Hvordan bli kvitt hudormer på nesen
 De økte talg og svettekjertler påvirke den menneskelige huden: t-sonen og bihulene vises svarte prikker. Akne vanligvis "blomst" i ungdomsårene, når kroppen er hormonelle, celler som kan forbli og etter alder tenåring vil være langt bak. Akne bli et problem for den personen og signere en dypere sykdom kalt seborrhea.
 Hvordan bli kvitt hudormer på nesen en gang for alle?
 Under hormonell svikt hos mennesker kan vises sorte flekker i ansiktet - en talgkjertler, som kroppen ikke er i stand til å takle på egenhånd. Fettet er i form av herding, noe som fører til acne rosa karbonmonoksid når de slår svart og subkutan opphopning i form av hvite baller under overhuden.
 Ansiktet ser stygt, og det er grunnen til at personen ikke ønsker å kommunisere om, akne push og ikke gi for å leve et fullverdig liv, men av seg selv de ikke bryr seg om personen. De gjør ikke vondt, ikke i bevegelse, men et symptom på feilaktig pubertet, hvis ikke passere på ansiktet ditt 25-27 år. Hvis hudormer på nesen igjen, da har du mageproblemer, galleblæren, med immunsystemet og urin systemer.
 Det er flere forebyggende oppskrifter som forhindrer kviser på svart nese, og når rask og bidra til deres utryddelse. Salget er spesielle tonics og kremer til ansiktet, som krevde daglig bruk for avfetting problemområder.
 Flere ganger i måneden anbefales mekaniske dyp rensing, bør denne fremgangsmåten finner sted i skjønnhets å unngå å få en infeksjon og infeksjon av huden.
 Søt og mel heller begrenset på grunn av interne problemer ofte påvirke huden, for å bevare skjønnheten, må du tenke ikke bare om personens tilstand, men også om riktig ernæring.
 Tenåringer bruker ofte flekker av svarte prikker - en liten stripe av urteekstrakter som gir næring til huden og gir anti-inflammatorisk effekt. Det er limt, slik som i nesen, og etter 15 minutter bryter brått med innhold nå. Plaster effektivt hvis det brukes ikke mer enn to ganger i uken, ellers kan du skade kapillærene og forstyrre talgkjertler gjennom mekaniske skader på huden.
 Klem den enkleste acne, gjør det hjemme, selv om denne prosedyren bør behandles svært nøye, siden inn infeksjonen under huden på din hudorm (Komedoner) kan være en reell pustler, som bærer hele ansiktet.
 Før mekanisk rengjøring, som er bedre å gjøre kunsten, er det anbefalt å skylle gel ansikt vask hender og håndtere alkohol. En person må først være forberedt på å gjøre denne damp svarte prikker, noe som gjør bad med kamille eller salvie. Vil først ta til høyre finger steril bandasje eller gasbind, og deretter ved å trykke på begge sider presse hudorm på nesen. Etter inngrepet ansikt igjen skylt og sette lotion på det skyve leire maske. Siste - beroligende lys krem.
 Å comedo blitt fullstendig hentet fra kanalen, ved hjelp av spesielle tang eller skje, kan disse verktøyene kjøpes på apoteket.
 Å redusere akne, lære å Hercules maske. For å gjøre dette må du blande to spiseskjeer med havregryn, måltid med yoghurt (1/3 kopp) ved å legge til fem dråper av borsyre og salt klype. Masken er godt blandet og satt på problemområdene. Fjern så snart det begynner å tørke, vask deretter med kaldt vann. Masker av ulike typer leire og kefir trekker effekt, etterfulgt av svarte prikker vanligvis ikke skje.  
Sår hals uten temperatur
 Slimhinnene i strupen og svelget tjener man "trofast" fordi den ikke overfører skadelige bakterier og virus i kroppen. Ofte kan vi føle en sår hals uten temperatur, betyr det at kroppen slått deres immunsystem, hvor den første vakt helse er vår luftveiene?
 Når en sår hals uten temperatur
 Når mikrober prøver å komme inn, kroppen som sterkt motstå. Hvis du zapershylo hals, men ikke mer smertefulle symptomene du opplever, så virus prøver å finne et smutthull til deg gjennom luftveiene. Det første hinderet for å overvinne skadelige bakterier allerede i halsen, men det betyr ikke at smertene vil passere av seg selv. Hvis kroppen ikke hjelper, går infeksjonen dypere, kan dette bli betente lymfeknuter, sår hals og bronkitt oppstå.
