke bare om ekstern omsorg, mer vekt på å opprettholde god helse.   En dag på vei til ungdom
   Derfor er det nødvendig å gå i dvale i omtrent en time av 2300 - er den ekstreme tid trenger søvn 7-9 timer, hell mangel på søvn og ikke hva vi har kroppen til å jobbe som smurt, ikke rart de sier at en person reflekterer tilstanden til vår kropp.


   I morgen på tom mage for å drikke et glass vann når du vasker godt bruke vann med sitronsaft, er ikke viktig vanntemperatur, er det viktigste å ikke overdrive det med antall per 1 liter vann ca en halv sitron.


   Etter vask for å gjøre litt massasje av ansikt, legger han til elastisiteten i huden din:


 •  Massasje av ansikt i pannen og munnen, små sirkulære bevegelser med fingertuppene, 2 minutter for hver region.


 •  Vidåpen munn og prøve å smile, gjenta 10 ganger.


 •  Smiler så bredt som mulig og stramme nakkemusklene, hjelper det stramme huden i nakken og gjenta 10 ganger.


 •  Trekk kinnene og holde 4 sekunder i denne posisjonen, gjenta fem ganger.


 •  Stryke personen på vingene av nesen og ender ved tinningene, 3 minutter.


 •  Du kan også klappe halsen og ned.


 •  For å bli kvitt dobbel hake du trenger maksimal strai muskler uttale lyden av "y" og "i".


 •  Etter massasje, kan gå om sin virksomhet, men ikke glem å komme i godt humør, er også viktig.


  Løft huden i ansiktet ditt   Hvis du går på do kan gjøres enkelt maske: 100 gram rømme, en teskje av sitronsaft, havremel 10. desember alt blandet, brukes til ansiktet, ligge og slappe av, så må du skylle med kaldt vann. Denne masken er anbefalt å gjøre 2-3 ganger i uken, ikke mer, vet du at selv medisiner i større mengder er gift.


   Dessuten er trening viktig, men det er opp til deg hvis du ikke er late mennesker, vil øvelsen være et stort bidrag til utseendet ditt.


   Før du går til sengs du kan drikke kefir, vil kroppen din takke deg lykkelig og god tilstand av kroppen, men heller hud. Før du går til sengs anbefales å gjenta ansiktsmassasje, namazatysya krem ​​for din hudtype og rolig søvn.


   Ikke glem å rense kroppen, velges en passende måte, mange av dem, så med det har du ingen problemer.


   Et par av oppskrifter:


 •  Ss olivenolje, eggeplommer, litt sitronsaft, bland, gjelder å møte og holde i 15 minutter.


 •  200 g masse vannmelon, appelsinjuice, 200 g jordbær, holder i 10 minutter og vask av med varmt vann (vanligvis anbefales å alltid vask med varmt vann).


 •  Du kan besøke salonger, SPA - gytjebad vil aldri bli din fiende.


   Ta et bad med sjøsalt, eller tilsettes til badet av melk eller melkeprodukter, hvis huden er oljeaktige eller grovt, jo mer melk egnet for en tørrmelk, melke kan også vaskes.


   Hvis du er lat og gjør alt det foregående, jeg forsikre dere forvente gode resultater. Lykke til og tålmodighet.  
  Яндекс.Метрика