I fjor dro jeg på ferie. Og det satt ut for å gå ned i vekt! Maten var tre ganger om dagen, til frokost jeg alltid våknet, middag var kl 13:30 og 18:30 Middag sies å ha hatt tid til å komme til - spise, men likevel ikke - ikke spist.


Vekttap uten skade på seg selv! Skjønnhet og helse til deg!


 Til lunsj maten var variert, men forstår at det alltid vil spare på mat, og det viser seg at potetmos -. Ikke melk og vann, suppe uten kjøtt og så videre D.
 Så mye for vekttap - riktig ernæring.

 •  Til lunsj, en lys suppe, potetmos på vannet, så ikke en stor burgere med drinker - gelé, juice (must sitrus) og kan til og med te med litt sukker.

 •  Middag med kokt bokhvete grøt leveren gelé.

 •  Så nesten hver dag. Og matet og slank figur!
   Hva er på menyen var:

 •  Lunsj: kokt ris med en bit av kokte pølser, ris med kokt kylling.

 •  Middag: en bokhvete grøt uten smør ikke engang telle, men stykke kokt fisk eller kokt skinke - du bestemmer.

 •  Likevel tror ikke det er så enkelt. Til effekt ble sett etter 7-10 dager, må du utføre visse oppgaver. Gjør løp - minst to miles per dag, ikke starte på en gang på avstand, ellers får du lei raskt og med mulig at yznuryte kroppen din. Bare ta enorme fordeler av svømming, hvis du minst en gang i uken vil gå til bassenget, effekten vil ikke ta lang tid!
   Hvis du ikke har mulighet til å kjøre hver dag, engasjert i øvelser hjemme:
 •  Skråning Venstre, Høyre - 10-20 ganger om morgenen og kvelden.

 •  Du kan også laste ned pressen.

 •  Hvis du ønsker å fokusere på lår og rumpe, så i kveld går til først på den ene siden og deretter den andre og løft opp til grensen. Første, og 20 ganger det andre benet, annenhver dag streker to utvinning.

 •  Bassenget er aktivt engasjert, bryst, crawl på ryggen, en delfin, generelt de hvor de fleste involverer de fleste musklene i kroppen din.

 •  Vær klar over at overdreven vekttap kan føre til visse sykdommer, ikke overdriv!
   Så, spise riktig og trene litt rekkevidde, vil du oppnå gode resultater uten at det går din helse.
   Hvis du ønsker å ta vare en tone og oppnå god helseeffekt, kan du brygge te med urter som kamille, mynte, lime blomstre veldig nyttig, johannesurt og mer.
   Det er også svært nyttig - sokolikuvannya: asparges juice blandet med gulrot juice, bete juice, gulrot juice, kål, rosenkål juice, en blanding av gulrot, rødbete og agurk juice. Disse juice har mange nyttige egenskaper. Juice bør være utelukkende frisk, uten å legge krydder.
   Disse tipsene vil hjelpe deg å holde deg i god form og har en nydelig, slank figur!  
   Hver kvinne eller jente ønsker å være vakker, og alle forsøk på å prøve å gjøre enda bedre, klarere og mer attraktivt. En integrert del av den enkelte kvinne er hennes hår, hennes frisyre.


