Fargede linser, sammen med klare kolleger, er delt inn i flere typer som preger varigheten av seg


Tint linser som et motetilbehør


 Det er forskjeller når iført fargede kontaktlinser og myk justering?

 I henhold til moderne teknologi begge er laget av en type polymer. I de fargede linser fargede lag er ikke i kontakt med cornea, noe som resulterer i deres anvendelse som trygt som gjennomsiktig korreksjon.

 Fargede linser, sammen med klare motstykker, er delt inn i flere typer som kjennetegner varigheten av slitasje - det er en-dags modeller og eksempler på lengre tids bruk, opptil flere måneder. Men de mest anbefalte og mest praktiske correctors skal skiftes en gang i måneden.

 Endagslinser passer til alle typer som ikke trenger å bruke dem hver dag, og de som bare kommer til å ta en beslutning om kjøpet.
 Fargede kontaktlinser er delt inn i to typer:

 •  intenst farget, endre øyenfarge drastisk;


 •  skygge, markere den naturlige øyenfargen, endre det litt.


 • Tint linser som et motetilbehør

   Fra naturlige toner av den opprinnelige iris prosessen avhenger av valg av riktige typer fargede linser.

   Mørke øyne: brun, svart, rik blå. Denne modellen kreves intensive nyanser av farge, som på grunn av sin mangel på åpenhet kan endre den første tone til noen andre.

   Lys blå, grå og grønn. Eierne av disse nyanser var mer heldig, fordi å endre eller forsterke den naturlige øyenfarge, kan de bruke en gjennomsiktig og skjær typer linser. I det første tilfellet, kan du radikalt endre bildet, men gjennom linsen av forsterkende effekt noe endre skygge eller understreke dybden og rikdommen i den opprinnelige fargen på iris.

   Store produsenter av begge typer korreksjon er amerikanere Johnson & Johnson, deres stipendiat Bausch & Lomb ophthalmologic avdeling og Novartis - CIBA Vision.

   Stadig mer populært og fancy fargede linser. De er ikke forskjellig fra klassisk farget, kanskje bortsett fra den opprinnelige farge og nærværet av bildet på hele flaten eller en del av den. Disse modellene er perfekt for fester og feiringer, i stand til å tilstrekkelig understreke og utfylle originalitet skapt for triumf bildet.

   Kan jeg bruke fargede linser for de som ikke har synshemming? Dermed er helt akseptabelt i dette tilfellet deres bruk - i dag tint correctors kan være et motetilbehør for alle som ikke er noen andres endringer.  
   Det er virkelig på høyden av sommeren og ferien, fruktene av havet og selvfølgelig, sjokolade brunfarge. Nesten hver kvinne drømmer om en vakker, gyllen brunfarge som ikke er lett å få. Men vi må ikke glemme at de ultrafiolette strålene påvirke huden vår.  Som en brunfarge og ikke bli brent


   Dreven solar del fører til for tidlig aldring og falming. For å få en god brunfarge og ikke rote med huden din, må du vite hvordan du skal sole deg, der gir vi deg noen tips.


   Før du går til varmere klima, må du forberede huden for sterk UV-stråler. Disse soling kan være stressende for den uforberedt kropp.


   Et par uker før turen, kan du besøke et solarium minst et par ganger i 5 minutter. Dette vil gi huden din en bit mørk gyllen nyanse. Med denne opplæringen, sørlige sollys du ikke vil være farlig, og du selv vil føle deg komfortabel blant resten "sjokolade" folk.


   Ikke glem å ta ferie solkremer og after sun spray. Beskyttelsesgrad krem ​​velge avhengig av hva din hudtype og hvor sterk UV-stråler du vil bli utsatt for. Smøre dem må ikke bare når du går direkte til sole seg på stranden, men selv når bare går utendørs, spesielt i tropiske land sterkt.


   Velge en tur til stranden, ikke glem at solen er din time, som er mest aktive og mest farlig for oss. Det antas at tanning kan være 9-11 pm og 16 til 19 pm. Resten av perioden er bedre å ikke gå ut i det hele tatt, og hvile på et kjølig rom, arrangering ettermiddag hvile.


