Skjønnhet er i hver kvinne. Du trenger bare å være i stand til å uttrykke sin individualitet makeup. Hovedmålet med dette "magiske" - bringe frem i lyset i ansiktet hans, og trekker oppmerksomhet til sitt myke, naturlige skjønnhet. Sminke generelt ligner på "estetisk kirurgi" uten kirurgi: det kan endre hverdagen stil til en mer elegant, beholdt alle kvinner rosiner.


Et lite lys kald høst


 Et hovedkriterium for en vellykket make-up - hva en kvinne føler seg komfortabel i det som en favoritt klassisk kutt kjole passer på kontoret eller på en fest.
 "Fountain" sjarm.
 •  Først en liten hemmelighet - med pinsett fjerne overflødig hår, øyenbrynene litt utvannet. Litt lengre avstand mellom øyenbrynene vil gjøre nesen tynnere og mer elegant. I tillegg har denne teknikken "balanserer" utseende og sminke generelt gir geometri "fontene" som skal "skinne" fra haken til templene.

 •  Fargetone for universell makeup bør best møte hudfarge. Plukk det lett hvis du setter en dråpe på umiddelbart, uten sminke, hud kinnben. Hemmeligheten til å velge riktig tone at på skyggelegging lys smøre dråper maske baser på huden bør ikke være mørke striper.

 •  Huden under øynene trenger prypudryuvaty bare litt annerledes over tid, samlet en mikro rynker, make-up vil gi syn tretthet.

 •  Høst rødme bedre å foretrekke gyllen brunfarge pulver med effekten av lys brede strøk som vidtinyatymut naturlige hudfarge og gir det et klart lys. Riktig alt gjelder blush på svært utstående kinnben av et smil.

 •  Lys øyenfarge fremheve brun rosa fargetoner. Den tynne linjen brun eyeliner på øvre kant av århundret "reiser" hjørnene av øynene, noe som gjør dem elegant cut - er, igjen, tilsvarer "Fountain of geometri." Å eliminere overhenget av øvre øyelokk, hvis det er til stede i hans bevegelige deler er nødvendig for å sette kald brun skygge under pannen selv sette Blick farge "rosa elefant", og overgangen mellom tonene i bretten skyggen nøye, slik intim mykhet. For kvelden makeup bedre alternativ fuktig applikator, og skygger vil gå nærmere.

 •  For å korrigere øyenbryn blyant kan ta en mørkere hårfarge - så makeup vil være spektakulær.

 •  Og den siste finishen: volum mascara farge ibenholt gir mer uttrykksfulle øyne.

 •  Symmetri øyesminke og leppe skaper harmoni person så pen "intense" øyne bør balansere litt økt konturen av overleppen. Saftig farge brun-rosa leppestift utfylle bildet. Å gi mer volum underleppen i midten sted "edelt" Blick leppestift med gull pigment.

 •  Hvis du følger pastell brun og gyllen tone sminke, du ser harmonisk blant høsten landskapet på bakgrunn av gulnede trær.  
   Bryst er kjent, er en av de viktigste attributter av kvinnelig seksualitet. Men det er at brystet må forbedres. Og så er det spørsmålet om plastisk kirurgi. Det bør gjøre det eller ikke? Justified risiko?


