I livet til hver kvinne noen ganger kommer en tid når du vil ha noe fundamentalt en endring. Gå ned i vekt - en svært lang tid, dessuten være spesielt skade deres helse, endre stilen på klær - trekke litt dyrt, fordi i tillegg til klesskapet blir nødt til å endre sko, smykker og annet tilbehør, reparasjon - en lang og kjedelig arbeid - og så er fornøyd Men frisyre og hårfarge kan endres for et par timer.Velge en ny hårfarge


 Vi vurdere tre alternativer: rød, blonde og brunette. Nyanser vi vil gjøre i primærfarger separat analysere dem vil ikke.


 Forresten, hvis du bestemmer deg for pofarbuvatysya en blond, det betyr ikke at du trenger å brenne håret til helt hvitt eller bruke en maling farge raven fjær.


 La oss starte med brunetter. For å passe: eieren av askegrått hår og mørk hud.


 Det er best å starte med et par fargenyanser mørkere enn din naturlige. Etter nahlyadevshys på modeller med vakre mørke krøller, trenger vi ikke legger merke til at hun hadde en annen farge og utseende, og øyenfarge. Ikke "knuse" utseende dramatisk. Bedre å ha en brun eller grønne øyne.


 Hva bør endres hvis du ikke er en elsker av lyse makeup - ikke velge en mørk farge. Ansiktstrekk bør tildeles på bakgrunn av håret.


 Pluss: hår i brun alltid ser tykkere og mer forseggjort enn andre.


 Vanskelighetene i fremtiden hvis du ikke gjør det regelmessig tint hår, vil lyset være synlige røtter, veldig skjemmer utseendet i det hele tatt. Dette er mer for kvinner som har naturlige hårfarge er blond. Så vær tålmodig og male!


 Blondiner - lys nyanse av hår blir stadig mer populært og populært. Og hva jenta ikke ønsker å se like imponerende som Marilyn Monroe?


 For å passe: kvinner som av natur har blondt hår. De trenger bare å velge riktig nyanse. Hvis ikke, tenk om ikke å ødelegge håret ditt. Det må lysne det, deretter maling og mer maling røtter. Dette vil ikke bare påvirke strukturen av håret, men også i hodebunnen. I tillegg passer lys farge jenter med bryst hud og blå øyenfarge.


 Hva da bør endres bør venne seg til den økte oppmerksomhet fra menn. Forbered deg mentalt på forhånd.


Velge en ny hårfarge Vanskeligheten i fremtiden: lyse farger alltid uforutsigbar. Her kan du velge en nyanse, men i praksis er det annerledes. Noen ganger er det en gul og grønnlige fargetoner, fra noe som er det nesten umulig å bryte. Brun gjøre bedre høydepunkter enn fullt malt.


 Rudy - dette alternativet vil passe nesten enhver kvinne, og palett hans rikeste av alle foreslåtte alternativer.


 For å passe: jenter med rosa farge. Øyenfarge er irrelevant.


 Hva bør endres for å bli mer avslappet. Etter en knall rød eller oransje hår er alltid mer oppmerksomhet enn mindre fargerik farge. Merk: de røde menn behandler kvinner med nysgjerrighet, men med forsiktighet.


 Vanskeligheten i fremtiden, hovedproblemet - etter maling, så hvis du ønsker å bli en blondine eller en brunette tilbake, er det lite sannsynlig å lykkes. Den samme fargen "sarkastisk". Og malt krever mye mer, fordi rødt er raskt miste metning.


 En spesiell sak - grå. Det er en regel - jo eldre du er, jo mer å være mykere og lysere i fargen. Også egnet er farger som Blackberry, aubergine, rød og Blackberry.


 Og til slutt, en liten hemmelighet: beholde så mye som du trenger for ønsket nyanse, ikke mye er skrevet på emballasjen.


 «Mindre mel til oss, og mer natt" - sier et gammelt ordtak. Kanskje dette er en av de første oppskrifter for vekttap, er en slik gammel kosthold.
 Så kanskje gå ned i vekt, bare å ha sex?Gå ned i vekt ved hjelp av sex


 Alle forskere har kjent i mange år som elsker en positiv effekt på helsen vår. Under påvirkning av ulike følelsesmessige tilstander, som genererer kjærlighet i menneskekroppen nachynae6tsya utgivelsen av ulike hormoner som vesentlig øker kroppens forsvar, sterkt stimulere stoffskiftet, bidra til å forbedre vår skjønnhet.


 Forskerne fant at en mann lykkelig forelsket mindre utsatt for stress, forkjølelse, hodepine og metabolske forstyrrelser. Bare én konklusjon: du falle i kjærlighet og kjærlighet! Bare i dette tilfellet, og gå ned i vekt.