  Frisyrer, kveld og uformell


   Og det er en av de første slående. HAIR trenger konstant omsorg, er å selge et stort antall sjampoer, masker, geler, balsamer for håret, slik at du er sikker på å finne et passende sett for deg.
   Nå ble det veldig moderne å ha langt hår, du ser, de ser mer imponerende enn korte frisyren og frisyre med langt hår for å gjøre det lettere. Hvis du, for eksempel, samlet for kvelden på en restaurant eller et bryllup i noen viktige og ønsker å imponere all sin skjønnhet der, for all del gå til salongen, frisøren, hvor du må stilig styling, eller noen fasjonable frisyre.
   Selvfølgelig, alt avhenger av deg hva du vil, du mestrer og gjøre. Med lange krøller, selvfølgelig, vil det være mer arbeid, men altfor mange valg av modeller enn kort hår kan også være grundig formuer og gjøre noe spennende. Turgåing, for eksempel, kan en klubb gjøre noen funky flette, er de nå i mote, Fishtail flette, Royal, flette tau veving, vanlig, øre, og mye!
   Det viktigste som var et ønske og fantasi, så kan du oppnå stor suksess i denne bransjen, og hvis du ikke vet hvordan å veve flettene data, kan du også gå til butikken og du vil flette det noe du vil og hvordan du sier for pengene dine eventuelle innfall!
   Utmerket utseende og en langt hår, markere alle har er at de er lange, vakre, lekende, silkeaktig, glitrende og ingenting annet, og så vil du legge merke til alle de menn til å være til stede uansett hvor du skal.
   Dette er ikke fasjonable leppe hår, så du trenger ikke å skrelle dem, det er ikke vår tid. I dag solgte et stort antall pinner, strikker og andre hår ornamenter som kan hjelpe slå håret.
   Det er ikke nødvendig å gå til en profesjonell og gjøre det til en stor pris for håret, som neste dag ingenting er igjen, kan du uttrykke deg ferdigheter omfatter fantasi og produsere noe med håret hans et par slag og gjort, men det for de som ikke ønsker å bruke penger på frisør.
   Også, hvis det er veldig ubehagelig å gjøre noe på hodet, så spør henne venn og sammen du og noe skal fungere.
   Hvert hår avhenger av sted hvor du går hvis du naryazhaetes bursdag på en restaurant, kan du gjøre noe klassisk, ekstravagant, og hvis du går til en fest, kan du gjøre noe allerede i fri stil, mindre alvorlig, det avhenger selvfølgelig og stilen på ditt arrangement som du skal.
   Hvis du fortsatt har til master i noen måte frisør, han nødvendigvis noe du råde teksten vil vise bilder av frisyrer i glamorøse magasiner og til slutt velge noe og så er det verk av en profesjonell, vil du bare nødt til å sitte og stille -smyrno vente til arbeidet er over og du kan betrakte skapt et mesterverk i hodet ditt.
   Kjære damer, elske deg selv og aldri angre på penger for seg selv favoritt, være god og alltid bo så! Lykke til!  
   Uansett hva så mye og spesielt ikke å huske mottaker begge hender. Det har lenge blitt bevist at det er hendene under kommunikasjon spiller en viktig rolle, og kvinners hender er også gjenstand for begjær av alle menn uten unntak.


  Håndpleie


   Men så mange bekymringer og alle typer saker faller i andelen kvinnelige skjøre og delikate håndtak hver dag: rengjøring, matlaging, vasking, rengjøring og mer. Å holde hendene myke og glatt, myk og god å ta hver dag for å gi hendene et par minutter av enkle prosedyrer.

   Den grunnleggende prosedyren omsorg for hendene hjemme bestå av slike tiltak som:

 •  rengjøring;


 •  dyp rengjøring;


 •  massasje;


 •  ernæring og hydrering.


 •  I tillegg må du ikke glemme at huden på hele kroppen, inkludert hendene, påvirker den interne tilstanden til kroppen, de nødvendige vitaminer og mineraler i kroppen er også viktig for huden din.

   Om vinteren bør være spesielt oppmerksom på huden. Som den personen hendene alltid i tankene ikke glem hansker. Vinterhansker er ikke en kjepphest, det er et nødvendig tiltak for beskyttelse mot nedkjøling og obvitryuvannya. Ikke lov til å vzmokshey var huden din mens du er på gaten, det umiddelbart slått sprukken hud og peeling.

   Ikke overse også økonomiske hansker når du arbeider med vaskemidler. Hva ikke fortalt reklame, skal det forstås at en hvilken som helst pulver eller gel oppvask tørr hud, og i noen tilfeller kan gi utslett, avskalling og sprekker i huden.

   Hvis du forlot en ripe eller klippe favoritt kjæledyr, må du huske å smøre skaden antiseptisk krem, er det viktig å unngå arrdannelse og pussdannelse. Også, etter hvert i kontakt med vann, er det nødvendig å smøre hendene nærende krem, bedre egnet for denne krem ​​med silikon. Disse kremene skape en usynlig beskyttende film og fukte huden lenger.

   Så rengjøring av huden, vanligvis i løpet av denne prosedyren vi bruker såpe tørker huden, men også ødelegger mikrober. Bedre ikke glemme såpe, bare etter vask hendene, bruke krem.