  Brystimplantater


   Brystimplantater - en plast brystet. Dette skillet øker, minker og stramme mamoplastyku.
   Løfting eliminere mammoplasty bryst ptose.
   Negative effekter av frykt over alle kvinner som trenger økt mammoplasty. Dette er åpenbare implantater implantert i kroppen - fremmedlegemer. At kvinnen og tenke på hva som kunne skje hvis implantatet vil flytte eller briste.
   Ja, det er tider når kirurgi vises mislykket. Men det er meget uvanlig. Bare mindre enn én prosent av tilfellene er den forskyvning av implantatet og kapselformer rundt implantatet. En kvinne som ofte resulterer mamoplastyky får flotte bryster.
   Noen kvinner opplever at som et resultat mamoplastyky kan utvikle brystkreft. Men ingen vitenskapelige bevis for dette. En rekke mennesker er villige til å gjøre mamoplastyku over hele verden øker.
   Moderne implantater er tilstrekkelig tett skall, slik at den er i stand til å beholde dens innhold. Jeg tror at implantatet er avskåret, er det ingen grunn.
   Brystimplantater kan utløse tap av følsomhet av bryst og evne til å mate. Men som regel disse effektene er reversible. Etter operasjonen, arrene forblir, som i løpet av året er nesten usynlig (her spiller rollen som faktorer og egenskaper ved volumet av transaksjoner).
   Ofte kvinner bekymret om mammoplasty krever reoperasjon. Re mammoplasty kan være nødvendig bare dersom størrelsen eller formen på brystet på grunn av noen fysiologiske grunner ikke lenger kan holde tilbake kvinnen. Intervensjon Kirurgi kan være nødvendig hvis en kvinne bestemmer seg for å få etter mamoplastyky barn. Generelt er situasjonen i fravær av medisinske problemer anbefales å endre implantatet etter 15-20 år.
   Noen ganger kan en kvinne drømmer om noen spesiell form for brystet. Faktisk, i dagens brystimplantater ingenting er umulig. En kvinne kan få høyre bryst formen du ønsker. Problemet er at den nye bryst kvinnen hadde god.
   Plastiske kirurger vidhovoryuyut drift av kun de kvinnene som ønsker å ha svært store bryster. I dette tilfellet, kan slå tilbake. Fra små bryster kan leve. Spesielt fordi noen kvinner etter fødsel bryst øker.
   Bryst Implantater primært indikert for de som har veldig små bryster, eller det er en nesten fullstendig fravær av, eller brystene er for store og otvyslaya. Hver kvinne fortjener å ha brystene hennes var vakre og sexy.  
   Hver jente ønsker å ha vakre, tykk, lang og sunt hår. Nå et stort utvalg av sjampo, masker, maling, salver, men problemer med hår og hodebunn begynte å møtes oftere.  Vi gjør håret mindre fett


   Presserende problem for mange kvinner ble raskt zhyrneyuschye hår. Så dette svøpe er festet flass, kløe, hårtap, etc. Selvfølgelig, gjennomføring av dette bevis, de fleste av damene umiddelbart kjørte til butikken og kjøper det meste av dyre sjampoer, i håp om at de vil hjelpe. Naturligvis er det bra hvis du kjøpte produktet bidro til å løse problemet, og hvis ikke, trigger mas på legene: diagnose, tester, behandlinger.


   Dette vil ha et positivt utfall, men her lurer på hvor lenge. I stedet, mest av alt, ingen kvinne tror ikke om din livsstil vil huske Mother Nature, som har tildelt henne alle fordelene.


   Først må du forstå at håret er også en del av kroppen din som er veldig mye assosiert med huden. Hvis du tror at du kan røyke, drikke, spise krydret, fet, stekt og det påvirker ikke kroppen din, så du er veldig galt! Hvis du presentere disse vanene, deretter umiddelbart bli kvitt dem. Arrangere en uke lossing på grønnsaker. Spis frukt, grønnsaker, hele korn, fisk (ikke stekt), gelé, melkeprodukter. Og kroppen din perfekt renset for giftstoffer, forurensning og kaste litt overvektig.


  Vi gjør håret mindre fett   Selvfølgelig, vil riktig ernæring bidra til å forbedre tilstanden til håret, men de er ganske kjedelig, begynte å splitte slutt, hvis hodet har mindre raskt blir tykk, men likevel ser ikke sunt hår. I denne situasjonen, prøver folk rettsmidler for å styrke håret og redusere deres fet.


