Reklame i gatene, på TV, på Internett er full av annonser:; "Bryst utvidelse uten kirurgi!" "Forberedelser til brystforstørrelse!"; "Plastic bryster, implantater" Noen ganger virker det som bokstavelig talt hver eneste kvinne i verden ønsker å øke sitt bryst. Men hva hvis du er en av de heldige som har en slik rikdom av naturen? Og hva de skal gjøre hvis mer enn noe annet du drømmer om rikdom reduseres?Hvordan du kan redusere bryststørrelse


 Årsakene kan være forskjellige fra estetiske avvisning av for mye ubehag i brystet i hverdagen. Faktisk redusere bryst er mye enklere enn å øke den, akkurat nok til å ønske.


 Huske erfaringene fra anatomi. Som du vet, de fleste av bryst bindevev former i det banale form av fett! Og når vi blir kvitt fett? Det er riktig, å miste vekt. Hopp på en diett, telle kalorier og redusere sitt forbruk, samtidig som du kan trene deg til et sunt kosthold.


 Ikke glem om trening, med fokus på anaerob (styrke) øvelser du er ikke nødvendig, men aerob trening vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og du vil gå ned i vekt - med bryster. Hvis typen former - pære (lårene får fett i stedet for overkroppen), bør brystet først gå ned i vekt. Hvis du - "eple" (overkroppen få fett raskere enn hoftene - og dette er mest sannsynlig problemet i nærvær av svært store bryster), så vær tålmodig, og er sikker på å lykkes!


Hvordan du kan redusere bryststørrelse Hva hvis du ønsker å gå ned i vekt? Med all god figur, bare reduseres hvis brystet radikal måte - er kirurgi. Kalt brystreduksjon reduktiv mammoplasty, bryst fjernet en del av fettvevet i brystet, fjerne overflødig hud, produsert noen manipulasjon for å endre størrelsen på areola og brystvorten, og voila - du bli eier av en ny, redusert brystet.


 Følgende komplikasjoner: manglende evne til å amme i fremtiden, øke eller redusere følsomheten av brystvorten (vær forsiktig - kanskje til og med fullstendig tap av følsomhet!). Seks måneder før kirurgi er anbefalt å gå ned i vekt, slutte å røyke og slutte å ta p-piller, da disse faktorene kan føre til komplikasjoner i form av blodpropper.


 I alle fall, kan du ikke løses til eventuelle tiltak uten skikkelig tillit! Elsk deg selv, kjære kvinner, og folk rundt deg også vil elske - med en hvilken som helst størrelse på brystene.  
 Utvalget av ølgjær i apotek vokser hvert år. Populariteten av tilsetningsstoffer på grunn av det faktum at gjæren i sin sammensetning er en unik kompleks vitamin. Produsenter påpeke at kontraindikasjoner for bruk ølgjær er svært liten. Men bevisene for deres bruk stor.Ølgjær vekt


 For vektøkning, leger anbefaler et kurs i behandling øl gjær for å trives selges i apotek kommersielt tilgjengelig i tablettform. I-slag ølgjær - et forgjengelig produkt, som er vanskelig å vedlikeholde. Farmasøyter produserer gjær i komprimert form tabletter. Egenskaper av ølgjær
 Ølgjær er klinkende rik på B-vitaminer (for eksempel B1, B2 og B6). Også Det er sammensatt av aminosyrer, fettsyrer, vitamin E, D, N, K, F, som Ølgjær å trives anriket makro - og mikronæringsstoffer, like i struktur til celler av animalsk protein. Også i sin sammensetning omfatter åtte unike aminosyrer, har en aktiv effekt på tarmene.


 Får kroppen med mat, øl gjær godt absorbert og øke jobb metabolisme, normalisere fordøyelsessystemet, bidra til å gjenopprette leveren. Som et resultat av akselerert metabolisme, folk ofte føler en økt følelse av sult.


 Tar disse gjær, er det forstått at muskelmasse vil øke, men ikke like raskt som når du tar spesielle kosttilskudd for idrettsutøvere, men fettlaget vil øke, spesielt i deler av kroppen som mage, bryster, rumpe og lår .


 Disse kosttilskudd for vektøkning bør bare brukes hvis det ikke er noen kontraindikasjoner til deres bruk (noen nyresykdom, urinveier, oppblåsthet, oppkast, diaré).


Ølgjær vekt
 Opptak ølgjær
 Ølgjær er tatt muntlig til frokost eller lunsj. Daglig rate på 5 til 10 tabletter. Til rekonstruert kropp, ølgjær å trives oppfordres til å ta lang tid - fra tre måneder til seks måneder. Deretter er det nødvendig for en til to måneder, og etter det mulig repetisjonshastighet.


 Vitaminkompleks for vektøkning er også rådet til å ta for å sikre og beholde eksisterende vekt. Den gode effekten av kosttilskudd er ikke bare i tarmen, men også på hud, hår, negler mann.  
 År etter år, med tilnærming av stranden sesongen, prøver vi på en ny badedrakt og kritisk vurdere sin refleksjon i et speil lurer på: hvordan å ikke se "Black Sheep"? Hvordan og når du arbeider, som oss, folk har tid til å kjøpe en slik fantastisk hudfarge? Som betyr at de bruker for dette?


