Hvordan skille fra månedlig blødning
 I den kvinnelige kroppen fenomenet blødning som oppstår ikke bare etter fødselen, men også på grunn av mange årsaker.
 Årsakene til blødning:
 - Abort, avbrutt svangerskap;
 - En svulst i livmoren eller eggstokkene;
 - Betennelse av kvinnelige organer;
 - Endokrine sykdommer;
 - Sykdommer i blodlevring;
 - Psykisk stress;
 - Mangel på vitaminer, dårlig kosthold;
 - Infeksjon og beruselse.
 Å forstå innholdet av blødning
 Hvordan skille fra månedlig blødning? Postpartum blødning, i motsetning til menstruasjon er 6 til 8 uker (kalt suckers). Når placenta skiller fra livmoren, dens overflate som et blødende sår. I de tidlige dagene lohy er store lys rød farge som endrer farge i sukrovychnыy og lettere, og deres antall avtar. Langvarig postpartum blodtap er ikke en fare for fordi under graviditet volumet av blod øker.
 Hormonet prolaktin i postpartum perioden stopper oocytmodningen, så menstruasjonssyklus er ikke gjenopprettet. Mens hormonelle balansen er gjenopprettet etter fødsel, betyr menstruasjon starter ikke. Hvis ikke, er det mistanke livmor blødning.
 Blødningen kan vare i måneder og etter hvert føre til anemi, eller det begynner plutselig, og anemi forekommer i en kort tid. Livmor blødning, i motsetning til menstruasjonen kan vare i ti dager eller mer, vkorochuyuchy intervallet mellom menstruasjonene.
 Blødning konsekvensene av abort eller en svulst symptomer, ledsaget av magesmerter som ligner på kollisjoner.
 Når du besøker en gynekolog umiddelbart
 1. Hvis det lohii stoppet helt, men gjenopptatt etter en stund og har fortsatt rødt, et presserende behov for å besøke en gynekolog. Årsak - tretthet.
 2. Ved den fjerde dagen lohii vanligvis med purpur rødt er kjedelig, dempede nyanser av brunt. Hvis utvalget av lyse rød væske, uten klumper, de er ingen lukt, mage fraværende menstruasjons kjent følelsen, kan det være grunn til bekymring.
 3. Utslipp en ubehagelig lukt.
 4. Høy feber, frysninger, besvimelse, svimmelhet, hodepine, blekhet, uvelhet, rask puls, lavt blodtrykk og andre tegn på blodmangel eller betennelse - en alvorlig grunn til å ringe en ambulanse.
 5. To bind i timen maksimalt med fullt impregnert utflod som ikke stopper.
 6. Hvis komplikasjoner av menstruasjonssyklusen varer mindre enn 21 dager, da særlig viktig å identifisere årsaken til dysfunksjon.
 Hvis du utsetter å gå til legen
 1. Nekter å utføre hardt arbeid, slappe av. Med et gunstig resultat av blødning vil forsvinne etter et par dager.
 2. Ta et avkok av urter: nesle, gjeter-vesken, ryllik, Viburnum bær, som øker blodpropp (dames håndveske og ryllik er kontraindisert under graviditet).
 3. I nedre del av magen, plassere en kald komprimere.
 Ikke alltid mulig å visuelt identifisere årsaken til blødningen, og sette nøyaktig diagnose ved hjelp av ultralyd og laboratorietester. Hvis det er mistanke om eller bekreftet livmor blødning er livstruende og krever øyeblikkelig sykehusinnleggelse.  
Hvordan å behandle munnsår
 Alle som noen gang har oppstått sår i munnen, vet at de forårsaker ubehag. Er det normalt umulig. Drikke - også. Og smertene ikke legge til optimisme.
