Verkende bein under kneet
 Det moderne mennesket kan kalles "kjører man". Vi alltid flytte et sted, i en hast, skal flytte med stor hastighet. Vi trenger ikke engang si: "Jeg gikk," - vi utbryte på farten: "Jeg kjørte" Før eller senere, i et tempo av livet, begynner vi å føle noe ubehag og selv smerte i våre daglige rushet slitne ben.
 Spørsmålet om hvorfor verkende ben under knærne, fanger opp med folk, ikke bare i alder. For ung han er også relevant. Årsakene til underekstremitetene mye smerte, men den vanligste er følgende:
 Traumatisk
 - Skadet bein (sprekk, tynning bein, vevbunter), natur smerte - akutt eller verkende;
 - Sene skade (forstuing, brudd), arten av smerte - skarp, verre når han går;
 - Skader på menisken eller kne kopper.
 Inflammatoriske prosesser
 - Muskel;
 - Forhold;
 - I synovial poser.
 Sykdommer
 - Cyste;
 - Aterosklerose, tilstoppede arterier (komprimere leggen);
 - Nervesmerter;
 - Isjias (sykdom påvirker isjiasnerven);
 - Flat;
 - Forskjellige sykdommer i ryggraden, spesielt forvrengning.
 Separat, vi oppmerksom på det faktum at smertene i benet under kneet, ofte som et resultat av dårlige livsstilsvalg. Fysisk inaktivitet kombinert med overvekt nødvendigvis føre til at personen beina ville ta hennes problemområder. Stor vekt skaper en tung belastning på muskel-skjelettsystemet og særlig med det berørte beinet. Deres "bæreevne" er rett og slett ikke laget av naturen for å øke størrelsen 15 2 og deretter 3 ganger. Derfor, patella, leddbånd, bein og muskler slites ut fortere og som et resultat, begynner å gjøre vondt.
 Fysisk inaktivitet er farlig fordi blodet stagnerer i musklene begynne ulike kjemiske prosesser som er, nesten til degenerasjon av muskler. Ingen trening er nødvendig last - også at muskler og bein er et signal om at de ikke trengs. Når en mann begynner å bevege seg, snart innser han at hans ben verke selv etter passering av små avstander.
 På grunn av ulike smerter i bena spesielt kontorarbeidere lider. Fysisk aktivitet, konstant sittestilling gjør dem ubrukelige ben utfylle til resten av kroppen. Hjelp kan regelmessig mosjon og trening med jevne mellomrom. Stiller de enkleste øvelsene er nyttige i at de gjør det mulig bevegelsesapparatet for å hele tiden være på tå hev.
 Den motsatte siden av mynten er for stor belastning. Idrettsutøvere fitness entusiast jogging og andre former for motorisk aktivitet ofte pasienter legene diagnostisert betennelser og muskel tilkobling. Intens stress kan føre til irritasjon av musklene, og det tilsvarer betennelse. Noen ganger er dette fordi utilstrekkelige hvileperioder for utvinning.
 Når du legger i vev produsert visse kjemikalier. Normalt de skal vises i løpet av ferien. Og dersom resten ikke er nok, samler de seg i muskelcellene i form av slagg. Smerte, i dette tilfellet, et rop om hjelp og forespørsler om ferie. Men ofte disse utøverne ikke hører skrik, noe som fører til økt smerte og som et resultat, de går før tiden av løpet, tvunget til å stoppe karrieren.
 Nøye føtter trenger å være løpere. Belastningen på beinet når du kjører stor. Hvis du kombinerer det med en fast overflate tredemølle og ubehagelig sko, kan du få svært sterke smerter. Fordi sko løpere bør være spesielle, sport, med støtdempere.  
Ozokeritt hjemme
 Ozokeritt er en naturlig stein petroleum opprinnelse. Det er også kalt "mountain voks" på grunn av likheten av bivoks. Dette materiale er mye brukt ved behandlingen av mange sykdommer. Hvis du ikke kan behandles på sykehuset, kan du bruke mineral voks hjemme, helt smertefri prosedyre der varmen fra stoffet sakte trenger inn i vev og deretter smerter og betennelser er redusert.
