Våren kommer. Dette er tiden da hver kvinne ønsker å være spesielt attraktivt. En god frisyre, sminke og slank figur - at nøkkelen til en god kvinnelig humør.Hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt


 Dessverre, om vinteren, når livet er ikke så aktiv som i de varmere årstidene, det kilo overvektig. I denne artikkelen vil jeg snakke om hvordan du raskt håndtere problemet. Hvordan bli kvitt ekstra pounds uten at det går helse.


 Grunnleggende regler for vekttap kjenner hver kvinne - samsvar med drikking modus, utelukkelse fra kosthold mel, fett og sukkerholdige matvarer og hvor mye aktivitet. La oss snakke i mer detalj. Sportsdrikke
 For normal metabolisme mann skal daglig ta minst to liter væske. Under vekttap beste drikken er vanlig drikkevann. Utelukke te, kaffe, brus. Juice bør være bare naturlig, helst hjemmelaget.


 Veldig nyttig er mjød. Hva bør tas på tom mage om morgenen hver dag. For å gjøre det nødvendig å oppløse en spiseskje honning i et glass kokt vann. Denne drinken vil ikke bare forbedre metabolismen, men også eliminere problemet med forstoppelse, hvis noen.


Hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt
 Diett
 For raskt vekttap melde fra middag. Spise mindre måltider 3-4 ganger om dagen inntil 18 pm. Ditt kosthold bør inkludere kokt kjøtt, fisk, rå grønnsaker, frukt, lav-fett ost og yoghurt. Å ikke bruke majonessalater. Ideelle fylle salater i kosten - olivenolje.


 Før hvert måltid, drikk et glass vann. Du kan kjøpe på et apotek biologisk aktive kosttilskudd, fremme vekttap. De er basert på urte ingredienser som bidrar til å redusere appetitten og suget etter søtsaker. Plus, i disse kosttilskudd inneholder mange vitaminer og mineraler som er nødvendige for mennesket. Aktiv livsstil
 Uten sport, dessverre, ikke nok. Ideelt sett vil du være en sport som gir deg glede. Valgfritt daglig løp, treningsstudio. Nok til å gjøre, for eksempel magedans. Eller trening hjemme. For å spille hjemme utføre beste mageøvelser - minst 100 ganger om dagen, hoppe tau eller trampoline - 200-300 ganger, spinne bøyle rundt 30-40 minutter om dagen (dette kan gjøres mens du ser på TV).


Hvordan kan jeg gå ned i vekt raskt Prøv å forholde seg til hver dag, helst to ganger om dagen - morgen og kveld. Kontinuerlig overvåke ditt liv var aktiv som mulig. Etter måltidet ikke sitte eller ligge ned, bedre vaske eller bare gå. Rise ikke heis og trapper. Mer tur på foten heller enn med bil. Dine hjelpere i vekttap
 Bruk forskjellige kremer for vekttap. Ikke forvent dem til magiske resultater som ikke ville ha lovet imponerende produsenter. Det eneste som disse kremene hjelpe stramme huden. Men det er også viktig under vekttap. Tross alt, trenger du ikke ønsker å slapp hud og ser stygg.


 En utmerket som et hjelpemiddel til vekttap badekar. Vanligvis disse bad med ulike eteriske oljer. Den mest effektive slanking olje sitrus, appelsin, grapefrukt, sitron. Se ditt bad eller badstue. Ideell matche dem med honning massasje.


 Hvis alle de ovennevnte regler kan gå ned i vekt 5-7 kg per måned.


 Og i konklusjonen jeg vil si at suksessen til enhver bedrift avhenger av humøret. Vokse tynn med godt humør, glad og så alle må komme ut.  
 Mange kvinner, med natur mørk hårfarge, drøm å være blond. Ingen argumenter som den naturlige fargen på håret eksisterer perfekt med et annet utseende, ingen overbevise. I stedet ledet av ikoniske uttrykket "Gentlemen prefer blondes", brunetter tendens til å lette eller slette ren håret, ofte gjør mange feil. Og, noen ganger feil er slik at deres korreksjon er en lang tid.

Forkledning brunette med en blond


 Bestemmer seg for å skjule brunette med en blond, må du ta kontakt med en god frisør. Master bestemme hvilken type hår og gi noen praktiske råd som bør følges.
 Bedre, selvfølgelig, gjennomføre prosedyren i kabinen, men dersom vedtaket posvitlity hjemme, bør du strengt følge instruksjonene som gis av master.
 Siden prosessen med transformasjon fra brunette til blondine og svært tidkrevende vredytelnыy, bør du velge farger som forårsaker minimal skade på håret.
 Alle bedårende blonde jenter "Blondeks" eller "White Henna", selvfølgelig, gjør håret lysere. Men hvis de forlater dem friske?
 Sales Leader hårfarger "Schwarzkopf" Lights tilbyr for enhver anledning, har man bare å spørre en hensikt. Hver representerte en rekke farger (for eksempel "Paletta") er sikker på å finne en som passer på alle punkter.
 Tidligere hår ble malt i en hvilken som helst mørk farge, bør de spesielle problemene med maleri oppstå. I lys hår zabarvlyatsya jevnt, og fargen er overalt lik.
Forkledning brunette med en blond

