Rød i ansiktet: Årsaker og behandling
 Vel, når en kvinne dekket kinnene rødme av beskjedenhet eller skam, men hva hvis din rødme ble en konstant følgesvenn i livet, har han en usunn skygge og hindrer leve? Hva som forårsaker flushing, foreslå å håndtere.
 I motsetning til faste rødme midlertidig rødhet i huden menneskelig ansikt kalles rosacea og tegn på interne problemer i kroppen.
 Der det er rødhet
 De første hud defekter begynne å dukke opp til 30 år for kvinner og 35 år for menn og. De fleste lider vinger i nese, hake og kinn. Lunger er ledsaget ikke bare av rødhet i huden, som forverring, som personen har et utslett rosa farge og netto kapillære fartøy som er synlig for det blotte øye (derav navnet på sykdommen - rosacea). Som ofte kan det sammenlignes med allergiske reaksjoner, er den viktigste karakteristisk trekk den medfølgende kløe og svie, mens symptomene på "røde folk" ikke gjør det.
 Årsakene røde ansikter
 For å svare på spørsmålet om hvorfor rødt ansikt, klart og ikke umiddelbart. Dette kan være på grunn av særegenheter funksjon av mage- og tarmkanalen, sykdommer i de endokrine kjertler, med lav surhet i kroppen, samt gjennomføring av livsstil (alkoholmisbruk, røyking). Du har sikkert lagt merke til hvordan folk blir etter alkohol rødt ansikt: dette skyldes en økning i blodtrykket, noe som fører til en økning i edderkopp årer på nesen og kinnene. Tendensen til å gjøre rosacea fans drikke utenfor skjemmende og selv frastøtende. Recall, skjønt, tegneseriefigurer, de er alltid avbildet med store røde neser og en flaske i hånden. Derfor var det et vedvarende idé som rød hud på ansiktet - skjebnen til drikker. Faktisk, røttene av sykdommen er mye dypere og de er koblet, du ser, interne problemer. Andre årsaker ansikts rødhet skille depresjon og beslektede mentale og emosjonelle prosessen med justering klymaksы kvinner, hormonelle prevensjonsmidler og narkotika. 
 Den mest irriterende ting i denne sykdommen - at det ikke begynner umiddelbart og er rask. Rosacea kategorisert arvelig, de som vises under midten voksen alder (30-40 år). Sykdommen utvikler seg uten å forårsake fysisk ubehag, men mangler i form av akne og ansikts vaskulære nettverket blir mer og mer med alderen.
 Trekk ved sykdommen
 Overflod begynner med delvis flushing, som til slutt vises papler og pustler rødt. Over tid, er den menneskelige huden humpete sirkel i nese og kinn. Rødhet i huden er ikke relatert til ungdommelig akne, samt lokalisert bare i ansiktet, samtidig som kilde til betennelse - nese, hake og kinn, mens ledsaget av komedoner akne og arr. La merke til at lyshudet rødt ansikt er mer vanlig.
 Behandlingsmetoder
 Vaskulær Rutenettet vises på grunn av hyppige endringer i blodtrykket, fordi mannen som dukket opp på forsiden av stjernen, anbefales ikke badestamper, bad og badstuer. Du kan ikke bo lenge i solen, i den kalde vinden. Resepsjonen bør også begrense alkohol, eller humpete nese du ikke kan unngå. Må utelukkes fra kosten til krydret mat, for ikke å overbelaste fordøyelseskanalen. Alle vasodilatorer kosmetiske tilsetningsstoffer honning bodyaga etc. Du også vist.
 Å forebygge sykdommen, leger anbefaler å bruke en populær urtemedisin, avkok av kamille, som kan berolige huden, kalk, salvie og kjerringrokk.
 Helt bli kvitt rosacea hjelp moderne kosmetikk som med bruk av laser terapi er i stand til å fjerne kapillær nettet og redusere antall rosacea i ansiktet hans. De komplekse mennesker opplevde kosmetolog og råd for å hjelpe deg bli kvitt effekten av "røde folk" og bli den mest sjarmerende og attraktiv.  
