Hvordan bli kvitt akne i en dag

 I dag har du et viktig forretningsmøte eller en date med signifikante andre, og ansiktet ble hatet kvise. Naturligvis vil stemningen bli bortskjemt, og tillit vil bli savnet. Kan noe gjøres? Selvfølgelig kan du!
 Men ikke forvent et mirakel. Beskrevet trinnene er ikke umiddelbart gjøre huden din glatt og helt ren. Men vil du se en markert forbedring.
 Så, hvis kvise var ikke på tid og for å slette den fra ansiktet, er det bare noen få timer, kan du trygt bruke følgende metode.
 Han kan virkelig effektivt og raskt fjerne kviser. Imidlertid bør det bemerkes at denne metoden er mer effektiv, er hvis man bruker en dag av, når man skal fremstille en masse tid.
Hvordan bli kvitt akne i en dag

 Trinn én
 Først må du tørke ansiktet med varmt og fuktig klut. Når varmt vann suge noen ren klut, og deretter vri den og feste til ansikt i noen minutter. Hold bedre å kjøle stoff. Se opp! Ikke ta med for varmt vann for ikke å brenne ansiktet.
 Trinn to
 Når stoffet er avkjølt, er det på tide å skrubbe. Bruk på ansiktet eksfolierende skrubb. Bruk helst en myk melk eller fløte base. Ta en titt på sammensetningen, bør det være ikke alkohol! Scrub alkoholbasert huden tørker ut mye. Ideal - produkt, som inneholder aloe vera.
 Trinn tre
 Deretter vaske ansiktet med varmt vann og tørk ansiktet med lett trafikk.
Hvordan bli kvitt akne i en dag

 Fjerde trinn
 For elementet trenger du to isbiter. For å starte, ta en første hånd kube sakte Skyv den over området der ligger kviser. Kjør så lenge inntil nummen. Når området er nummen, stopp. La huden følsomhet tilbake og deretter gjenta prosedyren igjen.
 Vær forsiktig! Du kan ikke misbruke den. Ellers kan du risikere å få frostskader eller frostskader! Av denne grunn, så snart søvn begynner, umiddelbart stoppe prosedyren med isbiter og vente til området blir varm igjen.
 Prosedyren gjentas kostnadene så lenge begge blokker er borte.
 Trinn fem
 Igjen, vaske ansiktet med varm klut.
 Trinn seks
 Nå kan du se i speilet. Du skjønner, acne nesten borte! Hvis dette ikke hjelper, så ta tre eller fire isbiter.
 Trinn Seven
 Etter inngrepet, bør du definitivt slappe av. Du kan bare ligge med øynene lukket noen minutter, eller ta et bad eller besøke massasjesalongen. Fordi kroppen din trenger hvile for å gjenopprette huden.
 Ungdom akne, dette patologi funksjon av talgkjertlene. Dette problemet forekommer hovedsakelig hos ungdom etter å oppnå 12 år. Videre jenter lider av denne sykdommen, mer enn gutter.


Teenage akne


 Akne oftest forekomme i ansiktet, bryst, rygg. Naturlig akne forsvinning oppstår uavhengig, vanligvis etter alder etter 20 års alder. Noen ganger, i voksne, ikke kviser forsvinner ikke i lang tid, men i sjeldne tilfeller kan de overleve til 60 år.
 Det er ungdom akne i puberteten ungdom på grunn av feil på de hormonelle nivåer. Barn i blodet utstøtes hormon androgen, som er en funksjon av talgkjertlene.
 Kraftig salovыdelenye, bevirker blokkering av blodkarene i huden, som et resultat, er akkumulering av talgkjertlene. Senere sluttet hud flak. Det begynner med veksten av bakterier, det er hud betennelse og pustler.
 Noen ganger fester i tykke lag av huden. Er små rødlige knuter. Når disse tørke opp kviser, huden er synlige rosa flekker eller arr.
 Den viktigste årsaken til tenårene acne anses som et brudd på fjerning fra kroppen svette og talgkjertler. Dette fenomenet kalles seborrhea. Det reduserer de beskyttende egenskapene til hud infeksjon raskt inn talgkjertlene begynner sin betennelse. I feltet av inflammasjon kan se opprinnelige knuter, som deretter konverteres til pustler forskjellige dybder og størrelser.
 Treat teenage akne er vanskelig, de er vanskelige å behandle, avsløring, etterlater noen ganger arr på huden.
 Andre årsaker til ungdom akne omfatter hormonelle endringer i kroppen, noe som resulterer i forbedret utgave av androgen hormoner i blodet. Dette kan bli et menneske nervesystem, stress, stressende situasjon.
 Akne kan vises syk med diabetes, beriberi. I akne kan påvirke viral smittsomme sykdommer, dårlig omsorg renhet hud. Talgkjertlene kan også oppstå på grunn av blokkering av hårsekkene.
 Vanligvis betyr tenårene acne ikke kreve global behandling. De forsvinner av seg selv etter en viss alder. I tilfelle når den periodiske utseende av akne, bør du bruke følgende regler:

