Klemming nerve i beinet
 Leg smerte provosert ved å knipe nerverøttene, de har en klar lokalisering, til tross for at den virkelige grunnen er ryggraden. Knipe nerve i beinet er vanligvis yrradyyruyuschyy karakter som smerte som starter i ryggraden, "gir" opp.
 Smerter i beinet oppstå på personer som gjør tungt manuelt arbeid, i profesjonelle idrettsutøvere og folk over 60, gravide kvinner i de senere stadier. Akutte smertesyndromer komme plutselig, uten noen åpenbar grunn, og ikke forsvinne uten bruk av medisinsk nødhjelp.
 Grunner klemt nerve
 Sykdommer forbundet med klem nerver kan ikke behandles uavhengig av hverandre, så med legen bør finne årsaken prikking i beinet, noen ganger nummenhet, muskelsvakhet er, etc. Pasienten kan oppleve problemer med å gå på grunn av sykdommer som ikke har noe forhold til nervesystemet, for eksempel gjennom gynekologiske misdannelser eller sykdommer proktologisk.
 Sykdommer i ryggraden er den primære årsaken til smerter i beinet. Dette begynner vanligvis akutte korsryggsmerter, der slettet mellomvirvelskiver, og flyttet utover ryggraden, nerverot klemme ut. Fra feil sted plate intervertebral brokk kan forekomme, noe som også vil gi en smerte i beinet.
 Knipe nerve i foten kan oppstå på grunn av isjias som er opptatt 80% av verdens befolkning i alderen 45 år. Separat, isjias syndrom (klemt nerve i beinet) - en sjelden sykdom fordi smerte vises av flere grunner, er de viktigste de klemt nerve røttene i ryggraden. Smerten kan være så alvorlig at pasienten mister bevisstheten (som skjer i saken sammen med zaschemlennыm ryggraden er isjiasnerven). Innen noen dager, kan en person ikke sove, det gjør vondt å stå, kan ikke være liggende stilling, så det første trinnet i krise - en rask smertelindring.
 Hvis zaschemylo nerve i foten, og gir krisehjelp
 Slike smerter kan ikke gå alene, som denne sykdommen krever en omfattende medisinering. Først må du spore årsaken til smertene, må du gå gjennom en x-ray av ryggsøylen eller gjøre en MR (magnetisk resonans).
 Smerter fra en klemt nerve fot er skarpe, slik at du utnevne å ligge i sengen sammen med en rekke ikke-steroide smertestillende legemidler som indometacin, diklofenak, novocaine blokade. Såre flekker bør behandles og bedøve ikke bare inne, men også utenfor. For dette passende salve som: terpentin, sennep, krem-baserte propolis og alt på alkohol, som gir en varmende effekt.
 En pasient med sterke smerter kan komme til fots, så kompleks behandling vil være mest effektive. Ved såre punkt salgs komprimerer (helst tørr) i et sykehus tilbyr parafin og elektrisk stimulering av novocaine, fysioterapi, akupunktur og massasje følgesvenn.
 Hevelse av vev på foten er fjernet hlyukokortykosteroydnыmy hormoner for å bli tatt kurset. Men de fleste av disse stoffene blir injisert under huden, det vil si, epidural, på stedet der roten har tilgang til ryggmargen. Denne prosedyren er mest effektive handlinger kupyruya smerte på ett punkt.
 Etter prytupytsya smerter, vil legen forskrive pasientens treningsterapi, denne type rehabiliteringsprosedyrer er den beste tilbakeholdenhet nerve i beinet. Pasienten selv kan gjøre massasje av de nedre ekstremiteter og overvåke fordelingen av fysisk aktivitet. Etter en sykdom du ikke kan løfte vekter mer enn 3 kg i én hånd!
 Mulig avtale beherskelse nerve?
 Hvis medisinering metoder er maktesløs, og nerve kan ikke elimineres, oppførsel kirurgi og brokk fjernet ved ryggvirvel plate. Operasjonen ble utført i sistnevnte tilfelle, hvis smertene ikke er fjernet, og konvensjonell behandling ikke gir et positivt resultat. Rehabilitering er sakte og gradvis, med innføringen av ekstra fysioterapi.  
Hemostatiske agenter på månedlig