Dumb lillefinger på venstre hånd
 Menneskekroppen - er en kompleks, helt tenkt naturen av biologisk mekanisme. Arbeide nøyaktig og pålitelig, han også lignende skjør fartøy livlige reagerer på noen form for innflytelse. På natur og hensiktsmessigheten av eksistensen av smerte som sådan, kan man argumentere lenge.
 Men det udiskutabelt faktum at en av de store problemene med smerte - betimelig informere eieren av kroppen av problemene eksisterende eller framtidige bare - skjul.
 Lytt til kroppen din noen ganger veldig nyttig, ofte hjelper det å forebygge alvorlige problemer. Selv de mest uventede og merkelige symptomer du skal ikke se bort - kroppen henger sammen og ingenting er bortkastet.
 En uvanlige og uforklarlige symptomer ofte sette folk i en blindvei er stiv lillefinger på venstre hånd. Ved første øyekast - en uheldig ting som vil selv, forlater minner om seg selv. Men ikke bli fristet, selvfølgelig, hvis det ikke er en enkel dårlig sirkulasjon forårsaket peredavlyvanyem blodkar, for eksempel i en drøm. Dette symptomet kan signal og en ganske vanskelig og enda farlige sykdommer.
 Hvilken lege bør se
 Først, en kardiolog. Sjansene predыnsultnoho tilstand. Nummenhet i fingrene på venstre hånd kan også være forårsaket av koronar hjertesykdom og tegn på dårlig forfatning av skip som påvirkes av aterosklerose.
 Sørg for å besøke nevrolog. En av de vanligste årsakene nummenhet i fingrene har et problem med ryggraden. Lansert Osteochondrose alltid fører til tragiske konsekvenser. Når peredavlyvanyy neurovascular bunt, ofte en nummenhet i fingre og til og med hendene. Vi kan si at ryggsmerter - den vanligste årsaken til dette symptomet.
 Det kan være lurt å besøke og traumer, fordi det er sannsynlig at nummen finger på venstre hånd som følge av skadene.
 Hva annet kan hindre valne fingre?
 Hvis nummenhet i fingrene ledsaget av smerter og verking i brystet, ryggen og i hjertet, så kanskje det er en ekkel liten sykdom - bryst Osteochondrose.
 Med livmorhals Osteochondrose, kan unntatt den lille finger nummenhet oppstå gjennom hele hånden. Det er en følelse av "krypende maur". Noen ganger er det og stikkende smerter, og hans hånd er følsomme for kulde. Hånden er begrenset som følge av bevegelser og svekker.
 Tunnel nevropati, unntatt den lille finger nummenhet, ledsaget av intensivert om natten og under trening, smerte.
 Nummenhet i fingrene kan også oppstå etter sykdommer:
 - Stoffskiftesykdommer;
 - Radykulonevryt;
 - Progressive tuberkulose i ryggraden;
 - Vaskulær sykdom;
 - Kreft.
 Selvfølgelig kan ting bli mye enklere, og grunnen er for tidlig tretthet forårsaket av fysisk stress. Så husk å slappe helt av, både fysisk og følelsesmessig.
 Kanskje det er carpal tunnel syndrom
 Det har vært sprer såkalt carpal tunnel syndrom, som nesten møtte 80-tallet. Nummenhet i fingrene som følger dette syndromet er forårsaket av langvarig bruk av datamaskiner. Hos personer som arbeider med tastaturet i fare inkludere mennesker i ulike yrker som utfører monotone daglige håndbevegelser. Det kan være, for eksempel, malere og snekkere, skreddere og barberere. Syndrom, strekk i hånden, som fører til svelling av sener, og videre - til komprimeringen av nerven, som er ansvarlig for sensitiviteten av håndflaten og fingrene.  
Blemmer på fingrene
 Flekker og utslett på ryggen og bena godt kamuflert klær. Problemet med huden på hendene til å skjule fra nysgjerrige øyne kan ikke, og det vanligvis skaper andre problemer, ubehag i kommunikasjon, skyhet, finne helbredende agent.
 Intrigue bobler dannes på fingrene ikke bare at skjønnhet blekner hender og styresystemer. Utslett kroppen sender et signal om at noe system mislyktes og trenger øyeblikkelig hjelp.
