Kolitt i venstre side
 Siden interne følelsene er diffuse i naturen, ikke kan betraktes som en klar årsak var smerte eller ubehag. En person kan klage på at han kolitt i venstre side under ribbeina, og dette kan være på grunn av mange sykdommer, alt fra hjerte-og karsykdommer, og slutter med pyelonefritt. Før smertene vil spre seg og omgir, trenger bare å vite kilden og gjøre vårt beste for å lokalisere smerte og eliminere årsakene til dårlig helse.
 Årsakene til smerter i venstre side av kroppen
 Venstre i mennesker er nesten alle vitale organer: mage, hjerte og eggstokker, bukspyttkjertel og tarm, milt og lymfeknuter.
 Alle menneskekroppen er gjennomsyret av nerveender, som i betent tilstand også kan produsere smerte. For å diagnostisere årsaken til sykdommen med 100% nøyaktighet kan bare være en lege, fordi det menneskelige legemet - et multifunksjonelt system hvor hver body "signaler" på en annen måte.
 Betinget deles inn i tre deler, topp til bunn, hele venstre side av kroppen. Toppen - like over kyst bue, gjennomsnittlig - et område mellom ribbeina, lavere - og ligger i nærheten av navlen. Hjertet ligger i øvre venstre del av kroppen, så all smerten forbundet med arytmi og andre sykdommer kan være lokalisert her.
 Kramper i venstre side kan være assosiert med betennelse i bukspyttkjertelen med lever og mage-tarm. Hvis du føler en økende ubehag best å oppsøke leger, diagnostisert de årsaken ved palpasjon eller ved ultralyd, det meste du kan diagnostisere på grunn av intern sensasjoner yrradyyruemыh. For eksempel, er så skarp som i patologien av bukspyttkjertelen magesår smerte. Leveren som betennelse i vedlegg kan være verkende smerter karakter. Hjertet er alltid "gir" øverst til venstre, noen ganger gjennomtrengende smerte under skulderbladet, så du må være til stede for beroligende medikamenter, smertestillende og betennelsesdempende. Ofte må du ta tre forskjellige piller på en gang til smerte stilnet. For eksempel hjerteinfarkt ledsaget av akutte smerter, brennende følelse bak brystbenet (smerter som stråler til ryggen). Men det er på et slikt diagnose og andre symptomer som magesmerter går ned, det skjer på mage hjertesvikt. 
 Enhver type nervesmerter (myositt, ryggsmerter, myalgi) gir smerte venstre. Smerter i midten av den venstre si at det er strukturelle forandringer i nyrene. Det kan være kronisk pyelonefritt eller nyrekolikk, ledsaget av økende verkende smerte, gi mot venstre og magen.
 Hvis sår venstre lunge, blir det også en årsak til ubehag som er fordelt nærmere ryggen, er det sannsynlig nyzhnodolovoyi diagnose av lungebetennelse med påfølgende reaktive pleuritt.
 Det er også funksjonelle avvik i milten (opp til kreft), men i medisinsk praksis, har de ikke forekommer så ofte som andre. For eksempel, akutte smerter i venstre halvparten av tilfellene skyldig betent blindtarm, hvis smertene øker og ikke stoppe, er sannsynligheten for sykehusinnleggelse høy.
 Hva hvis kolitt venstre side nedenfor?
 Lytt til naturen av smerte Observer at hun er intens, vokser, verkende, gjennomtrengende, prerыvayuschayasya Kolikk i nedre venstre side si at du har en tarmobstruksjon eller noen annen sykdom i mage-tarmkanalen, er sjansene for betennelse og hemoroider destruktiv forekomst av sår på overflaten av rektum.
 Hos kvinner, er magesmerter venstre et tegn på begynnelsen av PMS, betennelse i venstre vedheng eller svangerskap utenfor livmoren.
 Pasienter alle avvik i urin gir verkende og skjærende smerter i venstre side, som er den mest farlig på grunn av sin instrumental diagnose i klinikken er nødvendig.
 Pasienten kan bare midlertidig ubehagelig lokalisere interne syndromer bedøvelse behandling du utnevne en lege, og etter gjentatte angrep vil du ta nødvendige medisiner. Ikke kupyruyte konstant kilde til smerte, fordi det er - et signal som forteller om sykdommen din. Vi må lete etter årsaken til at smertene er helt borte.  
