Ball i mochtsi ører
 Ateroma kalt godartet svulst, som går forut for blokkering av ductless talgkjertler. Hvis vi ser på ateroma i form av histologi (vitenskapen om vev), er det ofte cyste sfærisk indre overflaten er foret med flate epidermis. Inne i cyste er tvorozhystaya masse av hvit og gul.
 Årsaker til atheroma og plassere sin lokalisering
 Ateroma - en sykdom som ikke viker unna noen av gulvet og har ingen aldersgrense. Selv om vitenskapelige bevis tyder på at barn, ungdom og unge ikke ofte lider av denne svulsten som folk som krysset linjen tretti. Menn og kvinner som er utsatt for slitasje, utsatt for atheroma oftere enn folk som har hudproblemer.
 Aterom kan dannes på en hvilken som helst del av kroppen hvor det er talgkjertlene som fungerer med øket belastning. Det hodebunnen talgcyste, talgcyste person talgcyste i mochtsi øre talgcyste tilbake, etc. Ateroma er singel og flere.
 Utenfor talgcyste ser ut som rullende og tett formasjon med klare konturer, som ikke er loddet til omkringliggende vev. Hudfarge endrer ikke på det. For eksempel, ligner talgcyste øre i utseende og føles stram ball i mochtsi øre.
 Årsaker til baller i ørene mochtsi følgende:
 1. Vanlige hypotermi.
 2. Manglende overholdelse av reglene for hygiene omsorg for ørene.
 3. Bruk flere ikke-sterile piercing.
 4. Hyppige lavgradig betennelse og hårsekkene.
 5. Problemer endokrin natur.
 6. Økt utskillelse av fett fra kreft.
 7. Diabetes.
 Aterom i mochtsi øret utvikler seg meget langsomt over lang tid resterende mykt og uten å forstyrre den personen.
 Kliniske symptomer
 Begynn sykdom nesten ubemerket: på et sted hvor det var en blokkering kjertel følte en brennende følelse og kløe. Noen timer senere er det vises til lunger, og hele prosessen ligner dannelse av byller. Men etter en stund rødhet forsvinner og er tette svulster, myke å ta på.
 Den andre fasen er preget av dannelsen av atheroma gradvis fortykkelse av cyste. Dette er på grunn av spiring av bindevev i munn atheroma innhold. Gradvis svulsten blir tett og godt innredet.
 Før eller senere, innholdet i atheroma begynner å danne verk, og symptomer som ligner modning koke: lokal lunger, generell og lokal feber, hodepine, symptomer på forgiftning. Suppurations sebaceous cyste kan avsløre seg selv, men noen ganger er det ikke og betennelse avtar å gjenoppta etter en tid. Etter å ha åpnet talg cyste helbreder raskt, danner stygge arr og dra huden. Senere på samme sted kan utvikle en ny svulst.
 Behandling av ateroma
 Dessverre, henviser pasienten ofte til sykehuset etter en talgcyste nahnoylas, ikke innser at før foreta de nødvendige prosedyrer, jo mindre problemer du tar det.
 Behandle aterom øreflipp mulig bare en vei - kirurgisk fjerning av tumoren. Cyste bør ikke bare identifisere og slette innholdet og fjerne kapselen, eller talgcyste dannes igjen. Denne fremgangsmåten er mest effektiv når den ikke er tent talg cyste, cyste kapselen tett og det er lett å skille fra omkringliggende vev, og så fjernet. Den inflammatoriske prosessen mykner kapselen og vev rundt aterom blitt svellet - det fører til ufullstendig fjernelse av alle komponenter i tumor.
 Operasjonen utføres i poliklinisk og under lokalbedøvelse. Huden over svulsten er kuttet, slipp og fjerne innholdet i kapselen. Neste 1-2 kosmetisk sveisebelegg og aseptisk bandasje. Hvis talgcyste ble betent, foreskrive antibiotikabehandling. Etter operasjonen pasienten kan gå hjem, besøke sykehus bare for dressing og sutur fjerning.  
