Hva gjør vi når hjertebank
 Det er neppe mulig å møte en person hvis hjerte har nok ikke slå raskt. Dette fenomenet kalles takykardi. Økt hjertefrekvens rytme kan noen ganger være normen (selv om ikke alle leger er enige med dette), men kan også være et mål på åpenbar patologi. I det første tilfellet, hjertebank betraktes som primær takykardi (paroksysmal), den andre - en sekundær (sinus).
 Som et naturlig fenomen hjertebank kan sees i situasjoner der et slikt angrep er spontan, resultatet av angst, frykt eller fysisk aktivitet. Det vanligvis ikke vare lenge og ikke ledsaget av en markant økning i trykket. Imidlertid kan svimmelhet, svakhet, og selv en liten kvalme oppstå stund.
 Prøver å finne ut hva slags ustabilitet i hjertet, er å lytte til rytmen slår hvis det er brutt og ujevn hjertet slår, skjelving, takykardi er et tegn på overgang fra primær feil i det som kan karakteriseres som arytmi som følger med en type hjertesvikt. Utseendet av smerte bak brystbenet, rikelig svette og oppkast har også varslet.
 Økt hjertefrekvens kan ende med en rekke situasjoner, fra spenning før eksamen - til komplekse hjertesykdommer. Symptomene vanligvis det første stedet av seg selv, nesten uten et spor. Kvitte seg med takykardi er mer kompleks etiologi lykkes bare av spesialister. Du må nøyaktig diagnose og behandling er rettet profesjonell.
 Grunnene til at det er hyppige hjertebank
 1. Den emosjonelle surge, en naturlig reaksjon på betydelig trening eller feber. Hvis prosessen temperaturen stige og parallell renteendring som normal (én grad - å legge ti slag), ikke bekymre deg.
 2. Anemi som følge av en betydelig reduksjon i hemoglobin i blodet. Forsyning i slike tilfeller verre, å tvinge hjertemuskelen trekke seg mer - ellers er det ikke kan takle forsyning til de organer som er nødvendige for deres livsgrunnlag oksygen.
 3. Accelerate utviklingsprosesser i kroppen i løpet av ungdomsårene. Hjertemuskelen er rett og slett ikke tid til vekst, manifestasjonen av mange nye funksjoner i løpet av modningen av en ung mann - derav svikt i hjerteaktivitet.
 4. Aksept av kardiovaskulære legemidler (slik eufillina, Trental, etc.) som kan provosere en uventet reaksjon på den "første dose" av nye medisiner.
 5. Akutt hjertesvikt, myokarditt. Dette hjerterytme er farlig, det må behandles.
 6. Den totale rus, komplikasjoner som følge av alvorlig infeksjon (f.eks influensa).
 Hver av disse typer har sitt eget sett med attributter. De vil innføre kardiolog. Bare en spesialist, analysere og sammenligne alle symptomer etter en alvorlig laboratorietesting (EKG, ultralyd, en rekke blodprøver, etc.), kan avgjøre om det er farlig å ha en form for hjertefeil, og i så fall, hva det bør behandles.
 Hva gjør vi når hjertebank
 Nonmedical metoder:
 - Strekk musklene i bena og magen (øvelsen gjentas hvert par minutter og varer i 15 sekunder);
 - Prøv å dramatisk redusere øye på ett punkt;
 - Å gjøre et dypt pust, hold pusten i 10 sekunder mens natuzhyvshys;
 - Klem forsiktig eller massere området med to fingre halspulsåren i halsen - i stedet for den grenen;
 - Intensivt i et minutt eller to å massere negl av lillefingeren på hver hånd;
 - Prøv å hoste eller prøv å fremkalle brekninger.
 Narkotika metoder Corvalol, etatsyzyn, valokordin eller andre tilsvarende medikamenter.
 Folk rettsmidler for å bedre hjerte
Hva gjør vi når hjertebank
 1. sitroner, aprikoser, honning. Hvis denne pre podribnyvshy faste stoffer, slipe og bland, snu til en homogen masse, deretter blandingen vil være en tid for å bli nedkjølt. Det går fort før måltider, to eller tre ganger om dagen.
 2. Tea med hvit misteltein (grener og blader), zaparenyy og infused i kokende vann i en time, drikke en spiseskje, vanligvis 2-3 ganger om dagen. Nyttig for takykardi som følge av generelt tap av styrke.
 3. Infusjon av marigold blomster (brygging samme rekkefølge). Drikke en halv kopp tre ganger om dagen i flere måneder. Behandlingen bør fortsette i to år, tar det et veldig godt tegn på en sterk hjerterytme. Calendula nesten ingen bivirkninger.
