Fargebånd på grunn av menneskelig genetisk nivå, men ofte så ivrige etter å bringe variasjon inn i livet ditt, eller bli lidenskapelig brunette, eller skjønnhet - blonde. Maleri - den eneste måten å komme seg rundt den naturlige fargen.Shampoo for farget hår


 Dessverre, må betale for alt, inkludert hår og skjønnhet, fordi maleri - er stressende for hår og kropp generelt.


 Hår, dette luchaschyesya helse og begynne å kreve hans forsiktig omsorg og oppmerksomhet, ellers blir de sprø og tørr.


 Følgelig, endre hårfarge bør endre linje og sjampo.


 Nå ta hensyn til sjampo, gjenopprette indre hårstrukturen med egenskaper og tilførsel av fuktighet, bevaring av farge, effekten av myk rensing og beskyttelse mot UV-stråling.


 Farget hår kan ikke tåler hyppig vasking, ellers all maling før eller senere kan være i kloakken, uavhengig av kvaliteten av malingen. Bruk sjampo med fargestoff for å forlenge den vakre hår, men ikke for lenge.


 Primært på grunn av det faktum at malingen i noen sjampo holdt svært kort og kan vaskes for noen kontakt, som et resultat av noen dager håret begynner å se flekkete. I - den andre, til nyanser av fargestoff sjampo frekk og umulig velge ønsket nyanse av kjøpet.


 Noen sjampo som inneholder ingredienser vaskemiddel, som håret er rent. Den kraftigste er ammonium sulfat og natrium, som påvirker farget hår, ødelegger malingen.


Shampoo for farget hår Dette betyr at når du velger en sjampo bør ta hensyn til produktet med en myk formel og obligatorisk tilstedeværelse staylynhovoho effekt som beskytter farget hår fra UV-stråling.


 Bruk sjampo med naturlige kosttilskudd gunstig for hår skjønnhet og deres fleksibilitet og helse. Hirse ekstrakter, kamille, vil bambus gi håret den nødvendige styrke mette hår kompleks av vitaminer og mineraler og opprettholde kjøpt farge for en lengre periode.


 Tilstedeværelsen av vitamin sjampo gjør sin virkning på strukturen av håret mer merkbare. Et godt valg ville være sjampo, har gunstig effekt på blodsirkulasjonen i hodebunnen og hårsekkene mat.


 For å bekjempe flass hår farget i at det bør være en passende sjampo, som inkluderer, i tillegg til hovedkomponentene, er anti-fading kompleks. Ved hjelp av konvensjonelle anti-flass shampo føre til bleking av farget hår.


 Følgelig bør bruke sjampo kombineres med balsam for farget hår. Det foretrukne valget av air condition på samme linje som sjampo. Dersom dette ikke er mulig, bør man velge for luftkondisjoneringsanlegg for farget hår, som silisium er ikke fordi det har en negativ effekt på farget hår, frata dem farge.  
 Brystkjertlene består av bindevev, kjertel og fettvev. Med band av bindevev (kommunikasjon Cooper) er festet til brystmuskelen. Kroppskjertelen er en samling av tyve partikler separeres fra bindevevet. Sine topper er adressert til brystvorten, hver lobules er melkekanalene.

Østrogener øke bryst


 I løpet av menstruasjonssyklusen i bryst oppstår konjunkturendringer. Før eggløsning, når østrogen maksimum antall epitelvev lobules og melkekanalene. Det er en økning i volumet av kreft på grunn av forbedret blodtilførsel og hevelse. Kvinner har en følelse av kompresjon og brystspreng, og økt følsomhet i brystkjertlene. Hvis graviditet ikke kommer - alle prosesser gjennomgå regresjon.
 I bryststørrelse påvirker østrogen i kroppen, blodstrøm under samleie og fettvev i kjertlene. Hvis du få ekstra vekt 10 kg, kan du øke bryststørrelse etter en. Omvendt, hjelper vekttap og redusere sagging bryst størrelse.
 Østrogener for brystforstørrelse. I dag er det mange kremer for brystforstørrelse, som inkluderer østrogen. Produsenter ofte lagt til kremer steroidhormoner og fytoøstrogener. De er produsert fra planter - soyabønner, korn og belgfrukter.
 Sammensetningen de ligner på østradiol og i stand til å binde til dets reseptorer, men deres virkning er uttrykt i hundrevis av ganger svakere steroider. I bryst fitoestraheny gi proliferativ effekt, øker blodstrømmen og øker dens vekt ved å øke antallet av epitelvev.
Østrogener øke bryst