  Som en brunfarge og ikke bli brent   Bade i sjøen, ikke glem om egenskapene til vann - for å reflektere sollys. Derfor bør du ikke bruke mye tid på vannoverflaten, her faller tan flere ganger raskere enn å ligge på sanden. Du vil ikke engang merke til hvor brent, og kan oppdage når du kommer inn i rommet.


   Kommer ut av havet, er det bedre å obitritsya ikke vente når Vanndråper seg tørr på kroppen din. Marine faller som en linse - de reflekterer sollyset og huden varmes raskt opp.


   Også ikke glem om andre solbeskyttelses tiltak. Bruk leppepomade, som de ikke produsere melanin, og derfor mest utsatt for de skadelige effektene av solen. Hår kan være beskyttet av stråhatter, bandanas, panama eller andre hodeplagg.


   Følg disse enkle reglene, og deretter til slutten av sommeren vil du ha en fin jevn brunfarge. Happy Holiday!  
   En kvinne bør alltid se attraktive og sjarmerende, på grunn av noe som sitt utseende avhenger veldig mye i hennes hverdag. Stemningen, helse, effektivitet, omgjengelighet - alt takket være utseendet består damer. Dermed en av de viktigste funksjonene i bildet av en hvilken som helst kvinne har øyenbrynene, eller snarere deres form og farge.  Belysning øyenbrynene


   I dag er det mange forskjellige prosedyrer for å endre fargen på øyenbrynene, som i en klinisk setting, og hjemme, men for å gjøre veien ut til virkelig harmonisk og sjarmerende, huske noen viktige funksjoner i riktig belysning øyenbryn som vi liste senere i denne artikkelen.


   Merk at denne fremgangs øyenbryn korreksjon ikke kan alle gå. Ja, er jenter eller kvinner som er brunetter med mørk hud ikke anbefalt belysning. I dette tilfellet dristig forsøk på å endre utseendet på slutten i fiasko.


   Men rettferdig sex med blondt hår beskriver prosedyren vil være svært nyttig. Endre fargen på øyenbrynene, du dermed mykne funksjonene i ansiktet, noe som gir ham enda mer femininitet og ømhet. Men ikke glem at øyenbrynene skal være litt mørkere enn de fleste hår denne måten vil du oppnå fantastisk effekt.


   Så hva er måter du kan lette øyenbrynene? I denne situasjonen er det tre alternativer for å hjelpe deg å finne en vei ut av denne situasjonen:


 •  Belysning øyenbrynene i en skjønnhetssalong.


 •  Endre tonen hjemme.


 •  Misfarging ved hjelp av sminke.


 •  Attraktivt for hjelp fra en profesjonell makeup artist, kan du endre fargetone av de beskrevne områdene står overfor en ganske rimelig pris. Dermed koster transaksjonen bare 150-300 rubler, avhengig av lengden av sin herre og bruke hjelpe kosmetikk, og tar ca 10 til 30 minutter.


   Ved hjelp av disse tjenestene, kan du være sikker på at belysningen er gjort effektivt. Men før du kommer til salongen, anbefaler vi å ta kontakt med venner om hvor bedre og billigere tjenesteleverandører av denne typen, fordi ikke alle mestere har en høy kompetanse.


  Belysning øyenbrynene   Hvis du ønsker å tilbringe prosedyren beskrevet av sine egne hender, bør i så fall tas til gjennomføring med forsiktighet. Derfor, i lyse øyebryn hjemme, bør du vurdere følgende detaljer:


 •  Endre fargen på øyenbrynene skjer på tre måter: spesielle kremer, peroxide og urtete.


 •  Huden rundt øyenbrynene skal være fritatt for salver som brukes ganske nøye for å unngå skader og for ikke å forårsake betennelse i feltet ansiktet.


 •  Sammensetningen, som deretter påføres på bryn skal fremstilles i en beholder laget av glass eller plast.


 •  På den siste etappen av prosedyren, må du huske å sette på din hud og øyenbrynene beroligende krem.