 Et stort antall kvinner og jenter med deprimerende regularitet ikke bare føler smerte og ubehag under menstruasjon, men også lider av tung utslipp. Begge er tegn tyder på problemer med hormonelle bakgrunn, eller eksisterende sykdommer i de kvinnelige organer (eggstokker feil, muskelknuter og andre like alvorlig). I tillegg kan hyppig og kraftig blødning føre til anemi og andre lignende sykdommer.
 Naturligvis, for å medisinere seg selv med regelmessig tilbakevendende blodtap, kalt menorrahyey i medisin, er det ikke nødvendig, det er bedre å oppsøke en gynekolog som diagnostisere og foreskrive behandling. Hvis dette har skjedd med deg i det første gang, med en sterk svekkelse av helsen må ringe en ambulanse og ta en pille for å unngå besvimelse.
 Medisinske hemostatiske narkotika under mensen
 1. "Vikasol." Dette er - en av de mest skadelige stoffer gamle generasjon, som er egnet for førstehjelp, men har en meget lav virkningsgrad og er ikke for alle kvinner. Ta "Vikasol" bør ikke være mer enn to tabletter i døgnet.
 2. "Tranexam" - et nytt medikament, og er mye mer effektivt. Den er produsert i kapsler og tabletter, med en maksimal daglig dose på 250 mg.
 3. "Dytsyon" utnevne kvinner som har blitt diagnostisert med fibroids og andre sykdommer. Ta denne medisinen av fire piller om dagen, kontraindikasjoner er trombose.
 Vanligvis legen foreskriver medisiner skreddersydd til de individuelle egenskapene til pasienten, varighet og regelmessighet av syklusen, intensitet utslipp, er allergisk mot visse ingredienser eller narkotika relaterte sykdommer. Noen ganger er det individuell ordning av stoffet, slik at risikoen deres helse ved å ta piller hemostatisk "tilfeldig" anbefales ikke.
 Hemostatiske agenter basert på naturlige ingredienser
 Hva gjør du hvis huset ikke har noen av disse legemidlene, og bør stoppe blødningen med en gang, uten å vente på en ambulanse eller et planlagt besøk til legen? Det er også folk rettsmidler som brukes av våre forfedre i slike situasjoner. Monter disse metodene i tilfelle av mulige allergiske reaksjoner på medisiner, eller hvis det er kontraindikasjoner for å motta dem (f.eks amming).
 Effekt av urte decoctions og infusjoner på den kvinnelige kroppen er å øke blodpropp og vasokonstriksjon, slik at det er anbefalt å begynne å ta urte betyr tre dager før den første dagen i måneden, og da vil være mindre smertefull menstruasjon.
 1. Orange. Skall av appelsiner seks eller syv helle en halv liter vann og kok til det er en halv liter væske. Det tilsatt sukker og drikke fire ts tre ganger om dagen.
 2. Nettle - en tradisjonell rette for innholdsrik sekret. Å forberede kjøttkraft spiseskjeer bladene hell 200ml kokende vann, kok i ti minutter, avkjølt og filtrert. Drikke ss fem ganger om dagen.
 3. Yarrow brukes for utarbeidelse av buljong og te. For et par teskjeer av kjøttkraft urter hell 200ml kokende vann og la stå i en time, deretter press og drikke fire ganger om dagen for en kvart kopp. Te brygget uten dosering og drikker tre kopper om dagen.
 4. Highlander pepper (pochechuyny) - den mest kraftfulle verktøyet av alle urteteer, så bruk den med forsiktighet. Skjeer urt helle to kopper kokende vann, wrap, gi det brygge og filter. Ta et avkok tre ganger om dagen for ss
 Hvis din hjemme medisinskapet er det tørt korn silke, urter kalt "Gjetertaske" eller "kattepoter", bringebær blad og mynte, med hver av disse urtene også forberede en buljong som kan regelmessig brukt i tilfelle av blødning ikke en konsekvens av brudd eller hormonell sykdom.
 I listen over populære oppskrifter som brukes i livmor blødning, vises, pisker agurk, pepper vann, knotweed, Viburnum, galangal, skallet pinjekjerner, fedd tre bladene, kvann skog og selv blande eggehvitene med sitronsyre, så valget er stor nok .  
 Sommeren kom, og alle jenter drømmer om en vakker og jevn brunfarge. Men langvarig eksponering for sollys og UV ugunstig påvirker tilstanden til huden og er meget skadelig. Men hva? Forlate en drøm om å bli en "sjokolade"? Nei, du kan bare velge og oppleve stokk tan.