 Lokal applikasjon av kremer praktisk at fytoøstrogener ikke gir en generell hormonelle effekter på kroppen, spesielt - ikke øke kroppsvekt. I noen krem ​​tilsatt stoffer som forbedrer blodsirkulasjonen i vevet kreft, i kombinasjon med fytoøstrogener forsterke effekten den gir. Disse kremene er i stand til å øke brystvolum til en cm per måned (sirkel).
 Tablettform av østrogen utpekt av en lege. Indikasjonene er hormonelle bakgrunn - lav østrogen og påfølgende underutvikling brystene.
 Uavhengig ta steroid medisiner for brystforstørrelse er strengt kontraindisert. I alvorlige hormonell ubalanse i kroppen, ukontrollert de inntaket kan utløse aktive proliferative prosesser i kreftvev og kjønnsorganene. Som et resultat, er det en risiko for tumorer, inkludert maligne. Derfor, for å unngå negative konsekvenser bør oppsøke gynekolog, endokrinolog.
 Lege orden tester hormonnivået i ulike perioder av menstruasjonssyklusen og avhengig av resultatene oppnevne passende hormonbehandling. Bare en slik rimelig metode kan forstørre brystene uten risiko for komplikasjoner.  
 En kvinne som holder tritt med tiden, omsorg for dem og ser på deres utseende, ofte et ønske om å endre hårfarge. I dag er det et stort utvalg av farger. De er delt inn i: Kjemikalier (farlig) og naturlig (nyttig).


Naturlige hårfarger


 Beste alternativet for å male hår - er farging hjemme naturlige naturlige farger. Hvis du har hatt allergiske reaksjoner med den kjemiske sammensetningen av malingen, jo mer du må bruke naturlige fargestoffer.

 Utvalget av naturlige nyanser av farger er ganske variert og sterk mot grå. I tillegg vil disse typer fargene gir håret glans, styrke og skjønnhet.

 Enkle oppskrifter for maling For gyllen nyanse av hår trenger du: 100g. Kamille blomster (for lyst hår) eller 200g (for mørkt hår), la disse blomsterstander i en halvliter kokende vann i 30-40 minutter. Anstrengt infusjon fukte håret så rikelig vent i en time. Eller et annet alternativ. 10-150hr kamille blomster, tilsett kokende vann 05l. Sette mot i ca 2 timer. Hell av vannet og bland med 60 gram glyserol. Denne fargen varer ca en måned.

 Lysere hår ved hjelp av kamille apotek.

 150hr tusenfryd fylle 05l 40-graders vodka og la stå i 2 uker, deretter tappe og bland med den 50. ml hydrogenperoksid. Å lette mørkt hår, 100g kamille blomster fylle 03L. kokende vann, la stå i en time, klem, blandet med 50 ml av 30 th prosent hydrogenperoksid. Gnir håret og la stå i 40 minutter.

 Eller et annet alternativ: 1 ss. spoon kamille og 1 ss. spoon nesle hell 1 liter kokt vann. Argumentere for 30-40 minutter. Urin denne infusjonen håret bundet med et håndkle og la stå i 15-20 minutter. Tørket, urin håret med kamille essens, blandet 1: 1 med vann. Etter timen urin igjen. Nettles kan erstattes med salvie blader.

Naturlige hårfarger


 En annen oppskrift: 200g kamille, vodka 400g, 100g av henna, 300 ml vann. Kamille er om en uke bør insistere på vodka. Henna helle varmt, men ikke kokende vann i 15 timer og deretter avkjølt, hell tilbake romashkovuyu infusjon. Uke gitt ved 15. Etter denne tid, væsken ble drenert, vått hår og la stå i 40 minutter.

 Ta 10g pakket te, kamille 50g, 40g Henna, 400 ml vodka 20 ml vann. Kok vann, hell te der, henna, kamille, koke alt sammen gi fem minutter for å kjøle, legge vodka og insisterer en annen 3 dager. Væsken dreneres og væsken våt hode, gitt i 40 minutter.

 Med rabarbra er tilgjengelig på blonde hår strå-gul farge. To oppskrifter.

 •  20-30h hakkede rabarbra røtter (helst tørr) helle en kopp vann (kaldt), koke i 15-20 minutter, kule. Gni i en ren, tørr hår.

 •  150g hakket rabarbra rot koke 500ml vin (hvit). Lyst hår - blonde skyggen. Og hvis dette tillegget 1/2 ts buljong soda (baking), vil håret bli strå-gul farge med et rødlig skjær.


