Ofte blir en gang den normale huden i ansiktet og kroppen tørr og komme seg, forårsaker mye ubehag. Dette skinnet kan flasse av og rødme. Tørrhet kan være forårsaket av hyppig bading i et varmt bad eller dusj, misbruk bad og badstuer. Årsakene er utallige dermis tørrhet.

Tørr hud kropp - hva gjør jeg?


 Tørr hud blir som talgkjertlene produsere tilstrekkelig antall av fett i kroppen.
 Kanskje grunnen er at stoffskiftet i kroppen eller vitaminmangel. Tørr hud kan være også etter lang tids bruk av antibiotika. Etter behandling, sterke medisiner, må du ta vitaminer og å behandle mage-dette avhenger i stor grad på huden. Selvfølgelig, klimaet påvirker også tilstanden i epidermis, overdreven soling (enten sol eller solarium) gammel hud gjør det uelastisk og elastisk benekter, og som det tørker.

 Hva bør du gjøre hvis det oppstår en tørr kropp hud


 For det første består i diettnæringsmidler og matvarer som er rik på vitamin E, fordi det er en kraftig antioksidant som forhindrer den hurtige aldring av huden. Dette vitamin finnes i matvarer som brokkoli, spinat, bønner, biff lever, mandler, hasselnøtter, kirsebær, rogn, tindved og mais, og vegetabilsk olje.
 Etter å ha jobbet med mat, starte samtidig behandle huden kosmetikk. Husk at du trenger å fukte huden din - du kjøper kremer og lotions, og gi opp bruken av toalett såpe. Det er best å bruke dusjsåpe, såpe eller velge en nøytral PH. Fukte huden din umiddelbart etter bading og leggetid. Ta minst et par ganger i uken fuktighetsgivende maske for huden av kroppen eller forberede et bad med et avkok av urter som fremmer celle fornyelse og eksfoliering av døde hud partikler.
 Hvis du ikke har råd til dyre olje, kosmetikk og annen omsorg for kroppen, kan du håndtere problemet hjemme. For eksempel, forberede deg kratt, male i en kaffekvern 1 ss. spoon mandler og 1 ss. en skje med havregryn. Deretter legge til mix 2 ss. rømme, rør godt og sette på en kropp rett etter en dusj. Vent 5 minutter og skyll med varmt vann uten såpe, dusj geleer og mer. Når tørke kroppen med et håndkle, påfør en fuktighetskrem.
Tørr hud kropp - hva gjør jeg?

 Ikke i noe tilfelle ikke bruker narkotika og kosmetikk brennevin - de tørker ut huden enda mer. Bruk en fuktighetsgivende vanlige isbiter, noe som gjør dem lett massasje i en sirkulær bevegelse uten å trykke på huden. Du vil også bistå i foryngende maske laget av løvetann blader, peppermynte, nesle og kamille. Apoteket kan du kjøpe dem for pennies. Like proporsjoner av disse urter bør hogge, hell kokende vann og tilsett 1 ss honning. Bruk denne blandingen på kroppen din og du vil merke resultater.
 En god stimulerende sammen med pleie og kosmetikk oppskriftene vil gymnastikk og skånsom massasje med oljer.
 Hvis huden er tørr og forårsaker ubehag i form av kløe og svie, for å løse problemet ved å bruke kalde omslag, kjøpe hydrokartyzonovuyu Bepanten salve eller krem ​​som fremmer helbredelse og celle gjenfødelse, siden cellene i kroppen det omdannes til vitamin. Hvis disse tipsene ikke hjelper, bør du oppsøke en hudlege.
 Denne regelen, som er lett å følge er å velge de riktige klærne. I sommer, prøv å bruke lette klær og sengetøy klær laget av naturlige fibre. Unngå syntetisk, blonder og andre tekstiler. Vinter å bære 100 prosent ull. Med andre ord, du trenger bare å jevnlig behandle hud og fukte den til enhver tid, og da blir det smidig, vakker og alltid vil være behagelig for øyet.  
 I verden er det mange jenter og kvinner, lei av den daglige rutinen. Jeg vil slappe av, glemme alle problemene med bekymring, selv om kort stupe inn i verden hvor du skal legge seg ned, slappe av uten å måtte bekymre deg for noe.Sjokolade wrap inne


 Sjokolade innpakning prosedyre i skjønnhet - er ikke bare den beste kilden til avslapping og stress lettelse, men også det er et utmerket middel for å fjerne unødvendige giftstoffer. Denne fremgangsmåten kalles en avslappende og deilig fordi det ikke bare behagelig, men søt.


 Wrap - et nyttig skjønnhetsbehandlinger for din kropp og kroppen, som fjerner fra kroppen ekstra "appelsinskall", enkelt sagt, cellulitt og eliminere unødvendig overflødig fett. En annen fordel brytes - det gjør huden myk, øm, hydrert, gir det en frisk, ung cast.


 Vanligvis består dette kosmetiske inngrepet av flere trinn: rengjøring - huden er renset for miljøgifter. Så kommer programmet - du kan klatte som gjørme eller sjokolade og alger. Og deretter den endelige prosedyren - vaske huden din med sjokolade og bruk av spesielle kremer, geleer og kremer for å føre til hudtonen og fikse resultatet wraps.