Hvordan å stoppe blødning under menstruasjon
 Menstruasjonssyklusen, er en kvinne ingen åpenbare brudd, sier helse. Men dersom varigheten av menstruasjon og kraftig blødning begynner å forstyrre sin regularitet, ville det være en intern sykdommer og normal. Hvordan å stoppe blødning under menstruasjon, normalizuvavshy modning av kjønnsceller?
 Menstruasjon patologi og norm
 Sykliske perioder i livet til en jente, en kvinne snakker om hennes reproduktiv alder. Normen anses menstruasjon fra 2 til 7 dager. I løpet av denne tiden en kvinne mister 50 til 150 ml blod, som skal utvinne i volum de neste to ukene. Utvekslingsprosesser patolohychnыmy tror hvis blødningen er mer enn 250 ml per syklus, og passering av menstruasjons følte smertefulle symptomer.
 Hvis du bryter den ordinære måneds legen forskriver medikamenter for å blokkere blodtapet, og etablerer årsaken til abnormiteter, inkludert samtale, muskelknuter, polypper i nærvær av endometrium, endometriose, jernmangel, mangel på vitamin A og C, skjoldbrusk dysfunksjon, betennelser og etc. For å gjenopprette helse, må du behandle menoragi, ikke bare for å blokkere overdreven blødning. Alle avtaler må forskrives av spesialister etter undersøkelse og diagnose.
 Medikamentell behandling av menoragi
 Å redusere blødning under menstruasjon, må du bruke medisiner som legen oppnevner individuelt. De viktigste hemostatiske midler produsere for eksempel "Vikasol", "Tranexam" og "Etamzilat."
 Hvis du har blitt diagnostisert Indremedisin, da disse stoffene er knyttet primært som behandling. Følg instruksjonene, ta dem på underdosering, må se bivirkninger (kvalme, svimmelhet, kløe og flassing, diaré) og eksisterende sykdommer.
 Disse stoffene er ikke indisert for nyresvikt, trombose etter hjerteinfarkt, i tromboэmbolycheskom syndrom. For å hindre menorrhagia innført inntak av jern under menstruasjon, betyr blodtap ikke føre til anemi.
 Godt å komme inn i diett "askorutin", et stoff som øker styrken av blod fartøy vegger og reduserer blødning, positiv effekt på hele prosessen med blodpropp. Daglig dose av tabletter - 100 mg i injeksjoner - 2 ml to ganger om dagen.
 Hvis menstruasjon er rikelig, og hjelper ikke på noen måte foreskrevet løsning "Etamzilata" (mottar intramuskulær konsentrasjon på 125%).
 Folk rettsmidler for blødning
 Brennesle er det mest effektive verktøy som kan redusere blodtapet. Avkok av nesle blader må ta et halvt glass før hvert måltid. Et alternativ til å brenne gress kan bli infusjon av gjeter-vesken, som tørkede blader hell kokende vann (2-3 ss per kopp vann) og la det trekke i 5-10 minutter. Alt du trenger å drikke et glass om dagen i to doser, som før måltider i løpet av menstruasjonssyklusen.
 I tillegg til kosthold te kan legges basert på berberis og nellik. Hvis menstruasjonssyklusen er av, kan du gjøre uten medisiner.
 Du kan ikke gå i løpet av måneden og badstubad, må du redusere fysisk aktivitet, som alt dette øker trykket og øker blodstrømmen, herunder til kjønnsorganene. Derfor sannsynligheten for at blødningen er rikelig, høy.
 Ta vare på helsen til kroppen, unngå stress og nervøs overanstrenge, slappe av, holde en aktiv livsstil - og kroppen din vil takke deg.  
Havregryn: Fordeler og ulemper
 Ingenting er sunnere frokost enn havregrøt, som gir mot for dagen, gir energi og kjører alle må mekanismer i menneskekroppen. Men er det verdt å være så grei å bestemme nytten av egenskapene til havregryn? For hvert produkt kan betraktes fra den andre synspunkt, eksempelvis få vet at hyppig inntak av havremel fører til rask fjernelse av kalsium, som er viktig for riktig funksjon av alle systemer i menneskekroppen.
 Fordeler og ulemper av havregryn
 Hvis vi snakker om de gode egenskapene av havre, er det - en utmerket kilde til komplekse karbohydrater som er lett fordøyd og gir energi i noen timer fremover.
 Havregryn trenger er folk som har problemer med mage-tarmkanalen, fedme og metabolske prosesser.
 Havregryn vokser ikke fett, på grunn av tilstedeværelsen i det av protein og fiber i human muskelvev øker bare.