 Trenger bare å nevne at sår kan være svært forskjellige grunner, og derfor behandling tilnærming vil være annerledes. Når viruset oppnevnt noen medikamenter, mens sopp - ganske annerledes. Fastslå den eksakte årsaken til problemet kan bare være en lege. Derfor, for å utsette et besøk til en spesialist er ikke nødvendig. Spesielt som sår i munnen kan være en manifestasjon av noen alvorlige sykdommer.
 La oss se på årsakene og finne ut hvordan de skal behandle munnsår.
 Aftøs stomatitt
 Hvis du finner aftøs stomatitt tannlege må overføre pasienten til en gastroenterolog. Sannsynlighets problemer med fordøyelsessystemet hos denne pasient mer enn stor. Sår med rufsete kanter og fylt med hvit eller gul innhold. Smertefull. Behandle dem ved hjelp av smøring og skyll urte og brus løsning.
 Soppinfeksjon
 Oppstår når kroppen er en soppinfeksjon (candida). Smertefull, dekket med hvit blomst. Sopp aktivert under redusert immunitet dysbacteriosis eller truffet i munnen patogener. Lokal behandling. Sår er smurt med soppdrepende medisiner. God hjelp brus skylling med ekstra furatsillina.
 Herpes magesår
 Preget av alvorlig sykelighet. Lys rød blødning sår på den minste irritasjon. Selv en liten bevegelse i kjeven forårsaker smerte. Behandling av herpes sår utført ved hjelp av antivirale medikamenter. I tillegg foreskriver legen skylling urt og tindved olje smøring magesår.
 Sår i syfilis
 Vanligvis ikke forårsake noen ubehag. Smertefri. De har rette kanter og rosa. Over tid forsvinne. Senere sekundære symptomene er mer merkbare for pasienten. Behandlingen utføres av en lege, veneriske sykdommer.
 Traumatiske skader
 Det er på microtrauma. De kan forårsake skarpe kanter skolotыh tenner eller proteser. Behandling - lokalt. Du kan skylle urte eller brus løsning, smurt med spesielle helbredende salver. Sørg for å gå til tannlegen og eliminere årsaken: å fjerne skarpe kanter, sette segl eller erstatte protesen.
 Allergisk reaksjon
 Sår i munnen kan oppstå på grunn av allergi mot visse matvarer. Her viktigst, finne allergenet og fjerne det fra kostholdet. Behandling - Lokale, pluss mottar antihistaminer.
 Avitaminosis
 Craze dietter fører ofte beriberi - en mangel på kroppens viktige sporstoffer og vitaminer. Sår i munnen kan være på grunn av redusert innhold av vitamin B1. I tillegg fører eventuelle vitaminmangel til en betydelig nedgang i immunitet, som i sin tur utløser stomatitt. Derfor, tannleger, utgifter behandle sår i munnen, det er sterkt anbefalt en anmeldelse av kostholdet ditt.
 Hypervitaminosis
 Våren beriberi sende oss apotek. Lasting dose syntetiske vitaminer kan føre til det motsatte resultatet, forårsaker sprekker i munnen og i hjørnene av lepper, små sår. I slike tilfeller bør legemidlet stoppes umiddelbart og kontakt lege.  
Liktorn med stang
 I sommer viktigere enn noen gang å holde sine føtter føtter i topp stand, fordi åpne sko i stand til å avsløre selv de minste feil. De fleste mangler korrigert ved vanlig omsorg og pedikyr, kan ikke sies om et slikt problem som tørr mais med stangen. Smerten er noen ganger uutholdelig ubehag og begrensning av bevegelse - dette er bare noen av hva en person opplever en lignende sykdom.
 Hva er avgjørende mais?
 Blant alle typer tørre liktorn mest smertefulle og ubehagelige er det avgjørende. Alt begynner med en liten rund hud Utdanning med et hull i midten. En grundig undersøkelse vil være tydelig hat kroningen hullet. Faktisk er panseret roten av kornet som går under huden på dypt nok avstand. På grunn av sin tilstedeværelse korn ikke kan fjernes på vanlig måte. Hulrommet innen den mais mangler.