 Hva er det?


 Hva siv tan? Faktisk er denne spesielle påføring på huden preparat inneholdende slike komponenter som Dihydroxyacetone (DHA). Til tross for lang forferdelig navn, dette er ting helt trygt for mennesker.
Cane tan hjemme: fordeler og ulemper

 Få DHA sin stokk, derav navnet på solbrenthet. Denne komponenten av lotion penetrerer ikke blodet og har ingen negative effekter på huden, er helt ufarlig og trygt.
 Men hvordan har dihydroxyacetone? Det reagerer med proteinmolekyler av hornlaget av huden. Som et resultat av denne reaksjon ga en spesiell pigment celler i huden melanocytter, som gir den en fin mørk skygge.

 Hvordan å få en brunfarge?


 For å få en jevn brunfarge og vakker stokk, bør du gå til en skjønnhetssalong, tilby slike tjenester. Hjemme, forårsaker en del av huden også mulig, men kvaliteten av den endelige farge i dette tilfellet er ikke alltid høy.
Cane tan hjemme: fordeler og ulemper

 Hvis du bestemmer deg for å gjøre alt hjemme eller på egen hånd, få spesialprodukt som inneholder DHA. Den ønskede hudfarge bestemmes av konsentrasjonen av stoffet i blandingen (den høyere prosent, jo mørkere huden). Påfør jevnt og sammensetningen av hele kroppen vil være vanskelig, så det er bedre å be om hjelp til sin andre halvparten eller, for eksempel til en venn.
 Hvis du planlegger å gjennomføre prosedyren regelmessig, er det best å kjøpe en spesiell spray som vil i stor grad forenkle oppgaven. Likevel takle alt alene vil ikke være lett, og forurensning er uunngåelig, så det er best å gå til en spesialist.

 Hva er prosedyren i salongen miljøet?


 •  For å starte, vil du bli bedt om å kvitte seg med klær og bo i en badedrakt og bære en lue på hodet, som beskytter mot hårfarging.

 •  I neglene og huden rundt dem er dekket med en spesiell beskyttende krem, beskytte disse områdene fra farging.

 •  Spesialist med en spesiell enhet som produserer lotion og spray press det vil føre til din kroppssammensetning. Sputtering metode og profesjonalitet veiviseren vil oppnå helt glatt og jevn påføring av farge, så ingen hvite eller mørke flekker vil ikke.

 •  Etter noen minutter av din hud fargeendring. Men veiviseren ber deg om å bo i den posisjonen du okkupert i 10 minutter til tørr hud lotion.

 •  Da kan du få kledd og gå hjem.

 •  Hvordan vil holde en brunfarge?


   Vanligvis stokk tan varer 1-2 uker. Alt vil avhenge av egenskapene til huden din og ta vare på den. Da fremgangsmåten kan gjentas.

   Hvordan forberede prosedyren?


   For instant tan uniform og ble holdt lengre nødvendige prosedyrer for å forberede seg. Det er hva denne treningen er:
 •  Å farge oppholdt lengre tid å gjøre det peeling prosedyren med en kroppsskrubb. Dette vil fjerne døde hudceller og forlenge effekten (som om lotion blir påført på den gamle hornlaget, så snart den kommer ned med unødvendige del av huden).