 4. Infusjon av blader av hagtorn og motherwort (sveiset med kokende vann, deretter holdt i 30 minutter) er like gunstig for arytmi hvis de drikker ett glass to ganger om dagen. I tillegg er en blanding av motherwort og hagtorn (første - i form av gress, den andre - i form av bær) bidrar med tegn på angina.
 5. buljong med barnåler og furubark (minutter koke i 10-15 minutter, så la for natten). Drikk tre ganger om dagen for en halv kopp - for arytmi og hjertesvakhet.
 6. I tillegg til alle de ovennevnte, kan vi anbefale skjær skillevegger valnøtter, bland med saften av rødbeter og gulrøtter, reddik med tillegg - som et middel for å øke motstanden av arytmi.
 Alt annet: Ikke bli involvert drikkevarer som inneholder koffein (kaffe, cola, te), slutte å røyke og begrense alkoholinntaket, ikke overspise, overvåke plikt og hvile ikke unngå håndterlig trening, gi tilstrekkelig tid for søvn og unngå uro - Du har sannsynligvis så godt kjent.  
Itchy muldvarp
 Føflekker kan bli funnet i nesten alle. Og mange av dem, den andre - litt. Men disse ondartet formasjon med ett hundre prosent sikkerhet kan ikke bli navngitt.
 Man vokser og fødselsmerke ikke tiltrekke seg oppmerksomhet før en føflekk begynner å klø. På den ene side, denne ulempe, men på den annen side, veksten av fødselsmerker kan gå inn i en ondartet svulst. Vekst og celledeling føflekker kan forårsake mild kløe. I noen tilfeller, i tillegg til kløe, plutselig begynner mol til å endre form og farge. Hvis du oppdager rødhet rundt føflekker - umiddelbart kontakte lege!
 Hvis kløe vises konstant frekvens, trolig en reaksjon på ytre faktorer, som for eksempel endringer i været. Dessverre, noen ganger kløe er bare uutholdelig, og ønsket om å avlyse en føflekk blir en besettelse. Nøyaktig, som skade på huden rundt føflekken kan føre til alvorlige konsekvenser. Hvis du ved et uhell såre henne, straks behandle det berørte området med alkohol eller hydrogen peroxide.
 Mol vanligvis ikke forårsake alarm. Det eneste som gjør nevus behandle mer forsiktig, dette degenerasjon av godartede svulster i onkologi. For å beskytte seg mot slike problemer, må vite.
 Mole kløende og voksende - umiddelbart kontakte lege!
 Vi beskriver alle symptomene, bør øyeblikkelig legehjelp.
 1. Mole var asymmetrisk. Den ene halvdelen er annerledes enn den andre. Nevus har skiftet farge og ble vokse foran øynene våre.
 2. Selv før kanten av føflekken er så fillete, uskarpt, eller dannet i sentrum sporet.
 3. Endre fargen ikke bare føflekker, men også de omkringliggende områdene. Pigmentering, som går utover moloen sammen med et konstant ønske pochesatysya blir en wake-up call. Forsiktig - Det er et tegn på tidlig kreft.
 4. Mole sår begynte å blø og dekket med en skorpe nevus, hindrer konstant kløe fokus - skynde til legen.
 Det bør fremheve det faktum at en lege besøk betyr ikke nødvendigvis at beslutningen om å fjerne føflekker. Det første en lege vil gjøre - ta en biopsi for å fullstendig eliminere faren for svulster.
 Alltid trodd at ondartet svulst kan danne nesten alle som har en føflekk på kroppen. Heldigvis er det fundamentalt galt uttalelse. Utviklingen av en ondartet svulst er ikke enkle forholdsregler og feil atferd.
 Elsker brunfarge, men er bekymret for om føflekker? Bedre å bare gi opp hyggelige prosedyrer eller skjule en føflekk under særlig fôr.
 Utsatt er gravide og.
 Selv dårlig kvalitet ting i stand til å skade nevus, noe som kan føre til hudkreft.
 Så begynte du å legge merke til at en føflekk klør, vokser gradvis endrer fargetone, noen ganger fylt med væske former miste klarhet - det er på tide å slå alarm. Gå til legen bør planlegge for nær fremtid.
 Dessverre, de fleste tror at en lege - kosmetolog i stand til å håndtere problemet. Dermed, hvis føflekken har kun en estetisk plage, en skjønnhetssalong det raskt og smertefritt fjernet.
 Når observere symptomene som er nevnt ovenfor, kan bare to legen gi en nøyaktig diagnose onkolog og hudlege. Det første stedet å besøke i bedre spørre en hudlege så snart han gir retning for videre undersøkelse og konsultasjon i Oncology Center.  
 Tilsynelatende er det ingen kvinne som ikke kan være interessert i denne saken! Først og fremst er dette tema relevant for eierne direkte og uregjerlig hår.