 Den vanligste sykdommer i halsen, noe som skjer uten høy temperatur er faryngitt. De oftere og lengre napryahaesh stemmebåndene, jo verre de er lukket (dette kan inkludere å synge høyt, gråte på fotballkamper, etc.). Faryngitt og laryngitt syk lærer anses å være av yrkessykdommer. Du kan ikke undervurdere halsen, som på bakgrunn av et svekket immunforsvar det blir kronisk sykdom - tonzyllofarynhyt eller bluetongue angina smerte er en konstant følgesvenn av mannen, som lider av stemmebåndene, som er senere behandlet bare med medisiner.
 Men hvis du lagt merke til i morgen at du, en mann som ikke er særegen lang prat, syk hals for å se etter en annen grunn. Sannsynligvis skyldig kulden eller tett nese når du puster gjennom munnen og neseslimhinnen tørr.
 Tilkoblinger elsker fred og varme, slik at eventuelle sykdommer i halsen velutstyrte oppvarmet drikke (te med ekstra smør, melk), skyll terapeutiske løsninger basert på populære oppskrifter. Antibiotika er vanligvis ikke brukt, siden ingen kroppstemperatur selv er i stand til å takle infeksjonen, kan vi bare litt av ham for å bistå i behandlingen.
 Symptom når en sår hals, men ingen temperatur kan oppstå hvis du er lang tid i et rom med lav luftfuktighet, varm luft irritere og ikke gjenoppta sin jobb i løpet av dagen. Irritasjon er overdrevent forbruk av varme sauser, krydder, fisk, som små steiner kan sette seg fast i halsen.
 Slim lider som følge av betennelse i tannkjøttet og tennene, når du kommer inn i kroppen for infeksjon og holde på slimhinnen. For sykdommer som er ledsaget av sår hals uten temperatur, purulent morgenen tunge og tannkjøtt, samt en økning i submandibulære lymfeknuter, er trost behandling som bare er under tilsyn av en tannlege.
 Behandling av sår hals
 Hvis en person klager over smerter i svelge, er en sikker symptom på angina begynner, noe som vil være for de neste to dagene. I dette tilfellet, kallet til legen du propishut løpet av antibiotika, som betennelse i mandlene kan føre til hevelse i halsen og kveles, så samråd med en spesialist er nødvendig.
 Før du får omfattende behandling kan lindre smerte symptomer tidlig, drikke mer melk og varmt vann, gurgle desinfisering infusjoner (kamille, salvie) eller jod-brus løsning.
 For å hindre enhver form for infeksjon i hals tabletter brukes furatsillina som er fortynnet i et glass kokt varmt vann og skylle munnen hver halve time.
 Forkjølelse eller SARS kan også være ledsaget av smerter i halsen, så å foreskrive antivirale medisiner naturlige antiseptiske skyllinger som - calendula og salvie. God hjelp avlaste ubehag fra sennep grøtomslag. Apoteket kan du kjøpe godteri urter med tillegg av mentol og sprayprodukter som lindrer hevelse mens znebolyuyut.
 Og det viktigste som skrapete og sår hals raskt passert, for å utelukke fra det daglige kostholdet for tøff og krydret mat, og altfor varmt og altfor kalde drikker.  
Hvordan å stoppe livmor blødning
 Livmor blødning - er en farlig symptom som kan føre til ikke bare tap av helse, men også dødelig. Slik blødning kan være ganske annerledes i intensitet og varighet. Hvis rask blødning fører til et kraftig fall i blodtrykk, redusert hemoglobin og, uten umiddelbar legehjelp, uunngåelig dødelig, er den magre utvalget også ganske farlig:
 - Først liten, men regelmessig blødning, som på ingen måte er knyttet til menstruasjon, kan tyde på en alvorlig sykdom;
 - For det andre, og med mindre blødning som fører til svekkelse av kroppen - hemoglobin avtar, avtar trykket;
 - For det tredje, slik tildeling under graviditet angi begynnelsen av spontan abort.