 •  Ikke bruk kosmetikk.

 •  Ikke bruk fuktighetsgivende kosmetikk, spesielt kremer, da huden skal være så tørre, slik at bedre del av kjolen.

 •  Deodoranter og bør ikke brukes som parfyme.

 •  Umiddelbart før økten huden din skal være ren og helt tørr.

 •  Hva du skal gjøre etter inngrepet?


  Cane tan hjemme: fordeler og ulemper

   Hvordan å fikse resultatet og fortsette å påvirke? Her er noen regler og spesielt hudpleie:
 •  Ikke gå med trange klær etter inngrepet, hun bare slette alt av huden. Det er bedre å ha noe mørkt og gratis (for å unngå mulig forurensning synlig).

 •  På den første dagen, ikke bruk kosmetikk, ikke bære smykker.

 •  På samme dag, ikke har tenkt på annen måte.

 •  Unngå svette i de første 6-8 timene etter økten, så fornem svette kan reagere med komponentene i lotion og hudfarge endring, forverring utfallet. Så ikke følger øvelsen som å være i varmen.

 •  Unngå hudkontakt med vann i de første 8-12 timer etter inngrepet. Etter en bestemt tidsperiode, kan du ta en dusj, men ved hjelp av en svamp eller loofah, spesielt hardt. Du kan finne du henger med brunt vann, men det er helt normalt, som vil bli vasket bort restene vpytavshehosya ikke en hudkrem. Så klapp kroppen med et håndkle.

 •  1-2 uker etter inngrepet, ikke bruk aggressive midler bading, velge myk. Bruken av harde svamper gi opp, velge et mykt håndkle.

 •  Innen 1-2 uker, ikke bruk skrubber og skreller gjøre. Hårfjerning er også kontraindisert.

 •  Heller ikke anbefalt å bruke badstue, svømmebasseng, badstue. Når du bor på stranden beskytte huden mot direkte sollys. Husk at sjøvannet vil forkorte varigheten av lotion.

 •  Unngå iført altfor trange klær, spesielt i grove stoffer, kan sammensetningen forsvinner fra huden.

 •  Jevnlig fukte huden, vil merkbar effekt fortsette. Tørr hud skreller mye raskere i dette tilfellet tan stige raskt. På fuktig hud vil det bli mye lenger.

 •  Fordeler og ulemper


   Instant tan har sine fordeler og ulemper. Til å begynne, vil vi liste sine fordeler:
 •  Dette tan trygt og ufarlig, noe som gjør det tilgjengelig for alle. Du kan ikke være redd for uventede og ubehagelige konsekvenser. Men om tanning i solen eller en tanning bed dette er ikke sant.

 •  Denne fremgangsmåten er egnet for alle hudtyper, også for den delikate og subtile. Light-skinned jenter som tan er kontraindisert vanlig, også trenger ikke bekymre deg, vil de motta en vakker gyllen naturlig skygge.

 •  Det gjør ikke vondt! Ubehag, også, vil ikke.

 •  Allergi risikoen er minimal.

 •  Det er gratis! Resultat merkbar nesten umiddelbart.

 •  Hudfarge er glatt og vakker, fordi ensartet anvendelse.

 •  Nå er det nødvendig å vise ulempene:
 •  Dette tan varer ikke mer enn to uker, ikke så mye (spesielt sammenlignet med tan innhentet på stranden eller i solarium).

 •  Lotion kan skitne klær, men bare i begynnelsen.

 •  Det er noen restriksjoner, overholdelse som kan forlenge effekten.

 •  Emisjonskurs


   Hvor mye stokk brunfarge? Prisene kan variere 500-1200 rubler, avhengig av spesiell skjønnhet som du refererer. Også noen mestere forlater huset (du må betale veien) eller ta hjemme (ofte billigere).
   Nå som du vet alle funksjonene til stokk brunfarge. Hvis du tar vare på huden din, velger det på denne måten å gi huden en vakker gyllen nyanse.  
  Яндекс.Метрика