Hvordan å brygge te med ingefær
 Ginger - En virkelig magisk måte. Sin helbredende kraft har lenge vært kjent. Tilhengere av Ayurveda tror fullt og fast at kraften i ingefær å vekke spesiell energi person som vil helbrede kroppen. Ingefær te virkelig forbedrer stoffskifte, giftstoffer, lindrer svakhet og svimmelhet, har antiviral effekt, øker potens hos menn og libido hos kvinner. Og dette er ikke hele posten av denne deilige drink. Det er flere måter å brygge te med ingefær. Det hele avhenger av formålet med bruken. Men i alle fall, vil dette te nytte.
 Dette er nyttig ingefær
 Ingefærrot - er den virkelige kilden til sporstoffer og vitaminer. Det vrimler salter av fosfor, kalsium og magnesium, og vitamin A, C, B1 og B2. I tillegg, er roten rik på sink, jern, natrium og kalium. Den inneholder essensielle aminosyrer slik som treonin, tryptofan, metionin, Leysin, valin, fenilaninu. Ikke rart Ingefær er mye brukt i orientalsk medisin, spesielt på kinesisk. Alt som han kan gjøre underverker. Det kan anvendes i nesten enhver plager.
 Ingefær rot er i stand til å eliminere trøtthet, apati og apati, som er så viktig i dag. Det hjelper med leddsmerter og stor forfriskning etter operasjonen og sykdom. Ingefær te er brukt for fordøyelsesproblemer, oppkast, kramper, "sjøsyke". Også med hell brukt atoni og betennelse i tarmen. Det fornekter spasmer og smerter under menstruasjon, lindre blodpropper, hevelse og blåmerker.
 Men med særlig suksess med ingefær te for forkjølelse og overdreven vekt. Hans zhyroszhyhayuschye egenskaper på grunn av det faktum at det forbedrer blodstrømmen. Dette i sin tur bidrar til å brenne fett. Ingefær skaper også termohenetycheskyy effekt - det kan øke varmen og akselerere cellenes stoffskifte.
 Hvordan brygge ingefær te
 Ølbrygging den klassiske oppskriften du trenger: fersk ingefær, kopp kokende vann, skive sitron, en teskje honning og et rivjern. For en kopp te trenger bare 2 centimeter rot. Det må rive, for det meste små. Helle et glass med kokende vann, la stå i bokstavelig fem til sju minutter før. Deretter må du legge til honning og skive sitron. Te er klar! Du kan drikke det både varmt og kaldt.
 Fersk ingefær har en krydret, bitter aroma og litt brennende smak. Hvis du drikker er altfor terte, spe den med kokende vann.
 Merk at ingefær te er anbefalt å drikke i små slurker. Det perfekt tonet og behagelig varme, slik at den kan brukes i absolutt enhver tid av året, og i de kalde dager som ikke bare i vinter og høst, rett og slett har det ingen lik! Du kan direkte morgen brygge te i en stor termos, slik at du ikke blir distrahert av sine forberedelser. Drikk den i mellom måltidene, dulls det stor sult.
 Oppskrift ingefær te med vin og svisker
 Hvis sjelen krever eksotisk, kan du trygt bevege seg bort fra den klassiske oppskrifter og legge te ingredienser til din smak, slik som svisker og vin. Du trenger: grønn te, ingefær, et glass rødvin og 2-3 stykker av svisker. Til å begynne brygge som vanlig grønn te. Sett den i en liten kasserolle og legg på en svært liten brann. Riv ca 4 inches å riv ingefær og legge til te. Det også sette svisker og vin, helst tørre. Deretter duftende blanding i 15 minutter på lav varme, deretter press og kjølig. Drikk dette te bør være i fortynnet form! For å gjøre dette, bare tilsett kokende vann i forholdet 1: 1. Dette drikke vil heie, forsiktig og raskt lindre symptomer på forkjølelse og muskelsmerter.
 Vær oppmerksom!
 Til tross for imponerende track record av te med ingefær, ta den med til bruk av fordommer bør ikke være. Husk at alt er bra med måte! Med ekstrem forsiktighet bør brukes en te magesår, diabetes, høyt blodtrykk, graviditet og amming.  