Prikking i fingre
 Ubehagelig nummenhet i tips av fingre og tær tilskrives nevrologiske misdannelser eller sykdommer. Ofte, prikking i fingrene er av delvis kompresjon av nervefibre, som i noen få minutter blodtilførselen var mangelfullt. Dette skjer når en person lenge vært tvunget til å sitte eller ligge i en posisjon når du holder en hånd rail buss når fingrene lang trykk på tastaturet. Men når vi endret posisjon, knipset hendene, prikking og "maur" er seg selv. En annen ting, når det gjelder prosessen med kontinuerlig nummenhet, noe som indikerer at sykdommen er relatert til funksjonen av nervesystemet.
 Årsakene prikking i ekstremiteter
 Selv en liten nerver kan resultere i delvis tap av følsomhet, som raskt gjenopprettes når en person kaster spenning.
 Men ofte prikking skyldes begrensninger i cervical nerve, dør rot, slik at pasienten ikke lenger føle fingrene. Personer som lider av osteochondrose i livmorhalsen, lumbar brokk, forskyvning av ryggvirvlene eller virus smittsomme sykdommer som tuberkulose og osteomyelitt, nummenhet - hyppig.
 Hva kubitalnyy syndrom?
 Dreven trening kan påvirke ikke bare skjelettsystemet, men også spille en grusom spøk med nerver. For eksempel folk ofte øke alvoret i størrelse, mer akseptabelt for en person som lider kubitalnym syndrom, som er komprimeringen av ulnar nerve.
 Dette vil merkes svakhet i hendene, nummenhet lillefingeren og ringfingeren.
 Når en person er i hvilemodus, kan det ikke fullt ut kontrollere sine følelser, fordi feil hånd posisjon, ofte når de er hevet opp, noe som fører til en fullstendig tap av følelse av hånden. Etter å våkne opp, gjør han ikke finner sin hånd "før blodstrømmen ikke er fullt få på røttene av nerver.
 Kubitalnyy syndrom kan oppstå i tilfelle av enkelte strukturer, hvis en person har nerve i seg selv er fortykket, at han bare hadde plassert mellom bein og leddbånd. Dette fører til hyppige tap av følsomhet for de konstante rennende lemmer og død for en stund øvre phalanges av fingre og tær. Hvis ikke referere til en nevrolog, så vil du bli svekket av lemmer og du snart ikke vil være i stand til å bevege seg uavhengig.
 Hva tunnel syndrom?
 Hvis en person gjør de samme håndbevegelser (mekanisk arbeid) for en lang tid, forventer det tunnel syndrom eller annen kompresjon av median nerve ved håndleddet. Denne profesjonelle pianister sykdom, programmerer og packers. Kan observeres på nummenhet hevelse av greinen. Ofte syndrom "tunnel" er ledsaget av alvorlige sykdommer, slik som diabetes, thyroid sykdom, en hvilken som helst form for kreft. Hvis tid ikke holder terapeutiske og fysioterapi, muskel atrofi tommelen.
 Prikking i fingrene kan tute oss peredinsultnomu tilstanden til hjerte sykdommer av vitaminmangel. For å finne ut den eksakte årsaken sykdomsfølelse kan hjelpe en lege.
 For en fullstendig undersøkelse du trenger å besøke spesialister som nevrolog, ortopedisk, vaskulær kirurg, og gjør X-ray cervical-thorax. Hvis tilgjengelig, bare ett symptom - kribling, årsakene til bekymring. Vil hjelpe deg å bli kvitt det halsen massasje med varmende salve i kombinasjon med vitamin B og C, som er i stand til å forbedre ernæring av nerveender.  
Utslett på kroppen av den voksne
 Utslett på huden eller slimhinner kalt utslett. I de fleste tilfeller har det en rød eller rosa fargetone, som ligger lokalt eller over hele kroppen, ledsaget av kløe eller ikke bry. Årsakene til fremveksten av et stort antall lesjoner, med et utslett på kroppen av en voksen har karakteristiske trekk ved en bestemt sykdom. Hvis diagnosen er vanskelig å etablere, vurdere uttrykket av andre symptomer: kløe, oser blemmer, peeling, føler seg syk.

