I kosmetikk for styling og påfølgende feste frisyrer er gamle oppskrifter med naturlige produkter og medisinplanter. Noen av dem tilbyr.


Naturlig styling og fikse håret


 •  En av de eldste hjelp av feste ukladok er linfrø. En spiseskje av frøene kokes i 30 minutter på lav varme i 200 g vann. Buljongen filtreres og avkjøles. En liten mengde buljong vått hår og deretter plassert dem med en børste og en hårføner eller krølltang på vinden.

 •  Stor styling innspilt, laget med øl. En liten mengde øl fukte håret, prøver å fordele det hele. Så putter håret med en børste og en hårføner eller krølltang på vinden. Øl som et middel til å fikse ikke bare bidrar til å skape en rekke frisyrer, men også fremmer sunnere hår.

 •  Det er lett å tilberede hjemme og styling gel. For å gjøre dette, ta en spiseskje mat gelatin, hell ham et glass kaldt vann og la stå i flere timer. Løsningen ble varmet opp til det er oppløst gelatin i vann, deretter avkjøles, tilsett en spiseskje honning og en teskje eddik. Den resulterende blandingen ble oppvarmet på nytt, uten koking, inntil oppløste komponenter. Kjølig, press, forlater krem ​​daglig. Denne gel brukes akkurat som alle hår gels produsert kommersielt.

 •  Til krøller var elastisk, kan du koker denne blandingen: 5 gram boraks, 1 m gummiarabikum, 100 ml vann og noen dråper alkohol. Alle bestanddelene er grundig blandet, og den resulterende blanding ble umiddelbart påført på håret. Så de ender på papilotku og venstre over natten. I morgen, kjemmet hår nøye.

 •  Med samme formål, brukes en oppløsning av 5 g sukker, 10 g alkohol og 100 ml vann. Sukker oppløst i varmt vann, tilsett alkohol. Denne væske (romtemperatur) blir påført på håret. De ble deretter sår på curlers og la stå i flere timer.

 •  For å fremstille gelen kan benyttes gelatin og sitronsyre. 1 ts gelatin oppvarmet i et glass vann, ikke kokende. Etter avkjøling, tilsett sitronsyre på spissen av en kniv. Til gel hadde en fin smak, tilsett en dråpe din favoritt parfyme.

 •  Disse gels kan tilberedes ikke på vannet, og kjøttkraft planter som er fargestoffer. Ved å bruke disse gels kan gi ulike nyanser av hår.  
   Mange mennesker tror at menn nayseksapilnisha av vakre kvinnekroppen er brystet. Kjære damer, du er veldig galt, fordi ingenting mer sexy enn din sjarmerende ass.


  Hvordan holde baken i form


   Men, dessverre, i dag jenter med perfekt rumpe er ikke for mye. No offense sa, fordi vi vet at jentene er vakre, hver på sin måte. Men ikke glem at den sterke halvparten av menneskeheten vi er veldig selektiv. Menn noen femte punkt sterkt enorm, med noen svært liten eller flat, noen uelastisk.

   Problemet er at setemuskler ikke fungerer i vårt daglige liv. Er at hvis du er 5 miles en dag gange, deretter bena vil podkachenы. Er det ikke bedre å utføre noen øvelser, et par av løpene i uken, tilbringer et minimum av tid, uansett baken var spenstig og attraktivt. Og du beundret menn rundt deg.

   Det er et par av komplekse øvelser som anbefales oppfylle to dager. Så ikke bli lei raskt og mye arbeid er nødvendig. Gjør ønskelig å utføre barbeint. I normal teppe hjemme. Alt lett og praktisk uten noen kostnader.

   Og så begynner søt jente.

   Ligg på gulvet på magen, bena holde rett. Deretter lage en venstre fot sirkulær bevegelse 10 ganger. Og den samme høyre fot. I forestillingen bør du føle spenningen i baken. Føler? Hvis så - det betyr at du gjør det riktig. Og oppmerksomhet bør ikke roter seg den eneste og hele benet fra hoften.

   Nå sitte ned, holde rovnenko rygg, ben og rett sengen ved siden av hverandre. Nå lener seg på hendene, løfter baken. Så gjenta 20 ganger.

   Det er også svært effektiv skuespillertrening - krypende, flytte på baken. Sitte godt som i forrige øvelse. Du kan legge hendene på føttene. Nå prøver baken bevege seg fremover, og deretter tilbake. 10 forsøk på å gå på, vil være nok. Hvis du ikke gjør det helt fungerer, fortvil ikke, fordi to uker vil gå mye bedre.

   Nå la oss gjøre 10 sit-ups i slutten. Stå rett, føttene litt bredere enn skulderbredde fra hverandre, nå knebøy, holde ryggen rett, uten å løfte føttene fra sporet. Og så sirkelen.

   Nå kjører til badet. Sørg for å massere baken stiv svamp og deretter smøre krem.

   Det er alt. En liten innsats og et flott resultat. Nydelig jente, alltid attraktivt og ønskelig. Du er verdt det.  
   For å oppnå god effekt skinnende øyne hjelpe deg forsvarlig omsorg og trendy makeup.