Tan eller brun? Forbereder stranden


 Dagens klima tvinge kroppen til å raskt tilpasse seg. Har du ikke tid til å gå med pels jakker og frakker, som det er på tide å komme ut av skapet sommerklær. Men utsette hender og føtter, føler vi ubehagelig, fordi mote for aristokratisk blekhet sunket inn i glemselen.
 En lys gyllen brunfarge er assosiert med suksess, helse og skjønnhet. Hvis vi ønsker å holde tritt med tiden, er svaret innlysende: Når soling - bruk tanning. Spesielt i overgangen - fra våren til sommeren, når de fleste lett brent.
 Tanning - en oppfinnelse ganske ung. Hans opptreden i lyset vi zobov'yazanidiabetykam. Eller rettere sagt, farmasøyter som la merke dyhidroksyatsetonu fargeegenskapene til materie, som er en del av en kur for diabetes. Det faktum at soling er ikke giftig og ufarlig, og bemerket leger og skjønnhetseksperter. Men i hodet av ordinær byfolk alle disse nymotens verktøy knyttet til noe - de kjemiske, ikke naturlig.
 Valget er gjort i favør av solbrenthet, selv om alle hørt om farene ved UV-stråling. Og ubrukelig. Være stilig uten helserisiko - mote trend over hele verden. Ikke rart de fleste kosmetiske selskaper anser det som viktig å utvide rekkevidden og forbedre kvaliteten på kremer, gels, kremer og spray for soling.
 Den første tanning har flere ulemper: lukt, oransje og ujevn farge når den brukes. Hvis aromaer av produsentene fortsatt trenger å jobbe, med alle nyanser var mye bedre: vi kan velge mellom lys - gyllen til mørk - sjokolade vurderer naturlig tone og type huden din. Jevnheten belegg avhenger av korrekt søknad og prekondisjonering hud - peeling og fuktighetsgivende. Trenger du å ta et bad eller dusj, tørk og tillate kroppen å kjøle seg ned. Skjule håret, spre krem ​​leppe og bryn. Bruk som i farging håret, hansker. Epileringen gjøre en dag før prosedyren.
 I praksis betyr at bruk for første gang, er det vanskelig å få det perfekte resultat. For forsøket er best å velge en dag av og ha tid til å rette feil. Eller gå til salongen, der alt vil profesjonelt.
 Å plukke den "riktige" tanning fortsatt ganske vanskelig. Før du kan finne "sin" - må endre noen merker. Populariteten av merkevaren kan tjene som et referansepunkt, men garanterer ikke et tilfredsstillende resultat. Noen verktøyet ikke passer deg lukte, resten vil sette merker på klær og undertøy, vil den tredje bli mye glans, kan den fjerde skjule tatoveringen. Tross alt, å tilbringe noen timer, vil du få god kunstig brunfarge. Dette vil være mye mer nyttig samme antall timer brukt under den brennende solen.
 Faktisk mellom soling og soling på stranden kan ikke velge - de perfekt utfyller hverandre.  
 Om våren, når våkner etter vinteren søvn ung natur, vi ønsker å føle med henne ungdom og friskhet.


Kosmetiske masker hjemme


 Noen endrer sin frisyre, garderobe oppdatering noen, men at vi aldri vil være i stand til å kjøpe eller bytte - dette er vår hud. Og våren oppdateringen skal starte med huden.
 Den mest kraftfulle verktøyet av moderne kosmetikk er en maske for ansiktet. Hydrering, ernæring, belysning, løfte effekt - dette er en ufullstendig liste over virkningene av denne prosedyren. Finne tid til å gå til kosmetolog moderne kvinnen er ikke lett, men egentlig ønsker å være vakker. Det er på tide å huske våre bestemødre oppskrifter som ville være fint, og var så, til tross for mangel på valg av kosmetikk butikker.
 Den viktigste fordelen med ansiktsmasker, laget for hånd - det er deres friskhet, kjent sammensetning, passende tidspunkt for søknaden og fravær av store kontant utgifter. Kjenne egenskapene til de komponentene som ofte brukes, er det mulig å nærme seg den kreative prosessen med å lage masker og lage sine egne unike oppskrifter.
 Med. Inneholder makro - og sporstoffer, enzymer, vitaminer, har en bakteriedrepende effekt. Trenge inn i huden, gir næring, regulerer vann metabolisme, forebygger rynker, har anti-inflammatorisk effekt. Forsiktighet brukes hvis det er en allergisk reaksjon på honning eller dets produkter.
 Plommen i et egg. Inneholder mer enn 50 Bioelements, alt fettløselige vitaminer, lecitin, og de fleste av de vannoppløselige vitaminer og vitamin A. Den mest brukte med fettbasert naturlig opprinnelse, slik som olivenolje eller rømme, gir en nærende effekt for tørr og aldrende hud.
 Protein egg. Den inneholder protein, B-vitaminer og aminosyrer, har en slankende effekt og tørket, så ofte en del av masker for fet hud.
 Gjær. De inneholder nukleinsyrer, aminosyrer og enzymer som stimulerer huden fornyelsesprosess, vitamin B, D, PP, og har antibakterielle egenskaper. Ofte brukt som et næringsstoff masker.
 Grønnsaker, bær og frukt. Den viktigste komponenten - organiske syrer som alpha hydroksydnyye syrer som har en unik effekt: redusere pigmentering alder, bremse aldringsprosessen, mykgjørende tørr hud uten irritasjon.  
Яндекс.Метрика