 Typer av Scars
 Utslettet er delt inn smittsomme og ikke-smittsomme. Det tilhører den sistnevnte den vanligste årsaken til en reaksjon på allergen. Det manifesterer urtikaria eller kontakteksem. Hvordan skiller de? Elveblest er en rosa blemmer eller hovne flekker. Det vises bare som en reaksjon på irritasjon, såsom medisiner, insektbitt, mat. Den har en sterk kløe, berøre hånden - en liten kribling, svie, brenne som en nesle.
 Årsaken til urticaria er penetrasjon inn i kroppen av antigener som han svarer til dannelse av antistoffer. Det er deres interaksjon fører til en kraftig reaksjon i form av utslett. Blokk kan være antihistaminer, hvorfor de ble foreskrevet for allergisk utslett. Behandlingen er basert på å blokkere svie og kløe, redusere angrep. Hvis situasjonen kompliseres av en betydelig reduksjon i trykket, foreskriver legen kortison eller spesielle hormonelle.
 Kontaktdermatitt forårsaker lesjoner i den samme delen av kroppen som er i kontakt med den irriterende. Allergier, for eksempel vaskemidler slår på hånden, metall - ørene å ha på - på ryggen, hender, ansikts makeup. Hvis sykdommen ikke behandles, kan det gå på egen hånd, etter fjerning av stimulus. Imidlertid, for å lette tilstanden tar antihistaminer.
 Annen infeksiøs utslett kan være et symptom på hormonell svikt. For eksempel, hvis det var et utslett på beina, som gradvis stiger opp kroppen, bør ta blodprøver for hormoner. I tillegg utslett på bena er dannet i følgende tilfeller:
 - Psoriasis, dermatitt (utslett som ligner på plakk eller knuter);
 - Dermatofyya, iktyose (skjellende utslett varierer).
 Natur symptomene viser flekker og biopsier. Behandling hormonelle salver. Hvis utslettet dukket opp på føttene gjennom insektbitt, i tillegg brukt antihistamin-tabletter (suprastin, diazolin).
 Infeksiøs utslett
 Infeksjonen er ikke nødvendigvis overført ved kontakt med personer, for eksempel vises soppen da problemer med immunsystemet. Dessuten kan soppen bli overført i et treningsstudio, svømmebasseng, badstue. Utslett forårsaket av det, kan behandles uavhengig av hverandre. Påfør spesiell salve, for eksempel klotrimazol og
 terbinafin.
 Utslettet kan vises og når krasnusi. I utslett symptomer på forkjølelse: feber, rennende nese. Imidlertid kan røde hunder bli gjenkjent av den karakteristiske klumper halsen. Sykdommen er farlig for gravide, det ofte fører til skade på fosteret, spesielt i første trimester.
 I tillegg, viral utslett karakteristisk for herpes zoster. Han er preget av kroppen til å lage sovende i mange år, og bare på lavere immunitet herpes zoster manifesterer seg som uklare flekker som blir til smertefulle blemmer. De er fylt med væske, og dermed forsvinner av seg selv innen en måned. I deres sted kan danne lys pigmentering. Behandling av smittsomme sykdommer basert på kampen mot alvorlige sykdommer. Hvis de er ledsaget av kløe eller svie, er vanskelige å bære, bruker hormonelle, salver og geleer.
 Teenage utslett
 Sikre helsetilstanden til hormonelle endringer i den voksende organisme forårsaker ofte et utslett på ryggen, skuldre, ansikt. I dette tilfelle, kan de lett gjenkjennes og uhrevydnыmy lege. Manifestasjoner skyldes blokkering av talgkjertlene, som forekommer i den øvre halvdel av kroppen. Behandlingen i dette tilfelle bære antiseptisk, men valget av medikamentet bør gi legen. Det er viktig å begynne behandlingen med en gang, som i alvorlige tilfeller kan forbli små arr.  
Яндекс.Метрика