 Det faktum at sex er en type av fysisk aktivitet, og aktivitet, og ofte ganske energikrevende, tradisjonelt spørsmål. Men i mellomtiden under samleie med en betydelig arbeidsbelastning av alle organer og systemer i kroppen (blodårer, muskler, leddbånd, og, selvfølgelig, hjertet), som betyr at det er en reell måte å forbedre din helse og tilbringe akkumulerte kalorier i kroppen.


 Så starte fra begynnelsen


Gå ned i vekt ved hjelp av sex Når det gjelder prosessen koster kalori sex, ikke forskjellig fra vanlig fysisk aktivitet og andre bevegelser som gjør våre muskler arbeider, hjertebank, tung og rask pust, og noen ganger tungpustethet og postanыvanyya.


 Sex - den mest energikrevende delen av kjærlighet. Du kan bli kvitt 1000 kcal per time - dette er ikke nok, og hvis du legger til det en annen 40 kalorier i løpet av orgasme! Det kan sammenlignes for å svømme. Dette antallet kalorier som finnes i ti klumper av sukker eller to store smørbrød med syltetøy og smør, som er "pending" et eller annet sted i midjen og magen!


 Imponerende, er det ikke? Men ikke hastverk, må du ta en nærmere titt på hva som egentlig skjer med kroppen vår under elskov, og gjøre det riktige valget.


 Så ja, frekvensen av hjerte sammentrekninger under sex øker til hundre og tjue slag per minutt (nesten som trening på en stasjonær sykkel eller tredemølle), frekvens av åndedrag økte nesten dobbelt selv kroppstemperaturen stiger!


 Og under selve orgasmen hjerterytme satsen økt til 180 slag per minutt (som i idrettsutøvere etter å ha kjørt for en hundre meters avstand), puste generelt er 40 åndedrag.  
 De fleste kvinner står overfor problemet med misnøye størrelsen på figuren, spesielt opptatt av er størrelsen på baken, spesielt akutt dette problemet er på terskelen til stranden sesongen, fordi alle ønsker å vise fram sin perfeksjon.


Trening for å redusere rumpe


 Så vår utfordring er å redusere størrelsen på baken. Umiddelbart det bør bemerkes at en ikke bør forvente raske resultater, må vi ikke bare redusere volumet, men også gi baken vakker form, så det er best å utarbeide en plan og en tidsplan for planlagte aktiviteter.

 Først av alt vil vi absolutt være å fokusere på den fysiske delen av vår trening, men ikke glem om mat, hvis du vil overspise under øktene, er det lite sannsynlig at det vil gagne, i tillegg, kan ikke sitte og streng diett, fordi du trenger energi til å gjøre øvelsen.

 Teknikken er enkel: begrense din diett, prøver å spise mindre fet mat, ikke glemme proteiner, øke mengden av frukt og grønnsaker jevnlig engasjert, men ikke voldta kroppen din, ta mat innen to timer før trening og ikke mer enn to timer etter Til slutt, i kveld, er at etter 18-19 timer bedre å ikke spise på et tap - drikk juice eller spise en grønnsak eller frukt salat.

 For alt vi trenger ca to måneder.

 I den første fasen bare nyte en joggetur, i første omgang for fem minutter hver morgen, gradvis legge ett minutt, og nådde et resultat, ca 30 minutter. Ikke prøv å kjøre på tid, kjører bør være ensartet og rolig, fordi vår oppgave ikke bygge muskler og brenne fett og tone musklene gir, med notatet at vi ikke søker å øke muskel, vi bare ønsker å plassere muskelen har erstattet fett.

Trening for å redusere rumpe


 Først vil du føle at baken litt økt, er dette på grunn av det faktum at fett er brent saktere enn justering muskelmasse, så dette faktum ordentlig, over tid, vil forbedre.

 Når du har oppnådd et resultat av 30 minutter daglig kjøre, men du kan fortsatt enda bedre, som musklene i bein og rumpe, starte tre eller fire ganger i uken når du har tid til å gjøre en time med trening på tonen i 'rumpe muskler. Du ingenting skulle avlede oppmerksomheten fra disse øvelsene. Bruk midler for hånden.

 Den mest effektive verktøy som raskt kan redusere baken, testet for det, er knebøy, start med 10 sit-ups i fem tilnærminger. Det tar ikke mye tid. Gradvis øke antall sit-ups, og legger til ytre belastning, for eksempel fylle 5-liters plastflaske med vann og knebøy, holder hendene foran ham, bortsett fra belastningen på musklene i rumpe, vil belastningen på pressen, som også er viktig.

 Tidsplan for klasser gjøre for seg selv, bør ikke behov for å komme deg gjennom smerte involvert og fasthetsklasser være morsomt å unngå monotoni, slå på din favorittmusikk. Knebøy veksler med hoppe tau, antall hopp også gradvis øke. Din oppgave - timers økter.

 En måned senere fruktbare økter du vil føle resultatet, ikke glem det viktigste - moderasjon i mat + trening (systematisk og gradvis øke lasting) - det er nøkkelen til suksess!

Яндекс.Метрика