Humper på bygge yasti
 Ofte utseendet av humper ikke opprinnelig bekymret syk, men over tid er det en følelse av ubehag, trykk og smerte. Hånd mister sin mobilitet delvis eller helt. Det er tider når klumpen ikke bringe noen bekymring i mange år, og deretter forsvinne helt av seg selv. Men slike saker er svært sjeldne, ofte for å eliminere denne interferensen bør svulster kirurg. Prøver å knuse deg selv eller gjør det noe lignende er strengt forbudt. Behandling av folk rettsmidler og anvendelse av kål blader er effektiv. Prøver å bli kvitt det på denne måten, bare pasienten forverre deres situasjon ved å utsette nødvendig medisinsk behandling.
 Notorious kul på håndleddet hendene blir nesten alltid hyhromoy. Det er en cystisk Godartede. Den har en rund form og fast, som er festet til bakken nær albuen, fett og hud er ikke festet. Kapselen (ytre skall) lagvis på innsiden består av flere kammere som er fylt med leddvæsken.
 Farlige behandlinger
 Når det var en kul på håndleddet, er mange prøver å helbrede deg selv først. Pasienter ikke innser at behandling komprimerer, sølekaker, furu grener og alkohol lotion bare ikke i stand til å kvitte seg med hygroma, siden det ikke er provoserende, og utvekst på felles er fylt med væske. I tillegg er disse fremgangsmåter er ubrukelig, slik at de er også farlig: søker komprimerer med alkohol kan resultere i forekomsten av brannskader.
 I noen tilfelle kan ikke prøve å knuse hygro! Tidligere hygro liten størrelse rozchavlyuvaly fingre eller kobbermynter, som deretter prybyntovыvalas tett til hånden. Hygroma store razdavlyvalas besøkende boken. Dermed er denne metoden praktiseres selv av leger, men nektet slik behandling medisin for mer enn tre tiår siden. Og alt fordi prosessen er svært smertefullt, og dens konsekvenser er svært farlig. Ved knusing av kapsler, væske som den inneholder, eller helles i leddskålen (som er festet kapsel) eller inn i det omgivende vev. På grunn av denne inflammasjon kan være svært vanskelig å kurere. I tillegg vil selve kapselen ikke gå bort, så etter en stund kan starte igjen fylt med leddvæske, og enda mer etter slike skader kan oppstå metastaser. Så, i stedet for en konus, der de vil være to, tre eller flere.
 Sikre behandlinger
 Det er ikke mange, bare to, og begge er forbundet med kampanjer til legen. Den første er å punktere hygroma. Det brukes ikke bare for å ta prøver av vev eller væske for analyse, men også for behandling av tumorer. Valget faller på denne fremgangsmåten ved utførelse av en operasjon ikke er mulig for noen medisinske tilstander. Bruk først en nålestikk bruke pumpe væske fra hulrommet kammeret. Deretter, ved bruk av de samme nål injiseres inn i hulrommet støt spesielle stoffer, som er rettet mot sklerose kapsler. Deretter plottet lem bandasje påføres, et trykk til hulrommet er fylt med væske igjen. En bandasje er anvendt over gips eller ortopedisk holderen. Dette er gjort slik at skjøten var i ro, når den beveger seg, øker produksjonen av leddvæske. Bandasjen er fjernet på den femte eller syvende dag, avhengig av pasientens. 
 Den andre metoden er den fullstendige operasjon. Det gjennomføres under lokalbedøvelse, og er utført i tid omtrent en halv time. Når det er fjernet hygroma (viktigst - fjerne sin basis, ellers vil det dukke opp igjen) og stingene fjernes etter operasjonen tidligst en uke og senest innen ti dager (under gunstige omstendigheter uten komplikasjoner). Denne metoden er den mest effektive ved behandling av hygroma.  
Peel albue
 Eventuelle variasjoner i de indre organene påvirker ikke bare vår helse, men også utseendet. For eksempel, hvorfor huden på albuene skjellende, rød og kløende? På den ene side ingen vitale systemer i albuen der, men de signaler som kommer fra innsiden ubehag, konstant ubehag, å bli permanent, i økende grad vi er opptatt, hvilket innebærer at problemet skal løses.
 Hvorfor skrelle albuene?
 Enig, huden på albuen noen grovere og tørrere enn andre deler av kroppen. Fra perspektivet av miljøvernere at det ikke er i mennesket selv, og i et miljø der han bor, ofte forurenset luft, kan mangel på oksygen i store byområder pålegge merke på utsiden. Er forholdet: tørr luft umiddelbart gjenspeiles i konturene av albueleddet, huden rundt øynene og i T-sonen enhet. Atmosfærisk forurensning er årsaken til tørr hud over hele kroppen, akne på ansiktet. Men dette er bare tilfeldige faktorer, er det umiddelbare problem å endre de indre organer. For eksempel, fører mangel på vitamin A og E for å endokrine sykdommer og påvirker direkte på huden (f.eks, blir huden grovere og flassende).
