Rumling i magen: årsaker og behandling
 I situasjonen når noe beveger seg i magen, haunting og dermed frustrerende brummer, forårsaker overbærende smil av andre, mange falt ikke en gang - til sin store ergrelse. Hvis dette skjer ofte, starter en fra komplekser og å lete etter en vei ut: slik aktivitet tarm bringer en masse problemer til sin eier. Hvorfor er problemer og hvordan å bekjempe den - dagens samtaleemne.
 Den patologiske tilstanden i tarmen, hvor den periodisk samles store mengder av gasser, som kalles flatulens. Dens viktigste symptomene: sterk rumlet i magen etter å ha spist og ubehagelig følelse av at du er bokstavelig talt "sprengning". Ofte dette er ledsaget av en smerte. Smerten kan være av forskjellig art og beliggenhet - derfor den grunn er det annerledes. Prøv å beskrive dem.
 Lokalisering av smerte og mage lyder og deres forklaringer
 Smerte i magen (øvre del - av og til forskyvning til venstre eller høyre). Er forårsaket av problemer med magen, tolvfingertarmen eller i galleblæren. Hvis dette skjer diaré og rumlet i magen - kolon trolig også påvirket, alt er koblet sammen i mage-tarmkanalen. Føler suger magen - ". Mage-tolvfingertarm" en ekstra faktor som indikerer problemet med
 Smerter i nedre del av magen, høyre. Parallell dukket og vedvarende fortsette høyt og følelse av gjæring i noen "objekt" som forårsaker smerte, tyder på at du har et problem med den sigmoid kolon.
 Hvis konstant rumbling i magen og gasser også ledsaget av smerte, og på forskjellige steder, kan vi anta tilstedeværelsen av irritabel tarm syndrom. Diaré eller forstoppelse mens også til stede - og ofte.
 De viktigste årsakene hyperaktivitet, oppblåsthet og rumlet i magen
 Når du prøver å svelge mat, spesielt hvis det skjer i en hast, er en person i stand til å fange litt luft. For de som ikke har noe imot å snakke under måltider spises eller skylt ned med soda vann, så det er alltid en fare.
 Røykere og fans av tyggegummi overflødig luft kommer inn i tarmen spontant - og dette mønsteret. Også, tyggegummi fremmer utskillelsen av magesyren, men ikke mettet. Effekt av sykdommer i fordøyelsessystemet ubehag og hevelse i et slikt tilfelle overraskende: dårlig vaner føre til dårlige resultater.
 Vi presenterer tarmen fet mat, tung, rik på fiber provoserer rikelig gassproduksjon - på grunn av overdreven aktivering av tarmfloraen. Denne maten blir spaltet med mange vanskeligheter, og splitting av en stor mengde gass.
 Mangel på væske (kjøp av et stort antall "tørre" produkter - for eksempel smørbrød, chips og lignende) eller alternativt, over bruken, ofte forårsaker luft i magen. For slike "feil" vaner av ernæring, tildele og systemauregelmessigheter i spising.
 Effekten av svelling, kombinert med uorden stol, kan konstant smerte være et resultat av intestinal dysbiosis, og noen ganger mer alvorlig sykdom - kronisk pankreatitt. Sistnevnte krever som tidligere diagnose fordi behandlet lenge nok fastsetter streng diett, kombinert med å ta narkotika enzym som pankreatin, eller mezim Creon forte.
 Noen ganger årsaken rumlet i magen skyldes en annen ubehagelig og umedgjørlig sykdom - irritabel tarm (også kjent som slimete kolitt, tykktarm eller dyskinesi). I dette tilfellet, må vi snakke om en rekke tarmforstyrrelser assosiert med dysfunksjon av å flytte mat. Ofte er dette "bukett" er resultatet av nervøse og psykiske skader.
 Ikke bli ekskludert fra listen, og muligheten for å utvikle allergi mot visse (noen ganger uvanlige) produkter.
 Her, alle de ovennevnte - ikke et komplett sett av årsaker lidelser i fordøyelsessystemet, manifestert i en rekke ubehagelige symptomer, ikke vi har beskrevet i detalj, ledsaget av symptomer på oppblåsthet, diaré og smerter i forskjellige, noen ganger flere steder (som, forresten, alltid sammenfaller med lokalisert sykdom). Så hvis disse tingene skje med deg ofte truer med å ta kronisk, ikke forsinkelse et besøk til en gastroenterolog. Bare han kan ha en profesjonell inspisere og behandle.