 Vi må nekte å drikke kaffe, slutte å drikke alkohol, for å fjerne fra kostholdet av sterk te og sjokolade.

 Du må spise mer mat som inneholder mye jod, fisk, tang, iodized salt.

 Det er nødvendig å redusere forbruket av karbohydratrike matvarer;

 Prøver å spise så mye frukt, ost, yoghurt, surmelk.

 Bare når etter all innsats, teenage akne forsvinner, går du til legen. Han vil være i stand til å finne årsaken til sykdommen og fortelle deg den beste behandling av denne sykdommen.  
7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 "Appelsinskall" Denne definisjonen, noe som fører til redsel for kvinner, hvis det ikke gjelder den saftig sitrus. Cellulitter, nemlig forbinder det med den velkjente frukt skall og har blitt rangert på topp-ti kvinners problemer om tall. Løse hud uregelmessigheter av skjønnhet Ingen har lagt til, så vakre damer på jakt etter nye effektive måter å gjøre det glatt og smidig. Og disse metodene er sikkert. Her er de mest relevante.
 Metode №1: visning system makt
 Ubetinget sammenheng mellom tilbudet og forekomsten av cellulitter selvfølgelig ikke. Men med unntak av en rekke diett mat - fettete, stekt, røkt, hermetisert og semi? vil ta det første skrittet for å eliminere ubehagelig problem. Deretter kan du ta kontakt på følgende måter.


7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 Metode №2:
 Vi tar en kald dusj
 Den mest enkle og svært effektiv måte som ikke bare bidrar til å fjerne cellulitter, men også lindrer generell stress, tretthet, gir kroppen mer "hjernerystelse". Hvis du etter dette livet, gjelder også anti-cellulitt krem, resultatet og ikke gå ubemerket hen.

7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 Metode №3:
 Making Massasje
 Du kan gjøre massasje i kabinen (maskinvare) og hjemme selv. Lære denne kunsten hvis ønskelig vil ikke være et stort problem. Spesielt viktig i denne metoden regularitet. For å forsterke effekten av prosessen anbefales å supplere aromaterapi. De essensielle oljer av geranium, cypress, sitron, fennikel, einer og sedertre spesielt bare forsterke positiv effekt. 25 dråper smaker å blande med 60-70 ml vegetabilsk (ikke mineralvann!) Og bruke olje til å massere hver dag.
 I stedet kan du bruke oljekvalitet kosmetiske gel, som nå mangler. Det er best å kjøpe produkter som inneholder lipokofeyin, mentol, forskolin, et ekstrakt av Ginkgo. For å høyne effekten av gelen anbefales å velge flere massasjedyser.
7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 Metode №4:
 Vi prøver innpakning
 En annen prosedyre som kan gjøres helt hjemme. For gjennomføringen nødvendige midler for innpakning (naturlig eller kjøpes på apoteket), bredde mat film 30 cm, kroppsskrubb, et varmt teppe eller pledd. De viktigste verktøyene kan tjene ulike blandinger: gjørme, leire, sjokolade, alger, klar gel og kremer. Før du påfører sammensetningen å nøye rengjøre huden, som også trenger å skrubbe. Gulv midler avsatt film er såret. Dette utføres fra bunnen og oppover, og må strengt kontrollere kraften med hvilken filmen stram kropp og blodsirkulasjonen ikke kan brytes. Når du er ferdig, kan du trygt klatre under dyna og vente 30-40 minutter. De første resultatene av denne metoden vil det ikke være tidligere enn to uker. Imidlertid har denne metoden en rekke kontraindikasjoner, så ta kontakt med en spesialist? det er en forutsetning før påføring wraps.