 Properties "mineral voks"
 Dette naturlig materiale som består av parafin serien hydrokarboner, tjære og ulike mineraloljer. Graden av rensing påvirke farge, den er gul, grønn, hvit og noen ganger svart. Stoffet påvirker menneskekroppen mekanisk, termisk og kjemisk metode.
 Mekanisk virkning skyldes kompresjon av vevet. Når mineral voks kjøler, det minsker i volum. På grunn av denne huden krymper, spesielt med sirkulære metoden.
 Termisk ytelse basert på svært høy varmekapasitet og lav varmeledningsevne voks. Når den påføres på huden, er det en langsom varmeoverføring. Det er imidlertid ingen brannskader, da temperaturen på huden øker med mer enn to grader. Men det ekstracellulære rom av varme utvider den øvre lag av huden er myknet og dyp oppvarming av pasienten området.
 Biologisk aktive stoffer som finnes i det, har en kjemisk effekt. De dypt trenge gjennom huden, derfor stoffskiftet og styrker det autonome nervesystemet.
 På grunn av mild feber under prosedyrer mulig økt puls og respirasjonsfrekvens. Men det er ikke farlig. Etter 6-7 prosedyrer kroppen gradvis tilpasser seg og negative reaksjoner forsvinner.
 Indikasjoner voks
 - Med degenerative og kroniske sykdommer i ledd, leddgikt, ryggsmerter,
 artritt;
 - Behandling av isjias forskjellig steder, nevritt;
 - Kronisk betennelse i indre organer;
 - For normalisering av eggstokkene i behandlingen av kvinnelig ufruktbarhet;
 - For å gjenopprette nervesystemet etter alvorlige skader og operasjoner;
 - For oppløsning av postoperative masker.
 Noen ganger behandling ozokeritt brukes i dermatologi for hudsykdommer. Materialet er glattet og blir sunn, vakkert utseende.
 Metoder for bruk av voks
 For å fremstille en mineralvoks og smelte det i en hvilken som helst kapasitet i et vannbad. Alltid sørge for at en beholder ikke utsettes for vann. Deretter forsiktig helle den smeltede blandingen på en stekeplate, foret med voksduk. Etter 15-20 minutter, begynner massen å tykne og ta type myke tortillas. Den resulterende kake dermed brytes det berørte området og alltid dekket med noe varmt. Ikke mer enn en time komprimere fjerne.
 1. gyldig. Med denne fremgangsmåten smeltes til en temperatur på 55 grader mineralvoks, pensel påført på det angrepne området. Når det første laget har kjølnet litt, sette den andre - varmere. Og så noen få ganger til tykkelsen av lagene vil være omtrent to inches. Deretter lukker det voksduk og et varmt teppe.
 2. Komprimer. For komprimerer kompress fuktet med varm mineralvoks, presse og kjøles til en temperatur på 50 grader. Denne puten brukes til verkebyll for 30-50 minutter.
 3. Søknaden metoden. Den smeltede mineralvoks helles inn i cellen spesielt foret med vokspapir eller tykk voksduk. Deretter kaken med ostyvshim ozokeritt trukket ut og satt på området som behandles.
 Etter alle prosedyrer trenger å hvile i 40-45 minutter.
 Kontraindikasjoner for behandling ozokeritt
 Som alle termiske prosedyrer, har mineral voks en rekke kontraindikasjoner.
 Det er ikke foreskrevet for hjertesykdom, høyt blodtrykk, emfysem, i nærvær av forskjellige tumor predisposisjon for blødning, en forverring av kroniske sykdommer i indre organer, tromboflebitt, og graviditet.
 Hovedvilkåret i løpet av noen behandling - obligatorisk konsultasjon.  
Hovne lymfeknuter i lysken
 Lymfe menneskeblod er et slags filter der smitte ikke kan komme inn. Alle komponentene i lymfesystemet, kanaler, noder, blodårer, lymfe bagasjerommet og hjerte helse vakt, og noen hovne lymfeknuter tyder på at sykdommen er i ferd med å ha en negativ effekt på kroppen og "break" vårt immunsystem. Lymfesystemet er å korrigere metabolsk aktivering renser vev og organer fra infeksjoner. Hvis det ikke er i stand til å rense kroppen, først opplyste enheter som behandling inkludert de obligatoriske prosedyrer. Den største gruppen kalles inguinal lymfeknuter, betennelse der ofte oppstår i halvparten av messen.
