Hos noen kvinner huden glatt og silkemyk, mens i andre er det litt som en appelsin. Og på grunn av det faktum at porene er for store. Vanligvis det påvirker kvinner som har vært eller oiliness av huden er betent. Fra denne tiden er drevet av forskjellig forurensning og deponering av talgkjertlene. Hvordan du rengjør porene til bedre renset ansikt?


Hvordan du fjerner tilstoppede porer i ansiktet ditt


 Først av alt, kvinner ønsker å umiddelbart rolig. Disse porene kan ikke bare ren, men smal, påføring av kosmetikk eller nasjonale oppskrifter, testet av tid. Metoder avsløring nå direkte avhenge av mange faktorer: karakteristikkene av vaskulær struktur ansikter gammel kvinne hudtype.

 Den sikreste og enkleste måten aktuelt å avdekke lang - en enkel frakobling.

 Dette gjøres slik. Før du setter på et bord redskaper med varmt vann. Len deg over det og dekke hodet med et håndkle på toppen for å skape forutsetninger for et bad. For best effekt i kokende vann tilsett buljong av urter som hjelper fjerne hud betennelse. Sesonger rozparylysya vel, nå kan du gå å rense huden.

 Siden det er nødvendig å fjerne diverse forurensning, trafikkorker fett, svarte prikker kamedonы som fortsatt zakuporyuvaly tubuli og tillot ikke at huden skal fungere normalt. For best effekt ved rengjøring kan bruke en lett skrubb.

 Du må holde ditt eget ønske om å presse hovne svarte prikker. Har ennå ikke anbefales. På grunn av dekobling er ikke alle gode sesongen åpnet, til noen trenger tid modnes. Så ha litt tålmodighet.

 Den neste fasen - dette er en annen dampende. Etter rengjøring av huden med en skrubb døde hudceller fjernes og ekle hull. Du kan nå gå til en dypere rengjøring av porene. Denne prosessen tar litt tid, så denne prosedyren for å prestere bedre i helgene. Som et resultat, vil hun få et flott resultat.

Hvordan du fjerner tilstoppede porer i ansiktet ditt


 Dekobling prosessen gjentas igjen, men med en ny porsjon varm buljong. Ovenfor kapasiteten av varmt vann og sitte lengre tid, slik at porene til å åpne seg enda mer.

 Huden blir elastisk, smidig og mykere. Nå kan det være lett finger touch pad for å fjerne svarte flekker og kamedonы. De kan lett forlate sin plass.

 For denne typen avsløring siden det er kontraindikasjoner. Denne prosedyren er ikke egnet for folk som lider av lungesykdom eller astmatikere, høyt blodtrykk, er blodkar i ansiktet ligger nær huden, sensitiv hud, og mer. Slike kvinner anbefales å rense ansiktet i salonger som bruker spesielle kosmetikk.

 Hudpleie trenger hver dag. Morgen og kveld desinfiserende vask, tørk huden tonic, rensing gjør hver kveld, og dyp rengjøring et par ganger i uken. Med riktig stell, vil huden alltid være sunn og strålende.  
 Når det gjelder hudpleie, er det mest diskuterte temaet hvordan å rense det. Men dette er logisk, fordi som alle vet at ren hud - er nøkkelen til helse og frisk.Vask med såpe


 Mange skjønnhetseksperter hevder at enkel såpe er svært skadelig for huden. Men hvis du fordype deg i dette temaet, kan vi se at søte, søte fiendtlighet.


 Normalt kilometer fett utgjør om lag 20%, resten alkalisk basen. Gitt at huden vår er i god stand i et surt miljø. Denne syren hjelper oss å bekjempe bakteriene som forårsaket av betennelse i huden. Meadow ødelegger den naturlige beskyttelse, og dermed svekker immunsystemet av huden. I tillegg tørr hud og forårsake peeling. Ofte under vask såpe tilgi, tørker det mye fet hud og tørr hud kan være av ingenting å si. Men som nevnt tidligere, det er forskjellige typer såpe.


 I dag er det et meget stort utvalg av merker av såpe, som ikke bare kan vaske, men de er svært nyttig og gjort for vask. Disse såper er generelt ikke inneholder såpe, det vil si den ikke inneholder alkaliske ingredienser. De inkluderer - urteekstrakter, oljer og andre ingredienser som skum i kontakt med vann. Disse slags såpe produserende selskaper som Uriage, Nuxe, Bioderma og Clinique. Skiller funksjon av såpe - det er en mulighet til å plukke opp såpe, for alle hudtyper. Disse myke midler svært beriket i naturlige ingredienser som ikke irriterer og tørker ikke ut huden.


 Når du velger en såpe, sørg for at det er et merke som ikke inneholder alkali og nøytral syre-base-balansen.


 Mer rimelig søt og enkelt å kjøpe butikker. Dette honning, glycerin, fløte - såpe, de inneholder også mykgjørende komponenter. Men vask såpe kan bare personer som ikke er av særlig sensitive. I sin tur skjønnhetseksperter rådes til å ta hensyn til flytende såpe for vask, og best av alle de spesielle gele, mousse, geler. De er lett matchet, som etablerte hudpleie.