7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 Metode №5:
 Slitasje anti-cellulite klær
 Anti-cellulitt klær? som en av den moderne måter å bli kvitt den forhatte skorpe. For henne sy, et spesielt stoff som er i kontakt med kroppen og gir en varmende massasjeeffekt. Blod og lymfe sirkulere bedre i cellene øker forbrenningen, og fjernes fra kroppen av overflødig væske, toksiner. I det subkutane fettlaget spaltning inntreffer. Det er verdt å merke seg at bruk av anti-cellulitt undertøy enkelt overvåke områder som lår, rumpe og mage. Denne huden puster som stoffet har en spesiell porøs struktur. Det er tre hovedtyper av materialet som brukes til klær beskrevet:
 1. stoff impregnert med et spesielt anti-cellulitt. Når du bruker den oppnådde badstue effekt.
 2. Multi-lags materiale som består av Lycra kompressyonыm effekt, hypoallergene lateks og bomull. Hvert lag av de mest gjennomtenkte og ansvarlig for sin oppgaverute.
 3. Stoff plexus med et spesialgarn, som gir en massasje effekt.
 Spesiell oppmerksomhet bør vies til å gjennomføre lignende produkter, det bør ikke overstige 3 timer per dag, uansett hva produsentene hevdet. Og du bør ikke forsømme kontraindikasjoner. Iført slike klær er forbudt folk med åreknuter, dermatologiske og gynekologiske sykdommer, gravide kvinner.

7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 Metode №6:
 Gå til ekspertene
 Hvis hjemme rettsmidler ikke hjelper avtale med problemet, kan du alltids ty til profesjonell hjelp. De er også i tjeneste med flere effektive metoder til hvem cellulitt retreats:
 * Эlektromassazh. Med elektriske pulser øker natrenovanist muskel, fortrenge fettceller.
 * Soft laser. Ufarlig for huden laserlys stimulerer bestemte punkter. Fra laser makt som kreves vil avhenge av antall økter.
 * Farge. Bestråling med lys lilla animerte metabolisme og fjerner stagnasjon i det subkutane lag. Trenger vanligvis 10 til 20 økter.
 * Tsellyulolypolyz. Fremgangsmåten innebærer innføring av spesielle nåler under huden, som deretter sendes videre svak strøm. Denne fremgangsmåten er helt smertefri og strekker seg over 6-8 økter.
 * Lypoplэnynh. Den kompleks operasjon som er gjort under narkose og er innføring av spesielle titan sonder i tsellyulytovыe vev. For sonder sendt ultralydbølger og bidra til å oppnå en god effekt. Etter operasjonen krever en spesialpris oppdateringer, og utføre en slik prosedyre kan bare profesjonell plastisk kirurg.

7 mest effektive måtene å bli kvitt cellulitter
 Metode №7:
 Og ikke glem om fysisk aktivitet
 Uansett virket beskriver hvordan effektive, kan ikke glemme at uten fysisk aktivitet ikke oppnå en ideell resultat. Bevege seg mer, utføre spesielle oppgaver og minst 10 minutters trening i morgen vil det være enkelt hvis du ønsker å bli vakker.
 Det bør tas på alvor en integrert tilnærming. Dette er spesielt sant hjem metoder for å bekjempe cellulitter. Stoppe på en ting gir ikke mening. Hvis komplementær metode andre da oppnå god effekt ut mye raskere.  
Яндекс.Метрика