De fleste menn tror at den mest attraktive trekk i ansiktet - øyet. Og for å gjøre det mer uttrykksfulle kvinner hjelper falske øyevipper.


Lær lim falske øyevipper


 I dag er det et stort utvalg av deler til makeup. Skjønnhet butikker noen ganger svimlende utvalg av falske øyevipper. De kommer i forskjellige lengder og tykkelser, klassiske sorte og fargede, dekorert med krystaller og ulike dekorative elementer. Nå hver kvinne er evnen til å plukke ut de falske øyevipper for enhver anledning og lage din unike bilde.
 Lær lim falske øyevipper er ikke så vanskelig som noen tror. Først, selvfølgelig, kan ha noen feil. Men fortvil ikke. Etter å ha prøvd flere ganger, kan du beundre hvor raskt og enkelt du lykkes. Så, for dette trenger vi pinsett, tannpirker eller trepinne, og spesielt lim for øyevippene.
 Vanligvis den som kommer i settet er sjelden bra. Det er best å kjøpe en profesjonell øyenvippe lim i spesialforretninger. Vi har solgt flere typer lim. Hvit lim etter tørking blir gjennomsiktig. Det fungerer bra hvis du har en lett dag makeup. Svart lim egnet ideelt hvis du planlegger å bruke svart eyeliner. Likevel er det høy klebefeste for svært lange og tunge vipper.
 Vi slår til de såkalte sittende øyevipper. Ta snert stripen og fest den til den øvre øyelokk. Vanligvis bånd med lengre øyevipper alltid er ønskelig. Ta en saks og forsiktig klippe det overskytende.
 Før liming falske øyevipper ikke glem å bruke sminke, pinsett og forsiktig krølle din vippene mascara fargetone. Påføre et tynt lag av klebebånd fra øyevippene og vente i 20 sekunder for å bli litt klebrig lim. Deretter forsiktig holder vippene med pinsett, feste dem til alder svært nær linjen av naturlige vekst.
 Øyevippene bør være limt til det indre hjørne til det ytre hjørnet av øyet, noe trykke dem på bunnen. Vennligst vent noen minutter og prøv tannpirker forsiktig løft vippene på basen. Hvis de skrelle et sted, så bruker de samme tannpirkere og en liten dråpe lim korrigere denne mangel.
 Å maskere grense øyevipper og øyelokk bruke flytende liner eller en myk eyeliner.
 Ser i speilet med resultatet. Det er verdt innsatsen.  
 Når håret pisket, splittes ender. Da de bryter veldig lett ser kjedelig og på toppen av det pause.
 Hvorfor gjør de pisket?


Hva gjør du når sichutsya hårtuppene?


 Dette er ofte innledes med hyppig perming, farging, hårføner, varme, alkalisk såpe, brenne i solen. Hvis du lengter etter å endre et hår, kan det også utløse sprøtt hår, og deres krysset.

 Hvordan kan de bli kurert?

 Håret kan hjelpe, var det bare du ønsker. Kom i gang med medisinske sjampoer og få en børste laget av tre eller plast.

 Hårmasker - alle hemmelighetene. Av spesiell fordel å gjenopprette håret vil gjøre masker. Nå vil jeg beskrive utarbeidelsen av noen av dem hjemme.

 Oppskrift №1: Ta to Skrelte fersken, gni det inn grøt, tilsett tre spiseskjeer med melk, og legge til fem dråper olje av oregano. Denne masken bør holdes på håret i ca tretti minutter. Etter denne tid masken vaskes av med varmt vann. Løpet av behandlingen - en uke. Prosedyren må gjøres på en dag. Hvis du har mye flass, så dette Masken trenger ikke å legge til alkohol.

 Oppskrift №2: For å forberede denne masken vi trenger: plomme, honning, henna pulver, brandy, olivenolje. Alle ingrediensene er å ta i mengden av en teskje. Alle produkter mikse og søke på håret for en time. Maskere vask i varmt vann med en mild sjampo.

 Oppskrift №3: Det er lettest å forberede en maske. For sin forberedelse vil vi trenge en spiseskje med varm olivenolje og en spiseskje med sitronsaft. Ingrediensene er blandet og gnidd inn i hårrøttene. Varighet av behandlingen - time. Etter gang maske skyll med varmt vann ved hjelp av en spesiell sjampo for hår.

 Oppskrift №4: Bland en eggeplomme, en spiseskje med sitronsaft, en spiseskje vegetabilsk olje og en halv kopp med varmt kokt vann. Masken påføres håret og hodebunnen. Behandlingstiden - en halv time. Deretter vaske håret med kaldt vann, deretter varmes legge en spiseskje eddik per liter vann.

 Oppskrift №5: For å forberede maskene vi trenger: fire spiseskjeer revet og revet løk, en spiseskje honning. Du kan også legge til en teskje av varm olivenolje.
 Masken påføres på håret i 40 minutter. Deretter håret bør være grundig skyll med kaldt vann Shampoo.  
 Naturen har gitt oss muligheten til å uttrykke sine følelser gjennom ansiktsuttrykk. Folk er mindre følelsesmessig, mindre tilbøyelige til utseendet på rynker i ansiktet.