Hvor raskt kurere hals
 Irritasjon, kløe og ubehagelig kiling i halsen er ikke hyggelig, hindrer leve et fullverdig liv og nyte hyggelige stunder. Sykdommen og dens symptomer er ubehagelig og ødeleggende levere stor bekymring. Om hvor fort kur svelg kan fortelle ikke bare en lege, men denne artikkelen med påvist tips og triks av tradisjonell medisin.
 Som du vet, er alle de ubehagelige symptomene på forkjølelse er forårsaket av bakterier og virus-infeksjoner som forårsaker irritasjon i halsen og så du trenger så raskt som mulig for å bringe dem fra kroppen. Du kan bruke innånding, skyll og drikke væske.
 Dreven drikking
 Denne fremgangsmåten kan ikke bare vaske bort bakterier og virus bringe dem til de naturlige prosesser i den menneskelige kropp, men også redusere irritasjon i halsen og munntørrhet.
 1. Bevist for år og enkleste måten - varm te med bringebærsyltetøy. Siden bringebær er svært rik på vitaminer og har fantastisk smak - denne behandlingen er ikke bare effektivt, men også hyggelig. Hvis ingen bringebær syltetøy, kan du erstatte den med honning eller sitron. På dag drikke minst fem kopper.
 2. En annen meget effektiv måte - tranebærjuice, som kan hjelpe ikke bare voksne, men kan raskt kurere et barns hals, som tyttebær - en kilde til vitaminer og mineraler, inkludert B, K, PP og C, som i Det er ikke mindre enn sitron. For å gjøre det nødvendig å mos kopp friske eller tinte bær tre stampe, gni massen gjennom en sil og presse gjennom cheesecloth. Den resulterende saft for å fjerne side og massen blandes med 1 liter vann, koke i 5 minutter, og deretter tappes. Tilsett buljong, juice og honning (eller sukker) for å smake. Drikk frukt drikke minst tre kopper om dagen.
 3. En god måte å lindre irritabel hals er melk. Koke et glass melk og bland det med to spiseskjeer honning. Når honningen er oppløst - medisinsk drikke er klar. Du kan også prøve melk med smør. Løs opp i kokende melk en spiseskje olje, litt kjølig (til melk var varm) og kan drikke. På dagen drikker 2-3 kopper, og en nødvendig før sengetid.
 4. Et utmerket verktøy for forkjølelse er ingefær te. For å gjøre det rent og hogge ingefær, hell to liter vann og satt til å koke i 15 minutter. Deretter press suppen, legg til den et par fedd sitron og 2 ss honning. Drikke per dag i minst 3 glass i form av varme.
 Innånding
Hvor raskt kurere hals
 Disse prosedyrene gi god effekt. Hvis du ikke har et spesialisert samfunn inhalator, det er greit, kan du forberede et avkok eller tinktur, helle på ham og innhalere den resulterende friske luften. Siden luften skal være oppvarmet, har nær deg ovenfra de dekket med et teppe eller tykk håndkle slik at du vil styrke den ønskede effekt, og ikke miste varme. Ved innånding Du kan ikke bare varme halsen, men bli kvitt viruset bakterier. Fremgangsmåten i 10-15 minutter.
 1. Innånding av kokte poteter. Skrell potetene og kok den med salt. Poteter holder varmen godt, og gir muligheten til innånding av varm og litt fuktig luft. Også, kan du mos poteter kokt i sausen og tilsett natron.
 2. mirakuløse kraft av urter salvie, calendula og kamille, som har antibakterielle egenskaper bidra i kamp forkjølelse. Foreta et avkok av urter i et forhold på 3 ss til en kopp vann og starte prosedyren.
 Husk at inhalasjon bør utføres under oppsyn av sine kjære, og hvis du ikke har noen kontraindikasjoner til dem (feber, neseblødning, lungesykdom og hjerte). På dagen for innånding gjøre en gang i forbindelse med andre behandlinger - er det beste alternativet.
 Gargling
 Rask kur sår hals gurgle hjelp. Prosedyren skal utføres minst fem ganger om dagen, helst daglig, inntil fullstendig gjenoppretting.
 1. Mat salt soda. Oppløs 1 spiseskje med ett av produktene i et glass med varmt vann, bland godt og skyll denne løsningen halsen i noen minutter. Du kan lage en løsning sammensetningen ligner sjøvann verktøyet - denne blandingen bordsalt og natron 1 ts i et glass varmt vann og tilsett 1-2 dråper jod løsning. Denne løsningen renser og berolige irritert hals.