 •  Det er viktig å huske at lyse øyebryn hjemme bør gjøres med forsiktighet for ikke å skade organer av visjonen. Det bør legges til at i alle fall, for disse formål, kan ikke brukes hårfarge, fordi man kan ødelegge ikke bare huden av personen, men også de fleste øyenbryn.


   Som for belysning øyenbrynene med dekorative kosmetikk, er dette alternativet det minst kardinal måten å oppnå det ønskede resultat. I dette tilfellet flest øyenbryn tint nyanser av lyse farger og litt lysere hud, i dette tilfellet ved hjelp av pulver.


   Vakker kvinne! Se etter deres utseende, fordi, som alle vet, skjønnhet - en forferdelig kraft! Ikke vær redd for å endre utseende, følger motetrender og informasjon! Husk at du må være magisk!  
   Ansiktshuden trenger spesiell omsorg og renhold. Det er ikke nok å vaske og smøre de ulike typer kremer.

  Rengjøring av huden ved hjelp av dampbad


   Den mest effektive og effektiv prosedyre er å dampe rengjøring. Dampbad ikke bare bidra til å rense huden, men også god fukte og fremme naturlig hudforyngelse. Medisinske egenskaper av damp behandlinger ble oppdaget mer enn et århundre siden.
   Dampbad hjelpe fukte tørr hud. Ved hjelp av dem er overflødig talg fra en person som er spesielt nødvendig for fet og kombinert hud.
   Når dampbad, nærer oksygenrikt blod hudceller innse det, oppdatere dem. Denne prosessen kalles naturlig foryngelse hud. Oksygen prynykaya inn i de dypere lag av huden, normaliserer dens tilstand. Som et resultat av dette rensede cellene begynner å puste.
   Dampbad er populære ansikt i skjønnhetssalonger. Prosedyren er kostbar, slik at ulike terapeutiske oljer. Bruk dampbad i salonger for ytterligere rensing av huden. Imidlertid kan denne prosedyren utføres hjemme.
   Sett på bålet bolle med vann, beregnet for 2-3 liter. Når vannet koker, tilsett 1 ss tørket kamille blomster og storfe. Koke 3 minutter hvis du er i nærvær av persillerot, deretter rive det og tilsett kokende vann. I dette tilfellet, er bruken av urter ikke hensiktsmessig.
   Før bruke "steam" prosedyre, vaske ansiktet. Ikke bruk kremen. Praktisk å gjøre deg selv og holde ansiktet over dampen. For best resultat, dekke hodet med et håndkle. Som kjølevannet senker hodet nedenfor. Du kan forsiktig blåse på vannet, deretter damp fortsetter å vedvare lenger. Prosedyren tar 15-20 minutter. Du kan nå fortsette å dyp feilfri.
  Rengjøring av huden ved hjelp av dampbad

   Etter dampbad, ikke vasket, bruke en skrubb fra fersken groper. Dette skrubb forsiktig eksfolierer og dampet lehkoranymuyu huden. Scrub nødvendigvis gjelder nå. Lær dampet og det er lett vasket bort alle støvpartikler.
   Etter bruk av skrubb maske kan brukes til eventuelle renter du påvirke (enten maske for å forynge eller å bekjempe hudproblemer). Etter en periode som er angitt på pakken vaske først med varmt, så kaldt vann. Nå kan du smøre huden beskyttende krem.
   Også, etter et dampbad, kan du bruke natron og salt, blandet i like mengder (1: 1). Dette skrubb brukes for problem hud.
   Dampbad bidrar til å fjerne poser person, inkludert øyelokkene. Eluert fra overflatelagene av huden av ulike typer giftstoffer, normalvannbalansen. Det finnes ingen bedre måte å rense huden enn dampbad. Det er da dampet hud, kan du ganske godt rengjort. Det er viktig at etter denne prosedyren bør ikke gå utenfor, eller kulden sikret.
   Minst en gang i måneden proparyvayte hele kroppen. Dette kan oppnås ved å delta på bad eller badstue.  
  Яндекс.Метрика