 Når håret er veldig mørkt - belysning blir utført i flere etapper. Med en avstand på ca en uke, foreta hyppige høydepunkter. Det er ikke nødvendig å trekke ut hårstrå gjennom en spesiell lue, og pakk hver i folie farget curl. Bare bruke en fortynnet maling på sjeldne hårbørste eller kam og gre håret over hele lengden.
 Maleri bør utføres på nemyte hår for å redusere alle skader på et minimum. Denne prosedyren skal utføres, men mer enn halvparten av håret vil ikke få en lys farge. Deretter kan du bruke den endelige maleriet. Med en slik (gradvis) metode bleking håret ikke er veldig mye påvirket, og ofte en ubehagelig "kurchachi" farge.
 Hvis håret er tidligere malt i mørke farger (spesielt røde eller lilla fargetone), så det er fornuftig å kjøpe og bruke en spesiell maling som vasker bort den forrige fargen.
 Til dags dato, produserer denne funksjonen "L'Oreal" kalt "Eclair Clear" - et spesielt verktøy - renere. Han selv brukt om de tas ut med svært mørkt hår naturlig pigment som hindrer lysere farge. Pakking ganske stor nok selv for langt hår. Bruke som en vanlig maling, hår posvitlishaye litt, men helt vaske av gammel maling og belysning prosessen blir mye enklere.
Forkledning brunette med en blond

 Etter bruk dette verktøyet kan du umiddelbart falme helt alt håret de har ingen pigment og maling vil være svært enkel, men kan males i flere etapper.
 Bare ikke glem at annenhver uke vil ha vokst røtter fargetone. Hvis håret ditt før var mørkt, er forskjellen veldig merkbar.
 Etter belysning hvis mottatt ikke liker hår farge, kan du bruke tonen for mange blondiner - hvete, skandinavisk, ask, platina - valget er enorme.
 Husk at det å ta vare på lys farget hår er ganske komplisert. Vi må helt endre midler for håret - shampoo, balsam og andre.
 For håret ser attraktivt og naturlig, vil du være sikker på å mette de vitaminer og næringsstoffer. Siden bleking veldig desiccate håret regelmessig beskjære tips. Og styling vil også måtte endre fullstendig, farget hår krever mer skånsom behandling.
 I tillegg bør den posisjonen gjennomgås på sminke og garderobe - iført brunette, blonde neppe egnet. Blonde mest egnede lyse pastellfarger i kosmetikk og klær.
 Tonic - en integrert del av prosedyren cleanser. Det må vite hver kvinne. Rensing av huden myk og selv pleiende midler vi bryte den naturlige rytmen i hudcellene.Plukk toner


 Det er derfor daglig bruk tonic etter fjerning make-up er absolutt nødvendig. Det er enkelt, tonic, deretter tonic. Dette i sin tur betyr innsnevring da, bedre blodsirkulasjon, hudfarge, fjerne balanserer make-up remover og makeup.


 Tonic mykgjør, strammer huden, frisker opp huden. Den har en oppkvikkende og antiseptisk.


 Når du velger en tonic, du umiddelbart forstå at i deres innvirkning på huden din du trenger - renser, toner, myker og fuktighetsgivende. Tonic er en logisk og verdig avslutning av behandling. Eliminerer tørrhet, svie, tørrhet og irritasjon. Huden gløder opprinnelige friskhet, hvis du bruker dette verktøyet regelmessig. Så du bør nøye nærmer utvelgelsesprosessen toner, gitt din hudtype: følsom, problematisk, fet eller kombinasjon normal.


 Hvis du har normal hud, fuktighetsgivende tonic egnet. I denne tonic er alkohol (5%), ulike typer planteekstrakter, vitaminer og kosttilskudd. Denne tonic lindrer forsiktig irritasjon og perfekt trent.


 Eiere av fet og kombinert hud tonic dress med alkoholinnhold på 5 til 30%. Den har en matteeiendoms porene, fjerner kviser. Shine, er borte. Men det er en ulempe - de er nødt til å bruke mer enn en gang om dagen for å oppnå ønsket effekt.


Plukk toner Hvis huden din er sensitiv eller tørr, bør du kjøpe tonic lipider å være perfekt fukte, renser og gir næring til huden. I denne tonic må inneholde: olivenolje, drue, aprikos, fersken frø, shea smør eller shea, kakao og burychnyka. Forbedrer fuktighetsgivende egenskaper tonic tilstedeværelse i provitamin B5 vitamin E og urea. Skjønnhets anbefaler å bruke tonic for denne type hud med melk og fløte. Effekten er økt - irritasjon, rødhet, tørrhet og peeling, som hadde skjedd.


 Problem hud trenger spesiell oppmerksomhet. Det er viktig å oppnå forsvinningen av problemer med å lukke porene og akne dannelse. Denne type hud nødvendig tonic inneholder desinfiserende og anti-inflammatorisk kosttilskudd, forebygge kviser. Som en del av foreliggende muligheter urter, essensielle oljer, overflateaktive midler (tensider), og en minimums alkohol. Hvis det er problemer i området i nakken og skuldrene, tonic og kan hjelpe deg her.


 Hvis en tonic inneholder et stort antall komponenter av terapeutiske egenskaper (eteriske oljer, marine komponenter, etc.), kanskje han ikke vil "komme sammen" med ekstra middel til å rense andre serier eller firma. Du kan være allergisk reaksjon ved å kombinere komponenter av pengene dine. Derfor er det riktig å følge en serie ved hjelp av rensemidler for ansiktet. Verktøy 2 i 1 er ikke ønskelig for hyppig bruk. De er egnet for reise når du er en lang tid borte fra hjemmet.  
Яндекс.Метрика