 En av de vanligste årsakene grovere stoff på albuene kan bli smittsom sykdom oftest dermatitt, sjelden - psoriasis, som er et resultat av et nervøst sammenbrudd og depresjon.
 Psoriasis er i utgangspunktet manifestert i albue og kne, så når de første tegn på uvanlig du peeling og rødhet i lesjoner, bør du kontakte legen din. Dagens medisin har ikke vært fullt studert psoriasis, det kan bare redusere smertefulle symptomer på sin forekomst og redusere til et minimum de eksterne manifestasjoner. Men du kan kurere eksem: jo tidligere sykdommen er diagnostisert, jo lettere vil det flyte behandling. Endokrinologer i tilfelle av hormonelle forstyrrelser i kroppen som et sett av reseptbelagte medisiner.
 Men mest ubehag når skallet og albuer vondt, er på grunn av allergiske reaksjoner, som kan være strengt individ, slik som kosmetikk eller visse produkter. Man føler ubehag begynner å gre stedet for opprinnelsen til brannen eksitasjon, som fører til alvorlig irritasjon og skader på huden, som igjen kompliserer behandlingen.
 Coping med peeling hud på albuene?
 Den første tingen å merke seg er å identifisere den egentlige årsaken til sykdommen. Hvis kløe og flassing er ikke typisk for deg, har du ikke møtt allergisk reaksjon, fører du et normalt liv uten stress og alvorlig humørsvingninger, så må du ta kontakt med en hudlege, endokrinolog eller en allergolog. Du må kanskje deres hjelp det. Bare en spesialist kan henvise deg til mangel på vitaminer i kroppen, foreskrive de nødvendige mineraler, gjennomføre intensiv behandling.
 Hvis hud manifestasjoner assosiert med dårlig miljø, til kommunene bringe kroppen tilbake til normal vekt kan være, og du vet ikke om dem verre vår: ofte gå ut av byen, spise miljøvennlige produkter, hvis du kan kjøpe "deres" melk snarere enn fra butikken (det er først i listen over produkter som eliminerer giftstoffer), bruker store mengder av urter: persille, selleri, fennikel, som det er kilden til ulike vitaminer.
 Omsorg for albuen
 Det faktum at huden på albuene ble peeling kan være å klandre for hardt vann. Kanskje du føler kommer ut av badet, prikking i huden. I dette tilfellet trenger du en liten innsats og tradisjonell medisin. Å fjerne hud på albuer ohrubevshem trenger å dusje eller bad gni det rå potet eller sitron og la stå i 10-15 minutter absorberende. Når vannbehandlinger vaskeklut trenger en god gni albue å skrelle bort, og etter bad rikelig smøre fett krem ​​(i dette tilfellet er det best å bruke babykrem, kosmetisk olje). Deretter albuene trenger å vikle med plastfolie og pakket med en bandasje. Prosedyren fjerner fin peeling for 3-4.
 Varmt bad med tilsatt natron å rense kløe og hjelpe raskere tilheling kjemmet morgen. For deres forberedelser du trenger å oppløse fem spiseskjeer natron i 1 liter kokende vann, deretter la avkjøles litt løsning og korsrygg albue så lenge huden blir lys rosa. Under prosedyren, kan du bruke skrubb, etterfulgt - myk, fyldig krem.
 Albuene kan ikke bare slough av, de ofte endre sin farge, anskaffe en mørk rød (bardovyy) skygge. Å bleke albuene, kan du bruke vanlig sitronsaft, agurk eller kutte eple. Overflaten av albuen gni og la tørke helt.
 Effektiviteten av prosedyren avhenger av en helhetlig tilnærming til behandling, må du ta vitaminer for å ta hensyn til å spise sunt og på tredje plass å oppfylle alle hygiene. Da peeling albue - det er en intern problem innenfor et signal som skal reagere.  
Hvordan å behandle nakken hvis produlo?
 Det som ofte skjer er at du føler deg fin, deretter flick og akutte smerter i nakkemusklene bare skjærer gjennom deg. Du forstår ikke hvorfor fordi det er denne smerten. Kanskje du blir eldre, kanskje perezanymalys i går på treningsstudio? Men det kan være mye enklere. For eksempel, i går da du sto på bussholdeplassen venter på bussen, du bare rett og slett produlo. Men for å sette sine diagnoser er for lett, så glem om arbeid i dag og gå til en spesialist hvis han vil bekrefte diagnosen, bør du begynne å behandle nakken hvis produlo.

