I sitt ønske om å være vakre og godt preparerte, kvinner av mange forskjellige prosedyrer. En av dem er barbering beina. Hva ville oppnå glatt hud på beina, kvinner ofte barbere mye at noen ganger resulterer i irritasjon, fordi kvinnelig hud er svært delikat og følsom.Hvordan du kan redusere irritasjon etter barbering beina


 Zbryvayuchy hår fjernet en del av epidermis, og dermed har rødhet, irritasjon og kløe. Alt som øker blodgjennomstrømningen til å behandle morgen. Det er vanskelig å bli kvitt det, fordi gang på gang å gjenta denne prosedyren, huden er skadet igjen og igjen.


 For å unngå rødhet og kløe etter barbering anbefales at du følger disse tipsene.


 Før barbering, ta en varm dusj eller badekar. Damp og varmt vann vil gjøre triks - myke hår og åpne porene. Huden vil bli fuktig og de fleste skadene vil være minimal. Bruk en skrubb før barbering, vil det gjøre bena jevnere.


 Prøv lotions for hårfjerning. De er mindre traumatiske follikler sammenlignet med konvensjonell barberhøvel. Ikke gi opp på dem, men først sjekke at du ikke forårsaker allergi. For å gjøre dette, bruke en liten test: sette det på albuen og vente 24 timer hvis irritasjon ble trygt bruke for barbering. Ellers straks skylle med vann og ikke bruke i fremtiden.


 Verktøy for barbering fordelt i en sirkulær bevegelse jevnt lag over hele overflaten av bena. Helst tilstedeværelse av aloe i disse midlene er spesielt bra for sensitiv hud. Vent noen minutter før komponentene betyr hendelse på hud og hår.


 Knivsegg skyll med varmt vann og begynner å barbere i retning av hår vekst, nemlig nedover. Resultatet er selvfølgelig ikke vil være like god som hvis du barbere i motsatt retning, men ikke så sterk stimulering.


 Ta dine breytes sakte og forsiktig, så resultatet vil bli videreført. Den beste tiden å barbere - morgen, under denne tiden huden mer smidig og elastisk.


 Unngå å bruke såpe, tørker det huden og kan føre til mer irritasjon.


Hvordan du kan redusere irritasjon etter barbering beina Grease huden etter barbering beina med en spesiell lotion eller fuktighetskrem for normal kropp. Dette vil bidra til å avlaste rødhet og kløe.


 Fjern hydrokortison krem ​​hjelper irritasjon, som smurte rødlig hud. Hydrokortison innsnevrer blodårene og fungerer som en antiseptisk, derfor reduserer blodgjennomstrømningen og forårsake rødhet. I noe tilfelle ikke bruke denne kremen daglig.


 Legemidler som inneholder kortison brukes i nødstilfelle. Hyppig bruk av kortison hud er vanedannende og slutte å bruke den bare øker irritasjon.


 På humpete hud kan kjempe protyvouhrevыmy midler. De reduserer sannsynligheten for antennelse på grunn av innholdet av benzoylperoksyd. Benzoylperoksyd er inneholdt i mange barberkrem. Disse kremene er egnet til daglig bruk.


 Hva ville minimere irritasjon under barbering ofte endre maskiner eller bladet til dem. Zatuplyayas, de er mye mer irritert hud.


 Prøv å bruke en elektrisk barbermaskin. Fare for irritasjon minste huden mykere sammenlignet med konvensjonell barberhøvel.


 Det er nødvendig å oppsøke lege dersom huden er glade humper og innen et par dager de er muligens infisert hud.


 Gjentatt forekomst av betennelse er anbefalt å behandle sin lege, som ytterligere med en barberhøvel kan skade huden.


 Følg disse enkle regler og huden på føttene blir fin og glatt.  
 Vakre Øyevipper drømmen for enhver jente. Men hvordan å beskytte vippene fra virkningene av negative faktorer? Hvordan å reparere skadede vippene?Her vippene for Ernæring øyevipper. For gode makeup øyevipper bruker ofte natt balsam. Det er spesielt nyttig under oppbygging, som øyevippene i denne fremgangsmåten er gjenstand for ytterligere stress, i forbindelse med noe som kan svekke og faller ut. Derfor de trenger spesiell omsorg. De vanligste assistenter er gels, balsamer og befestet lav-fett krem.


 Ofte kan de fremstilles i form av medisinsk mascara som har en gjennomsiktig tekstur og børste for enkel påføring. Bruk dem trenger to eller tre uker, og sette dem vanligvis om natten.


 En god terapeutisk effekt oppnås ved hjelp av krydder "Satur". Det er bra at dens sammensetning er naturlig og har ingen skadelige tilsetningsstoffer, vitaminer, essensielle oljer, ekstrakter av urter, olje, glyserin, tang mineraler. For å få den ønskede effekten er tilstrekkelig å bruke balsam en gang om dagen på tuppen av vippene. Innen en måned vil du legge merke til at vippene å være tykk og sterk.


 For "intensive care" tilnærming kosmetisk øyevipper oljeselskapet "Эlfarma." Den består av burdock og lakserolje, ekstrakter av melk tistel og brennesle, hyalurovannaya syre, vitamin E, A, E.