 Mest sentrale mais kan bli funnet på ballene tredje og fjerde periode mezhpaltsevoho, utenom fingrene. Mye mindre er dannet på såler.
 Hvorfor mais fra kjernen?
 Stenger hard hud kan danne en rekke årsaker. Fremfor alt er sagt om den mekaniske natur deres dannelse. I dette tilfellet, vil begynnelsen av prosessen være en hvilken som helst skade på huden. Dette kan være en splint, som ikke er fjernet, eller små steiner som treffer huden. Skade på grunn av slitasje altfor trange sko, høye hæler er også en av grunnene.
 Stang og mais kan dannes som et resultat av viruset, selv om det ikke skjer så ofte.
 Behandling kjerne mais
 Av seg selv, vil kornet forsvinne, men prøv å fjerne det selv er heller ikke ønskelig. Bare kutte så det ikke kommer gjennom rot callus som går dypt inn i huden. Ethvert forsøk kan føre til alvorlige infeksjoner som tilstander forbundet med lett vokse inn i en av hudsykdommer.
 Så må du velge ett av tre alternativer: tilgang til en lege, bruker medisiner fra apotek og anvendelse av metoder for tradisjonell medisin.
 Bli kvitt liktorn vil hudlege. Du kan også kontakte kosmetolog. De mest brukte områder med død frysing med flytende nitrogen, mykgjørende og polering ved hjelp av en laserstråle. Det er noen analog drill som fungerer som et verktøy i tannlege kontoret, vysverdlyuyuchy direkte kjerne mais. Når staven er fjernet, er huden dannede hul. Han la spesielle medikamenter for å bekjempe virus og sopp, og fjerning av inflammasjon. Jo eldre og dypere mais var, desto lengre tid vil behandle den.
 Etter å ha kommet til apoteket, kan du se et stort utvalg av verktøy for å fjerne hard hud. De fleste av dem inneholder en slags salisylsyre. En annen effektiv komponent er benzosyre. I tørt korn kan pålegge spesiell gips. I alle fall bør etter at huden dampbad bruker, og deretter bruke valgte verktøyet. Sunn hud og dermed ikke kan ta på den. Det bør ikke utsettes for kontakt med midler for å fjerne liktorn.
 Foreldet calluses vanskelige å behandle folks metoder, men fjerne dannet relativt nylig - er mulig.
 Såpe-brus bad. Det første trinnet i å bekjempe stang peeves bli såpe-brus bad. For å gjøre dette, ta tre teskjeer med natron og en spiseskje med såpe, pre nastruhannoho, per liter vann. Oppløse ingredienser. Varigheten av et bad i ca tretti minutter. Deretter razmyakshaya ziskoblyuyetsya huden, men uten å bruke pimpstein (i tilfelle av strezhnevoy peeves er ganske enkelt uakseptable) føtter tørkes, anvendes de kremen. Skuffen gjort regelmessig.
 Bad med kaliumpermanganat. Hvis mais er svært smertefullt, er det best å lage et bad av kaliumpermanganat. For denne lille mengden av kaliumpermanganat fortynnet i varmt vann, som bør være svakt rosa. Etter tilsetning av litt salt i vannet. Holde føttene i vann i tjue minutter. Tørk dem bør ikke være. Med denne vannochtsi smerte raskt vike.
 Bruk eddik. Slik sletter du en sentral mais, kan du bruke eddik. For å gjøre dette, dryppe litt eddik i sentrum av hard hud og umiddelbart stikke den med plaster. La stå i noen timer, deretter gjenta prosedyren.
 Pakker. Etter helbredende bad, må søke om spesiell stang peeves komprimere. Du kan bruke revet rå potet papirmasse av aloe, sitronskall. Egnet som løk, svisker, linfrø.
 Hvis ingen av de tradisjonelle metodene ikke hjelper, er det best å søke legehjelp øyeblikkelig.  
Яндекс.Метрика