Vask med såpe De fleste kvinner som har lært at du ikke kan vaske med såpe og vann, ikke bruk det i det hele tatt. I dette tilfellet din makeup av med melk eller fløte, å tro at nok renset hud. Men etter slike skjønnhetseksperter anbefaler rengjøring vask med rent vann, fordi huden ikke er helt ryddet.


 Daglig vask med rensing betyr nødvendig for alle typer mennesker. Dette er å gjøre det bedre, hvordan kommer hjem fra jobb, men ikke om natten. Utsett ikke deg selv på veien maling kombinert med støv, sebum. Hvis alt dette for å være en gasskomfyr, forurensning under varme vberutsya dypere inn i huden, og dermed kan føre til betennelse og irritasjon. Som for morgenvask, det krever alt som har fet hud. Men når sensitiv og tørr hudtype bør bare vaske tonic etter søvn.


 En egen samtale fortjener tjære såpe. De fleste skjønnhetseksperter og leger si om det er noen problemer med hud som kviser, er akne en god vei ut. Og du kan vaske denne typen såpe?


 At alle må bestemme for seg selv. Siden dette er søte for mange baser, er det svært aggressiv og veldig tørr hud. Men det er ved hjelp av denne eiendommen, kan du bli kvitt betennelse av akne, kviser på fet hud. Et stort antall positive reaksjoner, foreslår til oss bruke tjære såpe som terapi. Bare slik alvorlig behov for å overvåke tilstanden til huden og fukte det etter å ha tatt en krem ​​eller tonic, ellers vil det være en sterk peeling.  
 For det første, la oss se hva en tørr hud som krever omsorg og hvordan du skal velge riktig krem ​​for denne hudtypen.Krem for tørr hud


 Alle vet at det er fire typer hud - fet, normal, kombinasjon og tørr. Den mest følsomme av dem er tørr type. Uriktige omsorgs personer med tørr hud føler konstant ubehag, og også med tanke på at kroppen mangler fuktighet, huden eldes raskere.


 Dette hudtype bør alltid fylle mangel på væske, både internt og eksternt. Internt er det klart alle skjønnhetseksperter hevder at en person i dag å drikke minst to liter rent, filtrert vann. Den eksterne fukting bidrar til å skape en spesielt utvalgt krem. Det er omtrent det vil bli diskutert.


 Cream er to typer produksjon og laget på bestilling, såkalt håndlagde. Hva er forskjellen? Som er bedre? Hvordan du skal velge? Vi nå beskrive. I tillegg til produksjons kremer naturlige komponenter er til stede, såkalte stabilisatorer, på grunn av dem - kremen er ikke nødvendig å ha i kjøleskapet, og det vil vare du minst seks måneder. Det er lett å bruke og kostnadseffektiv i prinsippet.


 Krem, gjøres individuelt for din bestilling, vil kun naturlige produkter tjene deg opp et par måneder, det er ikke tilrådelig å treffe ham direkte sollys og bedre lagring i kjøleskapet eller på et kjølig og tørt sted. Hvordan du velger er opp til deg, den eneste betingelsen, prøve hva krem ​​i en tube, ikke i glasset, slik at du kan unngå å få ulike mikroorganismer og skade produktet.


 Nå velkommen krem ​​for tørr hud. Se på din kjære tube rosevann, det forhindrer tap av fuktighet. Fraværet av alkohol vil bidra til å unngå unødvendig irritasjon. For å være på etiketten nærvær lanolin, glyserin eller bivoks, spesielt om sommeren når tapet av kroppen vann øker. Disse komponentene skape de nødvendige betingelsene for å beskytte huden din fra vind, sol og andre ytre faktorer. Ikke forstyrre, og vitamin A og E eller deres derivater i form av palmitate og acetat. Dette er spesielt nyttig ikke bare for tørr, men for aldrende hud.


Krem for tørr hud Lagre fasthet og elastisitet av kollagen og elastin hjelp. Kremen bør inneholde ekstrakter av kamille, malurt og havre. Ulike oljer bidrar til å holde huden i god form, for eksempel kokos, mandelolje eller hofter. Til krem ​​var den ønskede effekt, bør huden være skikkelig rengjort. For tørr hud bør være myk og tilgivende hommmazhy tonnyky-emulgatorer.


 Sterkt anbefalt i vinter tid bruk for å fjerne makeup avocado olje, men ikke glem at anvendelsen av olje på huden bør vaskes bort med mye vann. Når du velger en krem ​​sammensetning og lese hvis du ikke forstår noe, spør hjelp av Internett, vil det gi deg all nødvendig informasjon for ukjente komponenter deg.


 Det er noen hemmeligheter å bruke kremer, spesielt de hjelper folk med tørr hud. Ikke påfør kremen rett før du går ut, bedre vente i 30-40 minutter. Du kan vaske, bruke fløte, frokost, og deretter kjøre for. Etter påføring av kremen og begynnelsen av søvn må passere en time, og fortrinnsvis to, slik at man kan fjerne overflødig vev, og unngå krem ​​på forsiden av filmen. Det hindrer huden å puste.


 Husk tørr ansiktshud - er aldring raskere enn noen annen type hud. Bare skikkelig vare på det vil bidra til å forhindre dette og holde ungdom og friskhet i lang tid.  
Яндекс.Метрика