 •  Også kjente naturlige fargestoffer inkluderer henna og Basma. For forskjellige nyanser av rød farge, kan henna kombineres med kakao (3-4 ss) - vil mahogni farge, hvis du legger til kakao og pulverkaffe - er en brun farge, kamille tinktur (1 spiseskje kamille halv glass vann) - gylden farge, og hvis stedet for vann, tilsett rødvin - rik rød farge.

   Basma med henna:

 •  For lys - rød farge 2: 1 (hold i 20 minutter)

 •  For mørk - rød - 15: 1 (hold 40 minutter)

 •  For kastanje 1: 1 (hold 2 timer)

 •  For svart 1 2 - (hold 2 timer)
 •  Mange kvinner i jakten på skjønnhet føler flere og flere fasiliteter. Over tid, alle ønsker å se yngre, friskere og mer attraktivt.


  Gommazh


   Ofte aggressive behandlinger som peeling og skrubb, irritere sart hud, forårsaker kløe, følelse av tetthet og rødhet. For mennesker med sensitiv hud og ikke kan godta. Men alle ønsker å være sjarmerende, og dette kan oppnås. En alternativ fremgangsmåte er gommazh data.

   Denne fremgangsmåten var i vårt land nylig, så ikke mange vet alle sine fordeler. Men gommazh har fått stor popularitet rundt om i verden, som et resultat overgår forventningene, til tross for den tilsynelatende enkelheten i det.

   Prosedyren blir utført gommazh spesialverktøy med samme navn, som er en tykk blanding, og anvendes på samme måte som en ansiktsmaske. Det kan gjøres i salong og hjemme. Denne gommazh benyttet alene, så vel som fremstilling av huden etter andre fremgangsmåter, for eksempel påføring av en maske eller ansiktskremer.

   Gommazh kan utføres på noen del av kroppen, ansikt, hender, føtter og hele overflaten. Denne prosedyren er laget for å eksfoliere det øverste laget av huden, rensing det av døde celler og ulike miljøgifter. Vår hud kan uavhengig takle dette problemet, men på grunn av mange faktorer som stress, miljøeksponering, sykdom og til og med alder, utfører det verre denne funksjonen blir kjedelig, grå og livløs, ser mye eldre. I denne situasjonen, kan vi hjelpe huden gommazh prosedyre.

  Gommazh


   I motsetning til den vanlige fremgangsmåte for oss kratt, gommazh ikke inneholde slipende partikler. Det utfører sin funksjon ved innhold bestående av fruktsyrer forsiktig påvirke de øvre lag av huden og hvordan å løse opp døde hudceller. I strukturen gommazh har de samme essensielle oljer som gjør prosessen mer underholdende, ulike toning og hudpleie kosttilskudd som gir den ekstra glatthet og mykhet.

   I tillegg til vanlig rengjøring gommazh forbedrer blodsirkulasjonen, akselererer stoffskiftet i cellene, eliminerer stagnasjon. Dette, etter behandling huden ser strålende glans der, virker det mer ung og frisk.

   Gommazh kan utføres enkelt hjemme. Midler må søke med fingertuppene til tørr hud. Sammensetningen er brukt utover i sirkelbevegelser i ansiktet av massasje linjer, bortsett fra området rundt øynene og leppene. Masken holdes ca femten minutter å fullføre tørke den, og deretter dannet film fjernes skatыvayuschymy lette bevegelser strekke hudens overflate. Etter prosedyren personen skylles med kaldt vann. I dette tilfelle, hvis huden er noen skade, betennelse, eller acne, er gommazh nedlasting kreves. Fjern sammensetning kan lett vaskes bort med varmt vann.

   For å forsterke effekten av damp kan gommazh person umiddelbart før prosedyren, eller festes til den en varm håndkle for å avdekke påvirkning av porene for bedre preparat. Etter behandling huden bedre absorbere medisiner. Derfor anbefales det å sette på en fuktighetsgivende eller nærende maske, og bruker krem.

  Gommazh


   På grunn av det faktum at i gommazh ingen faste partikler som kan føre til mekanisk skade, er den egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv, tynn, aldring. Utfører prosedyren opp til tre ganger i uken, avhengig av hudtype. For fet og kombinert preparat kan brukes oftere enn for tørr og følsom hud. Det er ikke anbefalt å utføre en prosedyre før du besøker stranden, og så lenge i vinden, kald og utsettes for direkte sollys direkte etter bruk av produktet.

   Selvfølgelig, valg av virkemidler for gommazh nøye, og foretrakk bevist produsenten. Å gjennomføre prosedyren uten å bryte teknologi. I dette tilfellet er resultatet utmerket, og huden vil glede din ung og frisk i lang tid.

  Яндекс.Метрика