Hvordan tvinner håret


 Det er mange måter å vikle håret ditt, men grunnleggende - en wrap hår i curlers og curling bølge. Vurdere i mer detalj, men hvordan skrudd hår rett og hva er din måte er riktig frisyre og hår.

 Hvordan tvinner håret ved hjelp av en krølltang


 La oss starte med den enkleste metoden, ved hjelp av curlers - det vil være en av de sunneste og de rette metodene.
 Først må du velge de mest curlers - det kan varmes hår ruller, curlers - borrelås, skum curler, curler boome, curler med velur finish.
 Også, når du velger de riktige curlers bør ta hensyn ikke bare til deres utseende, men også i diameter. Mindre curlers mer egnet for kort hår, kort hår for å legge ekstra volum, må du velge en krølltang gjennomsnittlig diameter. Papiljotter også gjennomsnittlig diameter egnet medium lengde hår og lage bølger på langt hår. Curler stor diameter godt egnet langt hår for å tilføre volum og prakt, men med liten diameter curlers på langt hår frodig skape uvanlig volum.
 Curler vi har valgt, og nå vet hvordan du skal skrus.
 Før du vikle håret bør vaskes, gjelder fix verktøy for å velge hvilke rette for deg å pakke inn og bidra til å holde håret for en lengre tid og gi dem enda mer attraktive.
 Det vil ta en kam med lange tynne enden, det er nødvendig for lik deling tråder.
Hvordan tvinner håret

 Jukse strand tar mindre enn fem inches bred, hvis du har langt hår curlers, så se opp, i hvert fall slik at tråden bredden ikke overstiger lengden på røret.
 Oppmerksomhet bør vies til endene av håret, de må legge curlers og stramme at de fikk ut av tråder, eller ved enden av tråden kan forlate rommet som kan ødelegge visningen av konklusjonen.
 For å vikle håret bør være jevnt svakt trekke tråden, men ikke for å prøve, trenger ikke å fikse curler tett inntil hodet, da dette skadet hår røtter som helt uønskede.
 Før du vikle håret bør deles inn i soner, fra baksiden, da - siden av og på slutten - line smell. Heller ikke bør jukse for fuktig hår, deretter tørking håret tar lang tid.
 Etter å ha fjernet curlers hår kam må være nøye og gi den ønskede formen, om nødvendig, for bedre fiksering brukt hårspray. Lengste styling hjelp curlers holdt på porøst hår, raskt absorbere fuktighet.

 Hvordan skrudd Hårruller


 Nå kommer den måten av curling strykejern.
 Bruk Curlers behov for riktig valgt diameter tang, som det er avhengig av størrelsen og tykkelsen av krøller, jo større curl - jo større diameteren av tang. Det er best å ta Curlers c keramisk belegg, som det er mindre zhzhete hår, en Meat-c-belagt metall bruk anbefales ikke i det hele tatt - de ødelegge hårets struktur.
 Før curling hår curling, husk at håret bør være ren og tørr hulrommet er ikke anbefalt i nærvær av noen hår - noe som betyr stabling, som under varme de vil bli brent og hold deg til Hårruller. Før vinket nødvendigvis søke på håret termozahysnoyi noen måte å redusere skadene fra Curlers og liksom beskytte dem fra virkningene av høy temperatur, påfør forsiktig et middel til hårtuppene, som de pleier å krysset og skjørhet.
 Først må du identifisere og stikke hovedområder - timelig, parietal (som går fra pannen til kronen) og nakke området.
 Begynn å vri nakken bør c, og dermed flytte fra bunnen opp (dvs. første vind lavere hårstrå, og generelle). I occipital område tråder bør deles inn i flere seksjoner.
Hvordan tvinner håret

 Ta en rokk tynt hår, ta tang og plassere dem i røttene av hårstrå vertikalt og låse seg inn på spissen og trekke vertikalt røtter. Og holde en lås i denne stillingen bør begynne å avvikle det på pent curling opp fra bunnen og spiral, fra rot til tupp, med tang hele tiden holdes stille og kronglete tråd klemmer du forsiktig tuppen av hennes curling sjekke at det ikke og ble krøllet opp i riktig retning. Hold strand 20 sekunder, ikke mer, etter nøye slappe av, og du får en god skarp curl.
 Etter vinke occipital området gå til den timelige, fortsette til slutten sonen perms fra krone til pannen.
 Nakrutyvshy, så alt håret, må du ikke berøre dem et par minutter å bli slags hår og bli registrert i ønsket posisjon. Når de trenger å gre kammen med noen få tenner og håndtere enhver styling.
Яндекс.Метрика