 Symptomer på smerter i nakken


 Hvis du produlo bare den andre dagen, de negative resultatene forbundet med helvete, vil pronzayuschey smerter i nakken ikke holde å sette. Du umiddelbart føle ubehag i hodet, noe som ville bli berørt og whisky, og ører, skuldre og nakke er de mest sinnsykt syk. Dette er de første klokkene som tid til å behandle nakken hvis produlo. I alle de ovennevnte vil du også føle uutholdelig svakhet i nakken, vil du også være vanskelig å holde den i en lik stilling, vil ligge til nakkemusklene ikke er anstrengt, og var avslappet.

 Behandling hjemme


Hvordan å behandle nakken hvis produlo?
 Selvfølgelig er det mange russiske folk ikke betaler mye oppmerksomhet til den smerte og tror at å gå til legen med en så smålig problemet, som smerte i nakkemusklene, ikke nødvendigvis. Det er for disse menneskene kan være lurt å behandle nakken hvis produlo egen.
 Det finnes flere metoder for behandling. Den første innebærer kjøp av en krage som vil holde nakken. Neste, må du ta anti-inflammatoriske medisiner. Deretter Spre hals spesiell gel. Men i dette tilfellet har fortsatt å slå til kvalifiserte fagfolk, og spesielt til en nevrolog, og gjøre en x-ray.
 Den neste måten er å hamstre salver som alltid skal spre halsen. Noen salver, selvfølgelig, er ikke nok, bør du velge en komfortabel pute, der nakkemusklene vil slappe av og slappe av. Smertestillende når nakkesmerter vil bare trenge det bør brukes beste, vil du råde apoteket. Husk pakker med vodka, som bør stilles til halsen og rotere et varmt skjerf.
 Du kan også be dine venner og slektninger for å massere halsen på pasienten. Selvfølgelig, er følelsen ikke hyggelig, men du vil føle lettelse.

 Tradisjonelle metoder


 I alle disse tipsene, kan du også ty til populære oppskrifter og behandle nakken hvis produlo følgende metode.
 Tørk kål blader såpe, men økonomisk, legger brus og sette alt dette rotet ren side av halsen, nakken wrap noe varmt. Gå til sengs. Morgen vil du føle deg som en helt ny og helt glemme gårsdagens irriterende smerter i nakken.  
Яндекс.Метрика