 Hvordan bli kvitt det rumlet i magen
 Behandle flatulens som bruker stoffer som espumizan, Linex, mezim forte og Pankreoflat. I hvert tilfelle må de utpeke en lege. Går på diett (datoene avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen), og en endring av diett er også nødvendig.
 I avskjed uttrykke en rekke nyttige anbefalinger som vi håper vil spare deg fra de problemene som er beskrevet ovenfor.
 1. Ikke bli båret bort melk - iallfall ikke ofte prøve å fullføre prosessen med å spise.
 2. Unngå tilstedeværelse i kosten av ferskt brød og smør bakevarer.
 3. Ikke spis vsuhom'yatku.
 4. Prøv å spise mat i en varm, ikke kald.
 5. Stopp beundre krydret, fet og søt mat.
 6. Med det vanlige utvalget av mat og drikke du utelukker de som forholder seg til gjæringsprodukter (suppe, øl, søt yoghurt og lignende).
 7. Prøv mindre nervøs, fjerne kilden til konstant stress.
 8. at produkter som kan føre til at du allergier. Unngå dem.
 9. Ikke overspise. Det er bedre å spise små måltider, men ofte.  
Dristig som snørr
 Det er vanlig for kvinner i reproduktiv alder - så klart utstrømningsdyse. De forekommer på et tidspunkt når egget er modnet og er klar til å forlate follicle gjennom hulrommet og egglederne til å passere inn i livmoren.
 Dette mirakel av naturen, som spiller en viktig rolle i reproduksjonen av menneskeheten, som kalles eggløsning og hvis en kvinne er i stand til å produsere avkom til verden, er hun eggløsning hver måned. Hensikten med denne prosessen - møtet med modne egg sperm. Når de møtes, er det forestillingen om et nytt liv, men hvis ikke, så egget dør og begynner menstruasjon.
 Prosessen med eggløsning kan følge ikke bare klare slim som snørr, men magesmerter og smerter eller ubehag i brystet, økt seksuell tiltrekning til en partner.
 Utflod under eggløsningen - den mest slående trekk ved det at jeg lett kan identifisere gunstige dager for fødselen av et nytt liv. Fet bidra til opprettholdelse av livet sperm kom dit, er det et gunstig miljø for dem glatte tildeling hjelper sperm flytte til målet ved å utføre oppgaver natur.
 Noen ganger er disse kan være rikelig utvalg, beis vaskeri. Etter eggløsning utflod endret. På grunn av reduksjon i antall østrogen endring klart utladning hvitt utløpsdyse som de blir kremaktig, som i tilfellet entrer et nytt hormon - prolaktin.
 Slik tildeling under og etter eggløsning - normen, men det må ikke forveksles med unormale sekreter som ikke er knyttet til de naturlige fysiologiske prosesser, og kan være et tegn på noen sykdom.
 Utflod kan tyde på ulike natur smittsomme sykdommer. Derfor, for enhver kvinne er viktig å skille fra hverandre. Hvordan avgjør vi forskjellen? Fet under eggløsning vanligvis tyktflytende, gjennomsiktig og luktfri. Etter tørking kan de bli gule.
 Dristig som snørr selv er ingen grunn til bekymring, men hvis de har en lukt, en flytende eller fast konsistens, grønn eller grå, ledsaget av smerter i magen eller ved vannlatning, kløe i skjeden, mest av alt, det har infeksjonssykdom. I dette tilfellet, ikke forsinkelse, kontakt legen din, og gjør det samme råde din seksualpartner.
 Vi bør ikke forvente at alt vil bli bra, eller til selvmedisinering. Det truer overgangen av smittsom sykdom i kronisk utflod. Avanserte former for infeksjoner kan føre til alvorlige konsekvenser for kvinner opp til infertilitet. Dersom du på dette punktet du blir gravid, kan infeksjonen påvirke utviklingen av et barn.
 Det bør bemerkes at den tette rikt utvalg kan forekomme hos gravide kvinner i løpet av de siste ukene av begrepet. Dette kan skyldes den gradvise frigjøring av slim plugg som danner under graviditet i livmorhalsen og bare beskytte det ufødte barnet fra ulike infeksjoner. Dette kan bli ganske overbelastet umiddelbart før fødselen eller under dem, men kan trekke seg gradvis store eller små deler. Dette fenomenet er normalt og skal ikke være redd.