 Ganske raskt gjenopprette svekket øyevipper hjelp rette Athena Cosmetics - RevitaLash. En annen ganske effektive tiltak gir oljeemulsjon av "Marianne" - "Rytsynyol fri sikt." Det kan raskt styrke vippene og gjør dem mer fargerik, tykk og egnet for huden rundt øynene. Anvende forsiktig med fingertuppene vil si i retning av vekst av øyevipper, vil den styrke påvirkning av de aktive komponenter i emulsjonen.


Her vippene for


 Beskyttelse øyevipper. Forbedre tilstanden til vippene ved å bruke mascara med vitaminer. Dette alternativet er nyttig og umiskjennelig. Vanligvis er den satt sammen av vitamin C, E, A og B, og til og med naturlig jojobaolje eller trinse. Og som du vet helt naturlig gir en god positiv effekt, og selvfølgelig god. Bare gode ingredienser som panthenol, silkeproteiner, biotin, keratin, melanin.


 Disse substanser er i stand til å beskytte vippene fra forskjellige ytre påvirkninger, samtidig som styrke dem. Denne beskyttelsen er spesielt nyttig i kalde og varme årstider, når øyevipper er særlig utsatt for skadelige ytre påvirkninger.


 For eksempel skrotter av Lambre inneholder vitamin E og lakserolje. Disse komponentene kan perfekt beskytte og forbedre veksten av øyevipper. Spesielt vil det være nyttig for svake vippene med en svak økning.


 Et annet godt alternativ - det er blekk, som inkluderer tindved og mandelolje og D-panthenol, av "Grønn Mama". Den har en "terapeutisk" sammensetning, fordi det ikke bare maling, men også styrker vippene godt. For eksempel, gravide og ammende mødre er ideell skjønnhet og nytte. Selvfølgelig er denne tilnærmingen nyttig og normal blekk det smukke kjønn, og vil være en integrert del av enhver kosmetisk.


Her vippene for


 Recovery for skadede vippene. Hvordan du gjenoppretter øyevipper? For å gjøre dette, er det en rekke ulike kosmetikk. Men så populær og effektiv, kan være ikke bare profesjonelle verktøy, men også hjemme kosmetikk.


 Den mest kjente folk rette for å gjenopprette øyevipper - er lakserolje. Eiendommene det kan normal vekst av øyevipper, mens samtidig styrke dem. Det blir vanligvis brukt om natten, lett fra fundamentet i retning mot tuppen av vippene.


 Påfør olje som kreves for natten, fra bunnen til tuppen av vippene. Best å gjøre dette karneval maske mascara i helgene, og i to uker vil de være sterke og luftig.

 Å gjenopprette øyevipper kan smøres eller "kam" med ekstra oljer, tindved, burdock, fersken, lin. Du kan også bruke olje med vitamin E og A.

 Et annet sted for oljer du kan bruke hjemmelaget blanding.


 For eksempel ta i like proporsjoner finhakket persille og olje, ca en teskje. Du må blande alle ingrediensene svært nøye og bruke blandingen i evighet. Dette gjør vanligvis masken to ganger i uken i en måned. Dette vil gjøre øyevippene lengre og mye mer.  
 Foreløpig representerte markedet et bredt utvalg pylochok polsk. Spørsmålet er, hva slags et stort antall alternativer å velge? Den ubestridte er at kriteriet for å vurdere oppfatningen av enhver kvinne er tilstedeværelse eller fravær manikyr. Men grooming hendene avhenger selvfølgelig, du og din bevissthet spiker kjøretøyer.Velg en neglefil


 En av disse verktøyene er en neglefil, som vil bli omtalt senere. For riktig valg Emery avgjør kvaliteten på din manikyr. Å lære å velge en spiker fil til fil, og gjøre hva de er, deretter snakke.


 Eksperter anbefaler å bruke en rekke forskjellige neglefiler spiker. For eksempel kvinner med påløpte negler bedre bruk neglefiler grov tekstur og naturlige negler for neglefiler mer egnet gummi eller papp eller glass. Spiker Metal delt spiker, så de anbefalt å gi.


 Hvis du er eieren av negler med en god sikkerhetsmargin, omsorg disse negler kan brukes diamant, rubin eller safir neglefiler. I tilfelle av tynne og sprø negler neglefiler dress med sandpapir eller keramikk som vil bidra til å bringe den nødvendige omsorg neglene dannes. Dessuten er noen neglefiler designet for å håndtere selv huden rundt neglen sengen.


Velg en neglefil Valget av neglefiler påvirker ikke bare egenskapene til negler, men også oppgaver for manikyr. Så, er det bedre å fastsette lengden av grovkornet, og å forme vil være mer vellykket med bruk av finkornet neglefiler.


 For å unngå stratifisering negler huske disse enkle regler:


  •  Rasp negler kan bare være helt tørr.


  •  Gjør Emery bevegelse bare i én retning - fra kanten til midten av neglen.


  •  Ferdigstillelse manikyr holdt av sliping og polering negler. Dette gjøres ved relevant Emery. I dette tilfellet er den overveiende bruk av krystall og glassmalerier. For å fjerne skitt og sporene på neglene brukes spesiell Emery polering og sliping. Misbruk av disse prosedyrene fører til pauser og bunter av negler. Sliping og polering negler bør ikke være mer enn to ganger i året.


  •  Overholdelse av alle våre tips og triks vil hjelpe deg å ha en skinnende, sunne, glatte, myke og vakre negler.


    Яндекс.Метрика