 2. infusjon av kamille eller salvie. Siden disse urtene har gode antiseptiske og helbredende egenskaper, er det best å skylle verktøy ikke funnet. Denne løsningen kan gurgle hver time.
 En annen god måte å raskt kurere en rennende nese og hals - et varmt fotbad, med tillegg av sennep pulver i vann. Etter inngrepet, nøye tørke føttene tørre og gjøre intensiv sliping stopp terpentin salve. Deretter satt på tørre sokker og Hide teppe. Den beste fremgangsmåten gjort før sengetid.
 Selvfølgelig gjør ikke blindt selv verdt, fortsatt trenger å bli undersøkt av en spesialist, som vil utnevne de nødvendige forberedelser for utvinning, men alle av de ovennevnte metoder vil bidra til å forbedre og fremskynde behandling.  
Innånding av mineralvann
 Husker som barn, hoste tvang oss til å puste i løpet av kokte poteter "i uniform"? Og det hjalp - og begynte å hoste, og pustet lettere. Hvorfor ikke bruke denne enkle metoden for behandling av luftveissykdommer, som inhalasjon? Spesielt på apotek kjøpe mange inhalatorer - for enhver smak og budsjett. Og forresten, trenger ikke å lære dette og forstå farmakologi narkotika, medisinske urter og ulike løsninger - prøv å gjøre innånding av mineralvann.

 Hvordan innånding av mineralvann
 Så husk noen regler, og du kan trygt bruke mineralvann (ja, det samme kurset i flasker!) For behandling av hoste i seg selv og i sine barn:
 1. Bruk mineralvann av "Narzan", "Essentuki" (kan bli nummer fire og nummer 17) eller "Borjomi".
 2. Før prosedyren helle vann i et glass og rør det godt - så kommer alle gasser.
 3. Hvis det inhalator, bare fylle det mineralvann (uten gass) og puste på den i minst 15-20 minutter.
 4. I fravær av inhalator bruk vanlig gryte - bare helle vannet tilbake og huske barndomsopplevelser, dekk med et teppe og aktivt puste damp.
 5. Varm opp vann som er nødvendig for å state varm te - 40-45 grader ved lavere temperaturer blir det ingen effekt.
 6. Etter prosedyren, en og en halv time kan du ikke gå ut - det er bedre å bryte opp i et teppe og slappe av litt. Først etter dette tidspunktet kan du drikke varm te med sitron eller bringebær, kan honning være - det kan løses individuelt.
 Fordelene med inhalasjon
 Til tross for den tilsynelatende enkelhet av fremgangsmåten, blir effekten bekreftet av leger og spesialister. Disse klare fordeler lede til den konklusjon at behandlingen dermed luftveissykdom akselererer helbredelsesprosessen og fungerer som et forebyggende.
 Så, se:
 - For det første har mineralvann terapeutisk effekt på lunge alveolene (dyp penetrasjon) og bronkiene;
 - For det andre, mineralvann ufarlig for folk flest - det er et naturlig materiale som ikke forårsaker allergi;
 - For det tredje, er virkningen bare på åndedrettsorganene, uten å påvirke noen systemet og andre organer.
 Enig, selv de tre "proffene" kan imponere - slik innånding kan gjøre selv små barn og eldre. Etter inngrepet går bra oppspytt, blir hoste "våt" og pasienten føler seg mye bedre. Tross alt, når det er tørr hoste sår hals - bare redusert appetitt (fordi det gjør vondt å svelge!), Og stemningen forverres ytterligere.
Innånding av mineralvann
 Innånding av forstøvet mineralvann
 Med forstøver kan redde seg selv og sin husstand fra å dekke teppet, ikke en behagelig følelse og svette "hagl ansikt Her er alt elementært -. Helle inhalator i 5 ml mineralvann og begynne å puste gjennom munnen eller direkte masochku.
 Forresten, vil programmet bruke en forstøveren behandling for svært små barn. Men som for alle prosedyrer og manipulasjoner med narkotika, det er kontraindikasjoner for innånding.
 Du kan ikke utføre innånding ved:
 - Ved høye temperaturer;
 - I inflammatoriske prosesser i lungene og bronkiene, ledsaget av purulent utslipp;
 - Tilstedeværelse av lungebetennelse eller lungeødem.  
Яндекс.Метрика