 Havre inneholder slike stoffer og sporstoffer som jod, kalium, mangan, fluor, svovel og jern, som grøt anbefale til alle som har skjoldbrusk problemer, de som er diagnostisert med "vaskulær dystoni", er avvik i den vaskulære og hjerte systemer. Forskere har lenge båret havre til en naturlig antioksidant, så blomstret i deg oppnådd, og fordelene med havregryn i denne saken er unektelig!
 Men i hvert fall det viktigste - ikke overdriv, som overdreven bruk av det samme produktet fører til opphopning av visse stoffer. Hvis det er en grøt oftere enn en gang om dagen, vil dette hjelpe fytynovoy sur nedbør som fører til uttak av nyttige enzymer, inkludert kalsium fra kroppen. Mineraler er ikke fordøyd, og gå sammen med avføring som slagg.
 Det er ennå ikke fullt ut forstått sykdom "cøliaki" dem, ifølge statistikk, lider hver 200 innbygger av planeten. Når det spiser havregryn er strengt forbudt, som i pasienten båret en ufullstendig nedbrytning av proteiner som finnes i korn, forårsaker tarmslimhinnen er fylt med giftstoffer, forstyrre metabolske prosesser, inklusive prosessene for opptak av karbohydrater og proteiner.
 Forsiktig: havregryn for en baby!
Havregryn: Fordeler og ulemper
 Tselyakya kan utvikle seg i barnet i 6-8 måneder hvis det er stadig matet havregryn eller kremen av hvete. Det er nødvendig å overvåke barnestol, tetthet magen og observere hans psykomotoriske ferdigheter. Hvis overdreven misbruk av proteiner barnet er slapp, sløv, blir hans stol gråaktig fargetone, det er tarminfeksjoner er hyppige SARS.
 Leger anbefaler å starte med forsiktighet matvarer havregrøt, som bein av barnet må først være sterk. En annen tilstand - for babyen grøt bør ikke bli et allergen som ofte finnes.
 Synd for barnet grøt kan føles mindre visse vilkår er oppfylt hennes matlaging.
 Grøt trenger å lage mat, alle tidligere behandlet av termisk og være "rask matlaging" ble ingen grøt selv. Leger forby barn å gi bakken og pre-dampet havregryn, samt de potensielle fordelene av havremel er redusert til null. Alt som er nyttig i havre, må du holde matlaging og frokostblandinger i den første varmebehandling begynner å gå i oppløsning sukker skader ikke bare hele fordøyelsesprosessen, reduserer absorpsjonen, men fører også til alvorlige skader på bukspyttkjertelen. Overflødig sukker (unsplit) - en direkte vei til diabetes.
 Ikke kjøp for baby frokostblanding fra havregryn fordi, først, har de ikke lage mat, og for det andre, for å legge til annet enn frukt og nøtter smaker, som kan forårsake allergiske reaksjoner.
 Havregryn. Alle "proffene" og "imot"
 Havregryn er blant de mest nyttige produkter for den personen opptar børsnotert 14. mai.
 På grunn av tilstedeværelsen av karbohydrater havregryn anvendes av ernærings som et middel for å stabilisere vekten og kompenserende metabolske prosesser. Det hjelper gjenopprette fra døsighet, energigivende og vakker stemning. Ikke rart havregryn er så populær over hele verden. Grøt nyttig for alle som surhet og fordøyelsesbesvær, er det helt absorbert av kroppen og fjerner fra tarm slim akkumulert på kvelden.
 Men alt er bra i moderate mengder, så ikke bli involvert i kampen for havremel slanke figur, sammen med havregryn slagg fjerner proteiner og kalsium som kan oppstå deformasjoner av bein, ødelagte kraftbørsen eller dannet allergisk mot matvarer som inneholder disse typer proteiner.
 Havregryn skal være velsmakende
 Alle eiendommer forbli grøt hvis du koke melk og kokt, tilsett litt sukker og smør. Men han er best absorbert når kokt på vannet.
 Ikke vondt hvis du legger havremel forberedt frukt og friske bær. Å våkne opp om morgenen reseptorer kan skvette litt av et rot eller delikat vanilje pisket krem. Fantasi, se i bladet med oppskrifter og du vil lære hvordan du kan fra de vanlige havregryn pannekaker koker lett, pudding, kaker og mye mer, alle som vil tillate deg å spise deilige og helsemessige fordeler.  
Яндекс.Метрика