 Tjenester sjokolade wraps gi nesten hver skjønnhet, men også prosedyren kan gjøres hjemme, og vite hvordan du skal strukturere masse.


 En type sjokolade kroppsinnpakning hjemme er cellulite sjokolade kroppsinnpakning, som kalles den mest effektive på dette tidspunktet. Oppskriften er enkel: Bland smeltet sjokolade bar med tre teskjeer olivenolje, legg på et problematisk sted og deretter plassere den på såret polyetylen tretti minutter.


 Hvis du ønsker å være spenstig, tykk, skinnende hår, vil du liker denne prosedyren som sjokolade hår maske gjør håret volum og lydig.Sjokolade wrap inne
 Denne fremgangsmåten er så nyttig fordi den inneholder kakaobønner, inneholder mange mineraler som fosfor, jern, protein, kalsium. Og som grunnlag for sjokolade er kakao smør kosmetikk, rensing tilstoppede porer, forynge huden, gir glans, elastisitet og fasthet områder av kroppen, som er brukt olje. Førti prosent av sjokolade er koffein aktiverer nedbrytning av levende celler som fremmer rask metabolisme. Sjokolade inneholder noen antioksidanter som beskytter celler fra konsoliderte radikaler som ødelegger huden, samt sporstoffer gunstig for kroppen. Disse sporelementer er magnesium, natrium, kalsium, kalium, teobromin, og jern.


 Sjokolade påvirker ikke bare kroppen, men også i luften, gjenoppretter følelsesmessig balanse, noe som gir en følelse av ro, letthet.


 Vanligvis frekvensen av avslapping sjokolade innpakning bør være 6-7 ganger i måneden. For å oppnå det ønskede resultat må gjøres regelmessig prosedyre.


 Denne kosmetiske inngrepet er den eneste betingelsen - ingen allergier. Sjekk ut dette veldig enkelt ved å gjøre en liten test: bruke sminke med sjokolade noen hud, men hvis det ikke var en allergisk reaksjon - du kan trygt gå til salongen. Når du mottar et negativt resultat prosedyrer som for eksempel sjokolade innpakning, trenger forbudt.


 Forbered sjokolade innpakning beste av bitter eller mørk sjokolade, som i mørk sjokolade er melk hvit er høy i sukker og kakao smør, og i diabetiker sjokolade i stedet for kakao og sukker inneholder substitutter.


 Hver kvinne ønsker å ha en vakker figur og stram, men ikke alle har ledig tid for å spille noen sport eller besøke et treningssenter.Daglig stell av figuren


 Prøv å holde en slank figur, noe som gjør livet stadig kjent med små øvelser som ikke krever mye innsats.


 Viktigst - prøve å bli mer mobile, fordi vanligvis folk stille lagre sine bevegelser. Nødvendige elementer prøver å sette innen rekkevidde, "lett tilgjengelig" ofte bruke maskinen selv beskjedne avstandene, på jobb prøver å ringe på telefonen i neste rom "for å nok en gang ikke å gå" og så videre. Prøv å endre veletablerte vaner.


 Komme opp for en liten bedrift og små ordre - betale telefonen utenfor gjennom terminalen, gi opp heisen, igjen vыhulyayte hunden din. Zabizhit å besøke en venn, i stedet for å snakke i telefonen. Prøv å ikke somle på ett sted. På kontoret eller hjemme å se på TV - Stå opp, gå av, potyahuytesya ikke zamyrayte. Liten seier over sin egen latskap bringe en følelse av moro og fjernet de ekstra kaloriene.


 Tenk på deg selv, gjøre husarbeid. Selv når oppvasken kan strekke og slappe av musklene i mage og rumpe. Slå på din favorittmusikk, og noen av deres saker kan du kombinere med lett prytantsovuvannya. Hvem sa at du ikke kan tørke støv på bokhyller og dans på samme tid? Forresten, er dans svært effektiv i å opprettholde harmoni av former, så ta tid, ta en pause i indre anliggender og Shake It Up for en grunn. Stemningen er sikker på å bli bedre og ekstra styrke.


Daglig stell av figuren Kom til lunsj i kafeen litt lenger borte fra kontoret til den ekstra 10 - 15 minutters tur i frisk luft er garantert.


 Hvis du kjører en bil, ønsker ikke pryparkovыvatsya nær inngangen til kontoret eller supermarked - perehytryte vane av komfort. Elskere ta små daglige reisen fjernet gratis parkeringsplass og gi en mulighet til å gå.


 Prøv så mye som mulig for en tur i frisk luft. Over helgen, komme seg ut med barna til parken eller ta en tur ut av byen med familien. Tenk på alle de morsomme spillene fra sin egen barndom, leke med dem, løpe, kaste et oppstyr. Disse helger og i favør av, og til glede for hele familien.


 Hvis du har mulighet, få en trener. Hvis ikke - gi deg selv, for eksempel, rulleskøyter eller tau.


 Hver dag bekymre om hennes figur, må vi ikke glemme en annen viktig komponent - riktig ernæring. Den mest grunnleggende - ikke overspise, prøve å drikke mer vann stramt lunsj og kveldsmat lett. Også, noen ganger også arrangere faste dager. Velg en passende alternativ hvis nødvendig diett kan hver kvinne.


 Det viktigste å ønske å være slank og finne i hverdagen tid til å ta vare på deg, vennen!  
Яндекс.Метрика