 Hovne lymfeknuter i lysken i kvinner: symptomer og årsaker
 Lymfeknute forstørret lett synlig gjennom huden, det er liten, men tett struktur på ballen. Noder i lysken lymfe forsynings bukveggen bekkenet, vulva. Lymphadenitis kan skyldes forkjølelse eller lengre opphold i kaldt vann, men oftere det er forbundet med genital infeksjoner, med ondartede svulster og andre svulster, virussykdommer, som for eksempel toksoplasmose, tuberkulose, cat scratch sykdom.
 Årsaken til betente lymfeknuter kan være skader eller mekanisk tar visse legemidler.
 Selv om du ikke har noen spesiell medisinsk opplæring, kan du enkelt identifisere betent lymfeknute, som det stikker ut og er vel påvises gjennom huden, som om noen spesielt dens oppblåst inne. Med mindre tidlig behandling, ballen vil vokse og forsterke smerten blir konstant, palpasjon node vil ikke lenger ligne sel bobovydnoy form, vil han miste skarpe konturer. Lymfadenitt er ledsaget av feber, dannelsen av svulster i lysken. Hos kvinner, kan sykdommen spre seg til mezhbedernoe plass der vanligvis akkumulerer pus som kan forårsake phlegmon.
 Diagnostikk av sykdommer i lymfesystemet
 Hvis det kliniske bildet inneholder alle de ovennevnte symptomene, som er lagt til den enkelte pasients klager, er det lett å identifisere hovne lymfeknuter. Men i noen tilfeller, er at området ikke sveller, og sykdommen er på grunn av høy temperatur. Deretter i kurset er hardware diagnostiske metoder som nål biopsi flere lymfeknuter, analyse på histologi, røntgen og alle kunstlaboratoriemetoder, inkludert detaljert analyse av blod.
 Hvordan å behandle lymfeknutene i lysken
 Den første tingen å merke seg er - å motta sterk antibiotika som kan takle alvorlige typer infeksjoner, som gir fred verkebyll og ileggelse av antiseptisk bandasjer.
 I purulent betennelse i vevet kan bli utsatt for ødeleggelse (nekrose), så i dette tilfellet legen vil foreskrive kirurgi hvor lymfeknute utdrag fra husdyrgjødsel og satt i drenering for utstrømming av væske. Under sykehus pasienten som blir foreskrevet en rekke antibiotika og antivirale midler. Hvis immunforsvaret er svekket, kan hovne lymfeknuter flytte inn i den kroniske formen, så du trenger for å overvåke deres helse og daglig trivsel.
 Nå lymfeknuter fjernes helt selv med purulent betennelse, som det fører til feilbruk av hele lymfesystemet og gir opphav til nye sykdommer som lymphostasis eller elefantsyke.
 Folk rettsmidler
 Presse legemet for å hjelpe herding folkemedisin, med mindre naturligvis forstørrede lymfeknuter som ligger i det første trinn, når det er liten økning under huden uten feber.
 Kremer fra løvetann juice, som er brukt i to timer til et sted av ødeleggelse, fremme resorpsjon nettstedet. Fremgangsmåten er effektiv ved blomstrende planter, må det bli gjentatt i løpet av tre dager.
 Peppermynte vokser overalt, så i løpet av våren og sommeren kan det hjelpe med narkotika. Blader av planter trenger å strekke dem til å la saften, sette dette velling på tumor beliggenhet og topp å binde en bandasje. Å gjøre dette enfoldig prosedyre i to dager, morgen og kveld, vil du føle stor lettelse når han går, og noden blir mykere og redusert i størrelse.
 Å "løpe" immunforsvaret, kan være brygget urt samling fra bringebær, lime, løvetann rot, salvie, johannesurt, merian og mynte. Suppen kan brukes hele dagen for å holde den i kjøleskapet anbefale og ta et halvt glass før hvert måltid.
 Symptomer på hovne lymfeknuter noe lignende med tegn til svulster. Du må lære å skille hvis ballen ruller inn fra sted til sted, har du forstørret lymfeknuter, hvis en node solid og i kontakt med ham, at pasienten ikke føler smerte, er det et signal til den første besøk til legen er sannsynlig at du har en mer alvorlig sykdom (metastaser i svulster, syfilis, tuberkulose).  
Яндекс.Метрика