Kampen mot ligne rynker


 Men, selvfølgelig, årsaken til de "kråke føtter" rynker rundt leppene, langsgående rynker i pannen ligger ikke bare i vår altfor følelsesmessig reaksjon.

 De eksterne faktorene omfatter hyppig eksponering for solen uten solbriller. Løpende prymruzhuyuchys, trenger vi ikke legger merke til hvordan øyemusklene blir redusert for å danne en subtil rynker. Solens stråler bryte hidrobalans huden tørkes. Som et resultat, er rynker rundt øynene, mellom øyenbryn bli mer synlig.

 Usunn livsstil kan også føre til tidlig opptreden av ansikts rynker.

 Provosere utseendet på røyking og søvnløshet. Røkt en sigarett, du ikke bare få en dose av nikotin - prymruzhuyuchys og trekke leppene inn i et rør, provosere fremveksten av to typer rynker, kråke føtter og rynker rundt munnen (den såkalte "ring røyker"). I ansikts rynker du får er en nedgang i hudens elastisitet, reduserer dens evne til å regenerere.

 Jo før du kommer opp på en aktiv kamp mot ligne rynker, jo større sjanse har du for lang tid å holde ung hud i ansiktet.

 Det er flere måter å kjempe mot ligne rynker fra ansikts øvelser til kosmetiske prosedyrer.

 Spesielt nyttig massasje øyet, som er anbefalt å gjøre om natten før sengetid. Sirkulære bevegelser fingertuppene banke forsiktig mot det innerste hjørnet av øyet. Du kan legge til en mer mosjon, den kinesiske oppfunnet for å forhindre dype rynker i ansiktet. Langfinger trykk forsiktig på de ytre øyekrok. Lunger "kostnader" energi huden rundt øynene, er fine linjer glattes.

 Hvis du ikke er en fan av massasjer hjemme og foretrekker å "gi ansiktet hans" i hendene på fagfolk kan bruke populære metoden i dag - Botox-injeksjoner. Injeksjon i muskelen injiseres under huden ved hjelp av en tynn nål. Botulin, som er en del av injeksjons hindrer strømmen av nerveimpulser. Som et resultat, er muskelen ikke redusert, og derfor forhindrer rynker. Denne effekten varer i opptil seks måneder, og resultatet er sett i en uke etter påføring.

 Riktig ernæring og en sunn livsstil, samt redusere sannsynligheten for tidlig utseendet av rynker i ansiktet. Tilbringe mer tid utendørs, meditere, la dine ansiktsmusklene til å bo for en stund i en avslappet tilstand.  
 Når det gjelder kvinners kurs, så du husker filmen "Office Romance" og de berømte heltinne Leah Akhedzhakova leksjoner. Tross alt, hvis du tenker på det, er det virkelig "gangart gjør en kvinne en kvinne." Men ikke glem at vakker gangart - er et resultat av det daglige arbeidet på deg selv.Fin tur


 Det er noen enkle regler for å produsere noen kvinne vakker spasertur. Tross alt, er det i stand til å skjule noen feil og markere fordelene Har kvinner slankere og visuelt tiltalende litt høyere.


 Flott tur - en indikator på helse.


 Hovedregelen er - være trygg. Det var fra usikkerhet mange kvinner forstyrret holdning og som en konsekvens - bortskjemt tempo. Alt annet - bare de tekniske aspektene.


 Når vi snakket om holdning, bør det bemerkes at grunnlaget ikke bare vakre passasjer, men også din helse. For å oppnå det er først nødvendig å litt heve brystene og prøve å holde hodet rett. Stram så bare magen og skuldrene behandlet seg selv.


 Tegn på vakre passasjer, blant annet, er det også en bevegelse av armer, torso og lår. Enig i at farten ikke kan kalles vakker kvinne vinket hendene når han går, mye logrende hofter eller kvinne som har en kropps vippes frem.


 Som for bena, deretter ordne dem vandre godt er ikke nødvendig, men gå "åtte" for stygg. P'yatochky må settes som om du går til fortauskant. Sokker du trenger for å vokse litt i forskjellige retninger. Det er viktig å bevege føttene først, og deretter hele kroppen. Trinn bør heller ikke være omfattende. Tilvekst bør ikke overskride lengden på foten.


Fin tur Nå skoen. Det bør være komfortabel. Tross alt, uansett hvordan du prøvde å gå pent, hvis skoen leverer ubehag, det øvrige arbeidet rett og slett ubrukelig. Hvis du har sko med hæler, prøv å gjøre det første skrittet på hælen, ikke hele foten med en gang at det ikke var noen effekt av å gå på bøyde ben.


 Ben som du overfører vekten av kroppen hans skal være rett. Hvis du ønsker å gå pent, så stopp i en hast. Markere litt mer tid på veien. Fussiness er ikke bidrar til en fin tempo. Gå sakte, sakte riste hoftene. Du må også ta hensyn til det faktum at for å oppnå den vakre trekk som trengs sterke muskler i rygg og skuldre. Vi anbefaler at du gjør styrking av å utføre bestemte oppgaver.


 Hvis du elsker deg selv og ønsker å ha lagt merke til det ved å følge disse enkle reglene, produkter går en dronning.


Яндекс.Метрика