Humper på baksiden av halsen
 Svulster hos mennesker kan være på grunn av skade eller mekanisk intern sykdom. Humper på baksiden av halsen kan være vanlig hematom av innsats, og kan tyde på en person av variasjoner i kroppen.
 Årsaker til humper på halsen
 Enhver dannelse under huden er en godartet svulst som vokser med tiden eller under påvirkning av indre faktorer. Blant utvekster på halsen er: vorter og støt som lipomas og fibromer.
 Mest skadelig av kjegler - en lipoma, som er populært kjent som wen. Denne opphopning av talg massene på grunn av dårlige prestasjoner av kjertlene i denne delen av kroppen. Å aktivt sesongen åpnet, kan du gjøre noen lotion på Lipo bruker en blanding av kokt løk og revet såpe. Ingen av svulstene selv klemt anbefales ikke fordi huden er mulig å bringe smitte og forverre tilstanden i talgkjertlene, perezhav kanaler. Kjegler noen ganger vises på hodebunnen, tyder dette på at talgkanalen blokkert kjertler slutter å virke, på dette punktet mengden fett vil stige inntil kanalen vil ikke fungere i full kraft.
 Fibrom også tilhører den kategorien av svulster, svulsten har en tendens til å vokse "på beinet" som er, den har sine røtter. Som folkemedisin i håndteringen av fibroids kan anbefale kremer med bete juice, som er i stand til å skade de grunn fibroids inni bladene av planten brukes som den "gylne bart" (de kan settes til shyshtsi så det løser seg selv). Men skjønnhetseksperter anbefaler det å brenne, som en del av roten kan bo på samme sted og vokse ny brak. Det samme er tilfelle med vorter, som er fjernet ved laser, flytende nitrogen eller svak elektrisk strøm.
 Hvis kul på halsen hans fikk i et fall eller slag rundt og dannet et hematom å gå til legen og bli testet for skade kraniet. Dersom den sakkyndige fant ingen avvik for dager hematom er, kan det smøre jod og bruke kalde omslag til blodstrømmen ble maksimert. Hvis et stort blåmerke på området, vannet tilsett litt salt, suge i denne løsningen håndkle og sette disse "salt" kalde omslag på det området av innflytelse.
 Hva hvis et barn humper på halsen
 Hvis du finner svulster i halsen på et barn, utforske sin tilstand, finne årsaken. Ofte er det støt i barn fra mekanisk skade.
 Ytre symptomer som: gråt, bør klager av konstant smerte, rødhet eller ark heller ukarakteristisk blekhet varsle deg. Hvis et barn begynte oppkast etter skade, cyanose under øynene, sannsynligheten for at han led en hjernerystelse, 99%.
 Den vanlige hematom kan behandles hjemme ved hjelp av absorberbare salver, kremer basert på jod eller jod blå (yodynola), som humper, fett sted flere ganger om dagen. Kål god "trekker" blodet til området av innflytelse. For utarbeidelse av lotions må bla kål blad i en blender eller passerer det gjennom en kjøttkvern, så den resulterende slurry sette i cheesecloth og gjelder i 30-40 minutter på verkebyll.
 Kjegler kan fjernes umiddelbart etter slakting, hvis du sjekket at barnets liv ikke er i fare! For å gjøre dette, suge et stykke av bomull eller gasbind stoff lin eller olivenolje, som de har en høy andel av fett enn olje, og satte i stedet for slakting i timevis, endre omfanget av høsting bomull i ny olje.  
Kvalme i morgen
 Ingen sykdom kan være ufarlig, må du ta hensyn til noen ubehagelige symptomer. Hvis du føler deg syk i morgen, men du vet det ikke er gravid, bør tenke på å gå til legen. Kvalme i morgen foreslår å starte en sykdom som ikke kan være relatert til funksjonen av fordøyelsessystemet.