   Badekar for hender er en dobbel effekt: dyp rengjøring og desinfeksjon bra. De viktigste komponentene i slike skuffer er bordsalt (mindre enn 50 gram), og en rekke urter til tørk (kamille, celandine, calendula, hagtorn). Like nyttig for huden grov Eye Mask. For å gjøre dette, legger hendene på en rik lag av fett krem ​​og vente på 5-7 minutter, deretter fjerne overflødig krem ​​på hendene og bruke hansker cellofan, så resultatet vil varme seg i morgen.

   Kjøpe fløte - skrubbe hendene med såpe eller tilsetningsstoffer aprikos pits eller valnøtt skall. Men dette såpe bør ikke brukes veldig ofte, peeling holdt omtrent en gang i uken, denne gangen nok ha ny hud døde celler.

   Hold hendene, gi henne skjønnhet litt tid hver dag, og hendene vil bare for å tiltrekke seg beundrende blikk.  
  Smerter i lysken hos kvinner
   Profesjonell idrett, kan overdreven trening føre til trekke ubehag i lysken, akkurat der er lyskekanalen. I halvparten av rettferdig det er livmor ligament, og lyske hengsler at hvis lunger kan føles.
   Dra smerter i lysken hos kvinner - det første symptomet til å appellere til en spesialist, som natur sykdom ikke kan være så enkelt som det virker ved første øyekast.
   Årsakene til smerter i lysken
   Diagnostikk av sykdommer i bekken-området viser at det meste av smertene hos kvinner skyldes urinveisinfeksjoner, inflammatoriske prosesser som skjer inne. Søl infeksjon utenfor normal person kan ikke frita natur, ledsaget av smertefull vannlating symptomer. Urin vises hvite og blodpropper som direkte taler for at infeksjoner oppstår i en latent form. Hvis du opplever hovne lymfeknuter, er det nødvendig å vite nøyaktig innholdet i deres opprinnelse, da dette kan være på grunn av seksuelt overførbare sykdommer, soppsykdommer og brokk. Hvis nodene i lysken blir forstørret, kan de føler palpasjon alene, vil de minne faste kuler av liten størrelse. Mannen, som lymfeknuter i lysken økt, selv ubehagelig når han går. Hevelse kan snakke om utdanning av ulike typer svulster, inkludert ondartet. Spesiell oppmerksomhet bør være skeptisk hvis lymfeknutene er forstørret og gjør ikke vondt, noe som er karakteristisk for tidlige stadier av kreft i bekkenet og den siste fasen av syfilis. 
   Smerter i lyske hos kvinner kan også oppstå på grunn av skade (lår skramme, for eksempel), herpes proptoza (en sykdom hvor en deformerbar fremre vegg peritoneum) kollykulyta og epididymitt.
   Ofte en sår lyske hos pasienter som lider av kronisk pyelonefritt, de som har nyrestein. Under påvirkning av visse betingelser (klima, mat, legemidler) nyrestein kan bevege seg ut gjennom urinrøret. Man dermed føles fantomsmerter, ofte på hans sykehusinnleggelse, som smerter i lysken ikke kan fjerne de lokale mediene.
   Smerten kan knipe nerver i ryggmargen, mens platen, skiftende, klemte nerver, er smerte diffuse og kan stråle ut til alle deler av kroppen, inkludert lysken.
   Still den eksakte årsaken til smerten kan du forstå bare spesialist.
   Diagnostisering og behandling av lyskesmerter
   Bare urolog eller gynekolog kan finne årsaken til smerter i lysken. Oftest diagnostisert betennelse i kvinner avvik i urogenitale system. Etter å ha mottatt resultatene av den første ultralyd du vil vite nøyaktig hvorfor du har smerter i lysken.
   Brokk du kan definere "øyemål": Ved overdreven fysisk anstrengelse tarmslynger som "flukt" fra magen til lysken, hvorfor er ikke typisk hevelse ildsted sykdom. Brokk gjør vondt, selv om det ser ut eksternt så vel som i tilfelle trøbbel.
   I metoder for funksjonell diagnostikk lege vil foreskrive en blodprøve som gir et riktig bilde: en infeksjon i kroppen eller ikke.
   Mann med smerter i lysken kan gi bare en første førstehjelp, som brukes inne smertestillende.
   Dette er etterfulgt av en mottakelse i en spesialist. Når skjærende smerter som ikke stopper for et par timer, bør du ringe en ambulanse, som du innlagt på sykehus.  
  Яндекс.Метрика