 Naturligvis, i de første minuttene av blødning nesten hver kvinne faller inn i en panikk - hva de skal gjøre, hvor du skal dra og hvordan å stoppe livmor blødning? Det er en viss sekvens av handlinger når startet blødning:
 - Først bør du umiddelbart ringe en lege;
 - Dens ankomst kan settes på nedre del av magen (nærmere pubis) varmeflaske med is eller is i pakken;
 - Hvis medisinskapet er vikasola tabletter, får to stykker;
 - I alle fall ikke kan gå, løpe, enn si løfte tunge ting.
 Svært ofte er det livmor blødning under menstruasjon - en kvinne ikke kan mistenke noe og mister verdifull tid til å gi medisinsk hjelp.
 Symptomer på livmor blødning
 - Hvis en kvinne legging "fylt" av time;
 - Det er en økt utslipp i antall blodpropper;
 - Sterke smerter i korsryggen og magen, ledsaget av svakhet og apati.
 Når du kontakte legen din, som regel en kraftig nedgang i hemoglobin, noe som resulterer i blodmangel. Husk! Hjemme helt umulig å stoppe livmor blødning - tiltak bør utføres bare i et sykehus under medisinsk tilsyn. Du kan bare lavere intensitet, forbedre den generelle helsen. Men i alle fall, er et besøk til legen uunngåelig - og hvis livmor blødning begynte plutselig, må du ringe en ambulanse - også kort gang kan føre til en kraftig forverring.
 Gynekologer anbefaler å følge nøye med hans tilstand - hvis åpenbar grunn (graviditet, kreft, livmor) for blødning der, og du kan ikke stoppe prosessen i 2 dager, så sørg for å konsultere legen din.
 Hvordan å stoppe livmor blødning
 1. I en kopp kokende vann å brygge 2 ts tørket kjerringrokk, ta en spiseskje med kjøttkraft hver time i løpet av dagen.
 2. Gress dames håndveske i stand til å stimulere livmor sammentrekninger - du trenger å brygge en spiseskje av urter i et glass med kokende vann, la stå i 10-20 minutter, sil og drikke en teskje hver halve time.
 3. Samle frisk nesle blader og brygge dem ved følgende forhold: 1 kopp av blader og to kopper kokende vann. Hvis du bruker tørre blader, er suppen ferdig i forholdet 1 spiseskje tørket nesle per kopp kokende vann.
 4. Ta en spiseskje selleri frø og brygge dem i en kopp kokende vann, sil suppen og ta 3 ss tre ganger om dagen.
 Livmor blødning kan ikke bruke tamponger - de ikke stoppe det, men bare hemme strøm av blod.
 Årsakene til livmor blødning kan være svært forskjellig - fra graviditet komplikasjoner til kreft. Derfor bør du huske:
 - Hvis du er klar over din diagnose, bør du ta medisiner foreskrevet av lege, lege lege;
 - Når det gjelder primær livmor blødning nok til å drikke en halv kopp buljong gjeter sin bag (oppskrift over) og legg is på nedre del av magen;
 - Graviditet når tilgjengelig enhver handling absolutt ikke kan gjøre - ofte leger spare enda frukt med rikelig livmor blødning og urtete eller is kan komplisere saker.
 Husk at kan bare brukes midlertidig forbedre de ovennevnte tiltak, lindre smerte og redusere trekke blødning. Oppskrifter av tradisjonell medisin må ikke være universalmiddel - forsinkelse i noen tilfeller kan føre til en betydelig forverring.
 Det finnes medisiner som kan forårsake livmorkontraksjoner (dette fører til en reduksjon i blødning) - for eksempel vikasol, oxytocin, dytsynon. Men! Først bør noen medisiner ikke tas uten medisinsk gynekolog. For det andre kan føre til midlertidige sammentrekninger stagnasjon av blodet i livmoren. For det tredje, "uklare" symptomer kan komplisere diagnose og god behandling vil bli utstyrt med en forsinkelse. Dessuten, slik dytsynon administrert intravenøst ​​og godt beregnet dose.
 Ved første tegn på plutselig livmor blødning, ikke trenger å ta noen handling, ringe en lege og kun begrenset anvendelse av is. Bare en spesialist kan gjøre riktig diagnose og kompetent behandling.  
Яндекс.Метрика