 Men i tilfeller hvor utflod slimete plugg er ikke gravid og eggløsning funksjonen, må du oppsøke lege for å finne årsakene og sannsynlig behandling.
 En kvinne bør være oppmerksomme på deres helse, fordi det allerede har oppstått eller fremtidig mor, som er ansvarlig for sine barn, og dermed for seg selv.  
Hva medisiner å ta på overgangsalder
 I en viss alder hos kvinner begynner hormonelle forhold til opphør av fruktbarhet, ledsaget av manglende eggløsning og hel eller delvis opphør av menstruasjonssyklusen, oppstår overgangsalder. Denne prosessen foregår for hver av det smukke kjønn individuelt, det avhenger av alder hvor hormonell svikt kommer fra genetiske faktorer og den generelle helsetilstanden til kvinnen. Å behandle klimaks fant sted mer eller mindre uten merkbare symptomer, som inkluderer hetetokter, høyt blodtrykk, svetting, hyppige humørsvingninger, hodepine, søvnløshet, osv, er det viktig å vite hvilke medisiner for å ta i overgangsalderen, hvor ofte de trenger for å ta og hvor lenge.
 Naturlig aldring endres hver kroppen lider, prosessen bør behandles rolig gi en positiv psykologisk setting. Men hver kvinne må hjelpe seg selv ved å velge din liste over legemidler (legemidler eller urte), noe som ville lette løpet av perioden.
 Tilnærminger til behandling av menopause
 Oppgaven av alle utestående farmakologiske midler for overgangsalder - hormonbalansen hos kvinner. Inntil nylig, anbefaler legene bare bruker hormonbehandling, men tiden har vist ineffektiviteten av denne metoden, som har mange bivirkninger, så ble erstattet av en annen, ikke-hormonell metode for integrert Herbal.
 Blant medisinene produsert av innenlandske produsenter kan kalles kompleks "Bonysan" (kapsler og krem-gel), som omfatter tilsvarende egenskaper til kvinnelige hormoner. Dette verktøyet letter de ubehagelige symptomer på overgangsalder, bremse aldringsprosessen og hindrer osteoporose og reduserer risikoen for kreft.
 Medisiner på overgangsalder hos kvinner
 Ved første tegn på overgangsalder bør du se en lege, som sammen med narkotika vil tilby kosthold, støtte vitamin og terapeutisk øvelse.
 Sammen med legen din, kan du plukke opp den nødvendige behandlingen. Den mest populære blant rusmidler for hormonelle basis inkluderer følgende: ". Lyvyal" "Klymaton", "Active Complex", Under en konsultasjon med en spesialist er valgt, og også din daglige dose av stoffet.
 Urtepreparater på overgangsalder
 Homøopatisk legemiddel (som også kalles ikke-hormonell) er mye brukt som de ikke forårsaker noen skade på legemet av kvinner. Blant de som har absolutt ingen hormonelle grunnlag, kalt "Chi-Klim", "Klymaktoplan", "Klymaksan", "Klimadinon", "Эstrovol." De takle problemer med å sove, følte hun en bølge av styrke og handlekraft. Men de første legemidler på denne listen er et stoff som heter "Ynoklym", som er laget av soyabønner fytoestraheniv. Som et resultat av kliniske studier av stoffet viste sin unike og 100% matchet resultater.
 Legemidler som erstatning for de hormoner i overgangsalderen
 Behandling av slike preparater begynne når de første symptomene på hormonelle endringer. Pasienten kan velge en passende hormonozamestytel, den mest populære av dem er "Angelique", hvis viktigste oppgave - kampen mot osteoporose, tidlig overgangsalder.
 Blant det store utvalget av legemidler er: "estrofem", "Klyohest" og "Trysekven." Legemidler som erstatter de gode hormoner som kroppen absorberer dem helt som sine egne, så prøveperiode er vanligvis ikke-eksisterende.
 Det bør ta kalsium?
 Er du enig i påstanden om at en kvinnes kropp trenger kalsium i alle aldre? På klimaks blir det en daglig nødvendighet, som i denne perioden flate ut benvev, og deretter fører til osteoporose. Komplekset er best å ta Calcemin, som er vitamin D3, og også forbindelser av sink, kobber, mangan, fosfor og andre.
 Produsert mye av narkotika. Hvilken som er best for deg å bestemme spesialist. Det viktigste - ikke glem å ham på tidspunktet for menopause søke råd!  
Яндекс.Метрика