 Kvalme - et tegn på funksjonsfeil i mage-tarmkanalen
 Selv en helt frisk person en gang i mitt liv følte tegn podkatыvanyya hals kvalme. Disse følelsene er ubehagelig, kan de ikke kontrollere, og de oppstår av seg selv, uten noen åpenbar grunn.
 Hvis kroppen din har samlet mye av ormer, noe som vil øke sin aktivitet til morgen, stiger opp av sengen, vil du føle ubehag.
 I løpet av den tiden, mens fordøyd mat, ormer parasittiske i tarmen og magen, slipper giftige stoffer som trenger inn i blodet, forårsaker giftige forgiftning, kvalme siden - et klassisk symptom på forgiftning. Der du vet at denne type matforgiftning, er det nødvendig å følge råd fra en lege som vil foreskrive et kurs av tabletter som stammer fra kroppen av ormer.
 Alle sykdommer i mage-tarmkanalen, alt fra gastritt, pankreatitt og slutter med gallestein, kan produsere smertefulle symptomer i morgen. Hvis i kroppen inflammasjon oppstår, i tillegg til kvalme, pasienten er planlagt feber og smerte i det påvirkede området.
 For eksempel blindtarmbetennelse. Det kan bli gjenkjent av flere funksjoner: syke, trekke magen og feber. Tarminfeksjoner ledsaget av gjentatte ventrikkeltømming når oppkast kan ikke stoppes uten rusmidler. Og med magesår og kronisk gastritt kvalme, tyngde i magen, trenger metallisk smak i munnen og halsbrann ikke starte i morgen og ettermiddag. Hvis du har et problem, er det bedre å vite årsaken, sammen med en spesialist, fordi du ser, fører til kvalme knyttet til mage-tarmkanalen, mye, så til selvmedisinering og foreskrive piller uten lege farlig.
 Andre årsaker til kvalme i morgen
 Årsakene kan ligge ikke bare i fordøyelsessystemet, kvalme - et tegn starter kardiovaskulære lidelser og den påfølgende vasokonstriksjon og et kraftig hopp i trykket ned, noe som resulterer i svimmelhet, kvalme og oppkast.
 Begynner vaskulær dystoni ledsaget av kvalme om morgenen, en person føler seg ikke uthvilt etter en natts søvn, brøt han fase av resten, hyppig hodepine og svimmelhet.
 Problemer knyttet til dårlig koordinering av bevegelser har også et sted å være når det kommer til ren tilsynelatende kvalme på morgenen. Når en plutselig endring i kroppsstilling fra liggende til stående stilling, begynner å "gjørmete" Du støy i ørene og mørke øyne (nystagmus - manglende evne til å konsentrere seg om ett emne). Disse funksjonene - veldig alvorlig fordi undersøkelse og konsultasjon nevrolog i dette tilfellet er obligatoriske.
 Alvorlig hodepine kan være ledsaget av kvalme etter å komme opp fra sengen, noen ganger en person er diagnostisert med migrene. Forresten, riktig valgt behandling ofte preparater som inneholder jern, kan gi kvalme bivirkninger. Dette er behandling av migrene og hjernerystelse.
 Årsaken til kvalme skyldes feil på det endokrine systemet når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal. En person som har en lignende lidelse vil oppleve symptomer på oppkast hele dagen, det minsker appetitten og, til tross for dette, den ekstra vekten, økt tretthet, ofte trukket til å sove selv på dagtid.
 Kvalme - et tegn på graviditet
 I løpet av første trimester, kan en kvinne føle kvalme om morgenen, er det ansett som normalt, siden kroppen - et verktøy som bygger deres individuelle beskyttelse. Toxicosis beskytter gravide kvinner fra å drikke er ikke helt bra for fosteret mat.
 Spis små måltider bør gravid, spise mer mat urteteer, og morgen te legge litt ingefær, noe som eliminerer ubehagelige symptomer på kvalme.  
Lyskeidrettsutøver
 Sopp sykdom som påvirker glatt hud, kalt idrettsutøver. Denne sykdommen ble oppdaget og undersøkt i 1907 idrettsutøver kan forekomme i ulike områder av kroppen, men oftest er diagnostisert i lysken.