 Blemmer på fingrene - alltid et faresignal. De gjør ikke bare forekomme sjelden gå uten behandling. For å bli kvitt dem, først av alt, må du identifisere riktig årsaken til deres utseende.
 Hvorfor bobler
 Fingrene er full av slike "pynt" i mange sykdommer:
 - Hepatitt;
 - Allergi;
 - Psoriasis;
 - "Barn" infeksjoner (som meslinger, røde hunder);
 - Gynekologiske sykdommer;
 - Atopisk eksem;
 - Vitamin mangel;
 - Skabb.
 Men ofte "takke" bør være en alvorlig sykdom - dyshydrotycheskuyu eksem. Hvorfor er det der? Dessverre, arten av sykdommen, men lite studert. Og det betyr at radikal behandling betyr ikke oppfunnet. Det er lagt merke til at de fleste sykdommer er å fange opp om høsten og våren. Her er de faktorer som er drivkraften for "oppvåkning" dyshydoroza (også kjent som sykdommen):
 1. Stress. De tilfeldigvis satt i første omgang. Sterk følelsesmessig opplevelse av nesten 100% av tilfellene forverre sykdommen. I økende belastning fører til forekomsten av denne type eksem.
 2. Endokrine sykdommer.
 3. Alle typer allergier.
 4. Problemer med mage-tarm.
 5. Sykdommer i nervesystemet.
 6. immunforstyrrelser.
 7. Vegetativ-vaskulær dystoni.
 8. arvelig disposisjon.
 Personer som lider økt svetting, også i faresonen.
 Slik fastslår dyshidrozi
 Prosessen er langsom, noen ganger i seks måneder. I den første fasen er det små vassen blemmer på fingrene. De er plassert på siden av håndflatene og hender er ikke alene og i små grupper. Ubehagelig utseende ledsaget av uutholdelig kløe i noen tilfeller - brenning. Skrape problemområder kan ikke - du kan tildele infeksjon. Hvis dette skjer, endre fargeinnholdet i gjennomsiktige bobler på en overskyet, bli med gjødsel, og frihet fra sykdom er langvarig. Da huden er dekket med sprekker, skreller. Hvis bobler avsløre seg selv, de fusjonere og utarte til erosjon.
 Adresse til dermatolog i tilfelle av bobler på fingrene som kreves. Dyshydoroz lett forveksles med andre sykdommer, så etter den første undersøkelsen analyse synes å soppinfeksjoner er utelukket mulig indremedisin.
 Behandlingsmetoder
 Selv elimineres helt, men den helbredende prosessen er i stor grad avhengig av pasienten. Hjelp følgende metoder:
 1. Diet. Ekskludert fra diett produkter:
 - Med innhold av alkohol;
 - Akutt;
 - Allergi, sjokolade, honning, egg, jordbær, sitrus og andre.
 2. Begrense salt. Hold kroppen for overflødig væske provosere utvikling av ødem, forårsaker bobler igjen begynne aktivt "fruktbart."
 3. Utelukkelse av potensielle allergener. Under behandling, kontakt med husholdningskjemikalier, er pollen ikke nødvendig - sykdommen vil øke.
 4. Lokale bad med urter. Buljong salvie, kamille, ryllik, eik bark, storfe rolig og desinfisere den berørte huden. Varighet bad - 15-20 minutter.
 5. Generell bad med Dødehavet salter (hjem thalassoterapi).
 6. Generelle bad med urter.
 7. Medisinske metoder. En erfaren hudlege må foreskrive en omfattende behandling, antihistaminer og beroligende midler, salver med antibiotika og kortikosteroider. Sørg for å fysioterapi, magnetisk terapi, laserterapi, ultrafonorez, arsonvalisasjon og andre.
 Forebygging av sykdom
 Dessverre, beseire sykdommen noen gang skjer. Før eller senere vil det ha en effekt. Men du kan redusere hyppigheten av eksaserbasjoner.
 Å ikke lenger møte sykdommen, må du:
 - Unngå emosjonell uro;
 - Ikke overdriv;
 - Dose trening;
 - Varier kostholdet;
 - Alle en del av alkoholen;
 - Mer å være utendørs.  
Яндекс.Метрика