  Vakre øyne


   Hvis du er bekymret for hevelse, så du trenger verktøy som fremskynder eliminering av giftstoffer og overflødig væske fra kroppen.
   Når du våkner opp om morgenen og se sirkler, er det hjelpeverktøy som forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen. De inneholder også spesielle lysreflekterende partikler som maskere ubehagelige mørke ringer under øynene. Disse midlene er å forråde utseende lett utstråling og friskhet øyne. Det er best å bruke for sensitiv hud rundt øynene. I dag på hyllene i mange og du kan velge i henhold til din smak.
   Små rynker.
   Ingen ønsker å ha ansiktet hans dukket rynkete, og spesielt rundt øynene. Etter deres utseende antyder aldring.
   For å unngå den såkalte "kråkeføtter" er ikke nok bare en påføring av en krem. Av stor betydning er hvordan du Sletter denne delikate området. Dette bør gjøres ved spesielle midler.
   Å fjerne makeup Bruk bare gelé eller en spesiell lotion uten alkoholinnhold. Hvis du foretrekker vannfast sminke, velge et verktøy for å fjerne sminke oljebasert. Med dette takle de veldig godt.
   Hydrering og trekke.
   Dette er bra for de som stadig bruker skygge eller liner. Den mest nyttige assistent i dette tilfellet - kremer, tonics. De er ideelle for øye omsorg for sart hud. Vanligvis - en krem ​​eller serum.
   Hvis du ønsker å bli kvitt rynker, velge en krem ​​med oppstrammende - effekt. Husk at denne huden er veldig tynn og delikat, slik at du trenger å sette en veldig ryddig bevegelser.
   Glitter øye.
   I dag, mange makeup produkter som vil hjelpe deg å se vakre. Til øynene ser attraktivt, må du legge glans. Dette kan gjøres med skimrende nyanser for øynene. Ikke glem å understreke dem ved hjelp av en blyant eller eyeliner.
   Hvis du prysluhayeshsya til våre råd, så øynene dine vil aldri bli gitt alder, du vil alltid bli se spektakulære.  
   Hver kvinne ønsker å være attraktive. Men du trenger å vite en masse hemmeligheter som vil hjelpe kvinner til å bli vakker, til tross for at de er vakre av natur.


  Beauty - en stormakt


   MASKER.
   Svært god effekt på huden ansiktsmasker tilby. De bidra til å skape en film som beskytter personer samtidig av halsen hans og miljøeffekter. Det beste er å lage en maske før du påfører en varm komprimere. Huden bør først rens, maske og bruke en spesiell pensel eller bomullspinne. Masken på huden rundt øynene er ikke nødvendig å pålegge. Gjør masken på for alltid bør sette et stykke vatt dynket i kald te.
   Før overlay masker bør vaske ansiktet godt. Masken skal påføres forsiktige bevegelser og holde god tid. Demaskere beste bomullsdott dynket i at vann, melk eller urte infusjon. Deretter huden kan forårsake hud mat.
   Tørr hud.

 •  Forvellet tomat, skrelle, legg en skje med rømme og freses i en kaffekvern havregryn. Røre, satt på ansiktet i 20 minutter og deretter vaske av med varmt vann.

 •  Bland en teskje av gulrot juice, en teskje olivenolje og eggeplomme, hakket 3 ts av havremel og to valnøtt. Alle koble til og

 •  søke på ansiktet i 20 minutter og deretter vaske av med varmt vann.

 •  Ta en teskje av bakken havregryn, hell to spiseskjeer med varmt vann. Røre, tilsett en teskje av Kalanchoe og en teskje av vegetabilsk olje. Hold i 15 minutter og skyll med varmt vann.

 •  Fet hud.
 •  50 gram eple cider eddik for å legge til en halvliter varmt vann. Sug i denne løsningen lærret og gjelder til ansikt i 5 minutter, ukryvshy topp rushnykom.potim terry vaske med kaldt vann.

 •  Beat hvite og legge til fem dråper av saften fra sitron. Påfør i ansiktet, hold i 20 minutter. Vask med varmt, så kaldt vann.

 •  Ved en eggeplomme legge en halv teskje honning og fem dråper av saften fra sitron. Påfør ansikt og holde i 20 minutter. Vask med varmt, så kaldt vann.

 •  GARANTI AV BEAUTY - Maten.
   Som du vet, er mat i våre liv det viktigste. Hud, hår, er hele kroppen som en helhet i stor grad avhengig av riktig ernæring.
   Hvis du bryter eller endre balansen mellom proteiner, fett, karbohydrater og vitaminer en person kan utvikle unormalt i stoffskiftet, noe som negativt påvirker livet av hele organismen. Hovedprinsippet som skal ligge til grunn for et riktig kosthold - balanse.
   Kroppen krever vitaminer grupper: A, B, C, E, D, R. Veldig nyttig for organismen frukt og grønnsaker som blomkål, paprika, tomater, reddiker, agurk, gulrøtter, asparges, selleri, reddik, persille, rødbeter , bønner, chili peppers, poteter, gresskar, squash, epler, bananer, pærer, grapefrukt, tyttebær, jordbær, stikkelsbær, plommer, fiken, bringebær, blåbær, kiwi, drue, appelsin, rogn, hagtorn, Blåheggslekta og frisk fisk, fersk honning, hvit ost.  
  Яндекс.Метрика