 Lyske utøveren hos kvinner oppstår uavhengig av alder, sosial status eller komorbiditet. Denne sopp har evnen til å proliferere aktivt under gunstige symptomer, fører mangel på kompetent behandling til en sterk spredning av sykdommen i hele kroppen.
 Årsaker
 Utseendet utøveren ikke er "i seg selv" - for utvikling og reproduksjon av soppen bør settes opp visse vilkår. Du kan identifisere de viktigste årsakene til lysken idrettsutøver:
 - Høy omgivelsestemperatur og svette i kvinner;
 - Utilbørlig opptreden hygienerutiner, langvarig mangel på vann behandlinger;
 - Altfor tett kroppsbygning og konstant fuktig miljø på huden i lysken.
 Du kan få gjennom personlige eiendeler - vaskeklut, håndkle, sengetøy), så du må være i samsvar med sanitære standarder. Med uriktig forhold kan observeres virke epidemien i en bestemt gruppe - for eksempel i sykehus.
 Symptomer på lyskeidrettsutøver
 På behandlingen ble startet på tid og endte i fullstendig gjenoppretting, må du kjenne det første tegnet på dette sopp sykdom. Vanligvis leger diagnostisert sykdommen følgende symptomer:
 - I inguinal folder prikker vises rosa;
 - Land som omfattes av grunne flekker og utslett skorper;
 - Kløe, noen ganger uutholdelig og forverret i kveld og natt;
 - Områder hudlesjoner - brenning.
 Dersom lyskeidrettsutøver er neglisjert, flekkene blir lys rød farge, ser tydelig opplyst. Huden lesjonen på stedet av soppen blir våt og en ubehagelig sur lukt.
 Behandling av lyskeidrettsutøver
 Lyske utøveren behov for behandling bør kombineres medisiner og oppskrifter av tradisjonell medisin. Når oppdaget de første symptomene på idrettsutøver, bør du betale et besøk til legen. Eneste kompetente hudlege vil gjennomføre undersøkelsen, gjøre de nødvendige tester og behandling. Vanligvis leger ty til følgende skjema:
 1. I den akutte formen av sykdommen (i den innledende fasen) utnevnt antihistaminer - suprastin, diazolin. Dette gjøres for å redusere betennelse og kløe og brennende uttak.
 2. Siden soppsykdommer knyttet til, bruk av soppdrepende midler må: klotrimazol, terbinafin og andre salver og kremer. Utnevnt generell soppdrepende handling - flukonazol, econazole.
 3. Therapy å forbedre immunitet brukt som hjelpe - Legen må anbefale en vitamin-mineral kompleks.
 Siden denne sykdommen har vært kjent siden antikken, er det ikke overraskende at det er mange måter å tradisjonell medisin - folk har lært å bli kvitt det uten bruk av narkotika. Behandling av lyske utøveren folk rettsmidler har visse fordeler:
 - For det første, virkningen på soppkolonier er underlagt, ikke påvirker hele kroppen;
 - For det andre, bruk av medikamenter kan være begrenset kontraindikasjoner;
 - For det tredje, urter ingen bivirkninger.
 Den mest effektive måten er forskjellige gadgets: de raskt redusere betennelse og lindre gråt skorper. Enkle gledene ved urte timian, kamille og eik bark (1 spiseskje hver type gress på 0.5L kokende vann) bare 2 dager vil fjerne alle ubehagelige symptomer. Du må lage en lotion direkte på den berørte huden, endre dem hver 2-3 timer. Etter disse prosedyrene bør søvnperiode behandles flekker lyske idrettsutøver sinkpasta (kjøp på apotek).
 I alle fall noen behandling du velger, bør du konsultere legen din på forhånd - bare en ekspert kan oppnevne kompetent behandling og beskytte pasienten mot potensielle bivirkninger, allergiske reaksjoner.  
Яндекс.Метрика