   Meget god bruk forlater mor og stemor. Det skal ta 10 spiseskjeer urt per liter vann, sette på ovnen og kok opp. Deretter dekker, innpakket et håndkle og la stå i en halv time. Denne infusjonen takler flass og fett hår.


   Hvis du vil at håret som skulle bli frodig, spilte forskjellige farger, anbefaler jeg deg å vaske håret regelmessig melkeprodukter (yoghurt, yoghurt, etc.). Du bare ta, for eksempel, hoppa og gni det inn i hodebunnen i 25-30 minutter, og deretter sette på en lue og zamatыvaete serviett. Visste du lurer på hva som vil være effekten!


   Husk at med skikkelig vare på håret ditt vil være perfekt.


   Kvinner til alle tider på jakt etter måter å opprettholde sin skjønnhet, men selv halvparten av dem ikke visste nøyaktig hva hun ville. Hva mener du med ordet "skjønnhet"? Hans ansiktstrekk? Figur? Kanskje klær?


  Dance Beauty


   Mange kvinner feilaktig forstår skjønnhet, likhets det til noe, og til slutt rozcharovuyuchys når menn fortsatt se forbi. Noen ganger bare en misforståelse overveldet når du ser den grå mus der rettet beundrende blikk. Hvorfor det skjer?
   Tenk på det, vil du tiltrekke seg folk, uansett hva det var vakkert, godt vedlikeholdt og smakfullt kledd, hvis han lutende, walking vralte, og hans bevegelser virket sovanы?
   Husk mumle av "Office Romance". Alas, er det meste av den kvinnelige befolkningen av planeten som om det hoper hammer, mens en samme du ikke legger merke til, fordi speilet er ikke merkbar, og det er ikke merkbar. Men alle mennesker se og gjøre sine konklusjoner er ikke i din favør.
   Så hvordan vil du kjempe for skjønnhet hud lindring kropp og hår helse, er dette likevel ikke nok, hvis bevegelsene dine ikke er utstyrt med nåde. Grasiøs kvinne - en vakker kvinne, selv om hun overvektig eller uregelmessig form øyenbrynene. Denne damen er lett trukket sine bevegelser, handlinger fullstendighet, hardhet og plastisitet. Selv utseendet og måten av taler er annerledes.
   "Og hva om jeg ble født et tre? "- Spør du. Tren deg! Ingenting er gitt for en grunn, og nåde også. Selv dyktige folk i noen områder du trenger for å utvikle din gave, ellers vil det bare dø i dem, så det er med kvinnelig skjønnhet.
   Og den beste måten å gi deg selv lette bevegelses - er dans. Nå, selv i de minste byene i alle land, er det klubber for de som ønsker å lære å danse, kan bare skjære ut litt tid for en tur i slike klasser. Spesielt fordi dans - er så mye bedre enn jogging, kjedelig gym eller trening, og du vil delta i et team, og dette nye kortet, vitser, god stemning.
   Når du besøker en konstant dans sirkel vil du gi en første rett holdning. Bøye seg - er ikke bare stygg, er det dessuten den første samtalen at du er seriøs holdning, som i fremtiden vil føre til store konsekvenser. I dans vil du lære å holde haken parallelt med gulvet og hodet vыsokopodnyataya alltid sagt at hun er stolt og lykkelig liv. Du legger ikke merke til at du begynner å gå rolig og jevnt, og alle dine bevegelser blir omgjort til en egen liten dans.
   I tillegg, regelmessig mosjon i moderasjon ALDRI skade. Unødvendig å si at kroppen din er forbedret, og huden blir smidig og tonet muskler, og trenger ikke å torturere deg selv dietter. Dancing gunstig arrangement i omløp, som forbedrer din generelle helse, vil huden din spille en naturlig glød, og du vil alltid føle en bølge av styrke og mot. Vi kan bare smiler i verden.
   "Menn slipper ikke en kvinne! "- Vera og jus.  
  Яндекс.Метрика